Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


18-jarig zusje

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Ik zal beginnen met me even voor te stellen. Mijn naar is Stefan, 21 jaar en woon nog thuis. Samen met mijn ouders en me zusje Inge (18). We zijn volgens mij een normale familie. Mijn ouders hebben geen rare hobby’s en hebben ons redelijk vrij opgevoed. Qua meisjes ben ik redelijk ervaren, al ben ik op het moment dat dit zich afspeelde vrijgezel. Voor zo ver ik weet heeft mijn zusje ook geen vriendje. Niet dat ze niet populair is onder de jongens, maar ze houdt ze allemaal nog wat afzijdig. Is altijd bezig met meiden dingen met haar vriendinnen. Ze heeft halflang blond haar, normaal postuur, niet al te grote maar zeker ook geen kleine borsten, en is rond de 1.70m. Ik ben bijna 1.80m lichtjes gespierd, wat langer, donkerblond haar en ook normaal postuur.

Sinds ik het uitgemaakt heb met mijn laatste vriendin, nu zo’n 4 maandjes geleden, heb ik niet veel seks meer gehad. Buiten het met mezelf spelen en af en toe eens zoenen met meisjes bij het uitgaan, is het vrij rustig op dat gebied bij mij. Toch kwam daar laatst ineens een wending in. Bij ons thuis zijn we gewend als we naar de wc of badkamer gaan, de deur af te sluiten. Toen ik laatst op een zaterdagmorgen half slapend naar de wc op de badkamer ging, zag ik dat de badkamerdeur openstond en er licht brandde. Ik liep er rustig naar toe en toen ik naar binnenkeek, viel mijn mond toch open van verbazing. Wat ik zag was mijn zusje, gehuld in haar badjas met de rug naar mij toe. Ze stond met 1 been op de badkuiprand en met haar hand ging ze eerst door de waterstraal en daarna wreef ze ermee over haar lipjes. Ze had me nog niet gehoord, aangezien het water meer geluid maakte dan mijn lopen. Ik genoot wel van het uitzicht en besloot haar stiekem te begluren. Ik had geen idee of zij al echt bezig was met seks en alles daarom heen, maar ik hoorde wel af en toe een kreuntje ontsnappen als ze haar klitje raakt. Zo ging ze nog een minuutje door terwijl ik een prachtig uitzicht had op haar poesje. Het liet mij natuurlijk ook niet onberoerd, en langzaam ging ik met mijn hand in mijn boxer. Buiten een boxer en een T-shirt had ik niets aan, maar koud had ik het zeker niet. Ik haalde zelfs mijn lul eruit, want t ging dan toch wat beter. Nadat Inge de waterkraan had uitgezet, ging ze zichzelf met een handdoek afdrogen. Daarbij ging ze volgens mij ook vaker over haar poesje dan nodig. Ik vond het nu wel tijd om me uit de voeten te maken, maar door mijn geilheid lette ik niet goed op en botste half tegen de deur. Dat hoorde ze natuurlijk en ze draaide zich om. Ik kon geen kant meer op en besloot maar af te wachten wat mijn zusje deed.

