Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1e Vakantie Naakt

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Eindelijk vonden onze ouder ons oud genoeg om met zijn 2en op vakantie te gaan. Ik veronique & sandra beide toen net 15, samen op vakantie naar spanje. Ik ben een halfbloedje (half indisch) met een kleine cup maat b en sandra is volbloed nl met grote d cup. Beide zijn we slank.

We zouden 2 weken op vakantie gaan de eerste week alleen en de 2e week zou sandra haar vriend ook komen. Ik had geen vriendje want dat was net uit.

Met het vliegtuig naar spanje dat was best spannend zo met zijn 2en, op de camping aangekomen, bleek het tot onze grote schrik een nudisten camping te zijn, dit wisten we niet van te voren en we hadden natuurlijk niet genoeg geld mee om 2 weken vakantie te vieren en een nieuwe camping te boeken.dus er zat niet veel anders op dan maar op de camping te gaan staan. Gelukkig hadden we een huisje. Nadat we alles naar binnen hadden gebrachtr zaten we elkaar een beetje giegelich aan te kijken.. Durf jij naakt vroeg sandra.. Ik zat even te denken en bedacht me toen dat iedereen hier bloot loopt en we kennen hier toch niemand. Dus ik zei stoer tegen sandra ik wel, scheelt ook weer in de was.. En een mooi egale bruine huid. Wse proesten het uit van het lachen. En deden onze kleren uit, sandra hield nog even haar slipje aan, ik zei doe niet zo flauw, we zijn nog binnen en ik heb je onder de douche zo vaak bloot gezien. S deed toen toch maar haar broekje uit.

We besloten om een "verkenningstochtje" over de camping te maken en deden hiervoor allebei eerst een bikinibroekje aan. Na een korte tijd gelopen te hebben zagen we dat echt iedereen hier bloot liep, en dat we verruit de jongeste waren, dat wordt weinig jongens zei s tegen mij. Ik keek naar s en zei eigenlijk is het wel raar om hier nu met een broekje te lopen en stelde voor hem uit te doen. S wilde dit nog niet maar ik deed het toch maar wel. Nadat we terug waren bij ons huisje gingen we zonnen naast ons huisje waar niemand ons kon zien, toen deed s na aandringen toch ook haar broekje uit. Ik zei meteen dat ze wel moest insmeren zodat ze niet zou verbranden op haar kale kutje. We moesten hier wel om lachen en s zei dat zal marc niet leuk vinden als ik een verbrande doos heb volgende week. Ik schrok even hier had ik niet aangedacht, marc komt ook volgende week.

We eten die avond even snel een frietje en gaat vroeg slapen, morgen gaan we naar het strand.

De volgende ochtend zijn we al vroeg wakker, vanwege de zon en zijn warmte. We gaan om 9:15 naar het strand nadat we wat hebben gegeten en de spullen voor het strand bijelkaar hebben gepakt. Op het strand aangekomen in onze zomer jurkjes blijkt dit ook nudisten gedeelte te zijn. We kijken elkaar aan en s zegt het maakt nu ook niets meer uit. En we trekken allebei alles uit. S smeert snel haar borsten en venusheuvel in tegen het verbranden, dankzij mijn donkere huid hoef ik dat niet zo snel te doen, maar doe voor de zekerheid wel even mijn kutje.

We kijken om ons heen en merken al gauw op dat iedereen hier zeker 40+ is, en dat we als jonge meiden wel bekijks hebben. Na een dagje zonnen en zwemmen is s toch wel wat verbrand op de borsten, en kont. Krijgt normaal natuurlijk geen zon te zien. We trekken onze zomer jurkjes aan met niets daaronder en gaan naar het huisje terug. Net op de ca,ping aangekomen worden we door een spanjaard aangesproken dat dit een nudisten camping is en dat de jurkes uit moeten, ik verweer nog even dat we net van het strand komen maar daar heeft hij geen oren naar. Hij zegt nu uitrekken of van de camping af. Dus we trekken allebei onze jurkes maar uit. De spanjaard houdt zijn hand op om de jurkjes aan tepakken, wat wij willoos dan maar doen. We lopen nu bloot met alleen een fles zonnebrandolie naar ons huisje terug. 'S avonds word er aan onze deur gebeld en blijkt die zelfde spanjaard weer voor de deur te staan. Hij zegt ons dat we alle kleren moeten inleveren, uit voorzorg en dat we ze weer terug krijgen op de dag van vertrek. Of van de camping af. We kijken elkaar wat geschrokken aan maar besluiten toch maar alle kleren te geven, we mogen wel onze slippers houden. Hij zegt nog dat 2 mooie meiden zoals wij ons zeker niet moeten schamen, en dat dit hier gewoonte is.

Daar zitten we dan, naakt geen kleren meer en nog beina 2 weken vakantie, en s is nu al verbrand. Die avond eten we bbq. Als we gaan slapen smeer ik s haar rug en kont nog even in. We praten nog over wat er die dag is gebeurd en we vinden het allebei vervelend dat al onze kleren nu weg zijn, maar tegelijkertijd wind het ons ook wel een beetje op.

De volgende dag gaan we naar het zwembad op de camping, want we durven niet bloot overstraat voor het strand. Het zwembad zit vol met kinderen tot 6 jaar en hun ouders, sommige vaders hebben wel erg veel aandacht voor onze lijfjes. Om 12:00 wordt het rustig omdat de ouders allemaal gaan eten met hun kinderen, we zijn dan beina alleen, er zitten verder op nog 2 oudemensen (60) die gaan na een klein half uurtje ook weg, nu zijn we echt alleen.

Plotseling komen er 2 mensen aanlopen, het is weer die spanjaard met een collega van hem, ze komen recht op ons af en zonder wat te vragen of te zeggen nemmen ze foto's van ons. Ik begin bedek mijn borsten en kutje maar s ligt op haar rug te slapen en is een vrij doelwit voor de fotograven. De spanjaard zegt me dat ik mijn armen langs mijn lichaam moet houden anders krijgen we onze kleren niet meer terug. Hij meld ook dat deze fotoé gebruikt gaan worden voor de website van de camping, nee roep ik ik wil niet naakt op het internet staan. Maar de spanjaard lacht alleenmaar en neemt nog meer foto's, zijn collega komt naar mij toe en pakt mijn armen vast hij zegt iets onverstaanbaars en geeft me een klap. De spanjaard zegt dat ik moet luisteren anders wordt het een vervelende tijd voor ons op de camping.

Ik weet niet wat ik moet zeggen en doe dus maar wat hij me zegt, ik moet in het zwembad, op de ligstoel, staand. Na een tijdje en heel veel fotos verder zegt hij dit is nu genoeg, morgen moeten jullie je melden op kantoor om 10:00.

Als s wakker wordt heeft ze niets gemerkt van wat er is gebeurd, en ze lacht als ik het haar vertel en zeg dat we morgen om 10 uur op kantoor moeten zijn, ze gelooft me eerst niet. De volgende ochtend gaan we naar het kantoor. Maar dat vertel ik een andere keer