Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1 April

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Gisteren zat ik mijn computerspel te spelen, toen mijn vader in mijn kamer kwam om me iets te vragen. “Hé Tommie, ik wil je Moeder terugpakken voor die 1 April mop waar ze me vanmorgen in heeft laten lopen, zei hij.

“OK,” ik antwoordde gedachtenloos, nog helemaal opgaande in mijn computerspel.

“Je weet toch dat je Moeder vanavond laat thuiskomt, na haar Yoga?”

Ik knikte.

“Tegen die tijd lig ik in bed, en dan zij neemt dan een douche.”

“Ja, klopt!” zei ik, nog steeds geconcentreerd op mijn spel.

“En na die douche, dan doet ze het licht uit en gaat naar bed. “

“Jaja,” ik zat nog steeds helemaal in mijn spel.

“Nou, dan wisselen wij tweeën vanavond met elkaar van bed, en als zij dan naar bed gaat, dan zal ze zich een hoedje schrikken, dat er iemand anders in haar bed ligt, en dan roep jij snel: 1 April!”

Ik hield op met mijn spel en keek mijn vader aan. “No way, Paps, dan zal ze mij vermoorden!”

“Nee, dat zal ze niet, want dan zal ik binnenkomen en ook “1 April!” roepen”

“Eigenlijk zou het beter zijn als ik niet zou meedoen aan jullie stomme grappen, ik haat jullie stomme spelletjes, maar vooruit dan maar.” zei ik onwillig. Ik ging weer verder met mijn computerspel. Ik vind die suffe 1- April grappen helemaal niet grappig. Eigenlijk zijn ze allemaal stom.

“Goed dan, wanneer het tijd is zal ik je wel roepen.”

Pa ging zoals gewoonlijk ongeveer om tien uur naar bed, omdat hij s’ochtends altijd vroeg naar zijn werk moet.

Ma kwam om elf uur thuis en liep rechtstreeks naar de badkamer. Ik wachtte af, benieuwd of Pa nog met zijn suffe grap wilde doorgaan. Ik wachtte vijf minuten minuten en besloot toen om te gaan kijken of er nog iets ging gebeuren. Voordat ik hun slaapkamerdeur bereikte, hoorde ik al het snurken van Pa. Ik opende de deur, terwijl Ma nog in de badkamer was.

“Hé, Pa, wakker worden! Wil jij die grap nog doen of niet? “

“Eh, Oh shit, ja natuurlijk, kruip maar vlug in mijn bed. Oh ja, en trek je broek uit, want ik slaap altijd zonder broek. Hij sprong snel uit zijn bed, nam mijn broek mee, deed het licht uit en liet de deur achter hem op een kier staan.

Het was pikkedonker behalve dan de kier van de deur. Ik kroop snel onder de dekens en ik deed net alsof ik sliep. Van onder de dekens kon ik deur zien. Niet lang daarna, kwam Moeder de slaapkamer binnen.

Ik kreeg bijna een hartaanval toen ik mijn Moeder binnen zag komen. Zij had helemaal niets aan. Ik lag met mijn hoofd naar haar toe gedraaid en ik wist niet wat ik moest doen. Wel voelde ik dat mijn piemel stijf ging worden van opwinding.

Mijn Moeder deed het licht uit, stapte in het aardedonker in het bed en maakte het zich gemakkelijk.Plotseling voelde ik een grote zware borst leunen op mijn linkerarm, en het ergste was, ik kon ook haar tepel voelen, en die was stijf, bijna net zo stijf als mijn piemel!

Even dacht ik eraan om haar te laten schrikken, door heel hard “1 april!” te roepen, en dan snel terug te rennen naar mijn eigen slaapkamer, misschien zou zij dan mijn erectie dan niet opmerken. Maar terwijl ik nog nadacht over die mogelijkheid, draaide zij zich al naar me toe, greep mijn piemel stevig beet en begon mij af te trekken.

“Hmmmm“ zei ze toen ze voelde hoe groot en stijf mijn piemel was.

“Shit! Shit! Shit!” dacht ik. Wat kon ik doen?

Haar hoofd verdween onder de dekens en plotseling voelde ik iets zuigen aan mijn piemel. “Fuck, nu zit ik echt in de problemen,” dacht ik. Het moet pure paniek zijn geweest die me tegenhield om uit het bed te springen en keihard weg te rennen. Toen liet ze me los en ze richtte zich op.

“Dit is mijn kans, rennen!” dacht ik bij mezelf.

Maar voordat ik me kon bewegen, legde zij haar linkerbeen al over mij heen.

“Shit, shit, shit! dacht ik, “Alweer te laat!”

