Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1e Keer Mannensex

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Nadat ik mij eerst had laten aftrekken door een zwijgende man werd ik gepijpt door een oudere man, die mij na afloop zijn visitekaartje gaf.

Ruim een week later kwam ik dat kaartje tegen en belde ik de man, een bekende architect (bleek later) in een plaats vlakbij op. Hij was blij dat ik weer contact met hem zocht en vertelde dat hij met genoegen terug dacht aan het feit, dat ik hem, de wat oudere man, mj door hem liet pijpen. Hij wilde graag met mij afspreken om onze seksuele zoektocht verder voort te zetten. Zo gezegd, zo gedaan. De volgende avond zouden wij elkaar rond half acht ontmoeten in een cafè.

Voordat ik de volgende avond weging heb ik mij eerst even lekker gedoucht en mij ingesmeerd met olie. Mij mooiste, maar ook kleinste slip trok ik aan en ging vol spanning, een beetje zenuwachtig naar mijn afspraak.
De man zat al achter in het cafè aan een glas bier en begroette mij hartelijk. Ook ik ging aan het bier en wij praatten voluit met elkaar, omdat er toch geen mensen bij ons in de buurt zaten. De man heette Willem. Hij vertelde over zijn ongelukkig huwelijksleven met zijn 15 jaar jongere vrouw en zijn onderdrukte homo-gevoelens. Met zijn vrouw had hij de afspraak dat beiden "buiten de deur' mochten snoepen en zij bleven getrouwd, vanwege de maatschappelijk positie van beiden.

Ondertussen hadden wij al enkele biertjes op en moest ik naar het toilet. Ik vertelde dit en Willem zei, dat hij ook zo zou komen"Al vrij snel kwam Willem "toevallig' binnen. Er bleken verder geen mensen in het toilet en Willem kwam naast mij staan. Ongegeneerd keek hij hoe ik piste en streelde hij mijn lul. Hij vertelde, dat ik een lekker lul had en dat hij mij weer wilde pijpen. Nadat ik was uitgepist, haalde Willem zijn half-stijve lul te voorschijn en maakte hij gebruik van het toilet. Ik kon het niet laten om even lekker aan zijn lul te trekken en zijn ballen te masseren. Ik fluisterde hem toe, dat wij maar snel naar buiten moesten gaan"

Opgegeild ging ik terug het cafe in en Willem kwam kort daarna dicht bij mij zitten op de bank. Onder de tafel door streelden wij elkaar kruis en voelde wij elkaars lullen verstijven. Na een laatste bietje rekende Willem af en gingen wij naar buiten.

Willem wist de weg en vlakbij in een parkje trok hij mij in of onder de grote rododendron. Hij kusten en tongzoenden elkaar en deden de broeken los. Een heerlijk stijve lul had die Willem inmiddels. Na wat streel- en voelwerk ging ik door de knieën en likte ik eerst voorzichtig aan Willem's eikel rond zijn pisgaatje. Al snel nam ik zijn eikel in mijn mond en met een draaiende, roterende beweging zijn hele snikkel. Willem kreunde het uit!. Ik bleef ondertussen met mijn tong zijn eikel en luk strelen en masseerde zijn ballen en kontgaatje. Al snel had ik twee vingers naar binnen gewerkt en maakte ik daarmee pompende bewegingen. Toen ik voelde, dat Willems sperma begon te borrelen, hield ik op en ging ik staan. Het wat nu zijn beurt om mijn lul te gaan bewerken. Vakbekwaam pijpte hij mij. Wat kon die man likken en zuigen, zeg. Heerlijk gewoon!. Ook hij duwde twee vingers in mijn neukgaatje en hield op met pijpen voordat ik mijn sperma kon lozen.

Toen hij stopte draaide hij zich om en ging op zijn hadden en kniën voor mij liggen. Hij vroeg, smeekte me bijna hem te neuken. Ik had niet veel aansporing nodig dit te doen en duwde mijn lul tegen zijn kontgaatje. Eerst voelde ik hem iets verkrampen maar toen ik duwde ging mijn lul in èèn keer diep zijn darm in. Het was een heerlijk gevoel hem te neuken en ik voerde al snel mijn tempo op. Ondertussen voelde ik onder zijn buik door, dat zijn lul ook lekker hard bleef. Al veel te snel naar mijn zin kon ik mijn opwinding niet meer beheersen en spoot in zijn darm vol. Het was een verrukkelijk!!. Toen mijn lul zijn spanning kwijt was, kon ik hem uit zijn anus bevrijden.

Maar nu wilde ik ook geneukt worden. Ik ging echter staan en steunde tegen een dikke stam. Willem ging achter mij staan, voelde nog even met zijn vingers waar mijn neukhol was en stuurde zijn lul in die richting. Zachtjes duwde hij zijn eikel in mijn aars. Ik kreunde het uit van pijn en genot hetgeen Willem aanspoorde zijn hele lul naar binnen te duwen. Oh, oh wat heerlijk om zijn 18 centimeter naar binnen te voelen glijden. In een rustige tempo begon Willem mij te neuken en fluisteren hij mij allerlei geile woorden en zinnen in mijn oor: Ik zou zijn geile neukhol worden, ik mocht zijn reet schoonlikken en moest vooral beschikbaar blijven voor zijn diepere lusten.

Plotseling stopte hij met zijn neukbewegingen en voelde ik zijn warme sap in mijn anus vloeien. Na een paar "nastoten' verloste hij mijn anus van zijn 18 centimeter. Hij greep mij bij mijn billen en ik voelde gelijk zijn tong door mijn spleet gaan. Hij likte mij helmaal schoon. En nam ook mijn lul weer in zijn mond en likte en zoog deze helmaal schoon.

Helaas werden wij daarna gestoord en kleden wij ons maar weer snel aan. Op het bankje in het park praatten wij even na en maakten een afspraak voor de week daarop. Op de dinsdagavond was zijn vrouw naar tennisles en had wel hij wel vaker een "bezoekavond' gepland. Het voordeel van zijn "vrij huwelijk'. Want hij wil mijn lichaam wel eens naakt voelen en hebben en ik ook wel!

Dus kijk binnenkort op het vervolg op mijn mannen-avontuur!