Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1e Keer Brielsemaas - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Ik kan volmondig zeggen dat ik heb genoten en dit nog wel een keer wil. De man lacht en we spreken af een week later zelfde tijd en plaats.

Als ik later naar huis wil fietsen wordt ik tegen gehouden door twee jongemannen. Ik schat de één een jaar of 23 en de ander een jaar of 30. Ze vragen mij een keer bij hen thuis te willen komen. Ik bedank, maar pak wel een kaartje aan met daarop het telefoonnummer.

In plaats van verzadiging lijkt het erop dat ik alleen maar geiler ben geworden van deze ervaring. De gehele week ruk ik mezelf af met de gedachten aan die middag aan de brielsemaas. In gedachten slaat de fantasie op hol en beleef ik geile avonturen met de man. Ook heb ik al een paar maal staan staren naar het kaartje met het telefoonnummer van de twee jongens. Zou ik het durven om te bellen. Nee dat durfde ik duidelijk niet.

Een week later fiets ik naar de Brielsemaas. Ik loop het veld over met mijn fiets aan de hand. Het voelt of iedereen mij na kijkt alsof zij weten wat er gaat gebeuren. De spanning in mijn lijf is net zo hevig als de week ervoor. Door mijn hoofd spookt het, zou het plekje vrij zijn, zou de man er al zijn. Mijn plekje blijkt bezet door een man van een jaar of 60. Als hij mij ziet knipoogt hij en roept “kom je weer een showtje geven net als verleden week. Ik wil je wel helpen hoor”. Met een knalrode kop loop ik snel verder. Het lijkt erop dat alle beschutte plekjes bezet zijn. Op het laatste beschutte plekje blijkt de man van vorige week te liggen. Als hij mij ziet wenkt hij mij. Ik zet mijn fiets tegen een boom en neem plaats naast de man. De man is al naakt. Zijn lul ligt slap op zijn buik. Hij komt overeind en zegt mij mijn kleren ook uit te doen. Mijn lul staat strak omhoog tegen mijn buik aan. De man lacht. Ik ga met mijn rug naar het pad zitten, tegenover de man. Samen zitten wij zo samen te kletsen. Ik voel mij op mijn gemak. Hoewel mijn lul stijf blijft. De man vraagt of ik een pilsje wil. Uit een koelbox pakt hij een koude pint. Ik heb nog nooit bier op, maar de warmte en de opwinding hebben mij een droge strot bezorgt. In het zonnetje genieten wij van het bier. Met regelmaat hoor ik voetstappen achter mij en besef dat er steeds mensen langs lopen. De man blijkt Jan te heten en geniet zichtbaar van de aandacht. We nemen nog een tweede biertje, welke mij toch wel dronken maakt. Niet gewend alcohol te drinken en in de warme zon doen mij mezelf vreemd voelen. Jan gaat ineens wijdbeens achterover liggen en vraagt mij op mijn buik tussen zijn benen te komen liggen. Hij maakt nog een biertje open en giet wat over zijn pik en zijn ballen. Hij vraagt mij dit op te likken.

Met mijn tong lik ik de ballen af van jan. Steeds giet hij wat nieuw bier over zijn pik en kloten. Als in een soort trance lik ik de ballen en langzaam ook de pik van Jan die met schokjes overeind komt. Ik geniet ervan dat Jan dit lekker vind. Zelf lig ik plat op mijn buik en voel het voorvocht uit mijn lul druipen. Jan vraagt mij nu zijn pik in mijn mond te nemen. Ik laat mijn lippen over de grote eikel glijden en omsluit deze vervolgens. Jan zegt mij zachtjes te zuigen als op een lolly. Ik doe dit en het valt mij op dat ik het niet vies vind smaken. Langzaam schuif ik met mijn lippen strak om de harde pik van Jan. Hij geniet hoorbaar als hij grommend roept ”tja dat is lekker dat doe je goed”. Ik doe mijn uiterste best met zuigen en likken, terwijl Jan er af en toe nog wat bier over giet. Jan legt zijn hand op mijn achterhoofd en duwt zijn pik steeds en stukje verder in mijn mond. Op een gegeven moment zover dat ik moet kokhalzen. Jan houd dan een bruin flesje onder mijn neus en zegt mij diep te snuiven. Een vieze lucht dringt mijn neus binnen. Direct daarop breekt het zweet mij uit. Ik voel me vreemd, maar ook lekker. Jan pakt weer mijn hoofd vast en duwt deze langzaam steeds dieper over zijn pik. Als hij mijn strot nadert, zegt hij mij te slikken. Bedwelmt door het vieze luchtje uit het flesje voel ik mij geil. Ik lig daar tussen de benen van jan, met zijn eikel diep in mijn keel. Ik kan gewoon niet stil liggen. Mijn billetjes wippen op en neer, terwijl ik op het kleed mij lig droog te neuken. Jan heeft zo een geweldig uitzicht op mijn zuigende bekkie en mijn wippende billen.

