Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


15 jaar op voetbalkamp

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Ik ben Joey en nu 16 jaar. Een half jaar geleden heb ik voor het eerst sex met een jongen gehad.

Een half jaar geleden ging ik met de voetbal op trainingskamp naar België. Ik ben zelf eigenlijk hetero maar heb altijd wel fantasiëen gehad om het met sommige jongens uit mijn team te doen. We douche na elke training samen dus ik weet wel hoe alles eruitziet.
Wij dus op kamp. Er zijn 3 jongens in m'n team waar ik goed mee om ga en ook zeker wel iets mee zal willen doen. Dus zorgde ik ervoor dat ik met hun op de kamer kwam Roy, Bart en Jesper. Jesper en Bart waren 2 hele knappe jongens en deden het ook erg goed bij de meiden. Roy was niet echt heel knap maar had wel een geweldige lul!
We hebben de hele dag gevoetbalt en in de avond gaan we naar onze kamer. Ik had toen nog geen idee hoe ik ooit tegen me vrienden moest vertellen dat ik wel eens sex met hun wilde hebben. Ik begon te praten met Jesper en en al snel bemoeide Roy en Bart zich ook met het gesprek. Het ging over sex, maar ook over sex met jongens. Dit was mijn kans om 'ze in bed te praten'. Ik dacht wat nou als we doen durve of de waarheid gaan doen. Dit deden we ook op de basisschool altijd en zo kon van het een het andere komen. Ze stemde met z'n 3e gelijk in.

"Ik begin wel", zei ik. "Bart doen durve of de waarheid?". Bart zei meteen "doen". Dit hoopte ik al en dus zei ik: "trek je kleren uit". "Ja is goed" zei die en zo begon het. Binne een korte tijd zaten we allemaal zonder kleren en moesten we wat opdrachten bij elkaar doen. Het begon met elkaar een kusje geven, maar eindigde bij elkaar pijpen. Toen iedreen wel of iemand heeft gepijpt of afgetrokken zei ik "laten we stoppen met doen durven of de waarheid en gewoon sex hebben. Ik had het nog niet gezegd of Bart en Jesper liepen elkaar te pijpen (standje 64).
Je zag Roy eerst twijfelen maar ik liep naar hem toe en nam z'n lul in me mond. Het probleem was allen dat z'n lul voor geen meter in me mond paste. Hij was zó groot en ik heb toch al niet zo'n grote mond. Ik nam dus alleen maar z'n eikel in me mond en begon hem te trekken en heel ze lul af te likken. Wij lagen inmiddels ook in standje 64 en ik werd heerlijk gepijpt. Ik zag dat Jesper en Bart naast me allebij al in elkaars mond waren klaargekomen en dat ze elkaar maar gingen zoenen.
Nog geen minuut later kwam ik in de mond van Roy. Heerlijk dat gevoel in iemand anders zijn mond klaarkomen. Ik was nog niet gekomen of Roy kwam ook. En Roy z'n lul beloofde een hele hoop zaad en dat heeft hij ook zeker waargemaakt. Heel m'n mond vol. Dus ik slikte maar ik had het nog niet doorgeslikt of me mond zat weer vol. Heerlijk dat warme zoute zaad.

We zijn alle vier klaar gekomen maar waren nog lang niet klaar. We gingen in een treintje zitten en begonnen elkaars kont te likken. Eerst smaakt het goor met na een tijdje wordt het steeds lekkerder. Jesper zat achter me en Bart voor me. Ik voelde ineens een vinger me kontje in glijden. Ik kreunde zacht en deed ook mijn vinger in Bart ze kont. Hij kreunde ook en niet veel later hoorde ik Roy kreunen. Al snel hadden we allemaal 2 vingers in ons gaatje en maakte we setjes van 2. Ik ging nu met Jesper.
Jesper haalde z'n vingers uit m'n gaatje en ik voelde z'n harde lul naar binnen glijden. Dat gevoel vergeet ik nooit meer. Heerlijk was het. Eerst deed het pijn en hoorde je me kreunen maar later wilde ik niet meer stoppen. Ik voelde Jesper in m'n kont komen maar hij ging gewoon door.
Na 5 minuten draaide we de rollen om en neukte ik hem in z'n kont. Hij kreunde ook aan het begin en na 5 minuten kwam ook ik voor de tweede keer. Nu ging ik met Bart want die had ik nog niet gehad.
Ik wilde wel ontop en dus deed ik dat. En later deed hij dat bij mij. Toen we allemaal voor de derde keer waren gekomen zijn we gestopt. We zijn zeker 2 uur bezig geweest met elkaar uit te wonen. Elke avond ging het hetzelfde.

Af en toe blijven we na de training ook nog wat langer hangen en dan herhalen we de avond even.