Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1e Zomerdag

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Allang blij dat de winter eindelijk voorbij was. En dan komt na de vorst een periode van regen, regen en nog eens regen. Haar zonne-energie was tot een uitermate laag punt gedaald. En nu eindelijk …. Volgens die weerman met die grote zwarte snor zou het een prachtige donderdag gaan worden.
Woensdag had heel snel alle zomerspullen van zolder gepakt. En wat geluk dat die donderdag nu juist een vrije dag was. Ze spitte door de doos met broekjes, topjes, bikini’s en al wat in de zomer nodig zou zijn. En al snel had ze haar bruine bikini met touwtjes, een zwart broekje en een rood topje klaar voor de volgende dag…. Meer uit pure hoop, want het zou wel tegenvallen.
Toen ze de volgende ochtend wakker werd om 900 uur stond de zon al hoog aan de helderde hemel. Een heerlijk aprilzonneke friste haar humeur gelijk op. Om gelijk gebruik te maken van de zon ging ze lekker buiten ontbijten …. En tijdens de hapjes van haar crackers voelde dat de zon al best wel kracht had.
Zo het dan toch zo kunnen zijn dat ze naar haar geheime zonneplekje kon gaan?
Eerst nog even het dorp in voor wat lekkers en zonnebrand. Het fietstochtje naar het dorp bracht haar in een steeds betere stemming en ook de zon leek te genieten van haar verschijning.
Tegen 1200 uur ging ze op de fiets naar het bos. Aan de paal ban het informatiebord zette ze haar fiets op slot en liep met haar tasje door het bos. Op weg naar háár plekje. Snel kwam ze aan bij de idyllische plek aan het meertje. Het water was helder en om het meertje liep een dunne strook zand met op diverse plekken wat bosjes….. zo ook haar plekje, redelijk dicht bij het pad waar in het weekend de hardlopers over elkaar heen vielen. Maar wel zo dat zij de mensen op het pad kon zien, maar die mensen haar niet. Daarom was het zo heerlijk.

