Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1e Keer Man Geneukt

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Homo

Hallo, ik ben Ronald. 39 Jaar oud en al 15 jaar getrouwd, vader van 1 kind.

Toen ik 19 jaar oud was heb ik een kortstondige geheime relatie gehad met een man. Regelmatig hebben we elkaar heerlijk gepijpt, maar verder zijn we nooit gegaan.

Nog steeds kan ik erg opgewonden raken als ik naar een man kijk en vorige week heb ik daarom de stoute schoenen aangetrokken. Tegen mijn vrouw vertelde ik dat ik moest overwerken, maar in werkelijkheid ging ik naar de sexbios. Na eerst ongeveer 20 keer langs het pand te hebben gefietst had ik genoeg lef verzameld om een kaartje te kopen en de filmzalen binnen te gaan. Er waren meerdere ruimtes. Er was een grote filmzaal, een paar prive cabines en ruimtes met glory holes.

Ik was niet de enige en als vrij snel werd ik aangesproken door een man met een duits accent. Kom mee zei hij tegen mij. En hij drukte mij in een hokje bij de glory holes. Zelf ging de man aan de andere kant van de wand staan en zei, steek je lul door het gat, dan pijp ik je. Ik deed wat hij vroeg en de man begon me geweldig te pijpen. Ik werd hier zo ontzettend geil van, dat ik binnen een paar minuten al een zaadlozing voelde aankomen. De man pijpte gewoon door en met een schreeuw spoot ik mijn lading in zijn mond.

Ik dacht dit was het, maar de man bleef gewoon doorgaan met pijpen. Ik was zo ontzettend geil, dat mijn pik binnen no-time weer hard was. De man stopte even met pijpen, waarschijnlijk om bij te komen dacht ik. Weer voelde ik de warmte om mijn lul glijden, maar dit voelde anders, warmer, strakker. Toen hoorde ik de man vragen of ik het lekker vond, ik kon alleen maar ja zeggen. Verbaasd was ik wel, hoe kun je nu pijpen en praten tegelijk. Ik keek naar beneden naar het gat in de wand, en zag dat mijn pik tussen 2 lekkere billen zat. Dit alles zonder condoom. Ik twijfelde, moet ik hier mee door gaan, maar de man begon te bewegen en het gevoel was sensationeel. Automatisch begon ik mee te bewegen en voordat ik het in de gaten had was ik de man heerlijk in zijn kont aan het neuken. Omdat ik net was klaargekomen bij het pijpen kon ik dit iets langer volhouden. Toch kwam ik voor mijn gevoel veel te snel. Ik schreeuwde naar de man, "Ja... Ik kom" en de man zei, toe maar, spuit me vol. Vervolgens kwam ik klaar zoals ik nog nooit ben klaargekomen.

Mijn lul floepte uit zijn grotje en voordat ik er erg in had was de man verdwenen. Ik veegde mijn lul af en trol mijn broek omhoog. Snel liep ik de bios uit en fietste naar huis. Mijn eerste gedachte was, dat ik dit niet nog een keer kon doen, dit kan ik niet maken naar mijn vrouw toe. Maar nu 1 week verder is het verlangen alweer zo groot, dat ik zeker weet dat ik zeer binnenkort weer zal gaan. Weer zal ik met een man sex hebben en eigenlijk wil ik dan de gene zijn die geneukt wordt. Mocht dit gebeuren dan zal ik het weer met jullie delen.

Ronald