Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


:: Verkracht Bij Het Liften

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Toen ik 19 was ben ik op lift vakantie geweest met mijn beste vriend, Eric, in Frankrijk. We zijn beiden vrij groot (195) en het liften ging vaak erg moeizaam. We waren gewoon vrienden zonder ooit sex te hebben gehad met elkaar. Hoewel ik hetero ben fantaseerde ik wel graag over homo contacten en ik had ook wel eens over Eric gefantaseerd, vooral omdat hij een erg grote lul heeft, volgens zijn zeggen 20cm en ook nog behoorlijk dik. Mijn eigen luk is ook nog redelijk groot, 18 cm.

Toen we een al 2 keer meer dan 4 uur hadden moeten wachten kregen we eindelijk een lift van 2 Franse kerels. Blij dat we eindelijk een lift hadden stapten we meteen in. Wat wel vreemd was, was dat een van beide fransmannen achterin zat. Maar goed, wij verdeelden ons ook ik zelf voorin en Eric achterin. Ze zouden echt een flink stuk onze kant op rijden, zeker 400 km dus we zaten voorlopig echt goed. Het begon al iets te schemeren en ze probeerden een praatje aan te knopen, dit lukte maar half. Onze beheersing van de Franse taal, met name het mijne, was niet zo denderend.


Op een moment begonnen ze met elkaar te praten in een hoog tempo, ik verstond er niets van maar op een moment begonnen ze tegen en Eric en mij weer aan te praten. Ik begreep het niet maar ik kreeg een vaag voorgevoel door de toon die ze gebruikten. Eric zei opeens “Godverdomme, ze willen sex met ons, anders mogen we niet meer verder rijden”

Dat wilde ik dus absoluut niet, onder geen voorwaarde wilde ik sex met deze twee kerels, en al helemaal niet op een chantage basis. Maar Eric dacht daar anders over “Doe het nou maar, anders staan we straks weer uren langs de kant.” Maar ik bleef weigeren, en Eric bleef aandringen. Het stomme was dat mijn eigen lul begon toch een beetje te zwellen door dit gepraat over sex, mijn oude fantasie over homo-sex met Eric begon me opeens parten te spelen. En daarbij had ik eigenlijk ook geen zin om uit te stappen, in the middle of nowhere met weinig kans op weer een lift.


Die franse kerels begrepen volgens mij wel zo ongeveer wat we zeiden. De auto werd langs de kant van de provinciale weg gezet. En de bestuurder keek me begerig aan. Hij pakte me bij mijn haar en trok mij naar zich toe. Zijn mond drukte op de mijne, zijn tong schoot naar binnen en zocht wild mijn tong. Ik probeerde mijn hoofd terug te trekken, zoenen met een kerel had ik eigenlijk niet op gerekend en zeker geen zin in. Hij greep de kruis van mijn broek en begon over mijn lul te wrijven. Toen hij voelde dat ik al stijf begon te worden kwam er een gniffel uit zijn keel (nog steeds tongend met mij). Ik deed maar het zelfde bij hem, dat was tenslotte wat we kennelijk moesten doen. Nu had hij een sportbroekje aan, met een simpele beweging deed hij die omlaag en zijn blote lul sprong te voorschijn. Dit was toch wel geil, ik pakte zijn lul en trok er een paar keer aan. Mijn mond werd bevrijd van zijn tong (ik had hem intussen wel teruggekust, met mijn tong ook in zijn mond). Hij pakte me weer bij mijn haar en trok mijn hoofd naar beneden in zijn kruis. Ik liet het gebeuren, tenslotte hadden we hier mee ingestemd, toch?


