Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 geile zusjes

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Tijdens een van mijn stagereizen aan boord van een koopvaardijschip deden we een keer een Zuid-Amerikaanse haven aan, waar de rederij aan boord een feestje organiseerde voor belangrijke zakenrelaties. Als leerling was ik natuurlijk niet uitgenodigd en mijn bijdrage bestond dan ook alleen maar uit de gasten aan boord de weg te wijzen.Ik stond alweer enige tijd te wachten, toen er een dure wagen het haventerrein kwam oprijden. Uit de auto stapte een oudere man, een vrouw en twee beeldschone meisjes. Ze liepen de loopplank op en ik wees het gezelschap de weg aan boord, waarbij ik mijn ogen nauwelijks van die twee knappe meiden af kon houden. Om elf uur zat mijn dienst erop en ik stond juist op het punt om mijn hut binnen te gaan, toen ik de meisjes door de gang zag lopen. E‚n van de twee stapte op mijn af en zei: "Zeg, sailor, jij wil vast wel iets beleven? Zou je ons niet eens een drankje aanbieden?" Ik was enigszins met stomheid geslagen, maar maakte toch snel de deur van mijn hut open om de twee binnen te laten. Ik dook een fles Wodka op en schonk de meisjes en mezelf een borrel in. Het hielp het ijs te breken. Het bleek dat ik te maken had met de twee dochters van de eigenaar van de lading. Michelle en Joyce vertelden me dat ze zich op het feestje stierlijk hadden lopen vervelen en daarom waren ze maar een wandeling gaan maken op het schip.


Het was vrij warm in mijn hut en al spoedig deed Michelle haar truitje uit. Op zich had ik daar absoluut geen bezwaar tegen, maar mijn ogen vielen bijna uit hun kassen toen ik zag dat ze onder haar truitje verder niets meer aanhad. Haar prachtige volle ronde borsten leken naar mij te wenken. Ik wist niet hoe ik het had en voelde mijn lul al aardig tegen mijn gulp aankloppen. Joyce richtte zich tot mij en vroeg: "Bevalt mijn zusje je? Je mag haar wel aanraken als je wilt, hoor. Ik ben ervan overtuigd dat ze dat fijn vindt." Ze pakte daarbij mijn handen en legde die op de borsten van haar zus. Nu kreeg ik het pas echt warm. "Zo te zien heb je er wel zin in", zei Joyce, "het wordt tijd dat we een beetje plezier gaan maken." Hierop begon Joyce haar jurk uit te trekken. Ze bleek daaronder enkel een slipje aan te hebben, Nadat beide zusjes hun broekje hadden laten zakken, duwden ze mij achterover op bed en begonnen mij tergend langzaam uit te kleden. Mijn penis werd zo hard als glas toen beide meisjes met hun handen mijn ballen streelden en mijn eikel masseerden. Joyce ging bovenop mij zitten en begon mijn borst te strelen. Ze drukte haar mond op de mijne en onze tongen kronkelden wellustig om elkaar. Michelle was inmiddels tussen mijn benen gaan liggen en zoog mijn harde staaf tot ver achter in haar keel. Na de heftige kus, boog Joyce zich verder over mij heen en liet haar tieten voor mijn ogen op en neer gaan, terwijl ze met haar vinger zacht haar klitje beroerde. Ik hapte naar haar tepels en zoog eraan tot ze rechtop stonden. Vervolgens trok ik haar aan haar heupen tot aan mijn gezicht, wat mij een schitterend uitzicht bood op haar roze meisjeskut. Ze liet zich op mijn mond zakken en ik begon haar rechtopstaande knopje met mijn lippen en tong te bewerken. Zachtjes beet ik in haar clitoris en ik genoot tot de diepste diepten van haar zoetgeurende lichaam. Terwijl ik Joyce zo aan het beffen was, voelde ik hoe Michelle mijn pik uit haar mond liet ontsnappen, ze ging bovenop me zitten en liet zich langzaam over mijn lul glijden. Nauwelijks had mijn eikel zich in haar schoot genesteld of Michelle begon mij wild te berijden. Onderwijl bezorgde ik haar zusje haar eerste orgasme.


Het werd me echt allemaal teveel en ik riep dan ook dat ik klaar ging komen. Ik pakte Joyce stevig bij haar lekkere kontje, duwde mijn pik zo ver mogelijk in Michelle en spoot een krachtige stroom zaad in het begerig zuigende en knijpende kutje. Want Michelle eiste haar deel op. Ik voelde hoe haar poes zich strak rond mijn lul klemde, terwijl ze met mij haar hoogtepunt bereikte. Met een wazige blik lieten de zusjes zich naast mij op het bed vallen. Ik keerde mij naar Michelle en kuste haar op de mond. Mijn pik reageerde, ondanks dat ik net was klaargekomen, met hernieuwde levenstekens. Terwijl ik mij afvroeg of de meisjes nog even zouden blijven, voelde ik achter mij al een hand over mijn ballen strelen. De zusjes keken elkaar aan met een ondeugende blik van verstandhouding en begonnen zuigend en likkend over mijn hele lijf langzaam naar het voeteneind te zakken. Ter hoogte van mijn heupen begonnen ze ook elkaar te zoenen met mijn lul tussen hen in. Allebei likten en zogen ze eraan, terwijl ze ondertussen ook elkaar niet vergaten. Mijn stijve ging van de ene mond naar de andere. Het duurde niet lang of ik voelde hoe een tweede lading sperma zich aankondigde. Mijn zaad spoot recht in de gezichten van de beide meisjes. Michelle en Joyce vonden het heerlijke en likten tot slot mij en elkaars druipende wangen en mond schoon. Ik heb ze helaas nooit meer gezien, behalve dan in mijn dromen als ik weer eens een aantal weken op zee zit.