Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


10 Dagen Naakt - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Hier hadden we dus bijna een jaar naar uitgekeken, zomervakantie in een vakantiepark waar we lekker de hele dag in ons nakie konden rondlopen. Vorig jaar hadden we in een appartement gezeten dicht bij een naaktstrand en we hadden gemerkt dat we het allebei heerlijk vonden om de hele dag naakt te zijn. Dit was weer een stapje verder en ik kon niet ontkennen dat het idee me al een tijdje aardig kon opwinden. In gedachten had ik ons samen al vele malen voor ons huisje zien zitten, want we hadden een bungalow gehuurd op een groot en bekend naturistenpark in Kroatië.

We hadden ons net aangemeld bij de receptie en reden nu stapvoets over het terrein op weg naar ons huisje. Wat ik zag beval me zeer, iedereen, maar dan ook iedereen was naakt en het prachtige weer, maakte dat ik zin kreeg om me ook zo snel mogelijk van mijn kleren te ontdoen. Het vooruitzicht om de komende 10 dagen ongehinderd te mogen genieten van het prachtige lijf van Anouk, stemde me helemaal gelukkig. Ik was gek van dat lijf, kende er ieder plekje van en durf te zeggen dat ik precies wist hoe ik ermee om moest gaan om haar gek van opwinding te maken. Zelf was ze soms wat minder gelukkig met haar lichaam: hier wat te veel, daar wat te dik, je kent dat wel. Maar ik vond het precies goed en alleen haar naaktheid al kon me geweldig opwinden.

Dat merkte ik ook toen we de spullen uit de auto hadden gehaald en onder het genot van een lekker appeltje op ons terras wat zaten uit te hijgen van de reis en het harde werken. Uiteraard hadden we ons meteen uitgekleed en ik merkte dat dit me nu nog behoorlijk opwond. Gewoon het naakt-zijn, lopen, zitten enzovoorts, zorgde ervoor dat ik een lichte opwinding voelde in mijn schaamstreek en een beetje tot mijn schaamte zag en voelde ik dat ik met een lichte erectie in de tuinstoel zat.

Anouk had het natuurlijk meteen gezien en moest erom lachen. “Je gaat toch niet 10 dagen met een stijve rondlopen hier hè?”, vroeg ze lachend. “Als jij er al die tijd zo bij blijft zitten, wel, denk ik”, was mijn antwoord en ik knikte in haar richting, doelend op haar onderuit gezakte houding, met haar benen onder haar billen omhoog getrokken en haar knieën wijd uit elkaar. Hierdoor werd me een uitnodigende blik gegund op haar prachtig geschoren kutje. “Ja, daar hebben jullie nooit last van”, zei ik en keek veelbetekenend naar mijn halve erectie. “Oh, wij hebben ook wel eens ergens last van hoor”, zei ze quasi verontwaardigd. Ze streek met een vinger van haar rechterhand door haar kutje en liet mij zien dat ze daar al een beetje nat aan het worden was.

“Word je ook geil van het lekker naakt-zijn?”, vroeg ik haar en voordat Anouk deze vraag kon beantwoorden, hoorden we van achter ons huisje: “Oh, dat hebben wij ook nog steeds hoor”. Ik keek om en zag een vrouw van onze leeftijd op het grasveldje tussen onze bungalow en die van de buren. Ze was uiteraard ook naakt en liep ons terras op. Ze stak een hand uit en stelde zich voor met “Hoi, ik ben Karina, wij zitten in het huisje naast jullie” Ook Anouk kreeg een hand en ik zag dat ze snel een wat minder uitdagende houding had aangenomen. Ik bood Karina een stoel aan en zag dat ze een mooi figuur had, net iets kleinere borsten dan Anouk en boven een verder geheel geschoren kutje, een piepklein streepje schaamhaar.

