Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


10 september 2001

Dit is een verhaal uit de categorie Hardcore.
Gisteren waren we in the bigg apple aangekomen, voor onze huwelijksreis, een week New York, daarna een bezoek aan Chigago, waar onze huurauto klaar zou staan, een mooie camper, voor een tocht over route 66.

Anja, mijn vrouw, sinds 2 dagen, en ik, genoten van die eerste uren in de grote stad, een bezoek aan manhattan zou morgen plaatsvinden, maar vandaag stnd in het teken van bijkomen van de reis. We zaten in een gezellig middenklasse hotel, waar we een mooie kamer betrokken. Snel de koffers uitpakken, en dan eerst maar eens genieten van elkaar, tuurlijk, de huwelijksnacht was spannend geweest. Om eerlijk te zijn, ze trouwde wel in het wit, maar ik denk dat de pastoor het daar niet helemaal mee eens zou zijn geweest. maagd was ze niet meer, daar hadden de afgelopen jaren wel enigzins verandering in gebracht, maar de gedachte dat alles nu helemaal legaal was, maakte toch wel het een en ander goed.

Toen ik die avond, na de bruiloft haar kouseband zag, wist ik meteen weer waarom ik met haar getrouwd was, ik zag de heerlijke kleur van haar dijen, het kleine streepje schaamhaar wat ze altijd liet staan, ja, ze zou voor altijd de mijne zijn, in voor en tegenspoed. Dat kleine streepje schaamhaar bezorgde me meteen een erectie , het gevoel van haar hand die losjes op zoek ging in mijn smokingbroek, maakte het er niet beter op. En dit keer ging die hand verder, masseerde mij ballen, die vol zaten, we haddenelkaar de laatste week, druk door de voorbereidingen van de bruiloft niet meer gezien, althans, niet meer in de uren dat we gewoonlijk de spannende dingen deden, dus u begrijpt vast wel, dat deze vol zaten. Gekscherend had ik haar 2 dagen geleden nog aangesproken over rugklachten, in verband met een te zware....Maar goed, dat was dus verleden tijd, nu zouden we er altijd zijn voor elkaar, we hadden de bruidssuite afgehuurd, alle gasten waren weg, nog een beetje rozig door het feest, was het nu tijd voor aandacht voor elkaar.Haar hand die inmiddels mijn ballen beroerden voelden hemels aan, en even later, haar lippen, die mijn eikel tot diep achter in haar keel slokten, niet verkeerd. de uitdrukking, het laken tot diep tussen de billen, nou ja , u begrijpt vast wel wat ik daar mee bedoel. Haar vinger die zich even later tussen mijn billen een weg zocht, was hier ook niet vreemd aan, mijn god, wat een lekker gevoel. Zachtjes maseerde ze op deze manier mijn prostaat, terwijl ik handen tekort kwam, op zoek naar haar tepels, op zoek naar haar klitje, op zoek naar alles, wat 2 dagen geleden nog niet mocht, maar wat nu mijn eigendom, mijn eigen spleetje was. Als ze zo door zou gaan, zou ik in no time tet een orgasme komen, niks mis mee, maar ook zij had wel at verdiend, het was tijd om eens even van rol te verwisselen, al snel lagen we in standje 69, en voelde ze mijn tong over haar prutje komen, haar prutje, wat ongelovelijk zoet smaakte, zoet, nat, lekker, en ontzettend toegankelijk. Voorzichtig stotend ging mijn tong op zoek, naar die geheimzinnige g-spot, ik voelde haar trillen, toen mijn tong er dichtbij kwam, haar benen, die zich als een bankschroef om mijn hoofd klemden, ze lag te bibberen van genot, op die tong, die dingen deed, waar ze nog nooit van gedroomd had, maar die nu diep in haar zat, die haar inwendig aan het betasten was. Een kreun, en nog een, een bibber in de benen, die zich steeds harder samenknepen , kondigden een orgasme aan, een trillen van haar bovenbenen, een luid gekreun, het beviel haar wel.

haar hand die mij inmiddels stevig vasthield, haar hand die mijn testikels heen en weer liet gaan, ook zij was goed bezig, nog even zo door gaan, en ik zou me niet in kunnen houden, zou dan ook het liefste mijn sperma over haar borsten willen spuiten.

Nou ja, u zult begrijpen dat onze huwelijksnacht wel geslaagd was, en ook de reis naar onze vakantie bestemming was erg leuk, lid geworden van de 8 niles high club, alhoewel zon toilet in een boeing nu ook weer niet alles is.

Na even bij gekomen te zijn in ons hotel, was het de volgende morgen tijd om eens wat highlights te bezoeken, om 10 over half 9 stond er een yellow cab klaar, ons eerste doel was het WTC, verbaasd keken we omhoog naar het vliegtuig, wat zo laag over de stad kwam....