Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 Hulpeloze Vrouwen

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Ik ben een vrouw van 38 en op zoek naar een woning. Via een advertentie had er iemand gereageerd en ik had mijn vriendin Diana meegenomen om te gaan kijken. De makelaar zou er om 20.00 uur zijn maar doordat we flink verdwaald waren, kwamen we pas om 20.30 uur bij het betreffende huis aan. Eindelijk gearriveerd was het huis donker en ik was zeer teleurgesteld, van buiten zag het er groot en ruim uit met een flinke tuin. We liepen wat om het huis heen, probeerden naar binnen te gluren maar er was weinig te zien zo in het donker. Mijn vriendin kwam op het idee om de achterdeur te proberen en warempel.....hij was open. Giechelend als 2 kleine meisjes stonden we te twijfelen of we naar binnen zouden gaan of niet maar de nieuwschierigheid won het van ons fatsoen en we namen de verkeerde beslissing die dramatisch zou uitpakken voor ons beiden, we gingen naar binnen......

We kwamen in een ruime hal met verschillende deuren, waarvan er 1 naar een prachtige keuken leidde en 1 naar een erg grote, compleet ingerichte woonkamer. We waren stil van verbazing en bewondering, ik kon niet geloven dat ik in zo'n huis zou kunnen gaan wonen. Ik probeerde het lichtknopje in de woonkamer maar er gebeurde niks en ik dacht dat de electriciteit wel afgesloten zou zijn. Ik wilde weer naar buiten lopen maar Diana zei dat we nu beter door konden zetten en het hele huis bekijken, we waren en nu toch en zo gingen we de trap op naar de vermoedelijke slaapkamers. Even dacht ik dat ik wat hoorde maar Diana had niks gehoord en ik dacht dat het mijn verbeelding wel zou zijn geweest.

Zachtjes slopen we de trap op om uit te komen in een grote slaapkamer, met een gigantisch bed in het midden. Flauw lachend zei ik tegen Diana dat ik nu eindelijk een orgie op bed zou kunnen houden, het was er groot genoeg voor. Melig als ze was, zei zij dat ik er ook een SM kamer van kon maken, het bed had spijlen en we zagen haken in het plafond zitten. Ik meende weer wat te horen en plotseling gingen mijn nekharen recht overeind staan. Ik voelde in mijn hele wezen dat er iets mis was. Ik fluisterde tegen Diana dat we weg moesten, nu meteen en we gingen gehaast naar beneden.De voordeur was op slot dus we moesten weer via de achterdeur naar buiten, die nu plotseling heel ver weg leek. Licht in paniek haastten we ons door de keuken en toen we bijna bij de deur waren, brak de hel los.

Eerst hoorde ik Diana gillen en vlak daarop greep iemand me hard bij mijn haren vast en sloeg een hand voor mijn mond. Radeloos probeerde ik me te verzetten maar mijn handen werden achter mijn rug getrokken en ik werd plat op mijn buik op de grond geduwd. Iemand ging met zijn volle gewicht op mijn bovenbenen zitten en begon mijn handen achter mijn rug vast te binden met touw. Er werd iets voor mijn mond gebonden, een sjaal denk ik en ik werd misselijk van benauwdheid, zowel door het feit dat ik moeilijk kon ademhalen alswel door het feit dat ik doodsangst uitstond. Ik werd weer overeind getrokken en tegen het aanrecht aangeduwd waarbij ik iemand tegen me aan voelde drukken. 2 Handen grepen mijn borsten en begonnen te kneden terwijl de man hard tegen mijn kont aan begon te rijden. Ik voelde zijn stijve pik door zijn broek heen en werd nog banger want mijn god, wat voelde die groot en dik aan. Hij pakte intussen mijn bloes vast en scheurde die in 1 beweging open, waarna hij ruw mijn bh kapot trok. Zijn handen gingen weer naar mijn borsten en nu begon hij in mijn tepels te knijpen, eerst zachtjes maar daarna steeds harder zodat ik het uit wou schreeuwen maar ik kon geen geluid voortbrengen door hetgene wat voor mijn mond gebonden was.