Toen mijn mond bij zijn lul kwam rook ik de geile ranzige lucht ervan. Het was duidelijk dat ik hem moest pijpen maar dat had ik nog nooit gedaan, toch werd ik nu wel echt geil van de situatie. Mijn eigen lul drukte hard tegen mijn broek en hij wreef nog steeds ruw met zijn hand erover. Ik likte een paar keer voorzichtig aan zijn eikel. Toen zoog ik geil zijn lul naar binnen en begon hem langzaam te pijpen. De eerste keer een lul in mijn mond, maar het voelde eigenlijk wel erg lekker en ontzettend geil. Ik hoorde de fransman kreunen en hij trok mijn hoofd aan mijn haren op en neer, zijn lul schoot iedere keer diep in mijn keel. Gelukkig was hij niet zo heel groot geschapen. Hij riep iets in het Frans naar zijn maat en ik hoorde verbaasde kreten van achteren komen. “Jesus, Cor, wat ben jij nou aan het doen?” Eric klonk een beetje geïrriteerd, waarschijnlijk ongerust dat hij straks hetzelfde zou moeten doen. Ik stopte even met pijpen en keek achter in de auto. Eric en de andere fransman zaten een beetje in elkaar kruis te voelen, maar er was nog niets bloot. Ik probeerde me te verweren tegen zijn irritatie: “We moesten toch sex met ze hebben? Jij wilde dit, toch” Eric reageerde niet, het was duidelijk dat ik een beetje een sukkel geweest was door me te laten verleiden tot het pijpen van die franse lul. Ik schaamde me rot, Eric vermoedde vast dat ik toch stiekem er geil van was geworden.

Ik voelde weer een hand op mijn hoofd die mijn haren beetpakte en mijn hoofd werd weer naar die stijve lul getrokken. Ik werkte een beetje tegen en hij trok harder tot het echt pijn deed. Met tegenzin liet ik de stijve lul weer in mijn mond glijden en ik begon hem weer te pijpen. Ik bedacht me dat ik hem het beste snel kon laten klaarkomen, dan was ik er van af. Nadeel was natuurlijk wel dat ik dan zijn sperma in mijn mond zou krijgen, erg ranzig en ook dat had ik nog nooit echt meegemaakt. Maar eigenlijk ook wel weer geil en een betere optie leek er even niet te zijn. Dus begon ik vol overgave te pijpen, met mijn tong probeerde ik het extra te verwennen en ik liet zijn lul zo diep mogelijk in mijn keel glijden. Ik probeerde het zo lekker mogelijk te maken, dan zou het snel voorbij zijn. De fransman begon harder kreunen en ik voelde dat hij er niet meer ver van af zat, uit zijn lul stroomde al wat voorvocht (ranzig). Maar plotseling trok hij mijn hoofd omhoog (weer pijnlijk aan mijn haar, en bedankt eikel!) zodat zijn lul er uit schoot. Hij riep weer iets tegen zijn maat en stapte plotseling uit. Snel liep hij naar mijn kant, opende de portier en gebaarde dat ik moest uitstappen.


Nu pas nam ik de omgeving in me op. We waren in een rustig groot en donker bos, er was verder nergens iemand te bekennen. Er reden ook geen andere auto’s voorbij. Hij kwam bij mij staan, sloeg een arm om me heen en begon we weer te kussen, zijn tong weer in mijn mond. Ik kuste hem terug, tegelijk schoof zijn hand in mijn broek en hij begon over mijn billen te wrijven en drukte mijn kruis tegen zijn stijve lul aan. Ik was nu zo geil geworden dat het tongen ook lekker geworden was. Ik kust hem wild terug en wreef met mijn handen in zijn sportbroekje over zijn billen. Met onze stijve lullen tegen elkaar aanwrijvend stonden we een tijdje te kussen en elkaar billen te masseren. Zijn handen gingen nu ook in mijn broek, hij pakte daarbij mijn billen met zijn volle hand en kneep er in, dat voelde ook wel erg lekker. En natuurlijk dwaalde toen een vinger af naar mijn bilbnaad. De gedachte dat hij me wellicht zou willen neuken maakte me helemaal gek van geilheid. De vinger vond mijn anus en ging er voorzichtig in, intussen kreunde ik geil en kuste hem nog wilder. Hij begreep maar al te goed hoe ik er aan toe was. Behendig maakte hij mijn broek open en pakte mijn stijve lul beet. Ik pompte wild heen en weer zodat mijn lul in en uit zijn hand ging. Ik voelde dat ik al bijna klaarkwam.

