Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 Vriendinnen & Zoon - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Twee dagen later moest Martin weer voetballen. Hij wist dat zijn moeder altijd kwam kijken maar toen hij met zijn team het veld opstapte zag hij tot zijn verwondering dat Sasja ook was komen kijken.
De twee vrouwen zaten apart in een hoekje van de tribune en zwaaiden naar hem. Jenny was niet verrast toen Sasja belde om samen met haar naar Martin te kijken. Ze hadden elkaar innig omhelst toen Sasja haar voordeur was binnengestapt om Jenny te halen. Sasja keek ontzettend gelukkig uit haar ogen maar had ook iets geheimzinnigs over zich.

"Ze weet het van Martin en mij' schoot door Jenny's hoofd en het wond haar ook nog op.

"Je weet het van Martin en mij, " zei ze tegen haar vriendin onder weg naar het voetbalveld. Sasja knikte. "Ik vermoedde het al een tijdje, maar Martin heeft het me nu zelf verteld. Niet uit zichzelf hoor, ik heb hem uitgehoord. Sorry hoor, maar ik moest het weten"

"En, wat vindt je ervan?" vroeg Jennny toch een beetje angstig. Stel dat Sasja hun gedrag zou afkeuren en het hele notariskantoor zou rond vertellen.

"Ik vindt het perfect dat jullie dat doen, jullie houden echt van elkaar, als man en vrouw, ik kan alleen maar zeggen dat als ik zo'n zoon had ik het ook zo zou doen." Even viel Sasja stil maar niet lang.
"Maar ik ben wel degelijk verliefd op die vent, " vervolgde ze. "en ik weet bij God niet hoe dat nou moet tussen mij en hem, jou en hem en ook tussen ons twee. Ik wil jou en Martin niet kwijt, jullie zijn als familie voor mij." Sasja huilde bijna toen ze dit zei. Jenny moest ook slikken maar wreef even over de wang van haar vriendin, het kwam allemaal goed. "We gaan hem delen, vanavond al, hij is voortaan van ons samen." Sasja keek haar even wat vreemd aan maar toen brak er een glimlach bij haar door.
Jenny zuchtte opgelucht, het was goed.

Tijdens de voetbalwedstrijd bespraken ze giechelend de viriliteit van hun minnaar die een dijk van een wedstrijd speelde. Hij was de beste van het middenveld en scoorde ook nog eens het winnende doelpunt, het kampioenschap was nu heel dichtbij.

Toen de spelers zich gingen douchen gingen Jenny en Sasja weer naar Jenny's huis.

"Blijf je eten?" vroeg Jenny met een glimlach, "Martin komt over een uurtje wel thuis, dan halen we wat van de chinees." Sasja had niet veel bedenktijd nodig. "Graag" zei ze slechts.

"Nou, dat is dan geregeld. Maar nou heb ik een ideetje, wil je het horen?"

"Vertel" zei Sasja en luisterde eerst verbaasd maar even later enthousiast naar Jenny's plan.

Martin stak de sleutel in het slot en gooide zijn jas op de kapstok. Toen hij de kamer binnenstapte was er de eerste verrassing: Sasja was er en ze dekte de tafel. De tweede verrassing was dat ze gekleed was in een lang rood chinees gewaad en hij wist tamelijk zeker dat ze er niets onder aanhad. Eerst wist hij even met zijn houding geen raad tot zijn moeder uit de keuken kwam en dat was de derde verrassing, ook zijn moeder had zoiets aangedaan maar dan hemelsblauw van kleur en van haar zag hij duidelijk dat ze daaronder naakt was.

