Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1e keer in homo sauna

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Een aantal jaren terug had ik het idee om naar een sauna te gaan. Bij ons in Maastricht lag in de binnenstad zo'n sauna.
Op een mooie zonnige dag had ik de moed verzameld om als 15 jarige naar de sauna te gaan.
Daar aangekomen werd ik verwelkomd door 2 hele vriendelijke heren. Er werd gevraagd of dit mijn 1e keer was. Ik zei: Ja.
Nou zeiden ze, normaal wijst alles zich vanzelf maar als er vragen zijn dan horen wij het vanzelf.
Ik kreeg de sleutel van een kledingkastje en ging naar boven. Daar aangekomen zag ik een leuke kleine bar met schuin daarachter de garderobe.
Ik zocht mijn kledingkast en begon me uit te kleden. Ik opende de kast en er lag een handdoek in. Ik wilde deze om doen, maar hij was veel te klein. Ik twijfelde even, maar besloot toen om maar geheel naakt de bar in te lopen.
Ik bestelde een pilsje om me wat makkelijker te voelen. Ik nam plaats aan de bar. Wat me opviel was dat er alleen maar mannen in de sauna aanwezig waren. Het zal wel mannendag zijn, dacht ik bij mezelf. De meeste mannen schatte ik qua leeftijd rond de 30 a 35 jaar. Een stukje ouder dus dan ik. Verder droeg er inderdaad niemand een handdoek. Aan de bar raakte ik al snel in gesprek met 2 leuke jonge jongens. Zij complimenteerden mij met mijn mooi gebruinde lichaam, (zonnebank).
Tevens vonden ze het heel mooi dat ik mijn schaamhaar had afgeschoren. Ik dacht bij mezelf, wat zijn dit nu voor een vragen. Na ongeveer 15 minuten vond ik het tijd geworden om een sauna te pakken.
Ik ging de sauna binnen. Deze was helemaal leeg. Nou lekker voor mij alleen dacht ik.
Ik ging uitgebreid liggen op mijn rug en probeerde me te ontspannen. Na ongeveer 5 minuten ging de deur open en kwamen er ongeveer 6 jongens binnen.
Allemaal naakt en ze kwamen bij mij in de buurt zitten. Ze begonnen wat met elkaar te praten en sommigen speelden met hun pik.
Ik vond dit overigens wel een geil gezicht.
Ook mijn pik begon iets te groeien en de jongens vonden dit zo te zien best wel leuk.
Na ongeveer 10 minuten had ik het warm genoeg en verliet de sauna. Ik ging lekker douchen en pakte aan de bar nog een pilsje.
Aan de man achter de bar vroeg ik of er verder nog mogenlijkheden waren in de sauna.
Hij vertelde dat ze nog een stoombad hadden, een whirlpool en boven rustcabines voor een persoon en een grote open relaxruimte. Verder kon je boven ook nog naar een film kijken.
Verder was er een mogenlijkheid om je te laten masseren. Dit leek mij wel wat. Ik vroeg de prijs en hij vertelde dat de eerste keer gratis was. Mooi meegenomen dus. Hij riep de masseur op via de interkom en deze kwam naar boven.
Hij stelde zich voor als Hans. Hans was groot, zeker 1.90 meter had kortgeknipt haar en droeg verder ook geen kleding behalve een string.
Hij nodigde mij uit om mee te gaan naar boven om daar de massage te doen. Achter Hans liep ik de trap omhoog naar de bovenste verdieping. Daar kwamen we in de grote algemene relaxruimte aan.
Het was er vrij donker maar toch zag ik dat er ongeveer 8 mensen lagen te relaxen. Ze praatten wat met elkaar en voor de rest kon ik niets zien daar het te donker was.