Intussen hoorde ik Diana nog steeds gillen en ik hoorde stof scheuren. Daarna het geluid van een rits die open gemaakt werd en plotseling begon ze echt te krijsen en te smeken om asjeblieft "dat" niet te doen. Ik hoorde het geluid van vlees tegen vlees en het krijsen ging over in zacht gejammer dat klonk als een dier in doodsnood.

Ondertussen begon de man die nog steeds in mijn tepels stond te knijpen zich bezig te houden met mijn broek, hij probeerde hem naar beneden te trekken maar ik verzette me uit alle macht. Ik was echter niet opgewassen tegen zijn kracht en langzaam maar zeker wist hij mijn broek uit te trekken waarna mijn slipje aan de beurt was. Toen zei hij dat hij een verrassing voor me had en sleurde me mee naar de woonkamer waar hij op de bank ging zitten met mij ruggelings op hem. Met mijn handen op mijn rug lag ik daar hulpeloos en ik voelde zijn handen langzaam over mijn hele lichaam gaan, richting mijn kruis. Hij trok mijn benen wijd uit elkaar en pinde mijn voeten vast met de zijne. Terwijl zijn ene hand over mijn schaamlippen streek zei hij: "Let op bitch, hier komt je verrassing" en knipte met zijn andere hand een lamp aan.

Na al die tijd in het donker te zijn geweest moest ik mijn ogen dichtknijpen tegen het plotselinge licht en daarom drong het niet meteen tot me door wat ik zag. Toen ik het eindelijk besefte begon ik te huilen. Wat ik zag was Diana die met haar rok om haar middel tegen de muur gedrukt werd. Afgezien van die rok was ze naakt. De man die tegen haar rug aangedrukt stond had een zwarte bivakmuts op en zwarte kleren aan. Met 1 hand trok hij Diana's hoofd aan haar haren naar achteren en met de andere hand hield hij stevig haar heupen vast terwijl hij hard in haar stootte. Hij trok zijn heupen terug, wachtte even en ramde daarna in 1 keer weer naar voren. Diana begon weer te gillen en te smeken op te houden maar hij ging genadeloos door. Terugtrekken, wachten, stoten, afwisselend snel en langzaam. Toen hij doorhad dat het licht aan was keek hij om en grijnsde vies naar me. Tergend langzaam bewoog hij naar achteren en ik zag zijn pik tevoorschijn komen, centimeter na centimeter. Mijn adem stokte want zo'n monsterachtige lul had ik nog nooit gezien. Het leek of er geen einde aan kwam, hij was minstens 25 centimeter en zo'n 6 centimeter dik. Toen alleen zijn eikel nog in Diana was draaide hij zich om, Diana met zich meetrekkend zodat ze nu allebei met hun gezicht naar me toestonden. Tussen haar benen door zag ik het enorme gevaarte in haar kutje zitten. Ze keek me aan en zei met tranen in haar ogen tegen me: "Alsjeblieft An, laat hem ophouden, ik kan niet meer, alsjeblieft....." "Ja, alsjeblieft An, " brouwde de man onder mij haar na, "Laat hem stoppen dan.Offer jezelf op in haar plaats, toe dan An....." Zijn handen gleden weer naar mijn kut en ik voelde hoe 2 vingers in mijn kutje drongen. Ik schokte van de onverwachte beweging, hij drukte zijn vingers diep door en begon me langzaam te vingeren. Zijn vingers gleden langzaam in en uit mijn kut, alsof hij alle tijd van de wereld had. "Zeg het An, zeg dat jij geneukt wilt worden, zeg het, zeg dat je een enorme paal diep in je wilt, zeg dat je een lul in je kontje wilt voelen rammen."

Toen het tot me doordrong wat hij zei probeerde ik te gillen en weg te komen maar ik zat stevig vastgeklemd en de vingers in mijn kut begonnen harder heen en weer te gaan. Steeds harder en sneller ginger ze, dieper en harder. "Zeg het kut, zeg het dan" schreeuwde de man nu terwijl hij me als een razende begon te vingeren. Ik begon te huilen omdat ik wist dat ik Diana in de steek liet maar ik kon met geen mogelijkheid die lul in mijn kontje hebben, ik kon het gewoon niet. Huilend snikte ik: "Vergeef me Diana, ik kan het niet, alsjeblieft, vergeef me...."