Ze ging boven op mij zitten. Ik voelde mijn piemel een klein stukje in haar kut glijden, maar niet nog ver genoeg voor haar, om te kunnen gaan zitten. Zij hief zich even op en ging opnieuw zitten. Dit keer gleed mijn piemel wel helemaal in haar kut naar binnen. Niets kon mijn klaarkomen toen nog tegenhouden. Ik gromde en kreunde en spoot een grote lading sperma diep in mijn Moeders kut.

“Jim, wat is er mis met je? mopperde Moeder en ze reikte naar het hoofdeind van het bed en schakelde het licht aan. Toen ik haar enorme borsten boven mij zag bungelen, voelde ik dat mijn piemel, die al een beetje slap was, meteen weer stijf begon te worden.

Toen zij het licht had aangedaan, ging ze rechtop zitten. Daardoor duwde zij mijn piemel opnieuw helemaal in haar kut. “Oh, Mams”, zuchtte ik, “ik kan het echt niet helpen hoor, dit stomme idee was van Pa.”

“Tommie, ben jij het?” Zij deed alsof ze geschokt was. “En waar is Papa?”

Zij leek verbijsterd. Alles wat ik kon doen, was onschuldig kijken. Maar nu het licht aan was, kon ik mijn ogen niet afhouden van haar bungelende borsten en ik genoot ook van het heerlijke gevoel van mijn piemel die nog diep in haar was. Elk woord dat zij zei, maakte dat mijn piemel groter ging worden.

Ik zal wel iets geantwoord hebben, want zij begon op te staan. Ik hoorde een zachte plop toen zij zich van mijn stijve piemel af trok. Zij nam niet de moeite om iets aan te trekken en liep naar de slaapkamerdeur.

Toen ze op de overloop kwam, hoorde ze mijn Pa al snurken in mijn slaapkamer. Hij moet op mijn bed meteen weer in slaap gevallen zijn. Terwijl ze nadacht wat ze nu zou doen, zette Ma haar handen op haar heupen, en keek ze peinzend naar mij. Deze houding maakte haar nog meer sexy. Al die tijd bewonderde ik haar Rubense lijf, en ik kon geen spier bewegen.

“Wat kan het mij ook schelen!” mompelde zij, liep langzaam terug naar haar bed, hief haar linkerbeen op en zette het aan de andere kant van mij. Doelbewust toonde ze mij daarbij haar grote kut, en ging weer boven op mij zitten.

Met een zalige glimlach op haar gezicht, gleed haar kut voor de tweede keer over mijn stijve piemel, en ze fluisterde in mijn oor, “Tommie, ondeugende jongen, voor straf zal ik jou eens flink gaan neuken!”

Ik niet geloven mijn Moeder mij wilde neuken, maar ik liet het me geen twee keer zeggen. Ik greep haar grote tieten beet en begon in haar tepels te knijpen. Zij begon met haar heupen te draaien alsof ze een buikdans deed. Het was heel sexy om te zien en ik was verbaasd dat ik niet meteen weer klaarkwam. Maar het duurde niet erg lang. Ik voelde de kut van mijn Moeder aan mijn piemel melken en toen krampte zij samen. Dat werd meteen de tweede keer dat ik me niet meer kon inhouden. Daarna liet ze zich op me vallen.

Later deden wij het nog eens, maar deze keer lag ik boven, en mijn Moeder leerde me hoe ik mijn bekken moest bewegen zodat kon zij mijn piemel het beste kon voelen. Ik kan me niet herinneren hoeveel keer wij die nacht de liefde bedreven, maar ik kan wel zeggen er zoveel natte vlekken op het bed waren, dat ik nergens meer droog kon liggen...

De volgende ochtend werd ik wakker omdat iemand aan mij begon te schudden en ik toen ik mijn slaperige ogen voorzichtig opendeed, hoorde ik Pa tegen mij roepen: “Hahaha die Tommie, het is vandaag pas 1 April, haha, wat een goeie grap, hè? Vind je het leuk? Hebben wij jou niet lekker beet gehad?”

“Jazeker,” lachte Ma, “Ik heb onze Tommie lekker beet gehad, ik ben nog er nog steeds helemaal geil van!

“Ja dat zal wel,” lachte Pa. “Ik zei je toch al, dat hij erin zou trappen? Geen schijn van kans dat hij nee zou zeggen...”

En voordat ik weer in slaap viel, hoorde ik mijn vader nog zeggen, “Zeg kinderen, bewaren jullie wel iets voor mij, vanavond? Ik denk dat ik wel trek zal hebben in een triootje!”