Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1e Keer Brielsemaas - 4

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Uiteindelijk trek ik de stoute schoenen aan en bel het nummer op het kaartje. “Met Sven” wordt de telefoon opgenomen. Stotterend en gespannen vertel ik dat ik de jongen ben van de Brielsemaas en dat zij mij uitgenodigd hebben een keer langs te komen. Sven klinkt vriendelijk en vraagt wanneer ik in gedachten had.

We spreken af aan de Brielsemaas, waarna ik mee mag rijden naar hun huis. Binnen een uur ben ik bij de jongens thuis aanbeland. Sven is 23 jaar heeft blond haar en blauwe ogen en is lekker lang en gespierd. Ron is 30 jaar en heeft donker haar en is kleiner en wat dikker. Beiden zijn vrolijke jongens. Zij zijn al enige jaren een vriendenstel en vragen af en toe een jong binkie om bij hen thuis te komen. Uiteraard niet alleen voor de gezelligheid, maar als het klikt ook voor geile seks. Mijn rode hoofd en mijn grijns maakt hen duidelijk dat ik dat ook wil. Zij vertellen mij aan de brielsemaas gezien te hebben met een wat oudere kerel. Ik vertel wat ik daar zoal heb meegemaakt. Aan beiden jongens is merkbaar dat mijn relaas hen opwind. Zelf zit ik al de hele week met een natte stijve lul. De opwinding raast door mijn lijf. Het is Sven die op staat en vraagt of ik de rest van het huis wil zien. Als we in de slaapkamer belanden is het Ron die aangeeft hier te willen blijven. Met zijn drieën gaan wij op het bed liggen. Ik lig tussen de twee stoere gasten in. Zowel Sven als Ron beginnen mij gelijktijdig te tongen. Ook dit is een nieuwe ervaring voor mij die me heel geil maakt. Het lijkt op een tong worsteling waarna deze gasten om en om hun tong diep in mijn mond steken. Heel zachtjes zuig ik er op. Mijn pik staat hard overeind in mijn trainingsbroek. Terwijl Sven mij nog aan het tongen is voel ik dat Ron mijn broek uit trekt, direct gevolgd door mijn onderbroekje. Als was lig ik in de gespierde armen van Sven terwijl Ron mijn ballen likt. Zijn warme schurende tong voel ik over mijn geile jonge lichaam glijden. Eén voor éen neemt Ron zachtjes mijn klootjes in zijn warme mond.

Sven tongt mij en wurmt zich onderwijl uit zijn kleding. Als ik zijn pik zie schrik ik. Zo groot dat kan toch niet. Een enorme paal staat fier overeind. Met Sven lig ik echt te vrijen, tongen en hij likt en knabbelt aan mijn tepeltjes. Ik lig te draaien en te kronkelen van geilheid in het grote bed van deze stoere gasten. Ron is nog steeds druk met het likken van mijn ballen en mijn pik. Als hij ineens mijn benen omhoogduwt en mijn bilnaad begint te likken. Ron maakt de boel goed nat. Onderwijl trekt hij ook zijn broek uit. Sven belemmert echter mijn uitzicht en blijft hartstochtelijk met me vrijen. Ik lig als een geile pop van was in het bed van twee doorgewinterde homo’s. Sven komt op mijn borst zitten en drukt zijn enorme staaf naar beneden, zodat deze tegen mijn lippen komt. Ik lik aan zijn enorme eikel. Een siddering van genot zie ik door zijn lichaam trekken. Dit wind mij enorm op, waardoor ik nog beter mijn best doe op het verwennen van zijn eikel. Als Ron mijn benen weer omhoog duwt voel ik dat Sven deze vastpakt. Ik lig nu achterover op bed met mijn benen omhoog, omklemt door Sven die op mijn borst zit. Ik kan geen kant op en wil dit ook niet. Ik geniet van het likken aan de dikke knots van Sven en de natte tong die mijn kontje verwent. Goed nat is deze als ik ineens de eikel van Ron tegen mijn kontje aan voel. Sven hoor ik tegen Ron zeggen:”doe je voorzichtig met hem”. Gelijktijdig voel ik de druk van de eikel van ron toenemen en langzaam neemt hij bezit van mij. Sven omklemt mijn benen stevig en duwt zijn pik ook een iets verder mijn mond in. Op dat moment stoot Ron in een keer door. Een gil ontsnapt aan mijn mond, waarop Sven zijn pik nog verder mijn mond in duwt.

