Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


10 Dagen Naakt - 5

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
“Zo, zijn jullie daar eindelijk?” was het eerste dat Willem zei, toen Roy en Anouk met twee tassen boodschappen het terras op kwamen. “Was zeker druk in de supermarkt?”, voegde hij eraan toe. Anouk zei niks, maar liep meteen naar Willem toe. “Hebben jullie het gedaan?” vroeg ze hem en aan de manier waarop ze hem aankeek, zag Willem dat zij een antwoord verwachtte. “Eh, ja...eigenlijk wel, en jullie?” “Ja, jij belde niet, volgens Roy betekende dat dat, dat jij het best vond”, zei Anouk. Roy en Karina volgden geamuseerd deze tweespraak en na een intieme kus, brachten zij elkaar op de hoogte van wat hen was overkomen.

In geuren en kleuren kwamen beide verhalen boven tafel en al snel werd duidelijk dat iedereen ervan had genoten. Roy en Karina vonden het grappig dat zowel Anouk als Willem in eerste instantie erg terughoudend waren. Niet omdat ze zelf niet wilden, maar omdat ze niet wisten wat de ander ervan zou vinden. En nu waren ze dus allebei vreemd gegaan en nog wel op hetzelfde moment ook. Roy en Anouk hadden ondertussen hun kleren ook weer uitgedaan, ze waren tenslotte op een naturistenpark en aan schaamte voor hun naaktheid, waren ze inmiddels wel voorbij.

De boodschappen, waaronder behoorlijk wat alcohol, werden opgeruimd en met zijn vieren aten ze een broodje op het terras van Roy en Karina.

Daarna werden plannen besproken voor de rest van de week. Willem wilde het strandje wel eens zien, waar zijn vrouw vandaag geweest was en Anouk onthulde hun voornemen om een plekje in de buitenlucht te gaan zoeken, waar ze ongeremde seks wilden gaan hebben, het liefst een wat hoger gelegen plekje, met een mooi uitzicht. “Zullen wij dat dan filmen?”, flapte Anouk eruit en ze liet haar handige cameraatje zien, waarmee ze al meerdere malen opnamen van zichzelf hadden gemaakt. De rest van de middag brachten ze door met het kijken naar een deel van deze beelden en omdat de erotiek daarvan af spatte, zaten beide heren al snel met een erectie in hun tuinstoel. Ze deden geen moeite om dit te verbergen en toen Willem zag dat Roy zichzelf zat te strelen en zelfs een beetje zat af te rukken, voelde Willem zich ook vrij genoeg om hetzelfde te doen. De vrouwen keken er met zichtbaar plezier naar, maar die hielden hun handen vooralsnog thuis.

“Laat dat ene filmpje van mij met Birgit eens zien”, zei Karina op een gegeven moment tegen Roy. Dat bleek niet meer op de camara te staan, maar na enig zoeken op zijn laptop, vond Roy het filmpje dat Karina bedoelde. In beeld waren Karina en een iets jongere vrouw, die wel erg veel op Karina leek. Ze zaten samen op een bank, kletsten er lustig op los en dronken wijn. “Is dat je zus?”, vroeg Willem. “Ze lijkt wel erg veel op jou”.

“Nee, joh”, da’s mijn beste vriendin, die ken ik, van de fitness. We doen alles samen, kijk maar” en terwijl ze dat zei, lachte ze geheimzinnig. Die Birgit was even mooi als Karina en net toen Willem zich afvroeg of er nog wat ging gebeuren, zag hij dat Karina met haar hand over de borst van Birgit streelde en haar veelbetekenend aankeek. Die beantwoordde deze aanraking met een hartstochtelijke tongzoen en in no-time waren er in beeld twee vrouwen opwindend met elkaar aan het zoenen en strelen.

“Heb jij dit gefilmd?”, wilde Willem weten van Roy en toen die lachend had geknikt, vond Willem een jaloerse blik en “bofkont”wel op zijn plek. Allebei zaten ze onveranderd met een stijve in hun hand naar het geile, lesbische tafereel op Roy’s laptop te kijken. Anouk was duidelijk geboeid door de beelden en Karina meende dat ze soms verwachtingsvol naar haar keek. Zekere weten deed ze dit niet, maar ze besloot om zelf het initiatief te nemen. En terwijl werd ingezoomd op twee vrouwen die steeds meer van hun naakte lijf prijsgaven, vroeg Karina aan Anouk: “Vind je dit een geil gezicht?’

Anouk leek op te schrikken uit haar geconcentreerde blik op het laptopschermpje. “Eh, ja...best wel”, zei ze en ze lachte er schaapachtiger bij dan ze wilde. “Je bent niet de enige”, zei Karina en daarbij knikte ze met haar hoofd naar de twee mannen die allebei met hun stijve piemel in hun hand duidelijk geamuseerd zaten te kijken naar wat er komen ging. De beide dames in beeld waren inmiddels helemaal naakt en kijkend naar Karina die de tepels van haar jongere vriendin likte, ging bij Anouk haar tong ongemerkt steeds een beetje naar buiten. Karina keek er met genoegen naar. “Alle mannen worden geil van twee vrouwen die het met elkaar doen”, zei Karina en terwijl ze dit zei, besloot ze tot de aanval over te gaan. Ze ging achter Anouk staan en legde haar handen op haar schouders. Ze masseerde deze en na een lichte schok, merkte ze dat Anouk haar strelingen verwelkomde door met de bewegingen mee te gaan doen. Haar hoofd ging een beetje van links naar rechts, waaruit Karina opmaakte dat Anouk het fijn vond. Beide handen gingen vervolgens op ontdekkingstocht, steeds een beetje lager en na een poosje had Karina beide borsten van Anouk stevig beet en masseerde ze haar inmiddels stijve tepels. Anouk bevestigde dat het goed was door haar handen op die van Karina te leggen, zodat ze nu samen Anouks borsten aan het strelen waren. Op het schermpje van Roy’s laptop waren ze al een stuk verder. Vier aandachtige toeschouwers zagen hoe Karina het kutje van Birgit aan het likken was en ze genoten van de geile blik in de ogen van Karina. Birgit had een volkomen kaal geschoren kutje en af en toe kwam haar mooie koppie in beeld waaraan duidelijk te zien was, hoe ze van Karina’s geile likwerk genoot.