Hij stopte even en trok mijn broek met onderbroek en al omlaag. Hij gebaarde dat ik er uit moest stappen, braaf deed ik wat hij verlangde. Ik snapte nog niet precies de bedoeling maar ik was intussen ontzettend geil en nieuwsgierig geworden naar wat er komen zou. Hij kwam weer bij me staan en kuste me weer, zijn hand ging meteen naar mijn billen en weer een vinger in mijn kont die nu iets doordrukte en echt naar binnen ging. Dat voelde erg lekker en ik begon weer met mijn lul tegen hem aan te rijden, mijn handen ook weer op zijn billen. Toen liet hij me opeens achterover vallen, eigenlijk werd ik gewoon pootje gehaakt. Ik lag achterover in het lange gras. Hij kwam op me liggen en weer werd ik diep gekust, onze erecties weer tegen elkaar aan. Ik kuste, pompte met mijn heupen, hield stevig zijn billen beet en genoot met volle teugen. Hij ging opeens weer van me af, pakte mijn heupen beet en probeerde mij op mijn buik te rollen. OK, dat was dus de bedoeling. Ik voelde me bloedgeil, in de verte voelde ik ook angst voor wat komen zou. Ik was nog nooit in mijn kont geneukt en wist dat het pijnlijk kon zijn. Gelukkig was hij klein geschapen dus ik waagde het er op. Ik draaide me vrijwillig om en ging op handen en knieën zitten met mijn billen omhoog en met een holle rug zodat hij beter bij mijn kont kon komen. Zijn vingers gleden weer door mijn bilnaad naar mijn kringspier en een vinger schoot er meteen hard in. Het deed een beetje zeer maar de geilheid maakte dat ik dat helemaal niet erg vond. Hij schreeuwde enthousiast wat naar zijn maat en ik hoorde verbaasde en opgewonden kreten uit de auto komen. Eric reageerde weer verontwaardigd.


“Jezus Cor, wat ben jij nou weer aan het doen? Je lijkt wel een hoer zoals je daar op je knieën zit, je gaat je toch niet laten neuken door een homo? Ben je wel goed wijs?”.

Hijgend van geilheid antwoordde ik: “Laat me nou, ik moest toch sex hebben?” Intussen werd ik verder gevingerd, mijn woorden kwamen er half kreunend uit.

Meerdere vingers gleden nu tegelijk mijn kont in en uit. Hij leek er toch iets van glijmiddel op gedaan te hebben. Het voelde heerlijk! Ik lag echt te genieten van hoe ik anaal gevingerd werd. En toen kwam het moment waar ik al naar uitkeek. De vingers werden uit mijn kont gehaald en ik voelde zijn eikel voorzichtig tegen mijn kringspier aandrukken, toen drukte hij door en zijn lul schoot bij me naar binnen. Door de schok voelde ik meteen een soort van kramp in mijn kont en ik verrekte van de pijn. Maar de fransman trok zich daar niet veel van aan, hij begon me gelijk hard te neuken, ik probeerde weg te komen door plat op de grond te gaan liggen maar hij ging natuurlijk gewoon boven op mij liggen en neukte gewoon verder, gelukkig nu wel iets minder diep. In een hoog tempo pompte hij zijn lul mijn kont in en uit. De pijn nam gelukkig toch iets af en langzaam begon het weer lekker te voelen. Hij pakte mijn haren beet en neukte zichzelf naar een orgasme toe. Het duurde gelukkig niet lang voordat ik weer met volle teugen genoot en mijn billen omhoog duwde zodat hij me beter kon pakken. Hij verkrampte en spoot zijn zaad in mijn kont, ondertussen hard aan mijn haren trekkend. Ik kreunde mee van geilheid.


