Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


1x met schoolvriendje

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Mijn ouders zijn enkele jaren geleden verhuist, wat betekende dat ik van middelbare school moest wisselen. Ik was nog erg jong en had geen moeite aansluiting te vinden bij mijn klasgenoten. Met één jongen specifiek kon ik direct goed overweg. Van het een kwam het ander: op een gegeven moment spraken we bij hem thuis af.

Het was erg gezellig, hij had leuke computerspelletjes en omdat zijn ouders vrijwel altijd weg waren tussen de middag, konden we lekker op de bank hangend naar de tv kijken. Op een gegeven moment waren we boven op zijn kamer een beetje aan het stoeien. Per ongeluk wreef hij met zijn voet over mijn kruis. Het voelde lekker, wat ik hem ook zei. Ik dacht er niet bij na dat hij dit op zou vatten als een teken om verder te gaan: opnieuw ging zijn voet over mijn kruis.
En weer en weer en weer. Ik kreeg een stijve en ik zag dat dat hem opwond. Maar onervaren als ik was durfde ik niets te doen. Hij gelukkig wel, en hij vroeg of hij met zijn hand over mijn kruis mocht wrijven. Ik vond het prima en genoot van de eerste massage die ik ooit in mijn leven tussen mijn benen kreeg. Maar met een spijkerbroek ertussen bleef het een beetje behelpen, mijn vriend stelde daarom voor in mijn broek te gaan.

De knoop en rits gingen open en ik vond het echt heerlijk wat hij deed. Zonder iets te zeggen ging hij met zijn hand in mijn onderbroek en masseerde mijn superstijve pik. Het voelde echt geweldig, maar zo nieuwsgierig als ik was vroeg ik of ik bij hem hetzelfde mocht doen. En dat mocht uiteraard, dus zo lagen we elkaar op zijn bed te betasten. Het duurde niet lang voordat we helemaal naakt waren. Aftrekken kende ik nog niet, dit was dus het uitgelezen moment op het te leren!

Hoewel ik het wrijven op dat moment nog lekkerder vond, vond ik het supergeil dat iemand zo aan mijn pik aan het trekken was. Uiteraard deed ik hetzelfde bij hem. Maar voor mijn vriend was dat nog niet genoeg. Durf je hem ook in je mond te nemen? vroeg hij, wijzend op zijn stijve. Ik wist het niet, en vroeg of hij dat bij mij durfde. Ja hoor! antwoordde hij. Maar alleen als jij het bij mij doet. Ik vond het goed, maar hij moest wel als eerste gaan. Dat was geen probleem. Dus langzaam nam hij mijn pik in zijn mond.
Hij ging behoorlijk op en neer, alsof hij het vaker had gedaan. Maar dat bleek niet zo te zijn. Ik voelde me er wat ongemakkelijk bij, maar kon niet ontkennen dat het erg lekker voelde. Na een korte tijd vond hij dat het mijn beurt was. Ik wilde liever niet, maar ik kon moeilijk achterblijven. Met moeite ging ik op en neer, maar het voelde lekker bij hem, zoals hij mij verzekerde. Klaargekomen zijn we niet, maar ik moet zeggen dat het erg lekker was en een hele goede eerste keer!