Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


15 jarige liesbeth

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Liesbeth is een 15 jarig meisje dat bij mij in de straat woont. Iedere keer als ze langs fietste keek ik naar haar en begon te fantaseren over hoe ik haar zou willen neuken. Op een dag vernam ik dat Liesbeth alleen thuis bleef terwijl de rest van het gezin naar familie ging. Daar zag ik mijn kans schoon!

Ik kwam makkelijk binnen. Ik zei namelijk dat ik fotograaf was die voor een modeblad foto's moest maken van jonge meisjes. Ik vroeg of zij dat zou willen. Liesbeth wilde maar al te graag. Ik zei tegen haar dat ze haar mooiste kleren maar moest aantrekken en ze liep snel naar haar kamer om om te kleden. Na een paar minuten kwam ze weer naar beneden en we begonnen. Na een aantal foto's te hebben gemaakt waagde ik mijn kans en vroeg haar of ze haar blouse wou uit doen. Ik vertelde haar dat het modeblad dat graag wilde. Ze aarzelde en zei dat ze er niets onderaan had. "Dat is niet zo erg." zei ik. "Ja maar, ik weet niet of ik zomaar mijn borsten aan iedereen kan laten zien, als mijn ouders dat weten…" zei ze. Ik stelde haar gerust door te zeggen dat het blad alleen bedoeld is voor vaklui en niet voor het grote publiek. Na nog een beetje aarzelen trok ze dan toch haar blouse uit. "Vind je ze mooi?" vroeg ze. Ik knikte ja. Ze waren niet erg groot, maar wel stevig met stijve tepels. Na een paar foto's te hebben geschoten vroeg ik of ze haar minirokje uit wilde doen. Ze aarzelde weer even, maar deed het daarna toch. Daar stond ze dan met alleen haar slipje aan!!! Ik zei dat ze een mooi lichaam had, zodat ze zich comfortabel zou voelen. Ik dacht bij mezelf dat ik haar slipje ook nog wel uit zou krijgen. Ik waagde dan ook mijn kans en vroeg haar of ze langzaam haar slipje uit zou willen trekken, zodat ik van elke stage een foto kon maken. Zonder aarzelen begon ze er aan!!! Dit meisje is zo geil als boter dacht ik bij mezelf. Terwijl ze langzaam haar slipje uit deed kwam haar lichtbehaarde poesje te voorschijn. Mijn lul maakte bokkensprongen in mijn te kleine broek. Toen haar slipje helemaal uit was gooide ze die ver van haar weg en begon ze goed te showen!

Ik vroeg haar of ze wist wat 'vingeren' was. Zonder daar op te antwoorden stak ze twee vingers in haar hete kutje! Toen kon ik me niet meer inhouden. Ik pakte haar op en droeg haar naar haar eigen kamer en legde haar op haar bed neer. Ik deed snel mijn kleren uit en daar stond ik dan voor haar, met mijn stijve lul. Ze keek ernaar met een geheimzinnige lach en tintelingen in haar ogen. Ik ging naar haar toe en begon zachtjes haar kleine poesje te likken. Liesbeth kreunde zachtjes. Toen ik een vinger in haar warme grotje stak gingen er zachte rillingen door haar lichaam. Ze begon hardop te kreunen en schreeuwde het uit toen ze sidderend klaarkwam! Toen ze was bijgekomen pakte ik mijn lul en bracht deze voor de ingang van haar natte grotje. Ik zag dat ze met een beetje angst in haar ogen toekeek. Ik begon haar dan ook hevig te kussen op haar stijve tepeltjes en haar warme mond terwijl ik mijn eikel langzaam in haar kutje duwde. Toen stak ik een vinger in haar lekkere kontje waardoor ze verschoot en ik mijn hele lul door haar maagdenvliesje in haar grotje duwde. Eventjes sloeg ze een kreetje van pijn, maar daarna sloeg ze haar jonge benen rond mijn middel, mij aansporend haar te neuken. Langzaam liet ik mijn lul in en uit haar nauwe spleetje gaan, steeds vlugger. Ik zag dat Liesbeth op het punt stond klaar te komen en stootte harder en dieper in haar hete kutje. Ze schreeuwde het uit van genot toen ze de hevige schokken door haar lichaam voelde gaan en klaar kwam. Ik spoot daarop heel haar kutje vol met mijn hete sperma. Zo bleven we nog een tijdje liggen, bijkomen van onze rit! Mijn lul gleed slap uit haar kutje. Ze pakte hem vast met haar warme handen en kneep erin. Daardoor kwamen er nog restjes sperma uit die ze gretig oplikte. Ze begon aan een verrukkelijke pijpbeurt. Ze liet haar tong over mijn eikel gaan en hapte mijn lul zo diep mogelijk in haar mond. Het duurde dan ook niet lang voor ik weer een stijve als een paard kreeg en ik klaar was voor de volgende ronde…