Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1ste Ervaring - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Hallo! Mijn naam is Lena, ik schreef dit verhaal toen ik 17 was. Ik neem jullie alvast mee naar mijn verleden. Dit alles speelde zich af op mijn 15de. Toen was ik volop aan het puberen. Ik was en ben nog steeds een redelijk klein meisje met bruine lokken en bruine ogen. Ik woon samen met mijn moeder en mijn 3 jongere zussen. Mijn vader liep weg op men 12de, ik heb hem nooit meer teruggezien. Ik ben al gewend met de situatie en heb het goed zo.

Doordat ik de oudste ben van 4 kinderen heb ik altijd veel verantwoordelijkheden moeten nemen thuis. Ik liep wat voor op mijn leeftijd. Op een zaterdagavond was ik eens alleen thuis. Ik keek gezellig naar een filmpje en viel toen in slaap. Enkele uren later werd ik wakker. De TV stond nog steeds op. Toen ik mijn ogen opende werden deze onmiddelijk naar de TV gezogen. Ik zag 2 vrouwen intens met elkaar kussen. Voorzichtig drukten ze elkaars lippen op elkaar. de blondine streelde de borsten van de brunette. Terwijl de brunette zachtjes kreunde. Mijn ogen bleven aan het scherm geplakt. Beide meisjes gingen nu naar binnen. De brunette ontdeed zich van al haar kleren. Ze bleven intens kussen met elkaar. Nog nooit had ik een volwassen vrouw naakt gezien. Het deed raar in mijn buik. ik wist niet goed wat ik voelde. Het voelde wel goed. Ik keek verder naar de 2 vrouwen. De blondine bukte zich wat. Ze nam de tepels van de brunette in haar mond en likte heftig. De brunette bloosde heftig en kreunde. De blondine zakte steeds dieper. ze kuste de buik van de brunette. En ging toen wat verder naar beneden. Ze begon heel voorzichtig te likken aan het kruis. De brunette kreunde steeds luider en luider. Je zag dat ze erg nat was. de Blondine bracht een vinger naar binnen. En al snel werden dat er 2. De vrouw hijgde en kreunde steeds harder. Plots gebeurde er iets. De brunette verstijfde. ik verstond niet goed wat gebeurde. De blondine ging verder. Ze likte aan de Clitoris terwijl ze haar vingers steeds sneller bij de brunette inbracht. De brunette begon erg luid te kreunen en begon toen te schokken. Ik zag beide vrouwen glimlachen dus het moest wel een goed gevoel geven dacht ik.

Toen hoorde ik een auto oprijden. Waarschijnlijk mijn moeder. Ik legde de tv af en liep snel naar boven. Ik ging in men bed liggen. Wat later kwam mama nog een slaapzoen geven. Ik deed of ik sliep maar door mijn lichaam voelde ik nog de adrenaline stromen. Ik bleef de film in mijn hoofd afspelen en werd eigenlijk heel nieuwsgierig. zou ik dit ook kunnen? Ik sprong voorzichtjes uit mijn bed. en ik staarde naar mezelf in de spiegel die recht voor me stond. Al snel ontdeed ik me van mijn pyjama trui. Ik had lang niet zo'n borsten als de brunette van de film. Maar ik had wel een handje vol. Ik was wel nieuwsgierig en streelde mijn borstjes wat. Ik vond het wel lekker. Al snel nam ik mijn tepels tussen mijn duim en wijsvinger en speelde ik er wat mee. Ik voelde diezelfde kriebel in m'n buik als voordien. Toen deed ik voorzichtig mijn pyjama broek af. En daar stond ik dan. Enkel in slip. Mezelf aan te gapen. Ik was zo benieuwd. Heel voorzichtig stak ik m'n hand in men slipje. Ik voelde dat ik nat werd. Ik wist nog niet goed wat het wilde zeggen. Voorzichtig begon ik met men vinger over men lipjes te wrijven. Nog nooit voelde ik me zo goed. Ik hield het bijna niet en besloot te gaan liggen in men bed. Waar ik mezelf nog steeds kon zien. Daar lag ik dan te kijken naar men kale kutje. Zo nieuwsgierig. Ik streelde overal wat. Toen voelde ik iets. Een bolletje. Ik streelde er wat over en het voelde zo goed. Ik ging door. Het voelde zalig. Ik begon te hijgen. En te kreunen. Ik zag men kussen. en besloot het midden in men bed te liggen. Ik ging er wat over liggen. Met men kut tegen de kussen. Toen ging ik voorzichtig op en neer. Ik ging van voorzichtig naar harder. Ik kreunde steeds luider en luider. Ik ging verder. en zat nu al rijdend op de kussen. Ik keek mezelf aan in de spiegel. Mijn tepels waren hard. ze hadden een mooi rozig vlezige kleur. Steeds sneller ging ik op en neer op de kussen. Toen voelde ik iets onbeschrijflijk. Ik kreunde en viel toen hijgend neer. Toen kwam ik voor de eerste keer klaar. Met een goed gevoel vielen men ogen toe.

Toen ik de volgende ochtend opstond wilde ik onmiddellijk douchen. Ik trok de badkamer deur open. Ik had men moeder niet gehoord. ze was zich aan het douchen. Ze had me niet gehoord. In plaats van de deur terug dicht te doen bleef ik haar aankijken. mijn moeder was zo mooi. Ze had net als ik lang bruin haar. Ze droeg altijd fleurige kleedjes. Toen stapte ze de douche uit en keek recht in mijn ogen...

Benieuwd naar het vervolg?

Eventjes afwachten...