Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1ste Ervaring 3

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Welja,

In zo'n groot gezin is het nogal moeilijk om een weekendje alleen thuis te zijn met m'n moeder.

Dus de tijd verstreek.

31 oktober was het halloween. Absoluut m'n favoriete feest thema.

Ik vroeg snel aan m'n moeder of ik een feestje mocht geven. En ze vond het een goed idee. Omdat we lekker gingen griezelen vroeg ik m'n moeder of men zussen toen een weekendje bij hun vriendinnen mochten logeren. Mijn moeder stemde voor en ik zond al snel enkele uitnodigingen rond.

2 weken later wat het zover.

Mijn 2 beste vriendinnen belden aan. zij waren dan ook de enige die konden komen. Maar dat zag ik niet als een probleem. Ik vond het net leuk dat ik weinig gasten had. dan kon het er allemaal wat persoonlijker aan toe gaan. Eerst vertrokken we op tocht. We hadden heel wat snoepjes verzameld. We besloten om te kijken naar the blair witch project. M'n moeder maakte lekkere hapjes. Toen de film gedaan was liep m'n moeder snel naar boven. Ze besloot zich snel te verstoppen in m'n kleerkast. Ze wist dat we straks griezelverhaaltjes gingen vertellen en ze vond het een leuk idee om ons te doen schrikken denk ik. Ik was me van geen kwaad bewust toen we met z'n 3'tjes de trap opliepen.

Evy begon te praten. Van griezelen kwam niet veel in huis. Roddelen vonden we belangrijker. Evy was m'n beste vriendin. Ze was klein net als ik en had rood-oranje haar. Ik vertelde haar vaak dat ik jaloers was op haar mooie voorkomen. Toen begon Lisa te vertellen over haar vriendje. Hij was 2 jaar ouder en klaar voor seks. Lisa durfde niet goed. Ze had totaal geen ervaring en wilde niet afdoen. Ze had zelf nog nooit getongzoend met hem. Ze kende hem eigenlijk maar een weekje. Evy is eigenlijk altijd al een impulsief meisje geweest. Kom je moet maar oefenen met mij zei ze al lachend. Ja? zei lisa. "ja"!. zei evy. Ik keek toe en voelde diezelfde opwinding in men buik weer komen. Lisa werd rood en durfde niet goed. Eigenlijk had ze niets te verliezen. Ze stemde in. Evy maakte haar lippen nat. Dit deed ze niet zomaar. Ze keek geil in de ogen van Lisa die heftig bloosde. Evy beet wat uitdagend op haar onderlip. Heel voorzichtig nam ze Lisa's hoofd vast. Hun gezichten waren maar enkele centimeters van elkaar verwijderd. M'n buik kriebelde en ik kon niet wachten op het vervolg. Dit liet ik natuurlijk niet merken. Toen drukte Evy haar lippen op die van Lisa. Beide meisjes sloten hun ogen. Traag opende Evy haar lippen zodat ze een stukje van Lisa's lip in haar mond had. Lisa deed hetzelfde. Heel voorzichtig begon Evy met haar tong te strelen over Lisa's lip. Lisa opende haar mond wat meer. Evy bracht haar tong naar binnen. Daar zaten ze dan. Mijn 2 beste vriendinnen waren aan het tongen en ik genoot er stiekem van. Na een kwartier haalden ze hun lippen van elkaar. Met grote ogen keek Lisa Evy aan. Toen duwde Evy Lisa op de grond en gingen ze liggend verder met tongzoenen. Nahijgend gingen ze terug beiden rechtzitten. Ik was behoorlijk nat geworden. En blijkbaar kon ik dat niet verbergen want Evy zei al snel. Wel Lena al lekker nat tussen de billen. Ik moest blozen. Ik vond dit behoorlijk genant. Meestal babbelden we wel lekker over jongend. Maar dat we op zo'n manier met elkaar gingen praten had ik nooit durven denken.


