Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 geile tieners

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Ik ben Rens, ik ben 14 jaar en heb gister voor het eerst sex gehad.

Ik was die avond bij Simone. En we hebben film gekeken bij haar beneden. Halverwege de film zijn we naar boven gegaan, naar haar kamer. Voordat we nog iets deden hoorden we Anouk in de kamer ernaast, sex hebben met haar vriend. Simone en ik lachte en ik ging voor Simone staan, ik legde mijn handen op haar onder kaak en ik druk mijn mond tegen de hare en ik stak uiteindelijk mijn tong in haar mond en we tongde heerlijk, al zoenend gingen we op haar bed liggen. Ik op Simone. En ik kreeg een bobbel in mijn broek.
We stopte na een tijdje en ik vroeg of ze bij mij kwam logeren. Ze pakte haar spullen en we gingen naar mijn huis. Wat daar trouwens tegenover lag want we zijn over-buren.
We gingen meteen naar bed. Ik heb een twee persoon bed en we hadden ruimte zat.
Na een uurtje gepraat te hebben gingen we tongen.
Nu lag zij boven op en haar borsten drukte op mijn borst
Ik werd daar bloed geil van en ik liet af en toe mijn handen over de zijkant van haar borst glijden.
Uit eindelijk vroeg ze me mijn pyjama shirt uit te doen.
Dat deed ik en toen vroeg ze mij om op mijn buik te gaan liggen. Ook dat deed ik en ze begon met een heerlijke massage. Ik kreunde van geilheid en toen boog ze voor over en zoende me in mijn nek.
Ik zei ga jij nu maar op je buik liggen. Dat deed ze en ik trok haar hemdje om hoog. Ze had nog we een bh aan en die maakte ik ook los.
Ze deed haar bh helemaal uit en legde die weg. Ik met een enorme erectie begon met haar masseren en ik begon haar ook in de nek te zoenen. Toen ging ze op haar rug liggen. En ik legde mijn handen ieder op een borst. En ik begon zachtjes te kneden, al knedend boog ik me voor over en we tongde heel opgewonden. Toen kroop ik iets omlaag en ik gaf een kusje op een van haar tepels. Toen begon ik de knoei harde tepel te likken en het was enorm geil.
Ik maakte twee vingers nat en die legde ik op de tepel waar ik mee bezig was. En ik ging verder met de andere tepel. Ik stopte daar mee en ik gaf haar een tongzoen. Simone wou dat ik nu op mijn rug ging liggen, en ik deed dat meteen. En ze begon nu mijn tepels te bewerken. Heerlijk, echt niet normaal geil was het. Mijn erectie was zo hard als maar zijn kon en ik wilde niks liever dan haar neuken.
Ik vroeg haar om broek en onderbroek uit te doen. En dat deed ze glimlachend. Ik deed het zelfde en ik lag nog op mijn rug toen ze weer mijn tepel begon te likken.
Nu kuste ze iets lager, weer iets lager, weer iets lager. Toen kwam ze aan bij mijn kort geknipte schaam haar en bij mijn harde paal. Ze sloot haar warme lippen om mijn paal.
Het was veel beter dan dat ik verwacht had. En ze bon nu te pijpen met lange langzame halen. Ik hield het bijna niet meer. Maar ik wou nog niet klaar komen dus ik trok haar omhoog en we tongde weer heerlijk verder.
Toen ging zei op haar rug liggen. En ik begon weer met haar tepels te spelen en te likken. En toen ging ik lager kussen. En nog een beetje lager en nog een beetje lager. Toen ik bij haar kutje aan kwam. Zoals het rook was het niet veel belovend maar uit pure geiligheid begon ik met mijn tong in haar vagina te steken. Het was niet bepaald lekker, maar enorm geil en ik ging opwindend verder.
Onder tussen hoor ik Simone hijgen en zachtjes kreunen.
Ik stop met beffen en ik zoen Simone heerlijk op haar mond.
Toep pakte ze mijn stijve paal vaste en begeleide die naar haar kutje. Ik liet me meeslepen en ik duwde langzaam mijn paal in haar vagina. Heerlijk was dit. Ik stoot nu langzaam op en neer in haar kutje.ik haalde mijn paal eruit en Simone kroop onder mij naar beneden.en ze begon me te pijpen. Ik hield het niet meer en ik kreunde en ik kwam heerlijk diep in haar mond klaar. Ze likte me nog even school en toen ze daar mee klaar was stak ik 2 vingers in haar kutje en ik ging snel op en neer. Dit werd haar nu ook te veel en ze kwam klaar. Maar ik hield mijn hoofd erbij en ik slurpte zo veel mogelijk op.
En toen zoende we nog eventjes en we kleedde ons weer aan.