Toen hij uitgeneukt was trok hij zijn lul uit me en ging van me af. Maar natuurlijk wilde zijn maatje ook. Hij dook meteen boven op me en zijn stijve lul drukte meteen tegen mijn anus. Ik duwde mijn billen omhoog om hem te ontvangen en deze lul schoot ook diep in mijn kont. Deze keer deed het helemaal geen pijn meer. Ik ging snel weer op mijn knieën zitten met mijn gezicht plat in het gras, het deed nu toch geen pijn meer. Hij ging meteen hard in me stampen, ik was inderdaad gewoon een hoer die genomen werd, en het was weer heerlijk. Ik genoot van die passievolle, stijve lul die diep in me pompte. Het was duidelijk dat hij ook snel zou klaarkomen. Wild neukte hij me door en toen begon hij ook harder te kreunen nog verder te versnellen. Hij had mijn heupen beetgepakt en kneep me daar stevig. Toen ik dacht dat hij niet meer sneller kon pompen verkrampte hij en duwde zijn lul zo diep mogelijk in me en zijn zaad werd in mijn kont gespoten. Hij pompte nog een paar spastisch in me en plofte hij op me neer. Ik was zelf extatisch van geilheid en wilde ook graag klaarkomen. De andere fransman riep iets en ik verstond iets met “groot”. Ik keek om en zag dat Eric zijn lul bloot gemaakt had en zich aan het afrukken was. De fransman stopte Eric zijn hand en gebaarde naar mij, hij wilde kennelijk dat Eric me ook nog ging neuken, met zijn grote, dikke lul. De man op mij ging van mij af, zijn lul plopte uit mijn kont. Eric werd mijn kant op geduwd.

“Ja, nou je moet het zelf weten. Het is je eigen schuld, jij moest zo nodig de hoer uithangen en nu ga ik je in kont pakken!” Ik voelde me ook op en top hoer.

“Kom eens hier met die hoerenkont, sletje!” Het was duidelijk dat Eric er nu wel de lol van inzag. Hij had intussen wel zin om zo’n sletje hard te pakken.


Ik holde mijn rug weer zodat Eric er beter bij kon. Zijn stijve eikel drukte tegen mijn kont, maar deze keer ging dat niet zo makkelijk. Ik probeerde mijn anus te ontspannen en duwde mijn billen ook naar achteren. Eric drukte langzaam zijn lul harder tegen mijn kont en zijn eikel begon langzaam (gelukkig) in me te schuiven. Ik spatte bijna uit elkaar van geilheid, ik werd helemaal opgerekt en opgevuld. Langzaam schoof ook de stam van zijn lul in mijn kont. Ik moest erg oppassen niet te verkrampen want dan zou het vreselijk pijn doen, maar het voelde nu juist fantastisch. Langzaam begon hij me met diepe halen te neuken en kreunde geil als een wijf, ik voelde dat ik zelf nu snel zou klaarkomen. Met een hand pakte ik mijn eigen lul beet en trok voorzichtig eraan. Eric ging steeds sneller neuken, hij zou het ook niet lang meer houden. Ik trok harder aan mijn lul en ik voelde mijn orgasme opkomen. Eric neukte me nu echt hard, hij pakte mijn heupen beet om nog beter in me te beuken. Ik begon te spuiten, en daardoor kneep ik onwillekeurig mijn sluitspier samen en meteen voelde ik dat Eric ook begon klaar te komen. Met wilde stoten pompte hij zijn sperma in mijn kont. Die was intussen een grote spermadump geworden. Eric trok langzaam zijn lul uit me en ik voelde hoe mijn kont open bleef staan. Die 2 fransosen stonden opgewonden weer aan hun lullen te trekken, degene die me het eerst genomen had, kennelijk de baas van de 2, ging als eerste weer achter me zitten. Om me weer te neuken! Maar nu ik klaargekomen was, was de geilheid ook even minder geworden, ik vond het eigenlijk wel genoeg en probeerde weg te kruipen. Dat was duidelijk tegen zijn zin.


