Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1e keer met een jongen

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Mijn naam is Johan. Ik ben 30 jaar oud, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Ik werk voor een groot bedrijf op een afdeling met prettige collega's. Op deze afdeling geef ik leiding aan zo'n 10 mensen. Een tijdje terug had een collegaatje tijdens haar zwangerschapsverlof opgezegd en zodoende had ik voor haar een nieuwe medewerker aangenomen. Mark was een vlotte jonge knul van 19 jaar. Nog wel wat jong, maar voor deze functie was dat geen bezwaar en alle opleiding en ervaring die nodig was kon hij binnen het bedrijf opdoen.

Vanzelfsprekend moest Mark nog worden ingewerkt en ik was hiertoe de aangewezen persoon omdat ik alle facetten van het werk kende. Jammer genoeg kwam hier weinig van de eerste paar dagen. Het was superdruk en ik had maar heel weinig tijd voor Mark. Hij leek dit te begrijpen en probeerde met zoveel mogelijk vragen bij een van zijn collega's aan te kloppen. Hoewel goed bedoeld maakte Mark hierdoor nogal wat fouten en op een gegeven moment nam ik me voor om wat tijd vrij te maken. Ik vroeg Mark of hij het een bezwaar vond om 's avonds een een paar uurtjes wat zaken door te nemen. Hij had hiertegen geen bezwaar en zo belde ik nog die dag mijn vrouw dat ze maar niet op mij moest rekenen die avond.

Het bleek een goed idee. We kregen heel wat zaken behandeld en we leerden elkaar ook een beetje kennen. Rond een uur of acht gaf ik aan dat we er maar eens een eindje aan moesten breien. Mark keek op zijn horloge en keek wat zorgelijk. Het bleek dat hij zijn bus net gemist had en de volgende kwam pas over een uur. Ik bood hem een lift aan en zo begaven we ons naar de garage. We reden naar de flat van Mark aan de andere kant van de stad. Eenmaal daar aangekomen vroeg Mark of ik nog een slaapmutsje wilde. Ik vond dat best. Maaike rekende tenslotte niet op me en het was niet ongewoon dat ik na overwerk nog eens ging borrelen met een collega.

De flat van Mark was klein, maar gezellig. We zaten allebei in een hoek van een lekkere 2-zits. Veel meer stond er ook niet in de kleine kamer, behalve een TV-tje, een videospeler en een salontafeltje. Op het tafeltje 2 drankjes en een chipje.

We praatten over van alles en nog wat. Over collega's en hoe het hem bevallen was die eerste week. Pim kwam ter sprake en Mark beweerde met schalkse oogjes dat Pim homo was. Ik beaamde dat. Pim was al jaren een goede vriend van me en ik ging regelmatig met hem en zijn vriend naar de bios. Actiefilms kijken waar Maaike niet van hield. 'Oh, dus hij heeft een vriend...' zei Mark, en het klonk teleurgesteld. Ik vroeg hem op de man af of hij soms ook homo was en hij knikte. 'Misschien mag ik ook eens mee 'actiefilms' kijken met Pim. Ik lachte en zei dat ik echt gewoon knokfilms bedoelde.

Hij leek opeens heel los en vrij en vroeg gewoon of ikzelf ooit wel eens zo'n andere 'actiefilm' had gezien. Met alleen mannen dus. En in de sfeer van het moment gaf ik vrijelijk toe ooit samen met een neef eens uit nieuwsgierigheid zo'n film gehuurd te hebben. Ik logeerde die avond bij mijn neef en mijn oom en tante waren weg en we keken vanuit hun bed. 'En?...' vroeg Mark vol verwachting. Ik moest toegeven dat we er allebei erg opgewonde van waren geraakt. We waren allebei in de leeftijd dat alles om sex leek te draaien en het was dus erg opwindend allemaal. Mark vroeg me hoe we dat hadden opgelost toen. Tenslotte, 2 vijftienjarige jongens met een stijve en een volle zak... Ik lachte weer en zweeg even.

'We hebben elkaar afgezogen.' Het was eruit voor ik het in de gaten had. Wat overkomt mij nou, dacht ik nog. Sommige geheimen zijn niet voor anderen, zeker niet als die anderen voor je werken... Maar het was waar. Halverwege de tweede sexscene op het scherm had mijn neef gezegd dat ie er 'toch wel een paal' van had gekregen. Ik knikte en liet hem trots mijn bobbel in mijn pyamabroek zien. Mijn neef lachte even nerveus en haalde plots zijn eigen pik uit zijn broek. Hij hield hem stevig vast en het was een mooi exemplaar. Groter dan de mijne, maar niet zoveel. Hij had dit ook gezien en zei er wat van. Toen ik opmerkte dat het niet zoveel scheelde stond hij op uit zijn bed en kwam rechtop op zijn knieeen op het mijne zitten. 'Houdt 'm er eens naast.' zei hij en hij stak zijn piemel in mijn richting. Ik kwam overeind, ging ook zo zitten en hield mijn lul naast de zijne. Niet dicht genoeg naar zijn zin, want plots pakte hij mijn pik vast en manouvreerde mij vlak naast hem. Zo zaten we op onze knieeen tegenover elkaar terwijl mijn neef onze lullen vasthield, tegen elkaar aan. We keken samen naar beneden en inderdaad, het scheelde niet zo veel. Ik zei dat en hij zei ja. We keken elkaar lachend aan en plots gebeurde het. Ik weet niet meer van wie het uit kwam, maar plots kusten we elkaar op de mond, zoals we in de film, die nog steeds speelde, ook hadden gezien. We hadden allebei al ervaring met meisjes wat zoenen betreft en onze tongen vlogen dat ook om elkaar. Ik voelde de hand van mijn neef steviger vastpakken en tegelijk zijn en mijn eigen pik nog een centimeter groeien. We stopten met zoenen en gingen liggen. zonder enig overleg gingen onze hoofden naar elkaars kruis en namen we elkaars geslacht in de mond. Ik voelde zijn warme natte mond zich om mijn lul sluiten net toen ik zijn eikel tegen mijn gehemelte voelde. Wat een geil gevoel.