Mijn kaken staan wijd open van elkaar om het enorme homp vlees van Sven in mijn mond te houden. Ron neukt mijn jonge holletje stevig door en trekt gelijk tijdig aan mijn harde pikkie. Kreunend van genot voel ik mij opgevuld aan beiden kanten. Als de jongens in de gaten hebben dat ik gewend ben, neemt het tempo toe. Ik wordt bereden als een loopse teef. Beiden gasten laten zich volledig gaan terwijl Ron gelijktijdig aan mijn pikkie trekt. Ik hoe het niet meer en voel mijn lichaam weer kronkelen, ondanks deze sterke gasten mij stevig vast hebben voorkomen zij niet de heftigheid van mijn orgasme. Alle spieren trekken samen kronkelend spuit ik mijn zaad, recht tegen de rug van Sven aan die op mijn borst zit met zijn joekel tussen mijn lippen. Voor Ron wordt het teveel en hij spuit een deel van zijn zaad in mijn darmen en de rest tegen mijn aars. Naar Sven roept hij dan “kom maar ik heb hem gesmeerd”. Sven roept direct “ Oke is ie nu voor mij”. De wijze waarop over mij gesproken wordt wind mij op. Het gaat niet over mij maar over één of ander lustobject. Als Sven zijn eikel uit mijn mond heeft getrokken beweeg ik even mijn kaken, die enigszins verkrampt aanvoelen.

Het is Ron dei nu de positie van Sven inneemt en zijn met zaad besmeurde pik tegen mijn lippen duwt. Mijn benen weer omhoog onder de armen van Ron. Mijn kutje ligt nu geheel vrij voor de enorme lul van Sven. Als hij zijn eikel tegen mijn aars aan plaats voel ik wat zaad van Ron uit mijn darmen ontsnappen. Ron ziet de angst op mijn gezicht. Hij zegt mij te ontspannen. “Het zal even zeer doen, maar daarna wil je niet anders meer”. Sven voert de druk op. Mijn kutje voel ik open gereten worden onder de druk van deze enorme knots. Als zijn enorme eikel is binnengedrongen voelt het enigszins weer ontspannen aan. Heel langzaam beweegt Sven in mij. Als hij zich terug trekt lijkt het alsof mijn darm mee naar buiten beweegt. Als ik weer wat gewend ben aan de druk in mijn holletje begin ik Ron op zijn pik te zuigen. Ook nu merken beide jongens weer dat ik er klaar voor ben. De neukbeurt die hierop volgde staat in mijn geheugen gegrift. Zo pijnlijk en geil tegelijkertijd. De enorme lul van Sven maakte soppende en soms knallende geluiden in mijn kutje. Af en toe totale ontspanning als de enorme wordt uit mij werd getrokken en de heftige spanning als deze worst weer met kracht naar binnen werd geramd. Op het moment dat ik de pik van Sven voel opzwellen wordt deze ineens uit mij getrokken. In een mum van tijd staat Sven naast mij en Ron roept mij toe mijn mond wijd open te houden. Met de pik van Ron nog in mijn mond en mijn mond wijd open proef en voel ik het zaad van Sven over mijn gezicht en in mijn mond gespoten worden. Ron beweegt zijn pik nog heen en weer en maakt daarmee dat ik het binnenstromende zaad van Sven moet slikken. De slikkende bewegingen van mij om de pik van Ron hebben effect op Ron, die zijn zaad met krachtige stralen diep in mijn keel spuit. Als ik al het zaad heb ingeslikt smeert Sven het zaad van mijn gezicht met zijn duim naar mijn mond, welke ik geheel aflik.

Beide jongens ontfermen zich vervolgens over mijn pikkie. Beide monden verwennen mijn ballen en mijn pik. Deze sensatie maakt als snel dat ik over mijn gehele lichaam begin te trillen. Vanuit mijn tenen begin ik te schudden en spuit met kracht mijn zaad in de mond van Sven terwijl Ron ritmisch op mijn ballen zuigt.

Later zitten wij weer gefatsoeneerd wat te drinken in de kamer als ik vraag of ik nog eens een keer mag langs komen. Beiden jongens vertellen mij lachend dit niet meer te willen. Zij zijn een gelukkig vrienden stel die af en toe iemand thuis uitnodigen, maar altijd éénmalig. Op deze wijze willen zij deze relatie in stand kunnen houden.

Begrijpelijk, maar teleurgesteld neem ik afscheid als zij mij bij mijn fiets aan de Brielsemaas hebben teruggebracht.