Ze kwam op me aflopen en haar gezicht stond niet al te vrolijk. Tijdens het lopen vroeg ze me hoe lang ik er al stond en wat ik gezien had. Toen ze bij me aankwam zag ze de tent in mijn boxer en wist ze genoeg. “Je hebt me dus staan begluren tijdens het wassen?” zegt ze, waarop ik zei: “Volgens mij was dat meer dan alleen wassen.” Ik zag haar wangetjes enigszins rood kleuren, maar ze herpakte zich en zei: “Dan wil ik het bij jou ook zien!” Ik hield me natuurlijk van de domme en vroeg wat ze wilde zien. “Hoe jij met jezelf speelt natuurlijk, eerlijk is eerlijk.” Voordat ik een weerwoord had, trok ze in één beweging mijn boxer naar beneden. Doordat die eerst achter mijn lul bleef hangen, sloeg mijn lul daarna tegen mijn onderbuik. Ze begon te lachen. Ik sputterde nog tegen door te zeggen dat onze ouders thuis waren, maar die waren blijkbaar shoppen in de stad. “Het hele huis voor ons alleen, dus ga nou maar lekker verder met waar je gebleven was.” Ik had het opgegeven, blij dat ze niet boos was, begon ik langzaam met trekken.Mijn zusje keek geïnteresseerd toe en ik begon steeds sneller te trekken. Mijn zusje ging op de badrand zitten en daarbij gleed ongemerkt haar badjas ietsje open. Ze had haar benen we bij elkaar, maar zag toch haar venusheuvel. Ik voelde langzaam een orgasme aankomen, maar dat wilde ik niet. Ik moet meestal vrij lang herstellen. Om tijd te rekken deed ik ook mijn T-shirt uit. Ik probeerde zo lang mogelijk mijn lul niet aan te raken, maar Inge vond het blijkbaar te lang duren. Enigszins onwennig begon ze mijn lul vast te pakken en langzaam aan te trekken. Ik dacht wat zij kan, kan ik ook en greep zachtjes naar een tiet. Ze liet het toe. Volgens mij was zij ook aardig geil. Tijdens het kneden wilde ik proberen haar badjas langzaam open te krijgen. De laatste keer dat ik mijn zusje nog naakt gezien had, was voor haar puberteit. Toen was er dus nog niets te zien. Mijn nieuwsgierigheid won en met 2 handen trok ik haar badjas uiteen. Inge schrok lichtelijk, maar liet het toe. Twee mooie borstjes met mooie kleine tepeltjes kwamen tevoorschijn. Nooit geweten dat zij de haast perfecte borsten heeft. Met twee handen begon ik ze te kneden en liet haar stijve tepeltjes tussen mijn vingers rollen. Zij ging onverstoorbaar verder met trekken, wat nog steeds niet helemaal vlekkeloos ging. Ik vond het prima, want op deze manier kan ik niet klaarkomen, maar het voelde wel lekker aan.

Ineens vroeg ik haar of ze al ervaring heeft met jongens of op seksgebied. Ze vertelde me dat ze nog niet verder was gegaan dan zoenen met een jongen. Ze vingerde zich blijkbaar wel regelmatig en ze vertelde dat ze zelfs stiekem zichzelf klaar heeft gevingerd terwijl ze in één bed met haar beste vriendin lag. Maar meer had ze niet gedaan. “Zal ik je dan eens wat dingetjes leren?”.
“Wat wil je me dan leren?” vroeg ze.
“Bijvoorbeeld hoe het is om gelikt te worden?”
“Ja! Laat me dat maar eens ervaren!”
Ik boog naar haar toe, gaf haar een kusje in haar nek en ging zo langzaam naar onder. Beide tietjes kregen voldoende aandacht en via een tussenstop bij haar navel, kwam mijn tong uit bij haar venusheuvel. Ze schoor zich blijkbaar al, want er was slechts een dun streepje haar. Plagend ging ik met mijn toch langs haar lipjes. Een zachte kreun hoorde ik komen. Ze was gestopt met trekken en kon zich helemaal richten op haar eigen genot. Langzaam kwam ik steeds dichter bij haar knopje uit en toen ik met mijn tong haar hele kutje, proefde ik voor het eerst haar sappen. Ze smaakte heerlijk en gulzig begon ik haar hele kutje uit te likken. De ene kreun na de andere ontsnapte uit haar mond. Ik merkte dat haar lichaam steeds meer begon te schudden en plots stopte ik. Ze keek me aan en vroeg, ofja smeekte me om door te gaan. Ik zeg: “Ik heb hier ook nog iets wat jij misschien lekker vindt.” Ligt beteuterd kijkt ze me aan. Maar dan komt er toch een glimlach en pakt ze mijn lul weer vast. Onze hoofden zijn vlak bij elkaar en we beginnen te zoenen. Ze zoent prima en het speeksel vermengt zich rijkelijk. Dan laat onze kus los en neem ik ietsje afstand. Hopend dat mijn zusje de hint begrijpt, wat dus niet het geval is. Ik vraag daarom maar of ze zin heeft om wat nieuws te leren.
“Wat dan?”
“Nou, ik heb bij jou daar onder gelikt, dus misschien wil je het bij mij eens proberen?”
“Maar ik ben bang dat ik je pijn doe.”
“Met likken en zuigen doe je me heus geen pijn, sterker nog, ik vind het juist super lekker.”
Nadat ik dat zij, was ze overgehaald en zonder enig voorspel neemt ze direct mijn eikel in haar mond. Ik zeg dat ze rustig aan moet doen, geef haar nog enkele tips en merk dat het al stukken beter gaat. Ze doet het heerlijk en ik merk dat ik langzaam weer in de buurt van een orgasme kom. Dat wil ik nog steeds niet en laat haar op een subtiele manier stoppen.