Ik zoog dat het een lieve lust was en ook mijn neef deed zijn best. Hij kneedde ook mijn ballen en hield met zijn andere hand mijn kont vast. Het voelde heel natuurlijk en ik imiteerde hem. Plots voelde ik hem nog stijver worden en ik hoorde een kreun. Opeens was mijn mond vol warmte en ik begreep dat ik werd volgespoten. Het idee alleen was genoeg om mijn eigen zaadlozing op te roepen en mijn neef's mond helemaal vol te spuiten. Ik slikt en hij slikte, ook omdat we niet wisten wat we er anders mee moesten. Zo plots als we waren begonnen zo snel was het over. We trokken onze broeken op en gingen elk in ons eigen bed liggen. We spraken niet echt over wat gebeurd was, maar we hadden geen spijt. Toch ging de video af en ging het gesprek over op meiden. Later hadden we nog wel eens wat gedaan, maar dat was na een jaar of twee over toen we verkering kregen met onze toekomstige vrouwen.

Ik vertelde Mark dat ik dus niet helemaal onbekend was in mannenliefde, maar dat ik er al sinds mijn 17e niks meer aan had gedaan en ook de behoefte niet had gevoeld. Mijn vrouw wist van mijn avontuurtje en ik vond mezelf passief bisexueel.

Ik keek op van mijn verhaal en zag tot mijn verbazing dat Mark mij heel geil zat aan te kijken. Hij had een zeer duidelijke bobbel in zijn broek en had zijn hand op zijn kruis, heel ongegeneerd. 'Hebben jullie elkaar ooit...?' begon Mark... 'Geneukt? Nee, dat niet. Het is de paar keer dat er iets is gebeurd steeds bij aftrekken en pijpen gebleven.' zei ik. 'Spijt van?' vroeg Mark. Ik aarzelde wat. Het was zo gegaan als het was gegaan. Alles was zeer opwindend geweest en ik had het niet echt gemist, zei ik.

'Ik wil dat je me neukt.'

Ik had opeens een hele zware borst en hapte naar lucht. 'W..wat?' stamelde ik. We waren weliswaar vrij open geweest maar dit had ik niet zien aankomen. Mijn eerste instinct was om hem een uitbrander te geven en op te stappen.

'Ik wil dat je me neukt.' zei Mark nog eens en hij stond op. Hij begon zijn kleren uit trekken en ik stond op om weg te gaan. Maar toen ik rechtop stond stond Mark al bijna poedelnaakt tegenover me. Een prachtige stijve jongenslul wees naar mijn kruis en ik werd helemaal wee. Mark zakte op zijn knieeen en opende mijn gulp. Mij enorme paal sprong tevoorschijn en hij likte eraan. Ik wist echt niet wat te doen. Enerzijds wilde ik weg, anderzijds was dit mijn langgehoopte kans weer een met een man te sexen. Mark nam me in zijn mond en begon te zuigen. Ongelooflijk. Mijn hele pik verdween in zijn mond. Mijn eikel moest een heel eind in zijn keel zitten. En nu kwam hij weer naar buiten om met een lange zuig weer helemaal achter in Mark's keel te verdwijnen. Heerlijk.

Toen Mark doorhad dat ik geen verweer meer had liet hij mijn broek zakken en opende mijn hemd. Hij likt aan mijn tepels en kuste me o zo zacht op mijn mond. 'Neuk me.' zie hij en draaide zich om. Hij ging gebukt op de bank zitten en hij trok mij mee. Mijn keiharde lul hing tegen zijn gaatje en ik voelde dat ik het ging doen. Plots nam ik het initiatief. Ik duwde Mark verder in de bank en ramde mijn pik tegen zijn kontgat. Mark slaakte een pijnlijke zucht toen ik hem binnenging, maar dat weerhield me niet. Langzaam gleed mijn pik zijn hol binnen en toen ik helemaal in hem zat begon ik hem te neuken, zoals hij gevraagd had. Ik greep zijn heupen en stootte keer op keer. Ik pakte Mark's haren en trok zijn hoofd naar me toe. Het jongensgezicht leek in extase en ik stak mijn tong in zijn openstaande mond. Gretig zoog hij erop en kneek met zijn hand achter zich in mijn kont. De licht pijnscheut was genoeg om helemaal los te komen. Ik voelde een orgasme aankomen zoals ik lang niet gehad had, of misschien wel nooit. Mijn lichaam verstrakte, mijn pik groeide en ik spoot een aanzienlijke lading in de jongen onder me. Samen stortten we op de bank. 'Holy shit' zei ik. Mark haalde met zijn hand mijn wat slapper worden lul uit zijn kont en draaide zich om.

'En nu moet je gaan.' zei hij. Hij stond op, ging de slaapkamer in en deed de deur dicht. Perplex over wat er juist was gebeurd kleedde ik me aan. Ik riep nog naar de deur dat ik weg was, maar er kwam geen antwoord. Dronken van sex reed ik naar huis.

De volgende dag ging ik naar het werk en ik was ergens bang dat alles nu heel ingewikkeld zou worden. Ik ben oprecht gelukkig getrouwd, zou niet met een man willen leven, maar had zeker geen spijt van gisteravond. Maar Mark deed net of er niks gebeurd was. Hij groette me heel gewoon en gaf de indruk dat ik hem voor het laatst zo had meegemaakt.

Ergens had ik het idee dat dat wel eens anders kon lopen...