Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


16 jaar en ter beschikking

Dit is een verhaal uit de categorie SM.
Hij was alleen thuis met een heel mooi meisje van 16 jaar oud. Ze was niet zo erg lang, maar had wel mooie lange slanke benen. Ze had lang blond haar, en blauwe ogen. Ze had een heel mooi figuurtje, mooie borstjes en een mooi gezichtje. Ze waren het weekend alleen thuis want zijn ouders waren weg en zij kwam logeren. Het was avond. Ze hadden voor de lol afgesproken dat zij alles zou moeten doen dat weekend wat hij wilde. Toen zijn ouders weg waren wilde ze gaan douchen. 'Ok, maar je moet je hier in de kamer uitkleden tot op je ondergoed' zei hij. Ze was een beetje verlegen, maar ze trok toch haar sokken uit. Hij keek naar haar mooie slanke voetjes, en ging zitten. Ze trok haar broek uit, en hij kon haar onderbroekje zien. Het was roze. Hij kon ook haar billetjes een beetje zien door haar onderbroekje heen. Toen trok ze haar sweater uit, en hij kon zien dat ze alleen maar een hemdje aanhad van dezelfde kleur als haar onderbroekje. Ze had geen beha aan, en het hemdje reikte maar net tot boven haar navel. Ze giechelde, en zei: 'mag ik nu gaan douchen?' 'Nee, kom eerst een hier'. Ze liep naar hem toe en ging in alleen haar kleine onderbroekje en korte hemdje voor hem staan. Hij streelde met zijn vingers over haar onderbroekje en raakte haar kruis aan. Daarna kneep hij even zachtjes in haar mooie zachte billetjes door haar onderbroekje heen. 'Ga nu maar douchen. Maar als je je hebt afgedroogt, mag je je niet aankleden. Je moet naar beneden komen met alleen een handdoek om.' 'Ok' zei ze ondeugend. Ze liep weg, en hij keek naar haar kleine kontje en haar mooie blote slanke benen toen ze naar de deur liep. Ze was snel weer terug, en kwam de kamer binnen met alleen een handdoek om. De handdoek was bijna te klein, en hij kon haar borstjes een beetje zien beginnen boven de handdoek, en ook kon hij haar blote billetjes een beetje zien. Ze stond een beetje verlegen voor hem te draaien, en hij zag dat ze het koud had want ze had haar blote benen niet goed afgedroogd. Hier en daar zaten er nog druppeltjes water aan. 'Heb je daaronder echt niets aan?' vroeg hij gnuivend. 'Nee hoor, echt niet.' zei ze. 'Laat dat dan maar eens zien.' zei hij.

Ze aarzelde even, maar draaide zich toen met haar rug naar hem toe. Ze tilde langzaam de handdoek een stukje op tot hij haar blote billetjes helemaal kon zien. Hij werd opgewonden, en toen ze zich weer had omgedraaid zei hij: 'Kom eens op mijn schoot zitten.' Ze ging op zijn schoot zitten met haar rug naar hem toe. Hij duwde haar naar voren, zodat ze diep gebukt op zijn schoot zat. Ze moest zo blijven zitten. Hij kon haar kontje al een beetje zien, en deed de handdoek weer een beetje omhoog. Hij kon haar blote billetjes nu helemaal zien op een paar decimeter afstand van zijn gezicht, en hij deed zijn benen een beetje uitelkaar, zodat ook haar blote slanke benen wijder werden geduwd. Hij kon nu met zijn handen tussen haar benen komen. Hij streelde eerst over haar blote billetjes met zijn handen, en ging toen met een hand tussen haar dijen en streelde haar daar. Hij ging langzaam omhoog, en ze huiverde een beetje. Toen hij bijna haar gleufje raakte hield hij op en moest ze opstaan. 'Kom, we gaan naar buiten' zei hij. Het was buiten ongeveer nul graden in deze koude herfstnacht, en er lag al een beetje sneeuw. Hij zag dat ze een beetje schrok. 'Zo, in mijn blootje?' vroeg ze verbaast. 'Ja, natuurlijk.' antwoordde hij. Ze gingen naar buiten, en toen ze met haar blote voetjes door de koude sneeuw dat op het gras lag liep begon ze te rillen, en een beetje te klappertanden. Ze gingen naar de achtertuin. Daar stond een grote houten tafel waar ze altijd aan aten in de zomer als het heet was. Hij was langer dan een mens was. Ze had het nu aardig koud. Hij niet, want hij had een jas en handschoenen aangetrokken. 'Ga op de tafel liggen.' zei hij. Ze ging op haar rug op de tafel liggen, en hij kon haar billetjes weer een beetje zien. hij pakte een paar touwen die in de tuin lagen en pakte haar handen. 'Ga je me vastbinden hier in de kou?' vroeg ze ondeugend. Hij zei niets, en bond haar handen boven haar hoofd aan de tafelpoten vast.

