Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 ontmaagdingen in 1

Dit is een verhaal uit de categorie Overige.
Ik ben Geert, ik ben 17 jaar oud en woon ergens in Zuid-Gelderland. Het is nu zo'n beetje eind winter en we krijgen weer een klotetijd met school. Maar dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, zolang je et maar goed aanpakt, zoals ik het afgelopen winter heb aangepakt.
Ik zou jullie eens gaan vertellen wat er allemaal gebeurd is in die koude wintermaanden.
Op school maak ik altijd alles samen met vriend van mij, ik bedoel dan de werkstukken, want huiswerk maak ik toch niet, heeft toch geen zin. Ik zit tegenwoordig bij een paar lessen maast een lief, niet al te verlegen, en zeker zo belangrijk een mooi meisje, ze heet Mieke en is ook 17. Ze heeft blond krullend haar en is mooi slank en heeft mooie borster om te zien met de kleren aan, ik gok iets meer dan een handje vol.
De laatste tijd begint iedereen een beetje onaardig tegen haar te doen, dus neem ik het voor haar op en ze neemt me helemaal in vertrouwen.
Het was een maandagmorgen, Mieke en ik zaten samen gezellig naast elkaar bij het meest saaie vak allertijden nederlands. We moesten een werkstuk maken (een Praktische Opdracht (PO)). Dus ik kijk naar die vriend van mij, maar het leek er volgens mij op dat hij het een ander iemand gaat doen. Dus ik vraag aan Mieke of wij het samen zullen doen. Is goed zegt ze. Op de weg naar huis fiets ik samen met een vriend van mij en ik zeg, met wie doe jij die PO nederlands? Met niemand zegt hij. Hij dacht dus dat wij et weer samen zouden doen dus ik zeg ow, maar ik doe et samen met Mieke. Dus na wat verwijtingen naar mijn richting vind hij et uiteindelijk wel goed.
Toen ik thuis kwam zette ik zoals gewoonlijk de computer aan en legde mijn telefoon op tafel. Nog geen 5 minuten later belde Mieke op of ik vrijdag met haar mee ging naar het cafe om de hoek. Ik stemde daarmee in, ik fantaseerde stiekum wat, want ik wist toch wel dat het niks zou worden tussen ons, want zij valt volgens mij alleen maar op ouder. En in et cafe om de hoek zie ik haar ook altijd met dat ouder tuig staan, en dan hoor ik 's maandags met wie allemaal gezoend heeft, maar het het blijft altijd bij zoenen, ze heeft het nog nooit gedaan. Dus na een plek en een tijd te hebben afgesproken wachte ik stiekum op vrijdag.
Het is ondertussen dinsdag, we hebben elkaar nauwelijks gezien maar moesten nog wel wat voor onze PO doen, ze belde me op of ik zin had om ff langs te komen, met nadruk op komen. Is goed zei ik en ze legde me uit waar ze woonde.
Ik sprong op de fiets en fietste naar Mieke toe. Ik belde aan. Haar moeder deed open. Ik stelde me voor en zei daarna dat ik voor Mieke kwam. Haar moeder zei dat ze op haar kamer was om zich om te kleden dus dat ik wel even in de woonkamer kom wachten. Maar toen riep Mieke van boven dat ik boven mocht komen, dus ik liep de trap op. Ik moest helemaal naar de zolder. ik deed haar kamerdeur open en daar lag ze. Op bed met haar mooie donker groene BH en string. Ik zag haar liggen en kreeg meteen een harde bobbel in mijn broek. Ze lachde verleidelijk en wenkte me met haar wijsvinger. Ik maakte aanstalten om rustig naar haar toe te lopen. Ze strekt zich uit. Haar borsten springen bijna uit haar BH. Bij haar aangekomen doet zij heel rustig mijn trui uit, daarna mijn T-shirt. Ze kijkt wat naar beneden. Ze ziet de bobbel in mijn broek. Ze lacht weer zacht en zegt, wacht maar af, je krijgt em zo nooit meer na