Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


19 jaar en ondeugend

Dit is een verhaal uit de categorie Groepsex.
* Ik was 19 en woonde samen met Johan, mijn vriend in een klein dorpje. Iedere zondag gingen we naar het dorpskroegje. Meestal troffen wij daar een vaste vriendenclub, onder wie Karel, de beste vriend van Johan. Karel was een heel leuke jongen, niet echt knap, maar ook niet lelijk, gewoon, hij had een zacht karakter en daar lag nu een beetje het probleem, de meiden zagen hem allemaal als een goede vriend, een broertje of zo, maar werden niet verliefd op hem, ja hij had heus wel eens een vriendin, maar veel te weinig naar zijn smaak, hij kwam dan ook niet voldoende aan zijn trekken zeg maar. Karel bleef die zondag bij ons eten, zoals hij vaak deed op zondag. We aten die zondag soep met broodjes.
Ik was in een ondeugende bui en Johan was altijd in een ondeugende bui en we bedachten dat ik Karel zou verleiden en we er een dolle avond van zouden maken.


Thuisgekomen liep ik snel naar boven om een rokje aan te doen, mijn hoge kousen en een bloesje. Ik liet eigenlijk een knoopje teveel open voor het nette. Ik schonk de soep in en met het aangeven van Karel zijn soepkom, leunde ik ver voorover, zodat Karel goed zicht had op mijn open bloesje. Zijn ogen gleden naar mijn borsten en beschaamd weer terug. Lekker? vroeg ik, de soep, is hij lekker? Een beetje verdwaasd zei Karel Ja heerlijk, terwijl hij nog geen hap genomen had. Ik liep naar de keuken voor de broodjes en voelde zijn ogen in mijn rug. In de keuken trok ik snel mijn bh uit. Met deinende borsten, liep ik naar Karel toe, ik leunde ver voorover, mijn borsten bijna tegen zijn kin, zijn ogen puilde uit en hij werd een beetje rood. Ik gaf hem een broodje en ging achter hem staan. Ik hoef eigenlijk geen broodje stammelde hij. Ik greep het broodje, mijn borsten tegen zijn schouders duwend. Hij schoot naar voren en keek onzeker naar Johan, die zeer geïnteresseerd was in de tv. Na de soep, liep hij naar het toilet en ik liep snel voor hem langs, ik stopte en duwde mijn kont naar achter, tegen hem aan. Ik voelde dat hij al behoorlijk opgewonden was geraakt, ondanks dat hij dit niet wilde. Terwijl hij op het toilet was, trokken Johan en ik de gordijnen dicht en zette de verwarming een graadje hoger. Ik trok mijn bloes helemaal uit en liep naar de keuken om koffie te zetten. Karel kwam weer in de kamer en ging op de bank zitten, Ik liep topless de kamer weer binnen met de koffie. Karel keek eerst naar mijn borsten, toen naar mijn gezicht en dan naar Johan. Die glimlachte en vertelde hem over ons plannetje. Hij lachte opgelucht en keek nu openlijk waarderend naar mijn borsten, gretig nam hij mijn tepel in zijn mond en zoog er stevig op, met zijn handen verwende hij mij andere borst, zijn vingers draaide aan mijn tepel. Johan kon er niet meer alleen naar kijken en trok mijn rokje uit, strelend bewogen zijn vingers naar de rand van de kousen, heel traag draaiden zijn vingers cirkels, steeds groter, steeds dichter bij mijn slipje. Hij pakte mijn slipje met zijn vingertoppen beet en trok het traag naar beneden. Een spoor van zoentjes gingen vanaf mijn navel naar beneden, net langs mijn klitje, ik duwde mijn heupen omhoog, maar het hielp niets. Hij bleef mij maar plagen. Ik moest op de bank gaan liggen en mijn ogen sluiten, dit was niet genoeg, dus werd er met een zwart sjaaltje een blinddoek gemaakt. Op mijn rug liggend voelde ik 4 handen 20 vingers 2 monden en 2 tongen mijn lichaam liefkozen. Steeds plagend, soms een likje, dan een klein beetje of een streling na een kwartiertje begon ik te kronkelen van genot. Nog steeds was mijn klitje niet gestreeld, mijn kutje voelde leeg, ik draaide steeds weer met mijn heupen, ik was zo nat en geil.

Opeens voelde ik een eikel tussen mijn schaamlippen glijden, ik duwde mijn heupen omhoog, maar hij ging mee omhoog, heel langzaam drong hij steeds dieper, traag en sensueel. Was het Johan of Karel, ik kon het echt niet zeggen, ik werd verder naar voren getrokken over de leuning van de bank, Ik voelde me heel kwetsbaar zo, zo open, toen voelde ik een mond over mijn klitje glijden, mmm ik kon echt niet zeggen wie het was. Dit ging ik niet lang volhouden, mijn klitje zo verwend en ook mijn kutje heerlijk gevuld, als in een dans voelde ik alles samenkomen, het genot, de duisternis, het idee, alles kwam samen en overspoelde mij. De twee mannen streelden mij en haalde de blinddoek weg. hmmm wat een zalige avond was dat.