Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 Verschillende Staven...

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Ik zal me eerst voorstellen! Ik ben Ruurd, 26 jaar,single en zie er goed uit. Ik lig goed in de markt bij de vrouwen, maar mijn fantasie is eindelijk uitgekomen!

Gister ben ik wezen stappen in Amsterdam met een groep vrienden. Na een paarbiertjes en shotjes belanden we in een kroeg waar voornamelijk dames liepen,ideaal dus voor een groep vrienden! Wat mij opviel was een vrouw die mij de hele tijd aankeek. Ze was rond de 50 jaar oud maar zag ernog zeer goed uit voor haar leeftijd! Blond haar, mooie lange benen, uitdagende ogen en de rondingen op de goeie plaats... Wat ook opiel was haar strakke huid, ik schatte haar rond de 3.

Na een tijdje oogcontact met haar te hebben gehad schoof ze langzaam naderbij. Daar zaten we dan, naast elkaar op een kruk, drankje op de bar, en eindelijk begon het gesprek. Ze bleek Natalie te heten, bij een grote bekende bank te werken en single te zijn. Ondertussen hadden mijn vrienden ook allemaal beet, echter met dames uit de eigen leeftijds categorie. Het gesprek tussen Natalie en mij begon steeds flirteriger te worden, en de vragen werden steeds opener. Zo bekende ze me op jonge mannen te vallen ( ik zie mezelfnog als jongen ), en een tattoo te hebben vlak boven haar billen. Ik vroeg haar of ik deze mocht zien waarna ze antwoordde dat dat mocht, maar dan wel bij haar thuis. Uiteraard twijfelde ik geen moment en verliet ik samen met haar de kroeg.

Bij haar thuis aangekomen wachtte mij een aangename verrassing, ze woonde in een zeer groot grachtenpand op 5 minuutjes van de kroeg. Eenmaal binnen hingen er in de gang allemaal excentrieke naaktportretten van vreemde mensen. We gingen zitten op de bank en de tv ging aan. Zoals elke nacht waren er alleen maar sexreclame's op. We raakten weer in gesprek over haar tattoo en eindelijk stond ze op en toonde ze 'm aan me. Het was een vlindertje. Ondertussen keek ik niet naar de tattoo, maar naar haar bilspleet. Ze keer uitdagend over haar schouder en vroeg of hegt me beviel wat ik zag. Uiteraard bevestigde ik haar vraag. Hierop draaide ze zich om en ging ze op mijn schoot zitten. Ze keek me diep in de ogen en vroeg me of ik zeker wist of ik verder wilde gaan... Ik knikte ja.

Ze ging me voor naar haar slaapkameren ze zei me op bed te gaan liggen. Ik liet me achterover op haar bed vallen. Ik moest mijn armen spreiden waarop ze mijn polsen vastklikte in een paar boeien. Mijn armen werden aan elke hoek van het bed bevestigd,dus ik kon geen kant meer uit. Natalie kwam op mij zitten en boog voorover. Ik zag hoe ze haar lippen naar de mijne bracht en me langzaam en diep begon te zoenen. In mijn broek begon mijn pik grotere vormen aan te nemen. Daar lig je dan, vastgebonden en met een rijpe vrouw die je heerlijk zoent... Ik kon het slechter treffen!

Na een zoen van enkele minuten stopte ze en klom van me af. Ze gaf aan dat ze wat makkelijkers ging aantrekken. De lampen gingen uit en ik zag niks meer. Plotseling voel ik dat mijn haren ast worden gegrepen en dat er snel een blinddoek voor mijn ogen word gedaan. Ik voel me onderdanig... Ik hoor de lichtschakelaar weer aangaan,maar tevens een andere vrouwenstem zeggen: "Zo, dat is een lekker jonge vent, die gaan we lekker gebruiken". Ik ben dus overgeleverd aan twee vrouwen, de wens van elke man?!

Ik voel dat mijn broek los word geknoopt en tegelijkertijd word mijn shirt kapot geknipt. 4 Handen gaan over mijn lichaam,verkennen elk plekje. Ik voel dat er iets tegen mijn gezicht aan beweegt. Als ik mijn mond moet openen merk ik dat het een borst is. Ik zuig aan de tepelen ik merk dat deze erg groot word. Hup, daar is de andere tepel,wederom lekker groot. Ondertussen worden mijn beken, voeten en buik gestreeld. Ik word gek en voel het voorvocht uit mijn pik lopen.

Dan voel ik hoe een mond zich om mijn eikel sluit. Met veel kracht wordt erop gezogen, dit hou ik niet lang vol. Ik vind het heerlijk om gepijpt te worden! Ondertussen heeft de tepel plaats gemaakt voor het heerlijke natte kutje van de dame welke ik net verwende. Ik bijt zacht op haar schaamlipjes en zuig lekker op haar harde klit. Als ze bijna klaar komt verschuift ze plots. Ik lik wel door, maar ruik een andere geur. Ik lik haar aarsje! Langzaam begint haar aars te ontspannen en kan ik proberen mijn tng erin te steken. Vind je het lekker mijn kont te likken? Vraagt ze. Ik kan het alleen maar beamen. Doe het maar,zegt ze tegen haar vriendin welke me lekker pijpte. Direct voel ik dat mijn billen van elkaar worden getrokken en mijn aars word gelikt. Ik werd een beetje bang, maar genoot ondertussen bij elk likje meer...