Plotseling gilde ze weer en ik zag door mijn tranen heen dat de man zijn lul in 1 keer weer naar binnen ramde. Hij ramde zijn lul tot aan zijn ballen in haar kutje, steeds weer opnieuw, ervoor zorgend dat ze alles voelde.

De man onder mij draaide zich half op zijn zij en begon toen pas echt woest tekeer te gaan. Terwijl Diana geneukt werd door een monsterachtige lul, werd ik onmenselijk hard en diep gevingerd. Datgene wat voor mijn mond gebonden was werd losgemaakt en ik kon eindelijk schreeuwen. En schreeuwen deden we, wij allebei. Ik sloot mijn ogen om niet te hoeven zien hoe Diana door die enorme lul keer op keer geramd werd maar dat kon niet verhinderen dat die vingers doorgingen, eindeloos ramden ze naar binnen en er weer uit, diep in mijn kut en nog dieper, ik werd gevingerd of ik niks was, alsof de man hier zijn hele leven op gewacht had en al zijn kracht en agressie in zijn vingers legde. Ik hoorde hoe Diana geneukt werd, hoe zijn heupen tegen haar billen kletsten en het zuigende geluid van mijn kut als de vingers zich terugtrokken om daarna weer bruut naar binnen te stoten. De mannen begonnen allebei te schreeuwen dat we geile kutten waren en dat ze pas begonnen waren met onze hel. Diana bracht geluiden uit die niet te beschrijven zijn, ik opende mijn ogen weer en zag dat ze op het punt stond om flauw te vallen. Diep in mijn hart had ik gehoopt dat de man die haar neukte snel klaar zou komen maar dat leek er niet in te zitten. Keer op keer joeg hij zijn enorme lul tot aan zijn ballen in Diana haar kutje, waarbij hij haar bij haar heupen vasthield om zijn lul zo diep mogelijk naar binnen te krijgen.

Toen opeens na een tijdje drong het tot me door dat er wat veranderd was, Diana snikte nog wel maar de pijn was uit haar stem verdwenen. Door een waas keek ik op en zag dat ze niet langer werd geneukt maar toe moest kijken hoe de man met mij bezig was. Ze probeerde weg te kijken maar de man had haar stevig bij haar haar vast en dwong zo haar gezicht mijn richting op. "Kijk hoe je vriendin gevingerd wordt kut, kijk maar goed want jij bent zo aan de beurt en niet in je kut!"

Plotseling werden de vingers uit mijn kutje getrokken en werd ik aan mijn haar overeind getrokken. "Naar boven stelletje sloeries, nu gaat het feest pas echt beginnen" werd er tegen me geschreeuwd. Diana en ik werden allebei aan ons haar de trap op getrokken en naar de slaapkamer boven gesleurd. Er werd een lamp aangedaan en ik dacht nog bij mezelf: "Tjeezus, het enige lichtknopje dat ik probeerde was dus gewoon kapot." Nu kon ik beide mannen goed bekijken, ze hadden beiden een bivakmuts op met openingen voor de neus en de mond en waren beiden in het zwart gekleed. Aan hun figuur te zien waren ze in goede conditie, ik denk eind 20. De man die Diana had geneukt had nog steeds zijn lul uit zijn broek en weer schrok ik van de omvang en het formaat. Diana moest elke milimeter van dat gevaarte gevoeld hebben.

