Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1 dag per jaar geiler dan een nymfomane

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
Ik heb een tijd getwijfeld of ik dit verhaal wel zou opsturen, maar wie weet hebben andere vrouwen hier ook “last” van.

Ik ben namelijk eens per jaar ontzettend geil. En nu bedoel ik niet dat ik zin heb in seks, want dat heb ik zo’n 1 à 2 keer per week, dan seksen mijn man en ik lekker en dan zijn we heerlijk bevredigd.
Ik bedoel dat ik dan 1, soms 2 dagen achter elkaar continue klaar wil komen. Ik ben dan die tijd volgens mij nog erger dan een nymfomane.
De laatste keer dat ik zo’n bui had, heeft mijn man vrij genomen en heeft hij mij verrast. Daar gaat dit waar gebeurde verhaal over.

Hij haalde een doos tevoorschijn die ik uit moest pakken. Er zat een erotisch lingerie setje in. Een kanten slip zonder kruis en een bh waar mijn tepels doorheen staken. Ik moest dat aandoen, mijn lange winterjas hield hij voor mij klaar en ik moest mijn pumps aantrekken. “Ik ben jou meester en je moet doen wat ik zeg”, zei Hans mijn man.
Ik moest in de auto stappen en mijn man reed weg. Over de snelweg, waar we al gauw in de file terecht kwamen. Ik moest van hem mijn jas los doen en mijn benen op het dashboard leggen. We reden langzaam langs de vrachtwagens. Ga je kut vingeren commandeerde hij. Ik was blij dat hij dat zei, want mijn kut moest weer eens klaarkomen. De chauffeurs keken hun ogen uit op de vroege morgen, hetgeen mij nog meer stimuleerde om een geile slet te zijn.
Ik vond het jammer dat we bij de afslag kwamen en mijn meester zei dat ik mijn jas weer dicht moest knopen.
Hij reed naar een duur hotel en we gingen naar kamer 534. Een goed uitziende man liet ons binnen. Mijn man en hij hadden even een kort onderonsje en daarna moest ik van mijn meester mijn jas aan hem geven. “Hier, neuk deze slet tot je erbij neervalt”, zei hij tegen die vent.
Mijn man ging op een stoel zitten kijken hoe die vent mij naar z’n bed dirigeerde, z’n broek en shirt uit trok een condoom om zijn lul deed en mij ruw begon te neuken. Hij had geen enkel probleem om mijn glibberige kut binnen te stoten. Hij hield het lekker lang vol en liet mij in die tijd diverse standjes zitten en liggen. Ik kwam weer een paar keer klaar en genoot van zijn mooie gladde lichaam die steeds natter werd van het zweet. Hij kwam klaar, draaide zich op z’n bed en zei dat ik geweldig was. Ik liep naar mijn man die mij mijn jas aanreikte en weg waren we.
We gingen 2 etages lager maar kamer 314. Ik was best wel nerveus, omdat ik niet wist wat mij te wachten stond. Een mooie knappe neger deed open. Hij was nog mooier dan in mijn dromen. Ook hier hadden mijn man en hij een onderonsje en daarna moest ik ook hier mijn jas aan hem afgeven en ging hij net als boven in een stoel zitten kijken.
De gespierde neger kwam naar mij toe met uitgestrekte hand en zei dat hij Timo heette. Ik heet Jeanette zei ik enigszins verlegen. Wij gaan elkaar verwennen zei hij lachend met de witste tanden die ik ooit gezien had. Hij deed zijn T-shirt uit en legde mijn handen op zijn harde gespierde borst. Ik kneep in zijn tepels. Hij deed zijn boxershort uit en stond nu spiernaakt voor mij. Ik bekeek zijn heerlijke lichaam en schrok van het formaat lul die nu nog half slap tussen zijn benen hing. Mijn man had geen kleine, maar wat hier langzaam omhoog aan het komen was sloeg alles, zelfs mijn aller stoutste zeg maar geilste dromen moet ik nu bij gaan stellen. Ik dacht alleen maar die neukt mij helemaal stuk van binnen, die kan ik niet hebben.
Hij drukte mij op mijn knieën en stopte dat lange, bijna stijve ding, in mijn mond en begon toen neuk bewegingen te maken.

