Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


18-jarig zusje 2

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Tijdens het afdrogen gaat de badkamerdeur open en horen we opeens:
“Wat is hier aan de hand?!”

We draaiden ons om en daar zag ik onze vader staan. Hij keek kwaad en had meteen door wat er gebeurt was. Buiten de geur van shampoo hing er ook nog een duidelijk herkenbare geur van seks. En onze vader kon er niet mee lachen. We kregen van hem een week de tijd om een andere slaapplek te regelen en onze zooi bijeen te rapen. Dat was dus een domper, hoe zo een mooi moment kon uitdraaien om een ramp! M’n ouders bemoeiden zich niet met waar we heen gingen en hielp ons alleen met het vervoer. Rest moesten we zelf regelen. Mijn zusje en ik hebben overlegd en we kwamen tot het besluit dat we het beste samen konden wonen. Dat was makkelijker en goedkoper. Na een paar dagen zoeken vonden we een appartement in een nabijgelegen stad. Het had 2 slaapkamers, een keuken, woonkamer, badkamer en een kleine opbergruimte. De prijs viel mee en dus zaten we daar binnen een week. Wat er die ene middag gebeurt was, hebben we niet meer over gesproken laat staan herhaald. De koude douche die we erna hebben gekregen, heeft ons tot nu toe uit elkaar gehouden. We hadden snel een paar huisregels gemaakt. Koken deden we om de beurt, net zoals schoonmaken en boodschappen doen. Verder hadden we een eigen kamer en daarin kwam je niet zonder toestemming van degene van wie de kamer is. Over meisjes(en voor haar jongens) die we eventueel zouden uitnodigen, hadden we een makkelijke regel. Alles mag, zolang de ander het maar niet hoeft te zien. We hebben er allebei geen moeite mee als we iets doorhadden van wat de ander uitspookte.


Na een paar weken daar wonen liep alles op rolletjes. We hielden ons prima aan onze regeltjes en ik merkte wel de voordelen van zo wonen. Want mijn zusje maakte het toch niet uit of ik een meisje meenam en ze vroeg er meestal niet veel naar. Ik heb in die tijd dus ook een paar meisjes mee naar huis gehad en er uiteraard ook seks mee gehad. Een enkeling kreunde zo hard, dat Inge het wel gehoord moest hebben, maar ze zei er niets over. Zij had ook wel eens een jongen mee naar huis, maar ik hoorde vrijwel nooit rare geluiden uit haar kamer komen. Ik was er ook niet naar op zoek. De dagen dat geen van ons iemand had uitgenodigd, of weg was, zaten we vaak met z’n tweeën op de bank tv of film te kijken. We hebben achter de bank altijd een deken liggen, waardoor we het altijd lekker warm maken. Inge ligt graag tegen me aan want ze heeft het nogal snel koud. Zo ook laatst toen we weer eens een film op tv aan het kijken waren, lag mijn zusje weer tegen mij aan. De film op tv was echt slecht, maar in plaats van te zappen begonnen we wat te kletsen. Het begon over koetjes en kalfjes en ik weet niet meer precies hoe we erop terecht kwamen, maar Inge vroeg mij ineens naar mijn meisjes. Of ik het vaker met dezelfde deed, waar ik ze van kende, etc. Ik gaf zo goed en eerlijk mogelijk antwoord, toen ik opeens de vraag kreeg of ik wel eens aan haar dacht tijdens seks met die meisjes. Ik zei dat ik zeker nog vaak terugdacht aan die ene middag in de badkamer. Zij vertelde mij dat het haar ook niet losliet. Ik vroeg haar hoe het zat met die paar jongens die zij mee naar huis genomen had.
“Nou, meestal begint het heel goed en fijn, we zoenden wat, friemelden hier en daar was. Meestal greep de jongen dan voorzichtig in mijn tietjes. En dat vond ik allemaal nog prima. Maar zodra ze in de buurt van mijn poesje komen, klap ik helemaal dicht en wil ik gewoon niet verder gaan.”


“Hoe komt dat dan? Bij mij durfde je toch ook alles?”
“Ja, ik denk dat het daar ook aan ligt, ik verlang gewoon naar je.”
Dat ze dat zei, verbaasde me wel. Zeker toen ze ook nog zei:
“Als ik jou dan bezig hoor met die meisjes, dan lig ik meestal op mijn eigen bed. Ik fantaseer dan dat ik dat meisje ben met wie je dan bezig bent. Mijn poesje is dan altijd zo nat, dat ze als magneten werken voor mijn handen. Ik kom dan echt geweldig klaar.”
Ik keek Inge aan en zag haar gezichtje blozen en twee verlegen, neergeslagen ogen. Ik wist niet echt wat ik hoorde. Sowieso wist ik niet dat ze alles hoorde. Ik sloeg een arm om haar heen en ze drukte zich nog vaster tegen me aan. Zo bleven we een tijd liggen. Ze verlegde zich iets en daarbij kwam mijn hand precies op haar tiet liggen. Normaal zou ik hem direct weghalen, maar besloot te kijken wat er zou gebeuren als ik hem liet liggen. Mijn zusje reageerde er niet op, dus begon ik zachtjes erin te kneden. Ze was nog steeds naar de tv aan het kijken, maar ik hoorde af en toe een zuchtje. Ik besloot de gok te nemen en dook met mijn hand in haar T-shirt. Ik merkte dat ze er niets onderaan had. Ze was net fris gedoucht en wilde na de film gaan slapen denk ik. Ik had dus meteen haar borst vast en ging verder met kneden. Inge was ondertussen steeds meer aan het zuchten en keek mij niet veel later ook aan. Als vanzelf begonnen we weer te zoenen en toen we loskwamen zei ze: “Oh Stefan, dit is waar ik naar verlangde!” en ging me weer zoenen. Langzaam aan begonnen we onze kleren uit te doen. Beiden hadden we niet veel aan en niet veel later waren we ook beide naakt. De tv hebben we maar uitgezet en we besloten ons liefdesspel voort te zetten in mijn slaapkamer.