We wilden haar wat te drinken aanbieden, maar hadden niks anders dan de warme fles Fanta uit de auto. “Roy, breng even een fles rosé mee”, riep ze in de richting van het huisje waar ze blijkbaar uit was gekomen. Wat vaag gemompel wees erop dat de vraag gehoord was en al snel kwam Roy, met fles rosé op ons toegelopen. Even later zaten we gezellig met zijn vieren op onze tuinstoelen, aan een heerlijk koud glas rosé. Roy was wat kleiner dan ik, maar wel een stuk breder en behoorlijk gespierd. Ik denk dat de meeste vrouwen hem wel een lekkere vent zouden vinden, maar dat zou ik straks wel aan Anouk vragen. Soms klopten mijn gedachten over mannelijk schoon, maar volgens Anouk soms ook helemaal niet. Ik vond zijn pik wat klein, maar dat kwam misschien ook, omdat de rest van zijn lijf best imposant was. Ik keek onwillekeurig naar die van mij en zag dat de verstijving gelukkig weer was verdwenen. Ik wist echter bijna zeker dat Karina het gezien moet hebben, maar ze had in ieder geval gedaan, of dat niet zo was. We vertelden van onze lange autoreis, hoe vermoeid we waren en van het feit dat dit onze eerste keer in een naturistenpark was. Vooral Karina was erg nieuwsgierig, ze wilde alles weten over ons, welke ervaringen we hadden op naaktstranden, waar we allemaal geweest waren, of we vaak naar een sauna gingen, enzovoorts.

Zij kwamen hier al voor het 5e jaar en waren fervente nudisten, leken in Nederland alle naaktstranden te kennen, kwamen het vaakst in Vrouwenpolder, dat was een strand waar wij ook al wel eens geweest waren. Toen Karina opstond om de fles leeg te schenken, zag ik hoe mooi ze eigenlijk was. Ik wist nog niet hoe oud ze was, maar ze zag er nog lekker strak uit. Uiteraard was ze helemaal egaal bruin en haar borsten stonden mooi recht vooruit.

“Ik zie dat je er nog een beetje aan moet wennen”, zei ze, terwijl ze de laatste druppel in het glas van Anouk schonk. Daarbij keek ze betekenisvol naar mijn piemel, die mijn bewonderende blikken in haar richting, had opgevat als een toestemming om zich op te richten. Half omhoog schommelde hij wat heen en weer en ik zag dat Karina dit erg vermakelijk vond. Ze liep terug naar haar eigen huisje en kwam met nog een fles rosé terug, waarna ze ook de overige glazen vol schonk.

“Geeft niks hoor”, zei ze geruststellend in mijn richting: “ziet er goed uit”.

“Tja”, vervolgde Roy, “Ik weet dat het niet hoort op een park als dit, naturisme en sex hebben eigenlijk niks met elkaar te maken, maar ik word ook nog best vaak opgewonden van alles wat ik om me heen zie lopen. Soms is dat best lastig als man”. En zo waren we al een half uurtje na onze aankomst heel vertrouwd met onze buren in gesprek. Mijn erectie ontspande zich weer, maar de inhoud van ons gesprek verhinderde dat hij echt zijn kopje kon laten hangen. Karina en Roy spraken erg vrij over hoe zij hun vakantie hier beleefden en steeds meer kregen we te horen over wat ze allemaal met elkaar deden. Roy vertelde hoe zij meteen bij hun aankomst, nu 2 dagen geleden, een nummertje hadden gemaakt in de huiskamer. “Om de spanning van de lange reis er een beetje uit te neuken”, verklaarde hij en toen Karina aanvulde dat ze daarbij “per ongeluk expres” de tuindeuren open hadden laten staan, zag ik hoe Anouk zat te genieten van hun verhalen. Ze lachte geamuseerd en zei dat wij dat nu ook vast aan het doen waren geweest, als Karina en Roy niet waren gekomen. “Oh, hou je voor ons niet in hoor, wij vermaken ons hier wel”, zei Karina en ze knipoogde geil naar haar vriend, of was het haar man, ik wist het niet.

