Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 mannen en een slavin

Dit is een verhaal uit de categorie SM.
Het begon er mee dat ik (Peter) een aantal verhalen op internet geplaatst had. Naar aanleiding hiervan kwam er een reactie van Tamara, ze vroeg of ik nog meer verhalen gepubliceerd had en dus zond ik alle verhalen die ik tot dat moment geschreven had naar haar toe. We zonden een aantal leuke mails heen en weer en vertelde voorzichtig een aantal dingen over ons zelf en onze voorkeuren, de zaken die we geil vonden en wat we al wel mee gemaakt hadden en nog mee wilde maken.
We besloten elkaar te ontmoeten bij mij thuis. Tamara kwam op de afgesproken dag op exact het tijdstip dat we afgesproken hadden. We wisten van elkaar dat zij onderdanig is en ik Dominant ben. Bij binnenkomst maar direct de koe bij de hoorns genomen, het eerste wat ik bij binnenkomt zei was, slet kleed je op je lingerie na uit en dan kun je naar de kamer komen. Zonder iets af te wachten liep ik door naar de kamer. Na slechts een minuut stond ze al in de kamer, ze keek zoals te verwachten en ook passend is naar de grond en bleef met de handen naast haar lichaam netjes wachten op wat er komen ging. Ik bekeek haar eens van afstand en genoot van wat ik zag.

Een heerlijke vrouw van begin dertig met heerlijke grote tieten en mooie rondingen, niet te dik niet te dun, zoals een vrouw moet zijn dus. Ik besloot op te staan en haar eerst eens te keuren. Ik liet haar een rondje draaien zodat ik haar hele lichaam in me kon opnemen. Woog haar heerlijke grote tieten in mijn handen en taste haar lichaam af. Even met de handen in de bh die nauwelijks die grote memmen konden herbergen, ik voelde dat haar tepels al een beetje hard waren en wist dat die nog harder zouden worden.

Vervolgens even met mijn handen in haar slipje om met mijn vingers haar kut te onderzoeken. Mijn vermoeden word direct bevestigd, dit is een heerlijke geile teef, ze ziet er geil uit en ze is het ook, haar geschoren kut is nat en ik kan zonder problemen twee vingers door haar kutlipjes halen en voelen dat deze geile slet er zin in heeft. Het stemt me zeer tevreden wat ik zie en voel. Haar geile lichaam straalt uit waar ik op had gehoopt, namelijk een super geile slet die ik kan misbruiken. Ik besluit dat het tijd is om naar boven te gaan en zeg tegen haar, slet mee lopen. Ik wacht niets af en loop naar boven, wetend dat de zenuwen bij haar door de keel zullen gieren, maar ook wetend dat ze me inmiddels goed genoeg kent door de mails dat ik inderdaad haar mij bekende grenzen zal respecteren.

Boven aangekomen loop ik direct door naar mijn SM ruimte en laat haar plaats nemen in het midden van de ruimte en bind haar aan de stang aan het plafond vast en besluit om haar zintuigen verder te prikkelen door haar een blinddoek om te doen. Vlak voordat ik de blinddoek voor de ogen doe kijk ik haar recht in de ogen en vraag ben je er klaar voor ? Ze kijkt me met een openblik aan en zegt, ja Meester ik ben er klaar voor. Ze sluit haar ogen ten teken dat ze haar lichaam aan me toe zal vertrouwen, nu is haar welzijn mijn verantwoording, dat weten we alle twee. Ik loop naar de muur en zoek zorgvuldig uit mijn collectie zwepen een lieve zweep, wetend dat ze er geen ervaring mee heeft weet ik welke het meest geschikt is. Een relatief zware strokenzweep die niet zal striemen of echt pijn zal doen, maar wel het effect van onderdanigheid naar boven zal brengen. Goedekeuze gmail Net als ik de eerste voorzichtige klap wil uitdelen gaat de bel, ik weet wie dat zal zijn, immers hebben we afgesproken en ik ga naar beneden om de deur open te doen. Inderdaad het is John, die komt samen met mij deze heerlijke slet misbruiken, alleen weet ze het zelf nog niet, maar uit de mails die we hebben uitgewisseld weet ik dat deze heerlijke slet dat zeker niet erg zal vinden. John kijkt me verwachtingsvol aan en zegt en hoe is ze en hoe ziet ze er uit ?

Ik kan een glimlach niet onderdrukken en zeg, John het is een heerlijke blonde slet met heerlijke grote memmen en mooie rondingen, ze is echt lekker kom maar mee naar boven dan zul je het zien, ik stond net op het punt haar voor het eerst met de zweep kennis te laten maken. John keek me met vlammende ogen aan en zei, kom we gaan naar boven. Boven aangekomen keek ik John aan en zei, kleed je hier uit wees stil als je in de kamer komt, niet afwachtend liep ik door naar de SM ruimte. Ik streelde Tamara even over haar billen en liet rustig en wel overwogen de zweep op haar billen neer komen en lette goed op haar lichamelijke reactie. Ze schrok maar haar lichaam gaf duidelijk aan, ik wil meer van dit. Dus ik begon op een rustige manier haar lichaam zachtjes met deze starters zweep te bewerken. Het lichaam van Tamara sprak boekdelen, ze werd duidelijk geil van wat haar overkwam. Ik verwonderde me er over hoe ontspannen ze deze eerste ervaring over zich heen liet komen. Inmiddels kwam John ook heel zacht binnen, naakt als hij was keek hij met een goedkeurende blik naar Tamara. Ik deed een stapje achteruit en liet John even zijn gang gaan, hij betaste haar tieten, kut en kont en knikte zeer voldaan. John vond haar blijkbaar net zo geil als ik dat ook vond.