Terwijl jan mij diep in mijn keel neukt voel ik ineens een paar handen mijn billen kneden. Als ik wil kijken wie daar is duwt Jan min hoofd diep over zijn dikke lul. Gelijk houdt hij het bruine flesje weer onder mijn neus en zegt rustig te genieten. Als ik niet meer wil moet ik met mijn hand omhooghouden zegt Jan, maar dan is het ook gelijk afgelopen. Het bier, de geilheid en het snuiven aan het bruine flesje maken mij geil. Ik voel de spanning en de geilheid door heel mijn jonge lijf. De handen wrijven nog steeds mijn billen. Er word olie op gegoten en uitgesmeerd. Kleine straaltjes olie lopen door mijn bilnaad. De duimen van de wrijvende handen glijden steeds ook door mijn bilnaad. Als de duimen mijn aarsje raken stoot ik mijn van geil druipende lul nog dieper in het kleed waar ik op lig. Jan beweegt mijn hoofd langzaam op en neer over zijn dikke pik. Mijn aarsje wordt nu behandelt en ik voel steeds de duimen een klein stukje binnen dringen. Als een geil joch lig ik te kronkelen op het kleed. Jan ligt grommend te hijgen, als hij ineens roept “kom op neuk dat joch, je ziet toch dat ie wil”. Gelijk houd Jan weer het bruine flesje onder mijn neus en zegt mij heel diep te snuiven. Ik doe dit een paar maal en voel mij direct draaierig in mijn hoofd. Jan duwt mijn hoofd diep over zijn pik, als ik voel dat er een man over mij heen komt liggen, die zijn eikel tegen mijn aarsje aan duwt. Ik voel hem langzaam in mij binnendringen. De hormonen gieren door mijn lijf. Geil en bloedheet voel ik mij als ik mijn kontje om hoog duw, waardoor de lul direct tot de helft tussen mijn hete billen schiet. De pijn wordt overstemd door de geilheid. Ik lig onder de onbekende man te rijden op zijn pik, terwijl Jan diep in mijn keel zit. Mijn eigen pikkie schuurt over het kleed. Ik vind het overweldigend om zo geneukt te worden. Als Jan wederom het flesje onder mijn neus houd kom ik ineens klaar op het kleed. Mijn hele lijf spant zich aan al mijn spieren trillen. De man die mijn kontje krachtig doorneukt voelt de sensatie die door mijn lijf raast. Al mijn spieren die aanspannen en ontspannen, maar vooral ook de stuiptrekkende bewegingen van mijn neukkutje. Spontaan spuit hij dan ook zijn zaad diep in mijn darmen. Van geilheid grom ik het uit, terwijl Jan zijn pik nog in mijn mond zit. Jan begint spontaan te schokken en spuit zijn zaad in mijn mond. Ik wil dit eigenlijk uitspuwen, maar door de schokkende bewegingen van Jan slik ik een groot deel door. Het smaakt eigenlijk niet eens vies. Jan vraagt mij alles schoon te likken en gooit voor de zekerheid nog wat bier over zich. Als de man zich uit mijn kutje terugtrekt voel ik het zaad uit mijn holletje sijpelen. De man verdwijnt direct, waardoor ik nooit zal weten wie mij daar zo lekker geneukt heeft. Als Jan zijn pik schoon is staat hij op en gaat achter mij liggen.

Zijn tong verdwijnt tussen mijn billen en ik onderga een nieuwe sensatie. Jan die mijn kutje uitzuigt.

In een mum van tijd staat mijn pik weer strak tegen mijn buik.