Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1e Keer Met Oude Man

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Ik was 16 jaar en op een zaterdagmiddag alleen thuis toen ik zomeer ineens op het internet naar een homo chat ging, ik had hier helemaal geen ervaring mee en had dit ook nog nooit gedaan. Ik had vroeger weleens een jongen afgetrokken maar dat hoorde bij de pubertijd dacht ik, meer een fase van ontdekken. Ik was ingelogd in de chat en had vermeld dat ik opzoek was naar een oudere man, waarom dat wist ik zelf ook nog niet.

Ik kreeg verschillende prive berichten met daarin voorstellen die varieerde van een pijpdate tot een uitgebreide ontmaagdings date met alles erop en eraan. Tot aan ik ineens dat ene prive berich kreeg van een oudere man die vlakbij woonde, hij stelde zich netjes voor als een vriendelijke man van 49 jaar die een jongere knul zocht voor een sexdate. Ik vond het allemaal erg spannend en de zenuwen gierde door mijn lichaam, na een chatgesprek van ongeveer 10 minuten besloot ik om toch mijn zenuwen de baas te zijn en stapte op mijn fiets onderweg naar hem toe. na 15 minuten fietsen kwam ik aan op de plek waar we afgesproken hadden het station. Hij zou daar namelijk wachten op een bankje, ik probeerde nog voorzichtig te ondekken hoe hij eruit zag om nog terug te kunnen gaan maar hij had mijn al gezien.

Er zat dus niks anders meer op om naar hem toe te fietsen eenmaal elkaar getroffen stelde ik mezelf aan hem voor en ging met hem mee naar zijn apartement. Erg zenuwachtig en gespannen zette ik mijn fiets neer in de berging en ging met hem mee naar de 11ste etage. Daar zat ik dan bij de man van 49 jaar op de bank wat te drinken en te praten, hij stelde voor om naar de slaapkamer te gaan. Daar aangekomen deed hij mijn t-shirt uit (het was een warme zomerse dag) en begon met mijn tepels te spelen terwijl hij mijn begon te zoenen en voor ik het wist waren we aan het tongen. Daarna klede hij mijn veder uit en ineens stond ik naakt voor hem trillend van de zenuwen gelukkig stelde hij mijn gerust en begon me toen langzaam te pijpen.

Het gevoel wat er toen door mijn heen ging vergeet ik nooit meer, dit voelt zo heerlijk aan dit wil ik veel vaker voelen. Nadat hij mijn even lekker had gepijpt klede hij zich ook helemaal uit en gingen we beide naakt op zijn bed liggen en begon hij mijn te strelen en ik na een tijdje hem ook. Ik was zo verlegen maar dat vond hij alleen maar lief en vroeg mijn of ik hem wilde pijpen. Ik gaf wel eerlijk aan dat ik het niet zo goed kan want heb er nog geen ervaring mee, dat geeft niet zei hij en daar ging ik dan ik nam zijn heerlijke piemel van ongeveer 18 bij 5 cm in me hand en begon er zachtjes aan te trekken en nam hem daarna in mijn mondje en probeerde maar wat te doen. Ik vond het zo heerlijk om te doen dat ik eigenlijk niet snel drufte te stoppen maar ook niet omdat ik hem niet wou teleurstellen, want ja ik was hier nieuw mee dus wist ook niet hoelang je het ongeveer moet doen. Na een paar minuten dat ik hem gepijpt had en met mijn tong over zijn ballen was gegaan, en met mijn tong langs zijn piemel had gelikt trok hij mijn naar hem toe en zei dat ik echt heerlijk kon pijpen en het best goed kan.

Ik werd erg rood en zei dank je wel, hij wou standje 69 doen met mijn zodat ik daarmee ook ervaring zou krijgen, elkaar tegelijkertijd pijpen was echt geweldig zei die. Ik ging in een lepeltjes houding liggen net als hem en voor ik het wist zat mijn piemel alweer in zijn mond en begon hij mijn heftig te pijpen en te likken overal waar het maar kon op en rondom mijn piemel. Ik deed dit zelfde bij hem en werd er zo enorm geil van het gevoel alleen al ik als 16 jarige die gepijpt werd door een man van 49 terwijl ik zelf die man aan het pijpen was. Hij gaf aan dat hij bijna klaar kwam en ik dacht ik blijf gewoon door pijpen en voel zijn zaad vanzelf wel in mijn mondje en voor ik het wist spoot hij al zijn zaad in mijn mondje en slikte ik het zo door, het was niet eens zo vies.

Hij zei vond je het heerlijk en ik knikte verlegen ja, hij lachte naar mijn en zei ga maar eens lekker liggen knul dan mag je ook in mijn mondje spuiten. Hij nam mijn piemel die knetter stijf was weer in zijn mond en begon er lekker op te zuigen terwijl hij mijn ballen masseerde ik werd zo geil van dit alles en kwam al kreunend en spuiten klaar in zijn mondje. Na dit alles hebben we nog even lekker getongt en geknuffeld en ben ik weer op huis aan gegaan.

Ik was achteraf zo blij dat ik deze ervaring heb mee gemaakt want uiteindelijk ben ik daarna nog 6 jaar lang bij hem geweest voor geweldige sex, en heb ik ook nog genoeg ervaring opgedaan met andere oudere mannen op verschillende plekken. Met nog meer actie en handelingen, deze ervaring wil ik graag met jullie delen. Ik ben benieuwd wat jullie vinden van mijn eerste waargebeurde verhaal.