Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1 jaar terug

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Het speelt zich allemaal 1 jaar terug af, ik (annelies)was toen 16, mijn broer (bert) 17, mijn vader en mijn moeder waren allen gezellig thuis.

We zaten allen samen in de zetel te kijken naar TV toen mijn Vader - die naast mij zat - tussen mijn benen begon te voelen en me te betasten, ik zag dat er in zijn broek een grote bol aan het vormen was. Ik deed onmiddelijk zijn broek open want ik weet dat hij het niet lang kan houden als zijn lul in zijn broek blijft zitten. Ik begon dan maar om zijn lul te masseren en deed ondertussen de rest van zijn kleren uit. Mijn Moeder zag het en zij begon hem dan ook te pijpen zodat ze ook verschrikkelijk nat werd. Haar onderbroek werdt nat en mijn Broer trok haar kleren uit. Mijn ouders waren dus al volledig naakt maar mijn Broer en ik hadden nog onze kleren aan, die trokken we dan onmiddelijk uit omdat we zagen dat onze ouders wel zin hadden in sex met hun kinderen. Mijn Vader begon mij te vingeren en mijn Broer mijn Moeder. Plots stond mijn Vader op en hij ging gebukt over mij zitten en hij lostte zijn kak op mijn buik (dat kriebelde wel, want het was de eerst keer dat hij dat deed). Ik begon het over mijn lichaam met mijn handen open te smeren. Toen bleek dat mijn Vader nog niet gedaan had, ging hij boven mij staan met zijn benen langs elke kant van mijn bekakt lichaam en hij begon op mijn te plassen van aan mijn kutje tot aan mijn hoofd en ik open de mijn mond om te tonen dat ik het in mijn mond wilde en dat deed hij ook, ik slikte het in en ik vond dat het een beetje zout smaakt. Ondertussen lag mijn Moeder ook al bekakt op de grond te krullen van genot van mijn Broer. Mijn Broer had een idee had hij gezegt en hij begon mij te vingeren na enkele stoten zaten er al 4 vingers in mijn kut toen trok hij zich terug en hij begon zijn vingers en de rest van zijn vuist in te smeren met kak van mijn Vader, hij zij dat dat beter zal glijden bij vuistsex en zo was het ook, hij duwde zijn hele vuist in 1 keer in mijn kutje.

Ik lag er van te genieten. Ondertussen was mijn Moeder mijn Vader aan het pijpen en mijn Vader was mijn Broer aan het vingeren. Hij smeerde ook zijn vuist in met kak en hij duwde zijn vuist in mijn Broer naar binnen, mijn Broer kwam bijna klaar van genot. Mijn Vader had blijkbaar nog wat plas overgelaten in zijn blaas want opeens kwan er plas uit de mond van mijn Moeder die het probeerde in te slikken, maar het lukte haar presies niet echt goed. Mijn Broer trok zijn vuist terug en ik stond op want ik vond dat mijn Moeder nog niet genoeg gekregen had, dus ik ging naar mijn Moeder en zetten me bij haar kutje. Zij ging op haar knieën zitten voor mij zodat ik haar kut mooi kon zien. Het kutsap stroomde eruit met liters. Ik duwde in 1 keer mijn hele vuist in haar kut en ze gilde het uit van plezier. Ik penetreerde haar even met mijn vuist. Toen ik me terugtrok uit haar kut stond ze op en ze ging gebukt boven mijn mond zitten ik dacht dat ze in mijn mond ging plassen maar ze begon te kakken. Ik kon niets anders doen dan het inslikken want mijn Vader had mijn hoofd vast en mijn Moeder zat op mijn mond met haar aars.

Ondertussen was mijn Broer ook nog mijn Vader aan het neuken. nadat mijn Broer was klaargekomen had ik hem bevolen om in de keuken een trechter te gaan halen, hij had er 1 mee en hij gaf hem een mij en ik stoopte die onmiddelijk in mijn Moeders kut, zij ging zo gaan zitten zodat ik op de trechter kon gaan zitten en in heer kut kon plassen en daarna heb ik er nog in gekakt (gelukkig dat de trechter een breed gaatje had zodat mijn kak erdoor kon). Mijn Moeder had er nog niet genoeg van en ze bevool mijn Broer en ik om haar te vuisten, ik in haar kut en mijn Broer in haar aars. Ik duwde mijn vuist in haar kut en ik voelde mijn warme klak nog zitten en mijn Broer duwde zijn vuist in haar aars en mijn Moeder riep "ik wil meer" dus ik probeerde mijn 2de vuist erbij te duwen en het lukte me ook er mijn Broer deed net hetzelfde en hij slaage er ook in. Mijn Moeder zat dus met 4 vuisten in haar lichaam. Ondertussen was mijn Vader me aan het neuken in mijn kut en hij kwam klaar in mijn kut.

Iedereen is wel meerdere keren klaargekomen alleen weet ik niet meer wanneer en doorwie. Ik weet het enkel nog van mezelf en ik ben wel 5 keer klaargekomen.