Evy keek me geil in de ogen en voor ik het wist lag ik heftig tongzoenend met haar op de grond. Ze ontkleede me.Haar handen streelden men tepels die al goed stijf stonden. Toen gaf ze me kusjes op m'n kin, m'n hals, en toen nam ze m'n tepel in haar mond. Ze likte eraan. Ik vond dit verschrikkelijk stom en wilde stoppen maar het voelde zo goed...! Zachtjes begon ik de kreunen. Men tepel nam ze tussen wijsvingen en duim terwijl ze al kussend haar weg naar beneden zocht. Al snel ontdeed ze me van m'n slip. Ik zette m'n verstand op nul en werkte gewoon mee. Met kleine likjes bevredigde ze me. En ik vergat alles. Ik liet me beffen door m'n beste vriendin. Het kon me niet schelen dat Lisa toekeek. En ik was me nog altijd van geen kwaad bewust dat m'n moeder meekeek. Ik dacht dat ze ondertussen allang was gaan slapen. De kleine likjes gingen steeds sneller en sneller. OOOh ik kreunde luid. Heel voorzichtig ging ze met haar tong naar binnen. Net zoals mama deed. OOOh AAAH OO O... het voelde Hemels...! Toen ze dan nog eens met haar vingers mijn klitje bewerkte en het tempo opvoerde was ik al helemaal niet meer te stoppen. M'n lichaam spande zichzelf helemaal op. Kreunend kwam ik klaar. Ik lag wat na te genieten. en toen ging ik naakt rechtzitten. Ik had er wat moeite mee om Evy recht in de ogen te kijken. Al snel keek ik naar Lisa. Ze staarde ons met open mond aan.

''wel'' zei eva... nu is het jou beurt Lisa. Evy drukte terug haar lippen op Lisa's mond. Kledingstuk per kledingstuk ontkleedde Evy Lisa, wel je gaat er toch niet gewoon naar blijven kijken zei Evy. Ik hielp toen met het uitkleden van Lisa wat ze blijkbaar niet erg vond want ze werkte goed mee. Elk namen we een tepel in ons mond. En beide zogen we en likten we tot we vonden dat het tijd was om verder te gaan. Ik tongde verder met Lisa terwijl Evy kussend haar weg naar beneden zocht. Tot haar verbazing zag ze een mooi gladgeschoren poesje. Net zoals ze bij mij deed begon ze voorzichtig Lisa's klit te likken. Die kreunde al snel. Ik was al wat bekomen van mijn likbeurt en besloot met men benen open boven op Lisa's gezicht te gaan zitten. Ze likte heel voorzichtig. Toen neukte ze m'n poesje met haar tong. Toen ging ze harder likken en speelde ze wat met m'n klitje. Ik moet zeggen dat ze het voortreffelijk deed voor een eerste keer. Evy vroeg of ze een vinger mocht inbrengen bij Lisa. "Wel voorzichtig he evy" zei Lisa. Lisa had het gevoel dat ze er klaar voor was. Evy stak haar vinger in haar mond en schoof hem voorzichtig uit en in haar mond. Toen haar vinger voldoende vochtig was. Ging ze voorzichtig met haar vinger naar binnen. Ondertussen bleef ze likken aan lisa's klitje. Een vinger ging wel. Dus besloot Evy er een 2de bij te doen. Ze zat tegen het maagdenvlies. Heel voorzichtig trok ze haar vingers terug om met een harde stoot het vlies te doorboorden. Auw hoorde je Lisa roepen. Ik bleef zitten met men poes op lisa's mond. Ik bereed haar mond gewoon. Heel voorzichtig ging eva verder. Heel zachtjes bracht ze haar bebloede vingers naar binnen en heel voorzichtig trok ze die er weer uit. Na een tijdje begon Lisa dan toch de kreunen. Evy ging al beffend verder en plots voelde ik Lisa sidderen. Ze kreunde luid. Evy neukte lisa hard met haar vingers. Toen ze Lisa hoorde komen verhoogde ze het tempo nog wat. Lisa kwam klaar. OOO aaah jaaa ooo oo o... Ik ging van Lisa en likte voorzichtig m'n vocht van haar lippen. Dit eindigde in een lange passionele tongzoen.

Na deze lange avond besloten we te gaan slapen. Ik kon niet onmiddelijk m'n slaap vatten. m'n vriendinnen moesten morgenvroeg al weg. En m'n zusjes kwamen morgenavond pas thuis. Ik keek m'n knappe vriendinnen aan. Ze lagen allang in dromenland. Ik lag te fantaseren over wat ik morgen met m'n moeder zou doen.

Toen deed ik voorzichtig m'n ogen dicht. Ik val zo altijd sneller in slaap.

Stilletjes hoorde ik de kast opengaan. Ik wist dat het mama was. Voorzichtig kwam ze nog een slaapzoen geven. "Ik ben trots op je kleine meid" zei ze. En ze stapte stilletjes naar buiten. Ik viel met een glimlach in slaap. Fantaserend over morgen.