Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1e Keer Brielsemaas - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Het is alweer een tijd geleden. Ik was net 16, de hormonen gieren door mijn lijf. Ik trek mezelf wel drie keer per dag af. Het lijkt of ik alleen maar met mijn bijna altijd stijve lul in de weer ben. Ik heb blonde haren en blauwe ogen. Ik ben licht gespierd en heb hard gewerkt aan mijn sixpack.

Het is hoogzomer en mijn vrienden zijn allemaal op vakantie. Verveeld besluit ik een eind te gaan fietsen. Een rondje om de brielsmaas zal mij wel afleiden.

De zon brand op mijn rug. Al snel trek ik mijn hemd uit en fiets in mijn korte broek verder. Na een uur fietsen kom ik langs het naaktstrandje aan de brielsemaas. Het warme weer en de geilheid maken mij nieuwsgierig. Ik loop het veld over en kijk naar de naakte mensen. Veelal mannen en een enkele vrouw kijken mij na. Aan het einde van het veld wordt het wat smaller en zie ik in het hoge gras enkele plaatsen, waar je wat beschut kan liggen. De meeste plekjes zijn bezet. Ik zie op één van deze plekjes een oudere man aan zijn lul trekken. Ik negeer hem en loop verder. Als ik langs een kleine inham loop leg ik mijn fiets neer en ga daar zitten. Ik zit hier enigszins beschut. Mijn pikkie staat rechtovereind in mijn short. Het voorvocht vloeit rijkelijk en ik ben bang dat het weldra door mijn broek druipt. Mijn hartslag gaat tekeer. Durf ik het hier naakt te gaan liggen. Het idee om hier naakt in de zon te gaan liggen maken mij geil en wind mij op. De gedachten dat een ieder die langs loopt mijn naakte lijf zal zien. Terwijl mijn gedachten en twijfels met mij op de loop gaan loopt er een man langs. Ik schat hem een jaar of 45. Hij is naakt en streeploos gebruind. Hij groet mij vriendelijk en vervolgt zijn weg. Even later besluit ik mij uit te kleden. Als ik mijn broek uit heb ga ik snel op mijn buik op mijn handdoek liggen. Het zonnetje brand op mijn rug. Mijn pik staat stijf tegen mijn buik en ligt bekneld. Het voorvocht stroom werkelijk uit mijn lul. Ik voel de wind over mijn naakte huid. Mijn billen die voor het eerst worden bloot gesteld aan het zonlicht. Met regelmaat lopen er mensen langs. Ik durf gewoon niet om te kijken, maar voel dat ik wordt bekeken. Dit wind mij steeds meer op. Ik durf mij niet om te draaien, daar ik met een harde pik lig.

Ruim een uur later en met ene bonkend hart lig ik nog te genieten van de geile spanning. De gedachten dat de mannen, maar ook vrouwen mij hier naakt zien liggen winden mij op. Hier naakt liggen en de spanning zijn bijna geiler dan klaarkomen. Hoewel de spanning op mijn lul wel steeds groter wordt. Het begint al wat later te worden en merk dat de meeste mensen zich aankleden en vertrekken. Heel voorzichtig draai ik mij nu om en durf te gaan zitten. Inderdaad zijn de meeste mensen inmiddels vertrokken. Een eindje verder zie ik de man, die mij vanmiddag gegroet heb aan komen lopen. Snel ga ik op mijn buik liggen, daar ik het raar vind als hij mij met mijn stijve lul ziet zitten.

Mijn hart bonkt in mijn keel als de man ineens naast mij komt zitten. Hij vraagt of ik het erg vind als hij naast mij komt zitten. Nee waarom zou ik. Hij begint een praatje en zegt uit Schiedam te komen. Hij is hier de hele middag en heeft mij vanmiddag zien aankomen. Hij verteld dat ik veel mannen heb opgewonden, met mijn geile lijfje. Hij zegt dit lachend. “Ben je een beetje geil” vraagt hij ineens. Ik kijk hem schuin aan en durf eigenlijk geen antwoord te geven. Hij kijkt me lachend aan en zegt “je hoeft je nergens voor te schamen hoor. Ik weet heus wel dat je de hele middag al met ene stijve ligt. Je blijft tenslotte niet voor niets de hele middag op je buik liggen. Je wordt nu maar aan één kant bruin.”

Met een knalrode kop kijk ik de man aan. “geeft niets hoor knul”, zegt hij lachend. Ineens voel ik een streling over mijn been. De man streelt mijn bovenbeen en beweegt langzaam omhoog. De aanraking maakt dat ik kippenvel krijg. Mijn hart bonst uit mijn lichaam, lijkt het. Het voelt zo goed, lekker en maakt mij geiler en geiler. Voorzichtig beweegt de man zijn hand nu tussen min benen. Bijna automatisch spreid ik deze iets. De man ziet dit als een aanmoediging en ik voel dat hij de onderkant van mijn ballen streelt. Ik lig nog steeds op mijn buik en durf mij niet te bewegen. Voorzichtig gaat de man met zijn hand onder mijn ballen door. Automatisch ligt ik mijn heupen iets op. De man heeft nu meer ruimte en masseert mijn ballen en mijn stijve pik. Als ik mij weer laat zakken blijkt de man zijn hand plat onder mijn pik te houden. Ik voel zijn vingers kriebelen aan mijn eikel. Zijn hand palm voel ik onder mijn ballen. De aanraking van zijn warme hand onder mijn nog hetere pik doen mij schokken. Ik voel mijn zaad zich een uitweg zoeken naar buiten. De aanraking van mijn pik werd mij teveel. De geilheid van de middag zoekt een uitweg. Ik lig te kronkelen en te schudden op de warme hand van deze man. Al mijn spieren voel ik samentrekken als ik schokkend mijn sperma spuit in de hand van deze man. Met een zucht ontspan ik langzaam en voel me beschaamd.