Jenny knikte hem bemoedigend toe, het was die kleine aansporing die hij nodig had. Hij stapte op Sasja af en kuste haar op haar wang. Toen ze zich helemaal naar hem toedraaide kuste hij haar schuchter op haar mond die ze even voor hem opende en even hadden hun tongen contact met elkaar. "Zo lekkere vent" zei ze zacht en gaf hem nog een kusje na. Daarop stapte Martin op Jenny af en wilde haar ook op haar wang zoenen maar zijn moeder bood meteen haar lippen aan. Het werd een korte tongzoen terwijl Jenny hem nog even in zijn billen kneep maar zover was hij nog niet. Wat verlegen wende hij zich af en vroeg zich af wat hij met deze situatie aan moest.

De vierde verrassing was dat de dames een complete Chinese rijsttafel hadden laten aanrukken, samen de gerechten opdienden en op de warmhoudplaatjes plaatsten. Daarna volgde nog wijn en bier.
"Zo, en nu gaan we eten." zei Jenny gedecideerd. Martin zat aan de ène kant van de tafel, de vrouwen tegenover hem.Ze smulden van alle gerechtjes en dronken rijkelijk waardoor de spanning wegebde en de sfeer erg prettig begon te worden. Sasja voelde zich nu helemaal opgenomen door het gezinnetje van moeder en zoon en zo voelden Martin en Jenny dat ook.

Martin begon halverwege de maaltijd al ontzettend geil te worden omdat hij onder die Chinese gewaden hun borsten vrijelijk zag bewegen en hij zijn ogen er bijna niet vanaf kon houden, wat natuurlijk niet onopgemerkt bleef.

"Martin ziet Chinese heuvels, " grapte Jenny en schudde haar borsten nog eens extra.

"Misschien heeft hij zelf wel een berg in zijn broek, " lachte Sasja. En zo bleven de grapjes maar komen, steeds schuiner, steeds schunniger, zodat er een ander soort spanning begon te komen als die er eerst was. De kamer begon naar seks te ruiken. Martin boog over de tafel heen en gaf de vrouwen èèn een diepe tongzoen. "Omdat jullie de mooiste en de liefste van de hele wereld zijn, " verklaarde hij met een glimlach en dat brak de avond open. Sasja kon zich niet meer inhouden, ze stond op, liep om de tafel heen en ging op zijn schoot zitten en sloeg haar armen om hem heen. Ze keek hem even aan en kuste hem toen lang en diep. Het was een hartstochtelijke tongzoen die ook Jenny niet kon weerstaan. Ook zij stond op en ging bij het kussend stelletje staan en streelde ze alle twee door hun haar heen. Toen Sasja en Martin de kus verbraken bukte Jenny zich naar zijn mond en kuste hem net zolang en hartstochtelijk als haar vriendin had gedaan. Vier keer herhaalden ze deze kus tot Jenny recht ging staan en naar de bank liep. "'Kom, hier is het wat gemakkelijker, " zei ze. De twee anderen volgden haar. Martin mocht uiteraard in het midden zitten, liet zich graag tongzoenen en wreef door de gewaden heen over de borsten van beide vriendinnen. Het was Sasja die door de stof heen aan zijn gigantisch stijve pik voelde en het was Jenny die zijn broek opende, het waren de dames samen die zijn broek en onderbroek omlaag trokken en van zijn enkels trokken. Samen namen ze ok zijn sokken voor hun rekening en samen trokken ze zijn T-shirt over zijn hoofd.

"Zo hè, wat een kanjer is het toch, " zuchtte Sasja en pakte weer zijn pik beet waar ze zachtjes aan begon te trekken terwijl Jenny aan zijn tepels likte.
Nu jullie, nu moeten jullie je uitkleden, " zei Martin schor. De vriendinnen keken elkaar aan en knipoogden. Ze stonden gezamenlijk op en gingen vlak voor hem staan, ze hadden alles tot nu toe van te voren besproken, ook dit ogenblik. Langzaam trokken ze hun gewaden omhoog. Eerst tot hun knieën, toen tot net onder hun kutjes en toen tot hun navels. Ademloos keek Martin naar de sappige spleten die al half voor hem openstonden en wilde er al naar grijpen.