Na een tijdje zo gelegen te hebben gaat mijn blinddoek af en eindelijk zie ik de andere vrouw. Het is een vrouw van ongeveer 30 jaar oud, donker getint,1.90 lang, en een mooie huid. Natalie loopt de kamer uit. Haar vriendin blijkt Crystal te heten. Crystal gaat omgedraaid op mijn borstkas zitten en zuigt hard aan mijn pik. Plots stopt ze en zegt dat ze een verrassing voor me heeft. Ze draait zich om en ik word gek. Een grote bruin/roze eikel kijkt me aan... Crystal heeft een pik,ze is een shemale! Twee fantasieeen en 1 klap,een rijpe vrouw en een shemale. Ruw wordt ik uit mijn gedachten getrokken als ze grof haar pik in mijn mond drukt:" Zuigen sletje", bijt ze me toe. Ik gehoorzaam haar en zuig op die lekkere dikke eikel. Ze heeft een flinke pik, zeker 20 centimeter lang. Terwijl ik pijp kijk ik omhoog en zie haar grote borsten. Ze trekt heftig aan haar tepels terwijl ze in mijn mnd begint te stoten. Ik trek het niet en moet kokhalsen, maar ze trekt mijn hoofd strak tegen zich aan.

Ik word gewoon gebruikt en vind het nog geil ook. Dan hoor ik de stem van Natalie weer. Ik voel Natalie haar tong weer op mijn aars, echter er prikt iets hards tegen mijn knie aan. Ze steekt een vinger in mijn aars en begint ruw te draaien. Als ik wil kijken zet Crystal me weer op mijn plek door haar dikke pik weer ruw in mijn keel te stoten. Natalie smeert glijmiddel op mijn poepertje en drukt er een tweede vinger bij. Ik wist niet dat dit zo geil kon zijn! Dan moet ik mijn benen optrekken. Ik pijp Crystal terwijl zij mijn benen omhoog houdt. Natalie komt even naast me staan. Ze heeft een voorbind dildo om. Roze, adertjes, helemaal compleet dus. Ze ramt de dildo mijn mond in zodat ik deze lekker nat kan maken... Crystal schuift haar pik weer in mijn gewillige mondje en ondertussen voel ik de harde kop van de dildo tegen mijn poepertje aan. Langzaam begint Natalie te drukken. De spanning op mijn sluitspier neemt toe. Maar dan gebeurt het, de eikel schiet voorbij mijn sluitspier en ineens schiet de hele voorbinddildo in mijn kont! Tranen schieten in mijn ogen, maar tijd om te klagen is er niet, want Crystal's dikke pik moet ook gezogen worden.

Natalie houdt even rust maar dan begint ze langzaam te bewegen. Eerst rustig, maar de weerstand neemt af en ze neukt mijn kont lekker hard door. Boven mij begint iemand zwaar te hijgen:" Zuig me sletje, ik spuit mijn dikke zaad in je keel". Het enige wat ik kan denken is graag Crystal. In twee gaatjes wordt ik genomen. Mijn poepertje is lekker opgerekt en wordt goed genomen. Dan voel ik een warme vloed in mijn mond, Crystal loost haar kwak heerlijk in mijn mond. Het smaakt beter dan verwacht, ik slik alles lekker door.

Dan trekt Natalie de voorbind dildo uit mijn kont. Met een plop gaat ie eruit. Mijn boeien worden losgemaakt opvoorwaarde dat ik me gedraag. Ik beloof dit. Ik draai me om en ga op handen en knieeen zitten,klaar om Crystal te ontvangen. Ik merk dat ze achter me gaat zitten en direct die dikke pik in me ramt. Ik word genomen als een sletje, ze pakt me bij mijn heupen en stoot lekker diep in me. Harde tikken krijg ik op mijn billen, ik word lekker gebruikt. Ondertussen trekt ze lekker ruw aan mijn pik. Natalie komt voor me zitten en schuift de dildo mijn mijn mond. Ik proef mijn eigen darmen... Vrij snel spuit ik mijn zaad in de hand van Crystal die alles oplikt. Ze neemt me lekker hard en neukt zichzelf naar een hoogtepunt. Plotseling pakt ze me stevig vast en met een oerkreet spuit ze haar zak diep in me leeg.

Verzadigd liggen we op bed. Ik geef aan te moeten plassen, en de dames moeten ook. Natalie gaat op het toilet zitten, maar ik kan haar net op tijd stoppen. Als we dan toch bezig zijn weet ik ook nog wel wat geils! Ik ga in bad zitten en vraag Natalie om boven mij te gaan hangen. Wijdbeens staat ze boven me en ik begin haar blaas te masseren. Ik voer de druk op waarna een warme straal urine op mij neerdaalt. Ze beweegt heen en weer waardoor ik compleet ondergepist word. Ze vult mijn mond, plast over mijn buik en mijn pik. Ondertussen staan Crystal naast het bad. Ik masseer ook haar blaas. Weer een warme straal urine komt op mij neer, deze keer vanuit naast het bad. Ik trek aan de grote ballen van Crystal. In concentreet me volledig op Crystal als Natalie plotseling met haar kutje op mijn mond gaat zitten. Snel bef ik haar rijpe kutje. Ik knabbel, lik, zuig en zoen haar lekkere rijpe poes!

Als een klein gebruikt jongetje lig ik in bad. De dames kruipen op me en de kraan gaat aan. Nog even spelen we met elkaar als we de ogen dicht doen en na genieten van deze heerlijke nacht. Ik hoop dat er nog veel zullen volgen, want eerlijk gezegd vind ik het lekker om gebruikt te worden!