John deed een stap terug zodat ik het weer over kon nemen. Ik streelde Tamara verder en genoot van haar geile lichaam. Duidelijk was dat ze erg opgewonden was en er echt zin in had, haar lichaam en met name haar natte kut sprak boekdelen, Tamara wist dat ze ongegeneerd geil kon en mocht zijn en dat was ze duidelijk. Goedekeuze gmail Ik ging voor haar staan en zei, teef ik ga nu eerst je reet neuken. Ik zag haar schrikken en ze wilde iets zeggen maar mijn korte stil teef was voldoende om haar stil te krijgen. Ik keek John aan en met een uitnodigend gebaar gaf ik te kennen dat ik aan hem de eer gaf haar als eerste anaal te bezitten. John bedankte me met een knikje en glimlach, ik gaf John de ruimte en hij ging achter Tamara staan, trok haar slip opzij en zette zijn harde paal achterlangs tegen haar kutje en met een hand bewoog hij zijn harde lul tussen haar schaamlippen. Ik kende John inmiddels genoeg om te weten dat hij haar kutsappen als glijmiddel wilde gebruiken voor haar kontje. En inderdaad even later zette hij zijn eikel tegen haar kontje en trok haar iets naar zich toe en ik zag aan de reactie van Tamara dat zijn eikel dus al in haar kontje zat. John keek me vol triomf aan en hield haar bij de heupen vast, we wisten dat hij haar nu hard en stevig zou nemen en inderdaad hij begon zijn paal helemaal in en uit haar kontje te bewegen. Tamara werd duidelijk geil van het genomen worden in haar kontje, ze hijgde en steunde en dat spoorde John alleen maar aan harder bezit te nemen van haar kontje. Ik zag dat Tamara op het punt stond nu al klaar te komen en vond dat het tijd was voor de schrikreactie. Ik ging voor haar staan en zei, slet laat jij je kont maar zo neuken door een onbekende ? Ze schrok duidelijk, ze voelde dat ze nog steeds geneukt werd en voelde dat ik voor haar stond dus er moest iemand anders zijn die haar neukte. Ze verstarde en John zei, geeft niets hoer, ik neuk me eerst klaar in de geile reet van je, dan kunnen we daarna kennis maken. Hij trok zich verder ook niets meer aan van het verstarde lichaam van Tamara en neukte gewoon door. Ik spoorde John aan door de woorden neuk deze teef, leef je uit in die reet en neuk ons speeltje tot je geil klaar komt. John neuk jezelf lekker klaar in deze teef, ik zag dat Tamara geil werd van deze woorden het idee dat iemand die ze niet kende haar kont in bezit had genomen zonder rekening met haar te houden. Ze voelde zich ge- en misbruikt en genoot er in volle teugen van.

Tamara werd geiler en geiler en voelde dat John sneller begon te neuken en voelde hoe hij grommend in haar kont klaar kwam. Ze genoot en was zo geil, ze wilde ook klaar komen, maar net toen ze op het punt stond klaar te komen trok John zich uit haar kontje terug en zei, mhhh voor een eerste ronde wel lekker en gaf haar een klap op haar billen. Teleurgesteld dat ze net niet was klaar gekomen wilde ze afwachten wat er zou gaan gebeuren maar daar hoefde ze niet lang op te wachten. Ik ging achter haar staan en nam de plek van mijn maatje in en ramde in een keer mijn harde paal in haar kont. Gesmeerd door de geilheid van Tamara en sperma van mijn maatje ging dat heel makkelijk en ik neukte direct hard en snel in haar kont. Tamara had nu amper meer iets nodig in slechts enkele seconden was het wegebbende orgasme terug en kwam ze al na 10 stoten gillend klaar. Ik nam haar bij de heupen en ging door haar kont te neuken, ik zag dat John voor haar knielde en haar clit aan het likken was, Tamara werd duidelijk helemaal gek van deze behandeling. Ik zei in haar oor terwijl ik haar gewoon door bleef neuken, zo hoer sta jij hier een beetje klaar te komen ? Jij bent een slet, een sloerie met dat hoerenlichaam. Het orgasme van Tamara nam af en ik begon haar rustiger te neuken, toen ik merkte dat ze tot rust gekomen was trok ik me uit haar kontje terug en zei, ik neuk me dadelijk wel verder in je klaar. John en ik gingen rustig zitten en keken op een afstandje toe hoe deze geile vrouw op dit moment was wat we alle drie graag wilde, slet en hoer en open om geheel misbruikt te worden door ons en dat we haar verder misbruikte mag duidelijk zijn en komt in het volgende deel. [email protected]