Hij legde mij op zijn bed, deed mijn slipje en bh-tje uit en ging mijn kut vingeren en mijn tepels masseren en ja hoor daar kwam ik alweer klaar. Hij zei “zo jij bent heet zeg”, deed behendig een condoom om en kwam op mij liggen en liet zijn neukzwaard in mijn natte kut glijden. Ik was heel bewust aan het voelen wat zo’n lange lul nou doet en of het pijn deed. In tegendeel ik vond het heerlijk om helemaal met zijn lul opgevuld te worden. Hij begon steeds sneller en dieper te neuken en vergat daarbij niet om op mijn tepels te zuigen.
Ik dacht dat ik gek werd. Ik was mij er niet bewust van dat ik mijn nagels in zijn harde billen zette. Uit mijn ooghoeken zag ik dat mijn Hans met zijn lul aan het spelen was. O, wat ben ik een geile slet dacht ik en gaf nog meer tegendruk, zodat mijn clitje nog meer gestimuleerd werd tegen zijn gespierde buik en ik nog meer zijn geweldige lul tegen mijn baarmoeder voelde stoten en al weer klaarkwam, de 3de keer bij hem. Hij ging nog sneller in en uit mij, spande toen al zijn spieren en kwam klaar waarbij hij mij diep in mijn ogen keek en toen hij zich weer ontspande drukte hij zijn geweldige lippen op de mijne en gaf mij een tongzoen van wel 5 minuten, waarbij ik zijn lul in mij heel langzaam zacht voelde worden.
Hij haalde langzaam zijn lul uit mijn kut en deed het condoom ervan af. Toen zag ik hoeveel sperma hij gespoten had. Alles was veel en groot bij deze man. Hij drukte nog een zoen op mijn natte kut en keek mij daarna met een gelukkige lach aan.
Ik deed mijn kleddernatte slipje weer aan en mijn bh-tje en liep naar mijn meester die al weer klaar stond met mijn jas. Hij zag die gelukkige blik in mij ogen en gaf mij een zoen. We zwaaiden nog even en liepen de kamer uit.
“Je hebt nu al 300 euro bij elkaar geneukt, lekkere neukslet”, zei hij met een glimlach.
Ik geloof dat ik jou ook ergens van af moet helpen, is het niet”, vroeg ik terwijl ik in zijn kruis greep en zijn stijve voelde. “Ik vind het een heerlijk geil gezicht hoor, als jij door een andere man zo lekker genaaid wordt”, zei hij
“Waar gaan we nu heen?”, vroeg ik. “Naar huis en dan merk je wel wat er gaat gebeuren. Volgens mij ben je nu net een beetje opgewarmd,” zei mijn lieverd.
Het zal wel komen omdat ik de hele terugweg nog na zat te genieten in mijn gedachten, want de weg leek aanmerkelijk korter.

Toen we de voordeur open deden hoorden we een zwoel muziekje en was alles verduisterd en er branden her den der kaarsen. Peter en Kim heetten ons welkom met een hartelijke zoen en een glas wijn. We hadden hen een half jaar geleden ontmoet op een camping in Frankrijk. Daarna zijn we een aantal keren bij elkaar op visite geweest en zijn zelfs bij elkaar blijven slapen, maar seks hebben we nog nooit gehad met elkaar.
Toen ik mijn jas uit deed staken ze niet onder stoelen of banken dat ik er lekker sexy uitzag. De tafel was mooi gedekt. Ik had best trek gekregen en liet mij alle heerlijke gerechten heerlijk smaken. Hans stond op, toen we klaar waren en dirigeerde ons naar de woonkamer. Peter en Kim zaten tegenover ons. Zodoende konden ze in mijn natte gleuf kijken, omdat het kruis van mijn slip open stond. Hij legde uit aan Peter en Kim dat ik eens per jaar een dag, soms zelfs 2 bloedgeil ben en hij vertelde wat we vandaag al gedaan hadden.”Jeanette wil helemaal uit haar dak gaan, willen jullie meedoen?” Enigszins verbouwereerd moesten ze zich even een houding geven, maar Kim zei heel eerlijk, “mmm. lijkt mij wel wat”.
Mijn man zei “ Jeanette, ik ben nu niet meer je meester, maar gewoon je eigen Hans, ik zou zeggen leef je maar uit”.