Anouk zag niet veel meer, in haar hoofd zat verwarring, samen met flarden van de beelden van de laptop en ze voelde vooral geile lust, genot en opwinding vanwege alles wat Karina met haar deed. “We zitten eerste rang”, zei Roy en lachend keken hij en Willem elkaar aan. “Hier word ik supergeil van”. zei Willem, maar dat was een overbodige opmerking, getuige zijn keiharde erectie, met zijn hand haalde hij heel zachtjes en langzaam het velletje van zijn opgerekte voorhuid over zijn glimmende eikel op en neer.

Karina’s handen haaden hun werkterrein verruimd en enthousiast verkenden ze de mooie strakke buik van Anouk, gevolgd door haar prachtige kutje. In tegenstelling tot haar eigen kutje was Anouk helemal geschoren. Zelf had ze een klein, goed bijgehouden streepje schaamhaar laten staan. Anouk onderging de erotische massage met groot genoegen, de geile blik in haar ogen, deed de beide mannen meer dan goed. Willem bedacht dat hier een droom van hem in vervulling aan het gaan was: kijken naar zijn eigen schatje, die sex had met een andere vrouw. Hij had deze droom met Anouk gedeeld, maar ze had hem altijd gezegd, dat dat er wel nooit van zou komen. Ze had hem uitgelegd dat sex met een andere vrouw voor haar niet onbespreekbaar was, zelfs had ze daar ook wel eens een geile fantasie over, maar ze had niet het idee dat het er ooit van zou komen. “Hoe pak je zoiets aan, doe je dat met een bekende of juist niet, ik ken geen enkele vriendin die dit zou willen, komt de vriendschap dan niet in gevaar, allemaal vragen die niet beantwoord werden en hoewel Willem het jammer vond, begreep hij het heel goed en had hij zich er al lang bij neergelegd. En nu, na amper één dan van hun vakantie in Rovinj, waren ze allebei vreemd gegaan en stond hij nu te kijken naar zijn eigen Anouk, in een opwindende lesbische scene. “Hoeveel geluk kun je hebben?”, dacht hij en de vraag of het allemaal wel echt waar was, werd meteen beantwoord door de aanblik van de twee vrouwen die vlak voor zijn neus inmiddels elkaars kutje lagen te verwennen. Willem voelde dat hij klaar zou komen als hij nu doorging met het strelen van zijn pik en hij merkte dat zijn erectie er niet minder op werd als hij zijn handen in bedwang hield.

Van beheersing was bij de dames al lang geen sprake meer. Vingers en tongen werden gebruikt om elkaar naar een hoogtepunt te helpen en de bewegingen werden steeds wilder en ongecontroleerder en aan het geile gekreun van vooral Karina was te horen dat hun orgasme niet lang meer op zich liet wachten. Karina en Anouk kronkelden luid genietend op en over elkaar heen, elkaar overal vastpakkend, elkaar likkend, bijtend en ruw masserend. Het kreunen veranderde in gillen en hoewel Karina inderdaad de eerste was, die hevig trillend haar orgasme beleefde, volgde Anouk haar op de voet met wat haar eerste orgasme was, dat ze beleefde, samen met een andere vrouw. Gelukzalig en nog wat nahijgend bleven ze allebei liggen, ze lachten naar elkaar, Anouk likte met haar tong het geile zout van Karina’s kutje van haar lippen en pas na een hele tijd werden ze zich weer bewust van de aanwezigheid van hun mannen. Die stonden nog immer met een knallende erectie en nog steeds was er niks nodig om ook hen klaar te laten komen. Waren ze verlegen met de situatie, schaamden ze zich voor elkaar, wilden ze niet in aanwezigheid van de andere man klaarkomen of wachtten ze op een afsluitende actie van de vrouwen. Zonder dat dit gevraagd werd, kwam Karina met het antwoord. “En nou jullie, rukken met die handel, laat ons maar eens genieten van twee spuitende pikken, kom op, waar wachten jullie op?”

Dat was duidelijke taal en meer hadden de mannen niet nodig. Ze gooiden allebei hun terughoudendheid overboord en gingen aan de slag. Beide piemels kregen de laatste stimulans die ze nog nodig hadden om kort daarna om de beurt hun zaad spuitend de lucht in te schieten. Ze deden geen enkele moeite om het op te vangen of om het niet op de bank of waar dan ook terecht te laten komen. De vrouwen wilden spuitende pikken zien en die kregen ze. Onder luid applaus verwelkomden Karina en Anouk de warme klodders sperma die met een paar mooie boogjes de pikken van hun vrienden verlieten.

“Waarom hebben jullie elkaar niet afgetrokken?”, vroeg Karina.

Willem was verlegen met die vraag, daar had hij nou helemaal niet aan gedacht en wilde hij ook niet. “Ik vond het geil genoeg zo, jullie niet?”, antwoordde hij.

“het was heerlijk”, zei Anouk uit de grond van haar hart en ze trok haar Willem lekker tegen zich aan. Ze keken elkaar aan en wisten dat hen hier dingen overkwamen, die ze in hun stoutste dromen niet hadden durven hopen.