De slaapkamer was ingedeeld met een groot bed, een tafel, kastje en een stoel, verder was het vrij kaal. Ik keek vol angst naar het bed maar wist nog niet dat de stoel erger zou blijken te zijn. Een van de mannen trok een rol touw uit het kastje en kwam vies lachend voor ons staan. "Wel dames, " zei hij, "wij geloven in gelijke rechten en kansen dus we gaan de rollen nu omdraaien." Hierbij greep hij Diana vast en sleurde haar op het bed. Terwijl ze flink tegenstribbelde begon de man haar handen en voeten aan de spijlen van het bed vast te binden. Vol angst begon ze te smeken haar met rust te laten, niet nog een keer die immense lul erin, alsjeblieft, alsjeblieft. De mannen begonnen allebei te lachen en zeiden dat ze wat anders van plan waren en dat IK nu degene was die genaaid zou worden. Ik probeerde me om te draaien en weg te vluchten maar ze waren te snel en grepen me vast. Terwijl Diana vastgebonden lag op bed met haar armen en benen wijd gingen de mannen voor en achter me staan waarbij ze zich beiden tegen me aandrukten en tegen me op begonnen te rijden. Ik was doodsbang want ik wist hoe groot de ene lul was en de andere had ik al gevoeld door zijn broek heen en die was ook niet mis. De man voor me begon aan mijn tepels te likken en de man achter me begon met zijn hand tussen mijn benen te wrijven, van mijn kutje tot mijn kontgaatje. Hij pakte met zijn ene hand mijn klitje vast en begon er zachtjes mee te spelen. Met zijn andere hand ging hij tussen mijn billen en stak langzaam een vinger in mijn kontje. Ik gilde het uit maar was weer weerloos en kon alleen maar afwachten wat er zou gaan gebeuren. Tergend langzaam werden mijn tepels gelikt, mijn klitje bespeeld en mijn kontje gevingerd. Diana lag met grote ogen toe te kijken, ik kon zien dat ze bang was maar ook opgelucht dat ze zich nu met mij bezig hielden. Plotseling voelde ik 2 vingers mijn kutje binnenglijden en werd ik van voor en achter zachtjes gevingerd. Ondanks alles begon mijn lichaam te reageren, ook al haatte ik mezelf erom. Veel tijd kreeg ik echter niet want plotseling haalde de man achter mij zijn vinger uit mijn kont en hoorde ik het geluid van een rits. Hij was wat aan het friemelen en plotseling trok hij me hard tegen zich aan. Ik voelde zijn stijve lul tegen mijn kont en begon te schreeuwen, "Nee, nee, alsjeblieft niet doen, alsjeblieft, steek hem er niet in, ik doe alles maar neuk me niet."

Zijn lul was even groot, zo niet groter als die van de andere man en hij lachte vals. "Stomme kut, dacht je nou echt dat jij niet aan de beurt zou komen?????" "Mijn maat en ik hebben elkaar gevonden via internet, je weet niet half hoe moeilijk het is een wijf eens flink te neuken zonder dat ze meteen gaat janken omdat de pik te groot is. Nadat we elkaar hadden ontmoet besloten we om samen te gaan "werken" en ik moet je zeggen, het bevalt goed !!!" Met deze woorden greep hij me weer vast terwijl de andere man langzaam naar het bed liep. Hij ging voor Diana haar wijd geopende benen staan en begon zachtjes te lachen. "Oh ja, " zei hij, "dit wordt feest." Diana probeerde zich los te rukken maar ze was zo stevig vast gebonden dat ze zich amper kon bewegen. De man ging naast haar liggen en begon langzaam en zachtjes haar lichaam te strelen. "Je gaat zometeen klaarkomen weet je, en tot het zover is wordt je vriendin geneukt door mijn vriend dus ik zou maar opschieten als ik jou was." fluisterde hij zachtjes maar wel zo hard dat ik het kon horen. Ik raakte in een blindeloze paniek, Diana zou nooit klaar kunnen komen wist ik, welke vrouw zou dat wel kunnen onder deze omstandigheden???!!!!

De man die mij vasthield zei: "Om gelijk spel te spelen beginnen we allebei tegelijk, je weet het, als je vriendin klaar is houden wij ook op." Hij trok me mee naar de stoel en ging zitten, zijn stijve lul als een knuppel recht vooruit gestoken. "Ga zitten schatje, maak het jezelf makkelijk." grijnsde hij terwijl hij me boven zijn lul trok. Weer probeerde ik me uit alle macht te verzetten, ik wilde voor niks ter wereld die lul in me hebben, hij zou me open scheuren en als hij net zo was als zijn vriend zou hij geen genade tonen. Hij spuugde op zijn hand en wreef het over mijn kut, terwijl de man op het bed zich oprichtte en tussen de benen van Diana ging zitten. "Klaar? " vroeg hij aan zijn vriend. "Klaar !"zei die terwijl hij uit alle macht mij naar beneden trok over zijn lul heen en tegelijkertijd hard omhoog stootte. Tegelijkertijd boog de man op bed zich en stortte zich op Diana haar kut. We begonnen weer allebei te schreeuwen, ik omdat ik een enorme lul in me voelde stoten en zij omdat de man aan haar klitje begon te likken en te zuigen. Ik zat met mijn rug naar de man toe en hij pakte me stevig om mijn buik vast. Hij trok me helemaal naar beneden op zijn lul, ik krijste het uit, hij voelde enorm, het voelde of mijn hele kut werd opengescheurd. "Ssssttt, " zei hij, "eerst kijken naar je vriendin."