Hij greep snel mijn zak beet en kneep in mijn ballen, tegelijk begon hij wild op mijn billen te slaan. De andere fransoos pakte snel mijn armen beet zodat ik redelijk machteloos was. Eric stond nahijgend toe te kijken, maar deed verder niks. De fransoos die me aan het slaan was, stopte even. Hij liet ook mijn zak los, gelukkig. En toen voelde ik een slag op mijn billen met iets anders, het was een lange dunne tak die op grond gelegen had. Bij iedere slag maakte het een suizend geluid. De pijn sneed door mijn billen en ik … ik werd er weer geil van. Kreunend stak ik mijn billen verder omhoog zodat hij me beter kon raken. Hij vatte het kennelijk op als een teken van overgave (wat het eigenlijk ook was) want hij sloeg me nog een keer gemeen hard op mijn billen en ramde toen zijn stijve paal in mijn kont. Ondanks alle sperma en het oprekken door Eric deed het pijn. Hij pakte mijn heupen beet, ik voelde zijn nagels in mijn vel, en neukte wild in mijn kont naar zijn orgasme toe. Zijn maat hield nog steeds mijn armen vast, eigenlijk werd ik gewoon verkracht. Ondanks (dankzij?) de pijn was ik weer erg geil geworden en ik begon weer te kreunen van genot. Zachtjes zei ik “Oui, oui, prenez moi”. Ik keek opzij en zal dat Eric zich alweer aan het afrukken was. De andere fransman liet me met een hand los en begon zich ook af te rukken. Intussen werd ik opnieuw van achteren in mijn kont gespoten door mijn verkrachter.

Er werd weer snel gewisseld, en opnieuw werd ik in mijn kont geneukt tot die me ook weer volspoot. Hoe vaak ze me precies geneukt hebben weet ik niet meer. Wel dat ik zelf nog een paar keer klaar gekomen ben en dat Eric me ook nog een keer hard geneukt heeft. Die tweede keer was hij niet zo voorzichtig met me, toen ramde hij in een keer zijn paal in mijn kont en neukte me meteen keihard. Het deed vreselijk pijn en kronkelde om weg te komen, en Eric … die sloeg me op mijn billen en schold me uit voor hoer terwijl zijn lul in en uit me stampte tot hij me ook weer volgespoten had.


Vanaf dat moment veranderde onze vakantie compleet. Die fransosen hebben ons niet veel verder afgezet en vervolgens hebben we ze niet meer teruggezien. Eric deed weer aardig tegen me maar het was wel duidelijk geworden dat hij me mocht pakken waneer hij daar zin in had. De eerste week kon ik nog niet in mijn kont geneukt worden en moest ik hem vooral klaarzuigen. Ook moest ik een keer zijn ballen en zijn kont likken om hem geil te maken, zodat hij me daarna zijn sperma in mijn mond kon spuiten. Na een week nam hij hier geen genoegen meer mee en nam hij me in mijn kont. Ik wilde eerst niet dus hij moest wel wat geweld gebruiken, eigenlijk was hij me gewoon weer aan het verkrachten. Het vreemde was dat ik dan snel uit geilheid verlamde zodat hij me toch makkelijk kon overmeesteren en neuken. Daarna werd ik dus gewoon iedere keer in mijn kont gepakt door Eric als hij daar zin in had, en nog steeds moest ik heb ook vaak pijpen en zijn kont likken om hem geil te maken. Hij heeft zich nooit door mij laten neuken, was vast bang dat het pijn zou doen. Wel heeft hij me tijdens het neuken een paar keer afgetrokken zodat we tegelijk klaarkwamen.

Toen we terug van de vakantie waren en ik me steeds meer begon te beseffen wat er allemaal gebeurd was wilde ik hem niet meer zien. Toen ik hem dat vertelde heeft hij me uitgelachen en voor stomme hoer uitgemaakt. Lachend sloeg hij me vol in mijn gezicht en probeerde me weer te verkrachten. En … alweer werd ik er alleen maar bloedgeil van. Huilend smeekte ik hem het niet te doen en intussen hielp ik hem mijn broek omlaag te doen en bood ik hem weer als een geil sletje mijn kont aan. Toen heeft hij me eerst met zijn riem op mijn billen geslagen, zo hard mogelijk. Ik liet het gewoon gebeuren, stak na iedere klap weer hoerig mijn billen omhoog, klaar voor de volgende klap. Dit ging door tot hij zo geil geworden was dat hij me gewoon moest neuken, voor de laatste keer ramde hij zijn grote lul in mijn kont, stootte een paar keer hard en spoot zijn sperma in mijn kont.


Daarna is hij weggegaan en heb ik hem nooit meer gezien. De eerste maanden was ik blij dat hij weg was, daarna ben ik hem gaan missen maar ik heb hem nooit meer teruggevonden. Ik zou we veel voor over hebben om Eric weer terug te vinden, of iemand anders die me net zo neemt ….