We ploften meteen op bed en ik dook naar haar heerlijk kale lipjes. Likte gulzig al haar vocht op. Ze kreunde het uit. Ik ging me daarna wat verliggen zodat ze bij mijn lul kwam. Nadat ze er even aan getrokken had, begon ze hem af te zuigen. Zo gingen we verder en zonder klaargekomen te zijn stopten we. We zaten naast mekaar, zoenden elkaar en keken elkaar quasi verliefd aan. Mijn zusje begon als eerste te praten.
“Stefan, je doet het allemaal zo lekker, vanavond wil ik een perfecte avond met jou. Je mag alles doen wat je wil.”
“Dat wil ik ook, maar jij moet ook alles gedaan hebben wat je wil doen.”
“Ik wil alles met je doen. Zie me maar als een slaafje.”
Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik hield natuurlijk wel rekening ermee dat ze geen pijn had, maar ging er wel een geweldige avond/nacht van maken. Ze lag nu op haar buik met haar kontje een beetje omhoog. Met mijn hand ging ik tussen haar benen op zoek naar haar klitje. Toen ik hem aanraakte, ging er een rilling door haar lichaam. Zo was ik haar een tijdje aan het vingeren en af en toe gleed er ook een vinger in haar natte grotje. Mijn lul was zo hard als nooit tevoren en ik besloot hem er maar eens in te steken bij haar. Ze bleef liggen zoals ze lag, en mijn lul vond makkelijk haar gaatje. Ik begon lekker in haar te stoten en ze bewoog heerlijk mee. Het vooruitzicht dat ik alles met haar kon doen, beviel me wel. We deden een paar standjes, waaronder doggy-style en eentje waarbij ze op mij zit.


Ze was al twee keer tot een hoogtepunt gekomen, toen ik zin had in iets nieuws te proberen. Ik liet haar weer op haar buik liggen, begon haar klitje en kutje weer te vingeren en liet af en toe eens een vinger over haar kontgaatje glijden. Die werd daar natuurlijk ook natter van. Inge vond het allemaal lekker. Tijdens het vinger zoenden mijn zusje en ik hartstochtelijk. Totdat ik plots mijn wijsvinger een stukje in haar anus liet glijden. Ze keek me aan, met twee geile ogen. Ik ging lichtelijk brutaal, maar toch voorzichtig door en Inge kreunde lekker. Langzaam verdween een vinger in haar maagdelijk kontje. Terwijl ik nog steeds haar klitje en kutje masseerde. Ik was met mijn vinger op en neer aan het bewegen in haar kontje, toen mijn verlangen naar het neuken van haar kontje te groot werd. Ik stond op, pakte wat glijmiddel wat op mijn kamer stond en deed een klodder op mijn vinger. Die bracht ik weer in haar kontje zodat die van binnen ook gesmeerd werd. Dat deed ik 2x en daarna smeerde ik mijn lul nog goed in. Mijn zusje genoot van de behandeling en kon volgens mij ook niet meer wachten. Ik zette mijn eikel voor haar nauwe gaatje en begon langzaam druk uit te oefenen. Langzaam maar zeker verdween mijn eikel in haar kontje. Toen hij er een stukje inzat, floepte hij opeens een stukje verder. Inge kreunde hard op dat punt. Volgens mij was dat de kringspier.


Mijn zusje keek nogal pijnlijk, maar zei toch dat ik door moest gaan. Ik vroeg haar hoe ze het wilde: beetje bij beetje, of in één keer mijn volle lengte. Ze vroeg mij wat het fijnste was. Ik zei dat in één keer de pijn meer is, maar je er sneller van af bent. Daar koos zij ook uiteindelijk voor en met 1 stoot zat mijn gehele lengte erin. Een schreeuw kwam uit haar mond en ik zag een traantje naar beneden rollen. Ik bleef er even helemaal inzitten en voelde hoe strak het daar was. En lekker warm. Ik begon daarna te bewegen, haar in haar kontje te neuken. Ze had nog steeds wat pijn, maar ze begon het steeds lekkerder te vinden. Haar kreunen begon steeds geiler te klinken en toen ik zag dat ze zichzelf begon te vingeren, wist ik zeker dat het goed zat. Zo zat ik lekker in haar kontje te stoten en haar tieten te masseren, terwijl zijzelf zich naar een orgasme vingerde. Mijn orgasme bleef ook niet lang meer uit en aangezien dit de eerste keer was dat ik iemand in het kontje neukte, wilde ik die ook volspuiten. Ik kreeg toestemming van mijn zusje en niet veel later loosde ik mijn zaad in haar krappe gaatje. Ik haalde hem eruit en Inge likte nog de restjes ervan af. Nadat mijn lul weer schoon was, omhelsden we mekaar innig en besloten ons weer op te frissen in de douche. Daar heb ik haar nog een keer naar een orgasme gevingerd.

Sindsdien slapen mijn zusje en ik haast iedere nacht in één bed en hebben allebei geen scharrels meer mee naar huis genomen. Tenslotte hebben we meer dan genoeg aan elkaar.