Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


16 Jarige Neukt Voor Geld

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Jolien was een 16 jarige puber die nog op de middelbare school zat en 2 goeie vriendinnen had waar ze het goed mee kon vinden, alleen verschilde ze in 1 dingen met deze 2 meiden. Zei hadden altijd leuke nieuwe trendy kleding aan en leuke nieuwe spulletjes maar Jolien helaas niet omdat ze met haar bijbaandje niet genoeg verdiende voor dat soort leuke dingen. Ze baalde hier erg van en werd erg onzeker en kwetsbaar, zeker als haar vriendinnen weer is sjans hadden van jongens en ze niet, ze zagen haar niet eens staan. Dit gaf haar nog een onzekerde gevoel en ze vond zich zelf lelijk en sloot zich af.

Al een paar dagen was er een man die haar volgde van school naar huis en haar netjes groete en duidelijk liet merken dat hij haar wel zag zitten en erg leuk vind, Jolien wist niet goed wat ze hier meer aanmoest omdat de man al ongeveer 42 jaar was. Hij sprak haar aan en voor ze het wist had ze haar hele hartje kunnen luchten en voelde het eigenlijk heel goed want hij kon goed luisteren en begreep haar erg goed. Hij nodigde haar een keer uit bij hem thuis en ze ging hier op in want ze vond het een lieve man die haar wel zag staan en de aandacht gaf en op dat moment maakte zijn leeftijd niet uit. Maar helaas de lieve man had ook een andere kant eenmaal bij hem thuis had hij vrij weinig kleding aan een simpel t-shirt met een korte broek die duidelijk doorscheen en zijn stevige paal te zien was. Ze schrok een beetje maar durfte nu niet meer terug te gaan en ging mee naar binnen.

Hij gaf haar wat te drinken en gaf aan een oplossing te hebben voor haar geld probleem, Jolien was erg benieuwd naar zijn oplossing, de man zei ik geef jou 200 euro in ruil voor sex met mijn. Jolien schrok hier zo van en wist niet was ze moest zeggen ze wou dit helemaal niet maar zo verlegen als ze was durfte ze ook geen nee te zeggen en zei niets de man kwam naast haar zitten en legde uit denk eens aan het geld je krijgt een hoop geld en kan ook al die leuke kleding en spullen kopen hij praate zo op haar in tot hij ze zin kreeg en Jolien liet zich helemaal uitkleden en de man zelf was ook al naakt, hij dwong haar met een grove stem hem te pijpen jij gaat mijn nu pijpen vieze hoer die je er bent en haar hoofd werd naar zijn paal geduwd en voor ze het wist was ze de man aan het pijpen hij duwde zijn paal helemaal in haar mond en begon haar flink hard in der mondje te neuken, Jolien wou dit niet en probeerde het te stoppen maar het was al te laat en liet haar even op adem komen en Jolien moest kokhalsen omdat zijn paal zo diep in haar keeltje was geweest.

Meteen duwde hij haar hoofd weer met veel kracht naar zijn paal en liet haar weer flink pijpen net zo lang tot hij het genoeg vond, jij vuile slet jij wilt toch geld he nou dan moet je er ook wat voor zien en hij gooide haar van zijn paal en beveelde haar doggy te gaan zitten zodat hij ineen keer zijn paal zo in haar kutje kon duwen en Jolien eens flink begon te neuken dit deed best pijn want ze was nog maagd een paar traantjes liepen van pijn over haar gezicht maar ze zette door met de gedachten hij zijn plezier ik daalijk mijn geld en nieuwe kleding. Na een tijdje Jolien geneukt te hebben stopte hij en pakte 2 briefjes van 50 euro en gaf die aan haar, kijk is sletje die heb je alvast verdiend ineens voelde Jolien zich blij zomaar 100 euro krijgen is niet niks dacht ze, hij legde nog twee andere briefjes van 50 op de tafel en zei lieve Jolien deze zijn ook voor jou als je eerst nog even goed je best er voor doet. Jolien liet zich van haar beste kant zien en begon de man lekker op haar knietjes te pijpen en zoog op zijn paal alsof haar leven er van af hing, o jezus ga door hoertje ik spuit zometeen heel dat tiener hoertje smoeltje van je volen voor Jolien het wist spoten de strals sperma in haar keeltje en kwam de man bij van het genot.

Zo zei hij en hoe voelde dat nou om voor geld sex te hebben? Jolien zei eigenlijk best lekker ik wil dat wel vaker doen, de man bood haar aan om waneer ze geld nodig had langs te komen voor de sex en het geld, hij deed haar nog een mooi aanbod waarom kom je niet voor mijn werken als hoertje dan verdien je 3x zoveel geld en heb je nog meer trendy kleding en zie je er veel beter uit als die vriendinnetjes van je, Jolien twijvelde nog maar toen de man nog meer geld liet zien had hij haar zover dat ze zijn hoertje voor geld zou worden. Jolien was dus lekker gebruikt voor wat geld en beide partijen waren tevreden.