Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


16 jaar en verkracht/ontmaagd na internetchat

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Heey, Ik ben jan en ik ben 16 jaar en woon in Zeewolde. Ik was laatst in de vakantie wakker geworden met een lekkere stijve paal, na er wat mee gespeeld te hebben merkte ik dat ik alleen thuis was en ging op naar de site

Hier heb ik me aangemeld en gezegd dat ik lekker geil wilde webcammen met iemand, aan aandacht had ik geen gebrek, verre daarvan zelfs, berichten bleven komen. Tot ik een man uit Almere had die me graag op msn wilde kennen, hij gaf me een goed gevoel en ik gaf hem mijn msn adres. op msn wilde hij al snel de cam aan en dat ik mijn lul aan hem liet zien.

Nadat ik mijn broek had uitgedaan zag ik ook pas zijn gezicht. Het was een normale man van rond 40 jaar en had een normaal postuur. Hij vertelde me wat zijn beroep was en zijn hobby's enzovoorts. Toen ik me aan het aftrekken was vroeg hij of ik mijn gezicht een keer wilde laten zien. Met enorm veel tegenzin en angst deed ik dit toch maar wel(ik wil dat het discreet blijft).

Hij zei dat ik er enorm geil en lekker uitzag en dat hij me eens wilde verwennen. Ik zei dat ik dat niet durfde en hij zei daarop dat als ik er zal zijn dat ik niks hoefde te doen maar alleen als ik wilde. Ik vroeg nog wat meer naar zijn familie en vrienden, hij zei dat hij een vriend had, dus hij was homo. Nadat ik het had gevraagd noemde ik een weg waar hij me zou kunnen ophalen. Om 7 uur 's avonds stond ik daar in mijn trainingsbroek zonder onderbroek te wachten, de spanning gierde door mijn lijf.

Na 5 minuten zag ik peter(zo heette hij) aankomen rijden en ik stapte in. Ik kreeg een heel erg vertrouwd gevoel en kreeg ook al gelijk een stijve lul. Dat zag hij en hij vroeg om mijn broek naar beneden te trekken. Ik zat dus bijna naakt in zijn auto, hij ging met zijn hand aan mijn pik trekken en dat voelde enorm geil. Ik zei dat ik wel veel vertrouwen had dat het meer ging worden dan trekken en pijpen. Voor een stoplicht begon hij te smsen naar iemand, ik wist niet wie en mocht het ook niet weten.
Bij zijn huis aangekomen stapte we naar binnen en hij deed gelijk de deur opslot achter me, dit voelde echter niet fijn! Toen we naar de woonkamer liepen zei hij dat ik hem moest gaan pijpen, hij deed zijn broek uit en ik ging op mijn knieën, nadat ik hem 5 minuten had gepijpt moest ik me helemaal uitkleden. Ik voelde me daar zo lekker dat ik dat ook deed. Hij pakte mijn kleren en gooide ze in de kamer ernaast en deed die opslot.

Ik vroeg waarom hij die deur opslot deed, en hij antwoorden: Dan moet je ons eerst verwennen en achter me kwamen nog 2 mannen van rond de 40 binnen. Beide deden ze gelijk hun broek uit en begonnen aan hun pik te trekken, Peter eiste me om hun te pijpen, ik kon geen kant op. ik pakte1 lul vast en de ander in mijn mond, na 2 minuten werd ik op mijn buik op de keukentafel gelegd, mijn hnden en voeten werden aan de tafel vast gemaakt, ik ben nog maagd en was dus erg bang om pijn te krijgen als ze hun lul in mijn kutje stopte. Hun lullen waren niet de kleinste, denk rond 21*6.

Nadat peter even naar boven ging deed de ene man zijn lul in mijn bek en de andere begon aan mijn kont te likken, toen hij er 1 vinger in stak schreeuwde ik al van de pijn, hij zei dat ik moest ontspannen en dat het dan wel goed zal komen, hij deed er een 2e bij en daarna ook nog een derde. Dit deed enorme pijn. Toen hoorde ik Peter naar beneden komen en zeggen dat hij ze had. De mannen stopten en deden een blinddoek bij me om. ik hoorde allemaal dingen scheuren en merkte al snel dat het glijmiddel en condooms waren, want 1 man begon mijn kutje in te smeren met zijn vingers. nadat ik goed was ingesmeerd merkte ik dat hij achter me ging staan en zijn lul tegen mijn gaatje aan zette, ik smeekte om het niet te doen maar onder het smeken, werd ik met een zweep keihard op mijn rug geslagen, als ik nog meer zou zeggen dan kreeg ik er nog 1. Peter deed zijn lul in mijn mond en maakte neuk bewegingen. en de man die duwde zijn lul in 1 klap naar binnen, ik schreeuwde het uit van de pijn en ik kreeg weer een zweepslag.

Nadat de man in mijn kont bijna klaarkwam wisselde hij met peter en loosde al zijn zijn in mijn keel. De andere man begon achter me te staan en ramde ook in 1 keer zijn lul naar binnen, ik schreeuwde weer maar kreeg geen zweepslag, ik moest alleen wel in een ander standje gaan zitten. Ik werd losgemaakt en ik zag nog steeds niks door de blinddoek. Ik hoorde dat de man op de tafel ging liggen en dat ik op zijn lul moest gaan rijden. Ik ging boven hem staan en liet me zakken, na een hoop hangen en wurgen zat zijn lul er echt in. hij bleef enorm hard pompen totdat hij zijn lul eruit haalde en zijn condoom afdeed en hem daarna weer snoeihard in mijn reed te rammen. Na 5 stoten kwam hij met een enorme brul klaar in mijn kont. Ik moest van Peter op de grond als een hondje gaan zitten en hij kwam achter me zitten en ook hij ramde zijn lul naar binnen. Na 5 minuten kwam ook hij hard klaar.

Toen de mannen lagen uit te hijgen op de bank lag ik nog op de grond. Peter zei dat ik ook verdiende om klaar te komen en hij haalde een nep-kut. hij deed dat ding om mijn lul en begon op en neer te bewegen. De ene man zei weer dat hij een stijven had en ging onder me liggen met zijn lul weer in mijn reet en de andere man stopte hem weer in mijn mond. Peter bleef de kut bewegen en nar 2 minuten kwam ik ook met grote stralen klaar. Peter pakte me kleren en die deed ik gelijk aan en deed mijn blinddoek af.

Ik zag de mannen weer helemaal blij kijken en ze bedankte me. Onderweg naar Zeewolde terug zei ik niks tegen peter totdat hij vroeg of ik het leuk had gehad. Ik antwoordde dat het niet zo was dat als ik had verwacht maar dat het wel lekker was.
Hij deed daarna zijn broek uit en ik moest hem weer pijpen, in Zeewolde aangekomen gaf hij mij zijn nummer en zei dat ik hem mocht bellen wanneer dan ook.

Dit verhaal is echt gebeurd!
Reacties altijd welkom, mail naar: [email protected]