Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1ste Keer Met Een Gaatje

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
In de zomervakantie van 2002 hebben mijn vrouw en ik piercings laten zetten in A'dam. We gingen toen toch niet weg, dus maar lekker onszelf even getracteerd. Mijn vrouw twee prachtige gouden ringetjes in haar binnenste schaamlippen en ik een verticale ring dwars door de kop naar binnen en via het pisgat weer naar buiten (een zgn. reversed PA). Het meisje van de shop adviseerde mij om de eerste tijd een condoom te gebruiken. "Gekke Henkie", dacht ik toen, want ik zag dat rubber al strak over die ring heen en die voelde ik toch al behoorlijk zitten.

Mijn vrouw neukt het liefst nadat ze is klaargekomen. Nog even lekker haar vagina masseren als het ware, om het orgasme helemaal af te maken. Ze is best voorzichtig met mijn lul en vroeg me om vooral niet overmoedig te worden. Maar dat red ik dus niet. Al op de avond na de piercing masturbeerde ik, alleen al omdat ik gewoon trots was op mijn lul. Hij had dat ook wel verdiend, omdat ie de perforatie had verdragen zonder een krimp te geven.

Nog geen twee weken na het zetten van de piercings gingen mijn vrouw en ik vrijen. Voor haar was dat geen probleem, omdat we gewoon de schaamlippen even met rust konden laten. Haar kittelaar had er zo'n zin in en haar favoriete orgasme is ook dat van een forse clitorismassage. Haar hoogtepunt was als vanouds en ondertussen had ze mijn lul ook lekker opgewreven, waarbij ze uiteraard de eikel had vermeden.

Het paaltje kwam nu bij het puntje, want ik moest en zou haar gaan neuken. Ze spreidde haar benen zo wijd mogelijk en ik legde de kop tussen de schaamlippen met die ringetjes. Een prachtig en beregeil gezicht, maar wat ik toen voelde herinner ik mij als de dag van gisteren. Het leek wel of ik mijn eikel tegen een gloeiende soldeerbout had aangelegd. Zij was al klaargekomen, dus haar kutsap vloeide rijkelijk. Maar daarin zit altijd iets zoutigs en dat brandde heel die kop eraf. Ik zie mezelf nog boven haar hangen, steunend op gestrekte armen en starend naar een lul die voor het eerst in meer dan twintig jaar protesteerde tegen de hem zo vertrouwde kut. Mijn vrouw schoot natuurlijk in de lach en herinnerde mij heel fijntjes nog even aan het advies van het meisje in de shop.

Ik begreep het ook direct, maar wenste mij niet te laten kennen. Doordrukken en heel even bijkomen diep in haar kut. Inmiddels stond heel mijn lul in de fik, maar ik dacht: "Nu doorneuken en tonen dat je een vent bent". Misschien was ik wel eerder een eikel, maar goed... De opwinding steeg en uit ervaring weet ik, dat daarmee de eikelpijn wordt verzacht. Ik neukte haar zoals ik in al die jaren nog nooit had beleefd. Die ring leek gewoon te rukken aan de eikel en de ervaring was ongekend. Door haar geilheid begon ze nog even lekker met haar kutspieren te knijpen en toen was het feest compleet. De ring ging alle kanten op en mijn eikel er maar achteraan. Hier ging het dus om dacht ik en ik voelde me een olifant tussen mijn benen met een gigantische knop aan het einde van mijn lul. De pijn werd acceptabel, best lekker eigenlijk en hield mijn lul goed stijf. Ik dacht dat ik alles had gehad, maar toen ik klaar kwam, ging het licht pas echt uit. Sperma blijkt ook zoutig te zijn en het ging nog eens lekker vermengen met haar vocht en dat mengsel smeerde zich over de hele eikel. Ik voelde mij de eerste man die werd vermoord door zijn eigen zaad.

Tot overmaat van ramp verandert het gevoel bij de man vrij snel na het klaarkomen. De pijngevoeligheid was dus direct weer terug en ik had het idee dat ik een brandende kaars terugtrok. Met spoed heb ik daarna mijn lul maar afgespoeld onder de douche. Wat een verlichting, maar toch apetrots dat ik het geflikt had. Mijn vrouw overigens kon in de opwinding nou niet direct zeggen dat ze die ring ook daadwerkelijk had gevoeld. Hoe vind je die? Nou ik wel, en vanaf dat moment besefte ik dat mijn kroonjuwelen dan misschien niet groot zijn, maar toch wel heel bijzonder. Niet elke eikel kan bogen op zo'n avontuur. En mijn eikel is nu in elk geval meer dan het standaard puntje van een lul.