Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 Vrienden: Spanning

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Zoals jullie in het vorige deel konden lezen heb ik me eerste homosexuele ervaring gehad samen met een goede vriend van mij. Ik was verast toen hij me weer belde met de medeling dat zijn computer weer kuren vertoonde, maar met verukking stapte ik op me fiets en reed in moordend tempo naar zijn huis. Hij deed open en liet me binnen. Hij bood wat te drinken aan wat ik ook graag aannam. Daarna ging hij me voor naar boven, ik keek naar zijn smalle sexy kontje en kreeg meteen een harde. Toen we op zijn kamer waren en ik de deur had gesloten trok ik zijn broek naar beneden en meteen zijn boxer erbij. Ik kneede zijn kontje en pakte vervolgens van achter zijn pik. Ik drukt hem met zijn kont tegen me kruis en hij moest me harde voelen. Ben je al zo opgewonden zei hij tegen mij. Ik hijgde iets in zijn oor wat ja moest voorstellen. Ik trok mij broek naar beneden duwde zijn hoofd naar beneden en zette me eikel tegen zijn ster. Ik duwde en hij zuchte. Hij gleed gemakkelijker dan vorige keer na binnen ergens vond ik dat jammer, want vorige keer pijpte hij me eerst lekker nat dacht ik. Maar nu neukte ik lekker in zijn strakke smalle kontje. Ondertussen betaste mijn handen zijn ballen en zijn harde pik. We waren de enige thuis en omdat zijn buren best nog op een afstand woonden kon we zoveel lawaai maken als we wouden. Hij zuchte diep en kreunde hard, toen begon hij me op te hitsen. Oh jah! Neuk me hard! Neuk me hard in me kont! Spuit je zaad in me reet! Kom klaar in me darm! SPUIT! SPUIT! SPUIT! en hij kreunde diep.

Ik begon harde te rammen en harder, zijn sluitspier pulseerde om mijn harde lul. Ik hield het niet meer en met een diepe kreun spoot ik zijn darm vol met sperma, het was het lekkerste orgasme ooit, naar 3 stralen diep in zijn kontje gespoten te hebben trok ik hem eruit en spoot al trekkend aan me pik nog 2 over zijn rug. Nog steeds voelde ik de genots trekken van mij penis door galmen in mijn buik en de rest van mijn lijf. Ik opende mijn ogen en keek naar mijn vriend zijn rug zat onder de spatten sperma en zijn kont stond nog open. Hij kwam weer recht op staan en zijn harde pik klopte nog en stond nog recht vooruit. Ik ging door mijn knieen en nam zijn lul in mijn hand. Ik trok hem langzaam af, het voorvocht kwam uit zijn pis gaatje, ik likte het langzaam op Ik had al vaak mijn eigen sperma geproeft wat ik ook al zeer geil en lekker vond smaken, maar dit smaakte nog beter. Ik nam zijn lul nu helemaal in mijn mond, en deed wat ik dacht dat ik lekker zou vinden. Ik keek naar boven terwijl ik hard op zijn eikel zoog en mijn tong over het pisgaatje schoot. Hij had zijn ogen dicht gedaan, zijn hoofd licht achter over en zijn mond half open. Ik wou dat hij in me gezicht zou spuiten. Ik likte zijn stam en kneede zijn ballen, toen zei ik. Spuit maar lekker op mijn geile pijp bek! spuit je zaad op me neus in mijn ogen. Ik trok hem af en likte zijn ballen. Hij kreunde hard en zei dat hij ging komen.

Ik hield me tong tegen zijn eikel terwijl ik hem hard aftrok. Mijn andere hand ruste op zijn ballen en oefende druk uit terwijl mijn vinger zijn kont in schoot. Hij kreunde hard toen ging zijn pisgaatje open en spoot er een lading sperma uit, ik voelde 3 stralen in me gezicht landen, de eerste was zo hard dat hij over me heen schoot en daarna spuitte er nog eentje minder ver en lande op mijn buik. Ik zoog zijn pik naar binnen en zoog hem hard af. Daarna viel hij uitgeput achterover op zijn bed. God wat was dat lekker zeg zei hij tegen mij. Na tien minuten besloot ik me te gaan wassen, ookal had ik het meeste sperma lekker op gesmikkeld plakte ik wel wat. Ik wast me snel trok me kleren weer aan, en daarna deed mijn vriend het zelfde. Hij zei tegen mij dat ik meest moest komen. Ik liep achter hem aan en weer kon ik me ogen niet van dat lekkere kontje afhouden. We liepen naar buiten en vervolgens weg van zijn huis. We kwamen aan op een veldje, het was best verlaten terwijl daar overdag constant kinderen spelen.

Maar nu s avonds rond een uur op negen was het verlaten. Er was ook een speel toestel van hout, het kasteel werd het genoemd door de kinderen en dat was ook heel logisch. Hij ging naar binnen en ik volgde hem. Het was een groot toestel zodat zelfs wij er met onze 1.85 en 1.88 er makkelijk in konden staan. Hij trok zijn broek naar beneden en begon zich aftetrekken... Wat er verder gebeurde vertel ik bij een goede beoordeling en/of leuke reacties...