De man kijkt mij glimlachend aan en zegt, “zo jongen daar was je aan toe”. Als hij zijn hand onder mij vandaan haalt zie ik de hoeveelheid sperma die ik in zijn hand gespoten heb. De man laat het zaad van zijn hand aflopen precies op mijn bilnaad. Heel voorzichtig wrijft hij met een vinger het zaad tussen mijn billen. Als ik opzij kijk zie ik ineens dat de man ook een stijve lul hebt gekregen. De man ziet dat ik naar zijn lul kijk en zegt ”ja jongen je hebt me geil gemaakt toen je zo heerlijk lag te kronkelen”. De vinger die steeds dieper tussen mijn billen gaat wrijft over mijn sterretje. Dit voelt lekker en mijn pik komt langzaam weer overeind. De man masseert mijn sterretje met eerst één vinger en later met twee. Onder zijn vingers begin ik weer te kronkelen. Heerlijk voelt dit aan. Mijn sterretje die langzaam wordt opgerekt en mijn pik die heen en weer schuift op de grond, door mijn gekronkeld. De man raakt duidelijk meer opgewonden als ik een druppel uit zijn pik zie lopen. Mijn sterretje is aardig glad geworden van mijn eigen zaad. De man vraagt of hij mij voorzichtig mag proberen te neuken. Ik ben geil, maar ook bang of het zeer gaat doen. De man ziet mijn twijfel en beloofd voorzichtig te doen. Hij pakt een pot nivea en zegt alles goed glad te maken.

Ik knik instemmend. De man vraagt mij om te draaien, zodat hij ook gelijk aan mijn pik kan trekken. De geilheid maakt dat ik totaal vergeten ben waar ik me bevindt. Als ik op mijn rug lig legt de man mijn benen over zijn schouders en smeert een flinke dot nivea tussen mijn billen. Hij duwt één, twee, drie en zelfs vier vingers bij mij naar binnen. Zijn stijve pik smeert hij ook flink in met nivea. Heel voorzichtig schuift hij zijn eikel tegen mijn sterretje aan. Met zijn hand, welke glad is van de nivea pakt hij mijn stijve lul vast. Terwijl hij zachtjes mijn pik masseert duwt hij met zijn eikel krachtig tegen mijn aars. Deze wijkt onder de druk en langzaam voel ik de eikel naar binnen schuiven. Als de eikel van de man mijn sluispier is gepasseerd houd hij even stil. Het passeren van de eikel deed zeer, maar werd teniet gedaan door de massage van mijn pik. De man let goed op mijn reactie, zodra ik weer ontspan duwt hij langzaam zijn pik verder naar binnen. Als ik de man zijn ballen tegen mijn billen aan voelt besef ik dat hij geheel in mij zit. Langzaam begint de man te bewegen. Hij trekt zich steeds terug met zijn eikel bij mij binnen houdend. Aan het gezicht van de man zie ik dat hij geniet. “Wat ben je lekker strak” mompelt hij. Langzaam voet de man het tempo op. De wrijving van de enorme homp vlees in mij en de rukkende bewegingen aan mijn pik maken mij gek van geilheid. De man merkt aan mij dat ik zover ben en nu alles kan hebben. Steeds harder en wilder neukt mij mijn kontje. In hetzelfde ritme trekt hij aan mijn pik. Ik hou het niet meer en begin weer over mijn hele lijf te schokken. Alle spieren trekken weer samen als ik schokkend mijn zaad spuit tot in mijn eigen gezicht. De man roept “oh wat knijp je lekker met je kutje”. Ik voel zijn pik opzwellen en voel dat hij zijn zaad tot diep in mijn darmen spuit. Als hij zijn verslappende pik uit mij trekt voel ik zijn zaad tussen mijn billen door sijpelen. Als ik mijn ogen open besef ik ineens weer waar k ben als ik diverse mannen zie staan die blijkbaar het hele shouwspel hebben gevolgd. Het kan me niets meer schelen. Ik heb genoten. De man geeft mij een kus en vraagt of ik het lekker vond. Ik kan volmondig zeggen dat ik heb genoten en dit nog wel een keer wil. De man lacht en we spreken af een week later zelfde tijd en plaats.

Als ik later naar huis wil fietsen wordt ik tegen gehouden door twee jongemannen. Ik schat de één een jaar of 23 en de ander een jaar of 30. Ze vragen mij een keer bij hen thuis te willen komen. Ik bedank, maar pak wel een kaartje aan met daarop het telefoonnummer.