Ik zag het hoofd van de man op en neer gaan tussen Diana haar benen en ik hoorde smakgeluiden als hij aan haar klitje zoog. Ze probeerde nog steeds te ontsnappen maar had geen enkele kans. Ik zag hoe de man haar hele spleet begon te likken, van haar kont tot aan haar kut. Ik hoorde Diana opeens schreeuwen en zag aan zijn bewegingen dat hij ergens een vinger in had gestopt. De man op wie zijn pik ik zat begon zachtjes in mijn oor te hijgen en langzaam te bewegen. "Zeg dat ze klaar moet komen kut, want voor jou begint de ellende nu." Bij deze woorden trok hij mijn benen omhoog zodat ik zonder houvast op zijn lul gespietst was en begon me met krachtige stoten te neuken. Ik gilde het uit, zijn lul was te groot, elke beweging die hij maakte voelde ik tot diep in mijn binnenste, ik wist dat hij pas begonnen was en dat het echte werk nog zou komen.

"Zeg het dan An, zeg dat ze klaar moet komen, ze weet hoe het voelt, zo'n dikke lul, misschien wil ze jou wel sparen, ook al wou je dat bij haar niet doen." Ik snakte naar adem terwijl hij zijn lul met brute kracht omhoog stootte, tot diep in mijn lichaam. Harder ging hij nu, en sneller, zijn heupen stootten steeds feller omhoog zodat zijn lul steeds dieper in mijn kut kwam. Ik gilde het weer uit, het gevoel was onbeschrijflijk. Opeens voelde ik zijn handen onder mijn billen en hij tilde me een eindje op. De opluchting omdat zijn pik minder diep in me zat was onbeschrijfelijk. "Laatse kans, " zei hij, "zeg het An, zeg dat ze klaarkomt, smeek erom als het moet want anders neuk ik je zo hard dat je wou dat je nooit geboren was !!!"

Op hetzelfde moment greep hij me bij mijn schouders en drukte me zo hard mogelijk naar beneden terwijl hij keihard omhoog stootte. Ik krijste het uit en begon Diana te smeken om klaar te komen, ik begon te schreeuwen en probeerde me los te wurmen van die enorme paal maar hij ging genadeloos door. Keihard begon hij me te neuken, met diepe stoten en erop gericht mij zoveel mogelijk van zijn pik te laten voelen. Ik jankte het uit, nog nooit had ik zoiets gevoeld, ik voelde alleen nog maar die enorme pik, verder werd de wereld wazig en ik begon te hopen dat ik flauw zou vallen. "Kom klaar Diana, toe dan, laat het ophouden, kom klaar stomme trut, " begon ik te schreeuwen. Diana en ik keken elkaar aan en na mijn laatste woorden zag ik een vreemde blik in haar ogen komen. "Klaarkomen ? Stomme trut ??? " zei ze. "Wat had jij voor mij over toen IK geneukt werd, deed je toen iets om het op te laten houden ????? Voel maar wat ik voelde en voel het maar goed, kreng dat je er rondloopt !!!!"

Plotseling gilde ze, de man die haar likte deed iets wat ik niet kon zien maar wat het ook was, het maakte haar aan het gillen. De man hief zijn hoofd op en ik zag dat hij 2 vingers in haar kut had en 1 in haar kont waar hij flink mee tekeer ging. Hij draaide zijn hoofd naar ons en lachte. "Kom toch iets dichterbij, kunnen jullie het beter zien." zei hij. Ik voelde hoe ik opgetild werd en op mijn buik op het bed werd gesmeten.