Ze legde haar handdoek neer op het al redelijk warme zand en gin erop zitten. Oei, wat was het weer heerlijk windstil en warm hier. En dan die stilte. Omdat het warm zat was trok je gelijk haar topje en broekje uit om heerlijk te kunnen bijbruinen in haar bikini … Toen ze zo een uurtje lag merkte ze op dat het erg rustig was in het bos en zeker op het pad….. Eigenlijk wel een mooie gelegenheid om haar stevige borsten eens mee te laten kleuren. Dan waren die gewoon mee gebruind als ze van de zomer naar het strand van Renesse zou gaan. In een snelle handeling was ze opeens topless aan het water….. Ze ging liggen en schikte haar borsten. De warmte maakte haar wat loom en geil tegelijk. Ze kon het dan ook niet laten om haar borsten te kneden terwijl deze lekker werden opgewarmd door de zon. Zachtjes ging ze ook over de tepels heen die al hadden gereageerd op haar gemoedstoestand. Mmhh wat was het toch heerlijk hier… waren haar gedachte terwijl ze verder ging over haar tepels. Toen ze haar benen iets verschoof voelde ze dat het al plakte van zweet en vocht …. Ze moet het bikinislipje dan ook even schikken, maar zodra ze bij haar kruis kwam kon ze het dan ook niet laten heerlijk over haar venusheuvel te glijden met haar warme hand….. ze voelde nattigheid en er ontsnapte een klein kreuntje uit haar mond.
Terwijl ze daar zo lag was ze haar hele gevoel van tijd en de ook de omgeving verloren. In haar zonnige gedachte dommelde ze wel iets, maar ze had niet gezien dat er hardlopers voorbij waren gekomen … en die kwamen terug om even water te pakken om af te koelen. Deze zagen daar een heerlijke meid liggen die met zichzelf speelde. Beide mannen stonden dan ook opeens in haar zonlicht toen ze deze opmerkte….. verschrikt stopte ze met strelen en wilde ze zichzelf afdekken, beschermen ….. De oudste van het stel, met een duidelijke 3 dagen baard, reageerde gelijk. “Wees gerust we kijken om te kijken en als je niks laat zien gaan we meer zien” Het cryptische verwarde haar een beetje en ze keek hem aan. Op dat moment naderde de jongste van het stel met zijn verborgen 6-pack, knielde naast haar neer. Hij legde haar weer neer en begon te zoenen in haar hals … zo naar beneden. En het duurde dan ook niet lang voordat hij haar tepelhoven keurig aan het aflikken was.
Haar gevoelens gingen alle kanten op van geil naar angstig, van bang naar opwindend. Eigenlijk was ze zo verbaasd van de mannen en haar eigen reactie dat ze alles toeliet. Sterker nog ze begon zelfs te genieten van de aanrakingen. Inmiddels was de oudere man ook nader gekomen en hij trok langzaam haar bikinislip uit. Daar lag ze op het strand helemaal naakt met 2 wildvreemde mannen. Heel raar maar zo lekker. De oudste man bekommerde zich duidelijk over haar kutje…. Hij streelde haar venusheuvel om daarna met zijn vingers haar clitje te beroeren. Daarna duwde hij zijn warme, ruwe tong in haar in brand staande kutje…. Het genot was heerlijk omdat de andere man werk van haar borsten maakte …..Zo kon zichzelf niet meer in de hand houden en begon te kronkelen van genot…. Heerlijke mannenhanden over haar lichaam en die goddelijke tongen die haar tepels en haar kletsnatte kutje beroerden…. Het duurde misschien lang of kort maar opeens kwam naar de explosie van gevoelens die haar tot een orgasme bracht. Als een oerkreet door het bos en de vogels vlogen verschrikt op.
Tijd om bij te komen kreeg ze niet, de mannen waren blijkbaar ook dusdanig hongerig….. De oudste man kwam bij haar liggen en trok haar op haar zij… gezichte tegen gezicht … en met zijn handen op haar heupen duwde hij zijn vrijgemaakte harde piemel in haar kletsnatte kutje… Amper bijgekomen volgde de volgende kreun uit haar mond … Hij haalde zijn pik een paar keer heen en weer totdat ze de andere man achter zich voelde…. Het zou toch niet zo zijn dat haar maagdelijke kontje die haar vriend zo begeerde, maar niet kreeg, werd gevuld door een lul? Maar doordat de mannen haar vakkundig beet hadden en de oudste heerlijk in haar kutje op en neer ging besefte ze te laat dat ze niks kon doen…. Ze voelde al een warme eikel tegen haar sterretje. Hij duwde zachtjes en het leek wel alsof hij kon toveren, want haar kontje ging naar achteren om die warme pik te ontvangen….. Meer dan een stoutste droom lag ze hier gevuld met 2 hete pikken in zich … Zonder enige vorm van realisatie en contact net de omgeving liet ze zich door die 2 mannen neuken…. Alsof die al eerder een vrouw zo hadden gevuld neukten de mannen haar ritmisch in hoog tempo waardoor ze alleen maat kon ontvangen en genieten … Haar borsten met de fier overeind staande tepels dansten tegen de torso aan van de oudste man ,,,, In een ongenadig tempo gingen de pikken op en neer in haar kletsnatte, hete kutje en in haar inmiddels ook kleddernat geworden sterretje ,,, Ze kreunde van genot terwijl de mannen zachtjes begonnen te grommen als wolven…. Opeens voelde ze de eerste stoppen en inhouden… Het was de man die in haar maagdelijke kontje aan het pompen was… Hij duwde opeens 1 keer door om vervolgens haar kontje vol te spuiten met zijn warme zaad … Ze voelde het zaad haar darmen in gaan … wat een supergeile ervaring.
Lang kon ze er niet bij stil liggen … de andere man draaide haar op haar rug en nam haar benen tegen zijn borstkas…. Nog dieper duwde hij zijn pik in haar kutje….. en niet veel later begon deze man harder te hijgen, hij stootte harder, wilder, ruwer …..haar hele kutje voelde ze om zijn pik heen sluiten en met een oerkreet spoot hij haar kutje vol …
Compleet uitgeput… lag ze na te hijgen van het pikgeweld in haar lichaam….. De zon nog steeds hoog aan de hemel en lekker warm. Eenmaal bijgekomen waren de mannen verdwenen.
Dat voelde als een soort teleurstelling…. Ze spoelde zich af in het water van het meertje en ging terug naar de handdoek waar duidelijk sporen van lichaamssappen op te zien waren……
Een mooie reden om thuis te gaan douchen, maar op het moment dat ze haar spullen pakte klonk haar telefoon die naast haar handdoek lag … een SMS-je … “de volgende zonnige dag weer zonnen? Gaan wij hardlopen”

Met een glimlach pakte ze haar spullen en ging richting huis