Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1e Keer Brielsemaas - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Zijn tong verdwijnt tussen mijn billen en ik onderga een nieuwe sensatie. Jan die mijn kutje uitzuigt.

In een mum van tijd staat mijn pik weer strak tegen mijn buik. Als vanzelf begin ik weer te rijden op het kleed onder mij. Het voorvocht druppelt uit mijn stijve pik. Een gloeiende sensatie trekt door mijn lijf als jan zijn het puntje van zijn tong steeds verder in mijn zojuist geneukte kutje duwt. Automatisch druk ik mijn billen omhoog om de tong zo diep mogelijk in mij te vangen. Plaats en tijd ontgaan mij in deze geile trance, waar ik nu in verkeer. Jan merkt dat ik zo geil ben als boter en als was in zijn handen. Hij pakt het potje nivea en smeert zijn dik geaderde lul goed in. Hij plaatst zijn eikel tegen mijn gaatje en duwt deze langzaam naar binnen. Ik voel mijn sluitspier toegang verlenen aan deze enorme knots. Als hij mijn sluitspier gepasseerd is begint hij mij stevig te neuken. Ik lig onder Jan en voel zijn gewicht, welke op mij inbeukt. Geil en gevangen onder zijn gewicht wordt ik heel hard geneukt. Jan trekt zijn pik af en toe geheel uit mij om deze met kracht weer in mijn weke ster te boren. Heel diep zit hij in mij als Jan begint te schokken en zijn zaad diep in mij spuit. Langzaam staat hij op. Wederom voel ik wat van zijn zaad tussen mijn billen uit lopen. Als ik mij omdraai besef ik ineens weer waar ik ben als ik een aantal mannen zie staan die aan hun pik staan te rukken. Zij hebben hier ongetwijfeld geruime tijd staan kijken. Ik ga achterover liggen en trek mijn benen iets op. Mijn natte en stijve pik staat strak overeind tegen mijn buik. Tussen mijn billen vandaan druppelt het zaad van Jan, welke langzaam uit mijn openstaande kutje loopt. Jan komt naast mij liggen en knijpt en likt aan mijn tepels. Langzaam daalt hij af en likt aan mijn eikel. Hij opent zijn mond en neemt mijn natte pik ineens diep in zijn warme mond. Met mijn vingers voel ik aan mijn kutje. Als ik er één vinger in steek voel ik een golf geil van Jan uit mijn holletje ontsnappen. De warme mond van Jan op mijn pik en het kriebelen aan mijn gaatje doen mijn spieren door mijn gehele lijf weer samentrekken. Schokkend spuit ik mijn zaad diep in de keel van Jan. Ontspannen blijven wij nog even liggen, waarna ik besef dat het al laat is geworden en ik nooit meer op tijd thuis ben voor het eten. Mijn moeder zal laaiend zijn. Senel kleed ik mij aan en fiets naar huis. Onderweg besef ik dat ik niets heb afgesproken met Jan.

Thuis kom ik met een vuurrood hoofd aan. Mijn moeders blik staat op onweer. Ze roept dan ook direct “waar heb jij gezeten”? Ik vertel haar de maas rond gefietst te hebben en onderweg gezwommen te hebben en de tijd vergeten te zijn. Mijn vader en moeder hebben al gegeten. Ze warmt mijn eten op in de magnetron.

S avonds in bed denk ik aan de geile middag mijn pik al weer hard en bij de gedachte aan vanmiddag, waarbij ik steeds moet denken aan de kerel die mij geneukt heeft. Om de een of andere reden vind ik het beregeil niet te weten wie dit geweest is. Met deze gedachten spuit ik mijn zaad over mijn buik en lig echt te kronkelen in mijn bed. Ik besef dat mijn klaarkomen een geil gezicht moet zijn voor anderen. Het gaat klaarkomen is zo intens heftig. Ik kronkel mij echt in alle bochten en mijn spieren over mijn hele lichaam trekken oncontroleerbaar samen, waarna uiteindelijk een totale ontspanning volgt. De rust keert dan weer terug in mijn bijna altijd geile lijf.

De volgende dag fiets ik alweer naar de Brielsemaas, maar Jan is er niet. Zo fiets ik de komende dagen een aantal keer naar de maas, maar geen Jan. Wel wordt ik door diverse mannen gegroet. Een enkele herken ik uit het publiek wat heeft staan toekijken. Ondanks mijn geile spanning in mijn lijf maak ik geen aanstalten wat te gaan doen met één van deze mannen. Nee deze toenadering durf ik niet te zoeken. Naar mate de week vordert en mijn geile spanning groter wordt besluit ik op een dag op een beschut plekje te gaan liggen. Eerts blijf ik nog een tijdje in mijn onderbroekje liggen. Maar de geilheid en het warme zonnetje maken mij dat ik mijn broekje durf uit te trekken. Snel draai ik mij op mijn buik. Mijn stijve pikkie weer verbergend op mijn handdoek. Languit op mijn buik en mijn benen licht gespreid, zo lig ik met bonkend hart. Regelmatig hoor ik voetstappen van mensen die achter mij langs lopen. Ik durf niet op of om te kijken, maar hoop stilletjes dat iemand mijn billen gaat masseren. Er gebeurt echter niets. Blijkbaar durft niemand mij te benaderen als ik geen aanleiding geef. Gespannen en geil fiets ik naar huis.

De volgende dag, zaterdag, wordt ik onrustig wakker. Ik wil geneukt worden gaat het door mijn hoofd. De geile sensatie van bijna alweer een week geleden wil ik weer meemaken. Maakt niet uit wie mij neukt, maar ik wil het weer voelen. Aan één kant denk ik erover om naar de Brielsemaas te gaan. Maar ik ben beng dat het een fiasco wordt en ik vanavond weer geil thuis kom. Mijn vader en moeder gaan vandaag de stad in. Ik heb hier geen zin in. Ineens denk ik aan de 2 jongens, welke mij hun nummer hebben gegeven. Zou ik ze bellen, durf ik te bellen gaat het door mijn hoofd.

Uiteindelijk trek ik de stoute schoenen aan en bel het nummer op het kaartje. “Met Sven” wordt de telefoon opgenomen. Stotterend en gespannen vertel ik dat ik de jongen ben van de Brielsemaas en dat zij mij uitgenodigd hebben een keer langs te komen. Sven klinkt vriendelijk en vraagt wanneer ik in gedachten had.