Na nog een glaasje rosé volgde een grappig verhaal van een man die zich had staan aftrekken van achter een bosje, terwijl Roy en Karina met elkaar bezig waren op een verder verlaten strand. Ze dachten dat ze helemaal alleen waren en dus ongestoord hun gang konden gaan. Maar toen ze het stadium van elkaar betasten, strelen, vingeren en aftrekken achter de rug hadden en hun posities innamen om lekker te gaan neuken, had Roy de man zien staan. Hij had niet gereageerd, was gewoon doorgegaan met het uitvoeren van zijn geile voornemen en zachtjes had hij in Karina's oor gefluisterd dat ze werden bekeken door een man. Karina vond het wel vermakelijk, wilde van Roy weten hoe hij eruit zag en wat hij deed en ze had gemerkt dat dit gegeven haar nog meer opwond, dan Roy en het strand en de zon en hun geile spel al deden. Na een poosje kroop zij onder Roy vandaan, draaide zich om en ging op handen en knieën zitten, met de edoeling dat Roy haar van achteren zou nemen. Ik wist niet precies wat Karina daarmee bedoelde, op zijn hondjes of echt anaal, maar ze vervolgde lachend dat ze nu een goed zicht kreeg op de tot dan toe “onzichtbare” man. Het was overduidelijk dat hij stond te masturberen en hoewel ze niks op had met vieze mannetjes, genoot ze hier met volle teugen van. Ze legde uit dat het verschaffen van genot haar eigen genoegen vergroot. Dat was zo als ze Roy verwende, maar ze merkte toen, tot haar eigen verbazing, dat ook deze masturberende man, haar iets deed. Ze deed haar best om het voor hem extra opwindend te maken, kreunde zo geil ze kon, streelde haar borsten, deed iets geils met haar tong en keek hem af en toe schaamteloos aan. Ze wist niet of de man wist dat zij hem kon zien, maar dacht dat dat eigenlijk niet anders kon. En die twijfel verdween helemaal toen hij ineens tevoorschijn kwam van achter zijn half-transparante schuilplaats. Schaamteloos stond hij nu volledig zichtbaar naar hen te kijken, zichzelf aftrekkend, heel rustig, dat vond Karina nog het opvallendst.

De man en Karina keken elkaar af en toe aan en vooral zij genoot daarvan. Roy vond het erg vermakelijk, maar werd er niet geiler van dan hij al was. Karina wel, die fantaseerde wel eens van sex met twee mannen. Niet dat daar op dat bijna verlaten strand nu echt sprake van was, maar voor haar kwam het wel een beetje in die richting en ze genoot ervan, meer dan van alleen maar sex met zijn tweeën, bekende ze. “Nou, om een lang verhaal kort te maken”, zei ze, “die man ging op een gegeven moment harder en sneller trekken, trok een steeds moeilijker gezicht en na een poosje zag ik dat hij klaar ging komen”. Hij kreunde iets van “geile teef” en pas uren later realiseerde ze zich dat dat betekende dat het dus een Nederlandse man was geweest. Tenslotte spoot hij zijn zaad in een paar flinke stralen in het zand, trok daarna nog even aan zijn nog steeds stijve pik en draaide zich toen om, zei niks, maar liep rustig in de richting van de parkeerplaats. Roy en Karina hadden natuurlijk hun nummertje nog lekker afgemaakt en bij het weggaan kon Karina het niet nalaten om nog even langs de plaats te lopen waar de rukkende man had gestaan. Ze moest even goed kijken, maar toen zag ze zijn vers gespoten zaad glinsterend op het warme zand liggen.

“Gek toch eigenlijk?”, vroeg ze aan niemand van ons in het bijzonder, “dat zo'n man daar zo in het openbaar gaat staan rukken”. “Jullie waren daar toch ook in het openbaar aan het neuken”, wierp ik tegen en daar moest ze me gelijk in geven, maar ze beëindigde het gesprek met “en toch vind ik het raar”.

“Hoe zou jij het vinden?”, vroeg ze aan Anouk, “als jullie samen lekker buiten bezig zijn en er staat ineens iemand te kijken...of doen jullie het nooit buiten?”.

Voordat we antwoord konden geven, stond Roy op en zei tegen zijn geliefde: “Kom schat, we gaan deze mensen met rust laten, die zijn moe en willen vast andere dingen doen dan naar onze verhalen luisteren”.

Ik zei dat we het juist erg gezellig vonden en toen ik opstond merkte ik pas dat het verhaal van Karina en Roy me behoorlijk had opgewonden. Stijf en recht vooruit verraadde mijn pik mij en wat beschaamd en beteuterd keek ik ernaar. “Werk aan de winkel”, zei Karina tegen Anouk en gearmd zagen we onze buren verdwijnen over hetzelfde veldje als waarover ze gekomen waren.

Anouk kwam naar me toe, pakte mijn zwiepende pik vast, trok me mee in de richting van ons huisje en zei: “wat moet, dat moet”