In de hoek van deze ruimte stond een grote massagetafel en ik werd uitgenodigd om erop te gaan liggen. Hans vroeg of ik ooit eerder gemasseerd was. Dit was niet het geval. Hij vroeg hoe ik gemasseerd wilde worden. Ik zei: stevig maar ook met liefde, dus afwisselend stelde hij vast. Verder kreeg ik de vraag of ik ergens last van had. Nou, ik was weer begonnen met skeeleren dus mijn billen, bovenbenen, en liezen waren pijnlijk. Prima zei Hans, dan krijgen die extra aandacht. Hij begon bovenaan mijn rug met zijn grote handen. Hij zakte naar beneden langs mijn wervels en belande zo bij mijn billen. Eerst stevig maar toen met hele subtiele bewegingen nam hij mijn billen te grazen. Hij vroeg of ik mijn benen iets kon spreiden zodat hij ook mijn liezen kon masseren. Dit deed ik en probeerde te ontspannen. Via mijn billen zakte hij links en rechts naar mijn liezen. Zijn grote handen raakten telkens mijn ballen, wat een prettig gevoel was. Mijn pik reageerde hierop.
Hij bleef hier volgens mij ongeveer een kwartier aan masseren. Al die tijd stond mijn pik keihard.
Toen moest ik omdraaien om mijn voorkant te laten masseren. Ik schaamde mij toch wel voor mijn erectie maar Hans zei dat dit geen enkel probleem was hier in de sauna en dat hij wel vaker erecties zag en aanraakte. Aanraakte dacht ik maar Hans begon direct weer te masseren.
Hij vertelde mij dat ik mijn ogen moest sluiten en moest ontspannen. Ik mocht mijn ogen pas weer openen wanneer hij dit zei. Hij streelde mijn haarloze borstkast van af mijn nek naar beneden.
Stevig drukte hij op mijn buik om er vervolgens overheen te aaien.
Een heerlijk gevoel was dit. Langzaam zakte hij naar beneden en mijn beide benen kregen een flinke stevige beurt. Mijn bovenbenen zijn erg gevoelig en dat had hij snel in de gaten. Hij masseerde de binnenkant van mijn bovenbenen heerlijk zacht. Mijn pik reageerde meteen. Toen waren mijn liezen aan de beurt., Heerlijk die hande van Hans. Telkens van boven naar beneden en iedere keer raakte hij mijn ballen.
Toen legde hij 1 hand bovenop mijn pik en zei meteen dat ik mijn ogen gesloten moest houden en dat ik moest ontspannen. Dit was erg moeilijk daar ik zo geil als boter was geworden. Ik had het gevoel dat ik klaar ging komen en zei dit tegen Hans. Deze zei dat dit nu nog niet kon en trok zijn hand terug. Hij masseerde verder aan mijn benen. Plots voelde ik nog een paar handen aan mijn buik. Heerlijk aaiden deze handen mijn buik en borst. Toen voelde ik iets nats op mijn pik. Ik schrok en opende mijn ogen. Rondom de massagetafel stonden zeker 8 mannen aan hun pikken te trekken. Hans masseerde mijn ballen en een man pijpte mij heerlijk diep. Dit had alleen mijn vriendin gedaan en die kon er wat van dacht ik. Maar dit gevoel sloeg alles. Ik was in de zevende hemel en was bloedgeil. Een man stopte zijn pik in mijn mond en ik pijpte hem helemaal leeg. Ik vond het heerlijk. De andere mannen begonnen allemaal klaar te komen en spoten mij helemaal onder. Toen hield ik het zelf ook niet meer en spoot mijn geil in de keel van de pijper.
Hij slikte alles door. Helemaal kapot was ik van deze inspanning. Ik werd door de mannen meegenomen naar de douches en werd door hun heerlijk gewassen. Onder de douches hebben we nog lekker gespeeld en kwam ik nogmaals heerlijk klaar.
Na dit avontuur ben ik nog heel vaak in de sauna terug geweest, waar ik nog heel veel plezier heb gehad. Helaas is de sauna nu gesloten. Gelukkig is er sinds 1 jaar wederom een herensauna geopend in het plaatsje Kelmond bij Beek (L).
Hier ga ik nu veel naar toe en beleef hier schitterende geile dingen.
Voor info kun je de sauna altijd bellen.

Wie weet, tot ziens