Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1ste Homo Ervaring - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Het volgende weekend zou ik weer op bezoek gaan bij die 2 mannen van de vorige keer. Ik ging er op vrijdagmiddag heen. Ik zou het hele weekend blijven. Ik kwam aan en werd hartelijk begroet door Hans, de man die mij ontmaagd had op dat bruggetje. We tongzoenden elkaar heftig. Onze handen gingen al over elkaars lichaam. John, de andere man was weg en zou later komen.

We gingen naar die bijzondere kamer en Hans en ik ontdeden ons direct van de kleren. Ik zou een speciale behandeling krijgen om te beginnen.

Ik werd op die bank in het midden gelegd en werd eerst helemaal weer geschoren. Ik moest helemaal glad zijn. Ook werd er weer een grote hoeveelheid scheerschuim in mijn kont gespoten. Zoveel dat het echt pijn deed. Intussen werd ik weer helemaal glad geschoren en kon het scheerschuim niet meer in mij houden. Ik perste het eruit. Wat een heerlijk gevoel. Maar meteen hierna werd er weer een nieuwe hoeveelheid scheerschuim ingespoten. Meteen hierna kreeg ik een plug in mijn kont gedrukt en werd deze met een riempje vastgezet. Ik ging staan en werd schoongespoeld . Het scheerschuim werd van mijn huid gespoeld en ik zag er weer helemaal glad uit. Zo liep ik een poosje door die kamer, waarbij het een heerlijk vreemd geil gevoel was dat mijn kont helemaal vol zat met scheerschuim. Hans kwam voor me staan en stak zijn lul in mijn mond. Ik likte en pijpte hem als een bezetene. Ik wilde zijn zaad weer proeven. Had er al de hele week naar uitgekeken. Na een poosje voelde ik dat hij klaarkwam en ik slikte al zijn warme zaad door. Tot aan de laatste druppel zoog ik hem leeg. Na een poosje ging ik naar de badkamer en haalde Hans de plug uit mijn kont, waarna ik mijn darmen helemaal leeg kon laten lopen. Op deze wijze was ik mooi schoon geworden voor de gasten van vanavond. We hadden de vorige week afgesproken dat er 2 gasten zouden worden uitgenodigd. Die zouden vanavond ook komen. We bespaken wat we allemaal zouden doen. Ik zou me als een echte slet en hoer gaan gedragen. Ik moest alles doen wat er van me gevraagd zou worden. Ik keek al naar de avond uit. Hans pakte mij vervolgens stevig vast en drukte me op de bank. Hij stak zijn lul in een keer diep in mijn kont en begon me als een wilde te neuken. Na een poosje kwam hij wild schokkend klaar en spoot al zijn zaad in mijn kont. Hij bleef zo een hele poos op mij liggen totdat zijn lul weer klein was geworden en hij uit mij ging.

Ik bleef daar liggen en viel wat in slaap. Het was een uur of 20.00 toen John met 2 andere mannen de kamer binnen kwam. Het waren een blanke man en een neger. Het waren grote mannen. Ik werd voorgesteld als de hoer van de avond. Ik moest gaan staan en ze bekeken me van alle kanten. Ik werd goed bevonden en moest weer op het bed gaan liggen. De 2 mannen en Hans en John gingen weg en ik hoorde dat ze gingen douchen. Na een poosje kwamen ze alle 4 terug. Ze waren naakt. Ze gingen allemaal zitten en ik werd bij hun geroepen. Ik moest voor de blanke man gaan zitten en moest hem pijpen. Hij had een heerlijke lul, niet groot maar wel dik. Ik pijpte hem heerlijk. Na een poosje toen zijn lul helemaal stijf was moest ik stoppen. Hij wilde nog niet klaarkomen. Ik hoorde hem wel tegen Hans zeggen dat hij niets te veel gezegd had en dat ik een goede hoer was. Ik pijpte goed. Vervolgens riep de neger mij en ik moest nu voor hem gaan zitten. Ik moest hem ook pijpen. Ik schrok wel van zijn lul. Het was lang en dik. Ik had grote moeite om hem in mijn mond te krijgen. De blanke man zag dat ook. Hij kwam vervolgens achter mij zitten en drukte zijn eikel tegen mijn kont aan. Ik voelde dat hij naar binnen wilde. Doordat hij zo tegen mij aandrukte kreeg ik de lul van de neger wat dieper in mijn mond. De blanke man achter mij drukte steeds harder en op een gegeven moment voelde ik dat mijn kontje oprekte en dat hij zijn eikel bij mij naar binnen drukte. Dit deed pijn maar kon niets uitbrengen omdat ik die heerlijke zwarte lul diep in mijn mond had. Even later zat die blanke lul helemaal diep in mijn kont en neukte hij mij heerlijk. Hierdoor kreeg ik ook die zwarte lul diep in mijn keel en het duurde niet lang of ik voelde dat die blanke man in mijn kont klaarkwam. Ik voelde zijn zaad diep in mij komen en hij bleef maar door drukken. Hierna kwam de neger ook klaar en spoot al zijn zaad diep in mijn keel. Hij hield mijn hoofd stevig vast en de doordat de blanke man ook nog steeds hard drukte slikte ik al het zaad van die neger door. Wat was dat veel. Ik stikte bijna maar het lukte me toch om alles door te slikken. Ik likte vervolgens die negerlul helemaal schoon en stopte het puntje van mijn tong in zijn spleetje van zijn lul. Ik wilde geen druppel verloren laten gaan. Hierna kwm die blanke man met zijn lul ook voor mij staan en ik likte zijn lul ook helemaal schoon.

Hierna werd ik door Hans en John op het bed gelegd en begonnen ze mij te neuken. Terwijl Hans in mijn kont zat pijpte ik John en er werd steeds gewisseld. Na een poos kwamen ze klaar, John spoot alles in mijn kont en Hans kwam in mijn mond klaar.

Ik was helemaal doorgeneukt en bleef een hele poos op bed liggen. Ik zag dat de anderen met elkaar begonnen te strelen en te zoenen. Zij verwenden elkaar.

Op een gegeven moment kwamen ze bij mij en ik moest op mij handen en knieen gaan zitten. Ik kreeg vervolgens achter elkaar alle 4 de lullen in mijn kont. Ze bleven me neuken en losten elkaar geregeld af. John kwam vervolgens op mij liggen in standje 69. We pijpten elkaar. Hierna werd John ook geregeld door de anderen geneukt. Terwijl die anderen John neukten likte ik daarbij aan hun lullen. Wat was dit geil. Ik zag die lullen diep in de kont van John verdwijnen. Ze kwamen vervolgens in zijn kont klaar. John deed zijn best om het zaad uit zijn kont te laten lopen. Ik likte dat allemaal op. Hij perste daarbij ook het zaad van de 3 mannen uit zijn kontje. Ik kreeg een grote hoeveelheid in mijn mond. Nadat ik alles eruit had gelikt ging ik met mijn mond naar zijn mond en begonnen we elkaar hevig te zoenen. We wisselen het zaad van de anderen aan elkaar uit en we slikten allebei een hoeveelheid door. Het smaakte heerlijk.

De volgende keer vertel ik wat er nog meer dat weekend gebeurde.

Ik werd het hele weekend doorgeneukt en we gingen naar een homo cafe, waar ik door die neger nog een keer in een hoekje van dat cafe geneukt werd.