Ik stond op en liep op Peter af en gaf hem een tongzoen. Hetzelfde deed ik bij Kim, want ik heb mij altijd afgevraagd hoe een vrouw nou zoent. Op de een of andere manier is het toch liever, zeg maar tederder. Ik vond het heerlijk opwindend en geil om met Kim te vrijen. Iedereen was al gauw uit de kleren en de mannen stonden naar ons gevrij te kijken. Toen we in standje 69 elkaars kut lagen te beffen zag ik heel vluchtig dat Hans en Peter elkaar lul aan het aftrekken waren. Ik liet mij heerlijk ongegeneerd gaan en kwam schreeuwend klaar, terwijl ik Kim ook schokkend klaar liet komen, ze kreunde alleen en was veel minder luidruchtig, maar het duurde wel 30 sec. lang. Ik ging op mijn rug liggen, trok mijn klieder natte kut open en riep nu wil ik geneukt worden. Hans zei tegen Peter dat hij op de grond moest gaan liggen en vroeg aan mij of ik op zijn lul wilde gaan zitten. Die floepte er zo in, Hans ging weer boven op mij liggen en stopte zijn lul er ook bij. O heerlijk, ik werd nu door 2 lullen in mijn kut geneukt. Ik riep alleen maar “Dit is geil, lekker, lekker geil”. Hans masseerde mijn tepels steeds harder en toen begon ik weer schokkend te schreeuwen, terwijl er 2 lullen in mijn kut spoten. Dit is niet te beschrijven hoe lekker dat was. Kim had het tafereel gade geslagen en toen ik op mijn rug bij lag te komen bleef mijn kut nog even openstaan en kwam het sperma eruit lopen. Ze kwam voor mij zitten en deed mijn benen uit elkaar en drukte haar hele hand mijn kut in en begon mij te vuistneuken. Dit leek op het gevoel dat ik had toen die neger mij met zijn gigantische paal geneukt had. Ik was nu alleen wat meer ontspannender. Ik kwam weer klaar, het was niet te geloven.
De mannen werden er opgewonden van en hun lekker neukstaven kwamen langzaam weer op oorlogssterkte. Kim en ik hielpen daarbij door ze te pijpen. Kim wilde ook eens door 2 lullen geneukt worden. Ze smeerde wat glijmiddel op haar kontgat en zei dat ze eens een sandwich wilde proberen. Hans ging op de grond liggen en Kim drukte langzaam zijn lul in haar hol, ze moest er even aan wennen, maar toen ze ontspannen op en neer aan het gaan was stopte haar vent zijn lul in haar natte kut.”Ik kan de lul van Hans voelen”, riep Peter. Ik hielp iedereen door overal te aaien, te likken en te knijpen. Kim werd langzaam naar een hoogtepunt geneukt. Ik begon allemaal gore taal uit te kramen en hitste zo het neukende drietal nog meer op. “Neuk, dit sletje in haar natte kut Hans en spuit maar in haar reet Peter. Ik zag dat Kim ging komen en kneep steeds harder in haar tepels. Ik hoopte dat zij dat ook lekker vond. Blijkbaar wel, want ze schreeuwde tijdens het klaarkomen harder dan de vorige keer. De kerels gingen als een bezetene tekeer en kwamen ook weer klaar. Iedereen bleef even uit hijgen. Tijd voor een pauze. We bleven bloot zoals we waren en leste onze dorst bier en frisdrank. Ik voelde mij voldaan, maar hoe zou het morgen zijn.