beneden, die stuurknuppel van jou. Ze doet langzaam mijn knoopje van mijn broek open en met haar tanden. Met haar handen doet ze mijn boxershort en broek tegelijkertijd naar beneden. Ze ziet mij harde lul van een centimeter of 18. Ze vroeg aan mij of deze lollie ook een zahte nasmaak had. Ik lachte en zei, ik weet et niet, misschien na lang genoeg likken??? Maar ik wist wel beter ik kon het net al bijna niet houden. Misschien 2 minuten, danheeft ze et wel dacht ik. Ze begint zachtjes te likken. Van de balzak tot aan het topje, waar ze telkens harder begint te zuigen. Ze wrijft met haar vingers bij mijn schaamstreek en stopt met likken. Ze gaat steeds harder zuigen, mijn lul verdwijnt ook steeds dieper in haar mond. Ik pak haar hoofd vast met haar handen en krioel wat door haar haar, Daarna laat ik haar mijn lul helemaal opzuigen en ik beweg mijn hadnen heen en weer.
Ik voelde het komen. Ik zei dat het kwam. Maar ze bleef gewoon doorzuigen, nog geen tien seconden later kwam ik klaar in haar mond. Ze moest bijna kotsten maar ze slikte alles optijd door. Ze stond op en gaf me een heerlijke zoen, ow wat kan zij goed zoenen. Tijdens het zoenen maakt ik haar BH los en leg haar zachtjes op het bed. Ik keek naar haar borsten, hele mooie ronden borsten met op te juiste plek de tepels, die ondertussen steenhard geworden waren. Ik begon haar lichaam zoenen, eerst haar mond toen zachtjes naar beneden naar haar borsten Ik likte de ene tepel, en mijn hand masseerde de andere borst. Ze begon zachtjes te kreunen. Ik ging verder naar beneden, tot haar navel, daar bleef ik ook even hangen, zodat ik haar stringetje uit kon doen. Ondertussen was ik met mijn tong rond haat navel bezig, ze giegelde een beetje. Ik ging weer verder naar onder, naar haar kale kutje, volgens mij had ze die net geschoren want hij was superglad., ik begon eerst om haar kutje te likken, langzaam werden de rondjes steeds kleiner en kwam ik in haar holletje ze kreunde al lichtjes maar toen ik eenmaal in haar holletje heen en weer bewoog en het werd goed nat, toen begon ze pas te kreunen. Ik kreeg al die heerlijke lichaamssappen in mijn mond, en ik bleef maar door likken tot ze schokkend en kreundend klaar kwam. Ze hijgde nog na toen ze ze me omgooide en zij bovenop ging zitten. Met haar hand stopte ze mijn weer hard geworden lul in haar vochtig holletje. Ze bewoog op en neer. Ze begon weer rustig, ze pakte mijn tepels en speelde ermee en ik pakte haar borsten en masseerde ze, ze ging steeds sneller op en neer. We kreunden alletwee, ik dacht nog even aan die ma die beneden zat, maar ik dacht wat kan mij et ook schelen, dus ik begon harde te kreunen, Dat hoorde Mieke en ging mee kreunen, een paar minuten later kwam zij kreunend klaar, haalde mijn lul uit haar natte holletje en draaide Mieke om, ze kon dacht ik waarschijnlijk niks meer in haar kutje verdragen dus besloot ik haar tussen haar borsten te neuken, en niet veel later kawm ik klaar, het sperma vloog en over haar tieten en over haar gezicht, ik likte er wat vanaf. En daarna we zijn samen gaan douchen. Daar is niks speciaals meer gebeurt.
Na dit alles hebben nog wat aan onze PO gewerkt en daarna ben ik naar huis gegaan, onderweg dacht ik er eigenlijk pas aan hoe mooi et was, we zijn alletwee gewoon ontmaagd op een dinsdagmiddag. Achja, ik had nu wel weer zin in school en zeker in vrijdag, naar het cafe om de hoek

Hoe dit allemaal afloopt horen jullie de vogelde keer

P.S. de namen zijn verdraaid omdat het maar een fantasie is