Toen ging hij haar de andere kant, en pakte een van haar slanke blote enkels beet. Hij trok haar been naar de kant, en bond haar voet aan een poot vast. Haar andere voet deed hij ook, en toen lag ze met haar blote benen wijd vastgebonden op de houten tafel in de kou. Ze was bijna in haar blootje, en lag te rillen en te klappertanden op de tafel. Hij pakte haar voet weer beet, en kietelde haar onder haar blote voetzool. Ze begon te spartelen en te kronkelen van het lachten, maar ze kon geen kant op en hij ging maar door met kietelen. De handdoek ging een beetje los, en hij kon haar borstjes een beetje beter zien. Ook was hij een beetje omhooggekropen, en hij kon haar schaamhaar een beetje zien. Hij werd nog meer opgewonden, en ging naast haar staan. Ze lag na te hijgen van het kietelen, en hij maakte de handdoek helemaal los. Ze schrok een beetje toen hij de handdoek open legde bij haar borstjes. Nu lag ze helemaal in haar blootje met haar armen omhoog en haar blote benen wijd machteloos voor hem op de koude houten tafel. Ze had alleen nog de handdoek om haar kruis heen. Hij klom op de tafel en ging bovenop haar kruis zitten. Hij hield zijn handen bij haar oksels, en ze begon te gillen: 'nee, niet meer kietelen!' Hij begon toch te kietelen, en ze begon te spartelen en haar middel omhoog te gooien. Hij ging op en neer met haar mee, en kietelde maar door. Hij ging omlaag, en kietelde haar op haar zijen en op haar blote buik. Toen hij eindelijk ophield lag ze uitgeput onder hem te hijgen met haar ogen dicht. Hij ging van haar af, en pakte een hand sneeuw. Hij legde het hoopje stuifsneeuw voorzichtig op haar blote buik, en ze maakte een schokkende beweging van schrik. Hij begon het worstelende en ijs koude blote meisje langzaam met de koude sneeuw in te smeren. Hij ging met zijn blote handen over haar buik en smeerde de sneeuw ook over haar blote borstjes.

Toen trok hij de handdoek helemaal weg, en ze lag nu spiernaakt en hulpeloos met haar benen gespreid op de koude, houten tafel. Hij pakte weer een beetje stuifsneeuw, en ging met zijn hand naar haar blote kruisje. Ze schrok, en smeekte hem geen sneeuw over haar blote gleufje te smeren, maar hij deed het natuurlijk toch. Hij smeerde haar blote kruis ook in, en de sneeuw bleef in haar schaamhaar plakken. Toen ging hij tussen haar benen staan, en boog zich voorover. Hij begon de sneeuw van haar kruis op te likken en te eten totdat het helemaal weg was. Hij maakte haar los, en ze wilde snel naar binnen gaan. 'Ga op je rug op de grond liggen' commandeerde hij. Ze deed het, en ging op haar blote rug in de koude sneeuw liggen. Hij deed zijn broek naar beneden, en ging op haar liggen. Hij drukte haar dijen uitelkaar met zijn knieen, en hield haar armen omhoog zodat ze geen kant meer opkon. Ze was stijf van de kou, en hij kneede haar harde borstjes. Toen ging hij bij haar naar binnen.