Ze gaat weer op de rand van de badkuip zitten en ik begin weer met haar borstjes te likken en met mijn hand streel ik haar kutje. Met mijn middelvinger probeer ik voorzichtig in haar grotje te komen, maar meteen roept Inge dat ze nog maagd is. Ik vertrouw haar toe het voorzichtig te doen en ze lijkt gerustgesteld. Ik krijg mijn vinger er half in en besluit dan om haar heerlijkheid weer te gaan likken. Mijn zusje kreunt het uit en deze keer laat ik haar wel klaarkomen. Ze schokt geweldig hard met haar lichaam. Ik kom omhoog en begin haar te zoenen. Het kan niet anders dat ze daarbij zichzelf moet proeven, maar ze doet er niet moeilijk over. Ze zit nog steeds met haar benen wijd op de badkuiprand en ik sta ertussen haar heerlijk te zoenen.Met mijn ene hand ga ik over haar tietjes, en met de andere heb ik mijn lul vast. Ik besluit een gok te nemen en op het moment dat zij haar ogen dicht heeft, zet ik mijn lul voor haar vagina en duw hem in een keer voor de helft erin. Haar ogen schieten open en ze kijkt me strak aan. Ze is gestopt met zoenen, desondanks plakken onze lippen nog tegen mekaar aan. Ze zegt niets, dus ik begin langzaam heen en weer te bewegen. Onze lippen komen los, direct gevolgd door een kreun. Ik heb gegokt en gewonnen! Ik kijk hoe mijn lul heen en weer beweegt in haar kutje en zie dat er wat bloed op mijn lul zit. Haar maagdenvlies is gebroken. Ik ga steeds iets dieper met stoten tot mijn hele penis in haar kutje zit. Ik laat hem even bewegingsloos zitten en kijk mijn zusje aan. Een grote smile zit op haar gezicht. Ik begin weer te stoten en zowel Inge als ik kreunen het uit.

Ik haal mijn lul eruit, pak snel wat wc papier en haal het bloed van mijn lul. Ik vraag of ze zich wil omdraaien zodat ze half over de badkuip hangt. Op doggy-style schuif ik mijn lul in één beweging haar kutje in en begin hard te stoten. Ik zie dat mijn zusje met haar handen haar tieten masseert en ik ga met mijn hand voorlangs, opzoek naar haar klitje. Op het moment dat ik die aanraak, slaakt ze een zucht van genot en het duurt niet lang voordat ze haar 2de orgasme krijgt. Ze knijpt daarbij haar kutje pulserend samen waardoor mijn orgasme ook onuitstelbaar is geworden. Ik trek hem eruit, laat Inge omdraaien en zeg: “Zuigen!”. Ze zuigt alsof het de laatste keer is dat ze dit doet en voor haar onverwacht schiet de eerste straal sperma uit mijn lul. Ze schrikt, verslikt zich half en laat hem uit haar mond glijden. De volgende straal komt over haar neus en mond en ik begin mezelf nog even te trekken. Daarbij schieten nog een paar stralen over haar tietjes en kin. Ik ben half uitgeteld en mijn zusje begint mij vol te zoenen. Daarbij proef ik voor het eerst mijn eigen sappen. Niet iets waar ik op zat te wachten, maar ze wilde me terugpakken. Ik zet me eroverheen en we zoenen hartstochtelijk. Daarna besluiten we ons tegelijk te douchen waarbij niets geks meer gebeurt. We smeren alleen elkaar in en droogden mekaar af.

Tijdens het afdrogen gaat de badkamerdeur open en horen we opeens:
“Wat is hier aan de hand?!”To be continued als daar behoefte aan is.