Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 Vrienden

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Het was een warme zomerdag zoals al bijna de hele zomer, ik ben een jongen van 17 jaar donkerblond haar niet dun maar ook niet dik en geschoren op de juiste plekken. Ik zou naar een vriend gaan om hem te helpen met wat problemen met de computer. Ik belde aan bij zijn huis en we gingen meteen naar zijn kamer. Ik was even bezig en na een minuutje was het al weer klaar, gewoon een stekkertje los. Ik starte de computer om er zeker van te zijn dat er geen verdere problemen waren ging ik dus nog even op onderzoek uit. Mijn vriend ging ondertussen wat drinken halen. Zo kwam ik erachter dat hij een paar plaatjes op zijn computer had van een paar hele mooie meiden, ik bladerde erdoor en toen zag ik dat er topless fotos bij waren. Ik voelde me broek spannen om me harder wordende lul. Ik had zin om even te rukken maar dit kon niet omdat me vriend elk moment terug kon komen. Ik wreef even zachtjes over me kruis, en ging verder. Toen kwam me vriend binnen en zag de plaatjes.

Ik ging gewoon verder met kijken op zijn hardeschijf wat er allemaal op stond. Draaide nog een virus scan en een spyware scan. En toen vroeg hij aan mij, vond je ze mooi? Ik vroeg hem wat hij bedoelde en hij zei dat hij de meisjes op de fotos bedoelde. Ik kon niets anders dan toegeven, hij had me immers ook over me kruis zien wrijven. Werd je opgewonden was zijn volgende vraag. Erschoten allerlei dingen door me hoofd en onder andere de fotos weer, me pik begon weer te groeien en ik antwoorden met een simpel ja. Ik wordt er ook altijd zo hard van zei hij tegen mij. Ik was verbaasd over zijn woord keus maar liet me niet van stuk brengen en zei dat ik dat ook werd. Hij stelde voor om wat aan die hardheid te doen. Hij pakte de muis en zette de fots er weer voor, me paal reageerde meteen en steeg naar maximale grote die mijn broek toe liet. Hij vroeg me of ik nou niet wou rukken en ik zei dat ik dat inderdaad wel wilde. Hij opende toen zijn broek en haalde zijn harde leuter te voor schijn.

Ik ook zei hij terwijl hij begon te trekken. Ik keek even toe en hij zei toen, mag ik jouwe is zien. Ik moest even slikken en knikte toen. Voor dat ik in beweging kon komen had hij mijn rits al open gedaan. hij haalde me lul te voorschijn en begon te trekken. Het voelde heerlijk veel beter dan je eigen hand dacht ik. Ik pakte toen ook zijn pik vast en begon zachtjes te trekken. Zo zaten we een minuut of tien en toen zei ik dat hij moest stoppen omdat ik anders klaarkwam en dat wou ik nog niet. Hij stond op en trok zijn broek naar beneden en bukte voorover. Neuk me in me kont zei hij tegen mij.ik trok me voorhuid terug en zette me eikel tegen zijn anus en begon te drukken. Het wilde moeizaam toen zei hij wacht maar even. Hij draaide zich om en knielde voor me neer en begon me meteen te pijpen. Hij pijpte me tot me pik kledder nat was en zei probeer het nog is. Ik zet me eikel tegen zijn sluitspier en nu floepte hij meteen naar binnen. We neukte rustig en gedachten schoten door me hoofd. Ik keek naar het computer scherm waar 2 mooie jonge dames stonden met hun shirtje omhoog en hun broek omlaag. Dit wond me nog meer op en begon harder te stoten. Nu pakte ik ook zijn pik vast en begon te rukken. Na een minuut of 2 kwam hij schokkend klaar in mijn hand en kneep hij hard met zijn kont om mij pik. Ik moest even slikken maar hield het vol. Hij kwam weer voor me op zijn knieen en begon weer te pijpen. Naar een paar seconde voelde ik dat me sperma eraan kwam en vertelde dit hem. Hij begon me boven zijn gezicht aftetrekken en ik kwam schokkend en kreunend klaar. Hij likte de laatste restjes van me pik. Ik opende me ogen en zag dat zijn gezicht helemaal onder de sperma zat. Helaas moesten we nu stoppen want zijn zusje zou zo thuis komen. Ik trok me broek omhoog en bedankte hem. Hij zei dat we het een andere keer wel over deden en dan wat langer. Ik stemde toe en ging toen weer naar huis. De volgende dag ging de telefoon, de computer was stuk of ik even kon komen kijken...

Bij goede beoordeling of leuke reacties komt er vervolg...