Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 Jongens, 1e Ervaring

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Ik was aan het logeren bij een school vriendje toen ik een jaar of twaalf was.

Het was in de zomer vakantie en heerlijk weer. zij hadden een redelijk groot huis en een nog grotere tuin, waarin een zwembad lag. Dus wij waren aan het zwemmen, ik, Hans en zijn broer. Hans zijn broer was een jaar ouder als ik dus hij was 15 misschien 16 dat weet ik niet zeker meer. Maar gedurende de middag bij het zwembad was me wel iets opgevallen aan hem. hij had beduidend meer in zijn zwembroekje zitten als Hans en ik.

Ik begon dat steed interesanter te vinden, maar goed ik zo bleu als wat ging daar natuurlijk niet naar vragen.

Na een middag met lekker zwemmen gingen we eten, en moesten we ons eerst omkleden voordat we aan tafel mochten.

We gingen naar boven naar Hans z'n kamer om ons om te kleden, Hans trok zijn zwembroekje uit en stond poedelnaakt voor me, nou zei Hans doe eens niet zo verlegen, uit die broek. Hans had een normale piemel voor een jongen van 15, wat hij al wel had en ik niet was een beetje schaamhaar. Ik liet mijn zwembroek zakken en daar sonden we dan.

Vanuit mijn ooghoek zag ik de broer van Hans aan de overkant van de gan zich ook omkleden, ik ving nog net een glimp op dat hij zijn zwembroek uitdeed. Ik kon toen zien wat ik me bij het zwembad al had afgevraagt, Man die had een flinke piemel met veel haar. Ik voelde dat mijn lul een beetje begon te groeien en dat had hans gezien.

He zegtt hans krijg je een stijve, ik met een rood hoofd een beetje. OOO zegt hans dat geeft niks hoor wij zijn heel vrij opgevoed en je moet er niet van schrikken als je dit weekend nog meer blood voorbij ziet komen.

Ik vroeg heel nioeuwschierig hoezo dat dan, nou zegt Hans bij ons zijn de deuren nooit dicht, en niemand schaamt zich voor zijn eigen lichaam, dat is hier heel gewoon hoor. Ik zei nou dat is bij ons toch wel heel anders, ja zegt hans dat is maar net hoe er mee omgegaan wordt.

Goed we hadden ons aangekleed en gingen naar beneden om lekker te eten. Na het eten vroeg de moeder van Hans willen jullie de vaat doen, want je vader ik moeten vanavond nog weg. Oke zeiden we met z'n drieen.

De avond verstreek en rond half twaalf zij Hans kom we gaan naar bed. Ik zei ok. Op Hans zijn kamer aangekomen klede we ons uit, en Hans stond in een paar seconde weer in zijn blote kont. Ik ga eerst nog even naar de badkamer vertelde hij, ik moet nog plassen. Ondertussen was ik al op bed gaan liggen. Komt Hans giebelent uit de badkamer, zegt kijk de mijne kan ook groeien, en hij stond met een stijve lul voor me. Ik had nog nooit een jonge gezien met een stijve piemel, en ik moet zeggen het zag er best wel geil uit. Gho zei Hans slaap jij met je onder broek aan, ik zeg ja dat doe ik altijd, kom zegt Hans doe je broekje ook maar uit, ik slaap ook altijd naakt. Dus ik een beetje bleu mijn onderbroekje uitgedaan, en terwijl ik mijn broekje naar beneden doe springt ook mijn ondertussen stijve lul uit mijn broekje.

HAHAHA zegt Hans zie je wel dat de joue ook kan groeien. Zullen we eens kijken wie de grootste heeft vroeg Hans, ik zeg twijfelend ok dan.Nou zegt Hans kom maar voor mij staan dan, zo gezegt zo gedaan, ondertussen pakt hans een liniaal van zijn bureau. Plots pakte Hans mijn piemel vast en boog die een beetje voorover, zette de liniaal tegen mijn buik en meete mijn lul op. Kan jou velletje ook hellemaal naar achter vroeg Hans, ik had ondertussen een kop als vuur, en zij ja, Hans stroopte mijn voorhuidje naar achter en dat deed hij zo voorzichtig dat ik er een kreuntje van los liet. Hans keek me aan en zij vind je dat lekker, ik zij tegen Hans dat er nog nooit iemand aan mijn piemel had gezeten, en dat het wel prettig aan voelde.

Het voelde zelfs zo heerlijk dat ik dat niet durfde te vertellen. Maar goed mijn piemel was 14 cm lang en stond echt kaars recht omhoog. Nou moet jij de mijne opmeten zij Hans. Dus ik pakte Hans zijn piemel en boog hem iets naar voren, zijn eikel was al hellemaal ontbloot, ik zeg tegen Hans gaat jou velletje altijd automatisch terug, ja zegt Hans als ik een stijve krijg gaat dat vanzelf. En als ik met me zelf speel dan komt er ook al zaad uit, goh dat zou ik wel eens willen zien zeg ik al vragend, ik schrok er gewoon van dat ik dat zelf durfde te vragen.

Kom zegt Hans gaan we op bed liggen, hij vroeg aan mij speel jij ook ooit met je piemel, ik zeg ja ik friemel er wel eens aan als ik in bed lig en dan krijg ik ook een stijve dat is wel lekker. Jamaar zegt hans komt er bij jou nog niets uit dan, ik zeg ja een beetje slijm, kijk zoals nu, we keken beide naar beneden en op mijn lul stond een druppeltje glinsterend vocht. MMMMM zegt Hans dat is nou geil, terwijl hij dat zegt pakt ie mijn lul en begint het druppeltje over mijn eikel uit te smeren, oooooooooo man wat was dat lekker, ik had het gevoel of mijn lul uitelkaar ging klappen zo hard was ie. Hans had het wel in de gaten dat ik het lekker vond, en hij zegt ik heb ook een druppeltje wil je die ook even uitsmeren, ik strekte mijn wijs vinger uit en smeerde zij geile druppel over zijn eikel uit. We waren gewoon heerlijk aan het genieten samen. Plots voelde ik Hans zijn hand op en neer gaan met mijn lul, man wat was dat lekker zeg, doe jij dat ook maar bij mij zegt Hans. Ik ging ook op en neer met Hans zijn piemel. Was wel een beetje raar gevoel zo die haartjes rond zijn piemel, het waren er niet veel maar ze stonden er wel.

Op een gegven moment hoorde ik dat de ademhaling van hans anders werd, en hij begon te hijgen, ik zeg tegen hem ik doe je toch geen pijn he, nee nee zegt Hans ga maar door je ziet zometeen mijn zaadjes. Ik kreeg ook een prettig gevoel in mijn onderbuik en auto matisch ging ik ritmisch mee doen met mijn heupen terwijl hij aan mijn piemel trok.

Hans ging dat ook doen en plost lag hij heel stil en gespannen, en voelde ik dat zijn piemel begon te schokken, en dat was ook zo ik keek naar zijn lul en zag dat er allemaal wit vocht uit zijn piemel schoot en op zijn buik belande. Ook ik kreeg een krampend gevoel in mijn onder buik, hee zegt Hans jij komt ook al klaar kijk, en inderdaad er kwam wat glazig vocht uit ooooooo wat was dat een heerlijk gevoel zeg.

Vermoeit en voldaan vielen we allebij naakt in slaap