"Oooohhhh ja, een orgie zou je op dit bed houden he? Wel, je wens is uitgekomen." zei de man die daarna zijn hoofd weer diep tussen de benen van Diana begroef. Ze gilde en ik hoorde de zuigende geluiden, ik wist wat hij aan het doen was, hij zoog hard aan haar klitje terwijl zijn vingers steeds harder bewogen in haar kut en kont. Plotseling zat de andere man op mijn bovenbenen, terwijl hij me stevig op het bed vast pinde. Ik voelde zijn lul de ingang van mijn kut zoeken en opeens ramde hij zijn lul hard naar binnen. Ik kon geen adem meer halen, dit standje bracht zijn lul het diepste naar binnen. Hij greep me bij mijn haar en begon zijn heupen snel op en neer te bewegen waarbij hij zijn lul zo diep mogelijk in mijn kut ramde. Hij neukte me, ik gilde, krijste en smeekte Diana klaar te komen maar het mocht niet baten. De man tussen haar benen likte en zoog dat het een lieve lust was maar hield dan plotseling weer op en zelfs als Diana had gewild had ze op deze manier nooit klaar kunnen komen. Intussen ramde de man op mij zijn lul keihard in en uit mijn kut, trok aan mijn haren en lachte terwijl ik het uitschreeuwde.

De man die Diana aan het likken was hield plotseling op en zei dat hij ook wou neuken, het kon hem gestolen worden of ze klaar zou komen of niet, hij wilde zijn pik erin. De man op mij grijnsde en haalde eindelijk zijn pik uit me. "Laten we ze tegelijk neuken, " zei hij. "Kijken wie het hardste kan schreeuwen !"

De mannen begonnen allebei te lachen en Diana en ik werden ruw overeind getrokken. Onze handen werden losgemaakt. We werden met onze ruggen tegen elkaar gezet, waarna er een touw om onze beide middels werd gebonden. Daarna ging er een touw door de haken in het plafond waarna onze armen boven ons hoofd werden vastgemaakt. Van allebei werd er een been opgehesen en vastgezet met touwen aan het plafond, van mij de linker en van Diana de rechter. Zo stonden we dus rug aan rug, aan elkaar vastgebonden en allebei met 1 been omhoog zodat onze kutjes vrij toegankelijk waren. De mannen gingen voor ons staan en begonnen te overleggen wat ze zouden gaan doen. Ik voelde plotseling 2 vingers diep in mijn kutje en ik voelde aan Diana haar plotselinge beweging dat bij haar hetzelfde gebeurde. Deze keer was het echter langzaam en traag, ik voelde de vingers zachtjes maar diep op en neer glijden. Het besef dat we beiden hetzelfde ondergingen op hetzelfde moment bezorgde me een raar gevoel, ik werd langzaam maar zeker geil, vooral toen ik Diana tegen mijn rug voelde kronkelen en zachtjes hoorde kreunen. De man voor mij zakte door zijn knieeen en begon me te likken. Mijn adem stokte, hij wist wat hij deed en ik kon een kreun niet onderdrukken. Zachtjes likte hij mijn klitje, ik kon aan de geluiden achter me horen dat ook Diana gelikt werd en opeens voelde ik een orgasme opkomen waarvan ik niet wist dat die bestond. De vingers in en uit mijn kut, de warme, natte tong langs mijn klitje, het gezuig.....het werd me allemaal teveel en ik kwam schreeuwend klaar. Vlak daarop liet Diana zich ook gaan en gilde nog harder als ik. Nog nooit was ik zo klaargekomen, het hield maar niet op en ik snikte het uit.

De mannen lachten allebei wreed en gingen voor ons staan. Nog terwijl mijn orgasme in volle gang was, voelde ik die dikke lul weer in mijn kut geramd worden maar ik was niet in staat ook maar een geluid voort te brengen. Aan de bewegingen achter me voelde ik dat ook Diana weer geneukt werd maar het kon ons niets meer schelen, we waren verdoofd door het klaarkomen. Nu ging het hard, de mannen ging het er nu om om ook klaar te komen en ze begonnen beiden als wilden te stoten. Kort daarna voelde ik dat de man die mij aan het neuken was klaarkwam en niet veel later die van Diana ook.

Uitgeput werden we losgemaakt en terwijl de sperma langs onze benen droop zei de ene man tegen me: "Als je dit huis echt gaat huren, weet je wat je te wachten staat." Hierop lieten ze ons alleen en konden we na enige tijd eindelijk de achterdeur bereiken en weggaan.

Ik heb een ander huis gehuurd.