"Nog niet, geile beer, " zei z'n moeder "we zijn nog niet klaar." Weer gingen de gewaden wat hoger, net tot de randjes van hun tepels om daarna hun borsten helemaal aan zijn geile blikken te geven. Pas toen trokken ze het kledingstuk over het hoofd en lieten het op de grond vallen. Ze gingen nu pal voor hem staan.

"Nou wat vindt ervan? Ben je nu tevreden?" fluisterde zij moeder. Martin kon bijna geen woord meer uitbrengen. Hij veerde wat overeind en wilde eigenlijk de vier tepels tegelijk in zijn mond hebben. Ook kwam hij handen tekort om die twee fantastische lijven helemaal te betasten. Gelukkig waren er maar twee kutjes en al vlug had hij een vinger in beide spleten. Het was Jenny die op haar knieën zonk om zijn lul op te zoeken en hapte naar zijn eikel terwijl Sasja zich over Martin liet hangen en haar naar een hoogtepunt liet vingeren. Daarna liet ze zich op de bank vallen en trok hem achterover om zijn gezicht en mond met kussen te overladen terwijl zijn moeder aan zijn ballen likte en met een wijsvinger over zijn anus wreef.

"Weten jullie wat in nou wel eens wilde zien?" vroeg Sasja opeens met een verlegen glimlach.

"Ik kik echt op jullie incest verhouding, maar hoe deden jullie dat nou voor de eerste keer, dat moeten jullie gewoon eens aan me voor doen." Jenny stopte abrupt met haar bezigheden en Martin lachte.

"Het was een verjaardagskadootje toen ik 18 werd. Het mooiste kado kwam toen de visite weg was.

"verdorie, ik was er ook die avond." herinnerde Sasja zich hardop. "Toen begon het echt?"

"Het was meer een volgende stap, we waren er blijkbaar aan toe." mengde Jenny zich in het gesprek.
"Alsjeblieft, doe eens voor, please, alsjeblieft, " smeekte Sasja bijna.

"Maar wel zonder kleren hoor, ik doe niets meer aan." zei hij beslist. Terwijl Sasja toekeek herhaalden moeder en zoon hun verjaardagsavond, Jenny ging weer op zijn schoot zitten, liet zich aan haar borsten zuigen en hij trok aan zijn pik. Toen ging ze weer naast hem op haar knieën op de bank zitten en streelde zijn masturberende hand terwijl hij aan haar tepels bleef lurken. Sasja keek gebiologeerd toe en streelde zichzelf, ze merkte opeens de schokkende bewegingen van zijn onderlijf en verliefd nam ze de eikel in haar mond. Jenny streelde nu haar achterhoofd en drukte Sasja's mond verder omlaag zodat zijn eikel tegen haar keel aankwam. Daarna verwijderde ze Martin's hand van zijn lul en begon zelf aan de staaf te trekken. Met een hese kreet spoot hij zijn lading sperma in Sasja's keel die er niet tegen kon slikken, hoe erg ze haar best ook deed. Een gedeelte droop langs haar mondhoeken omlaag naar zijn ballen waar Jenny het met haar vingers opving en zelf deze vingers aflikte.

"En wat gebeurde er toen?" vroeg Sasja nog een beetje buiten adem. "Toen gingen we naar bed" zei Martin, net wat bijgekomen van zijn orgasme. Ze namen eerst nog wat te drinken en wandelden toen omarmd naar de slaapkamer. "Toe maar, ik kijk wel toe, " zei Sasja maar Jenny begon zich nu een beetje te generen. Ze ging wel liggen maar wende haar hoofd af toen Martin tussen haar benen op z'n knieën ging zitten om haar te gaan likken. Sasja zag het, ze ging ook op het bed naast Jenny liggen en streelde en kuste haar gezicht.

"Het geeft niet, " fluisterde ze in Jenny's oor. "We zijn toch al èèn, Ik hou van jullie, zoveel als ik nog nooit van anderen heb gehouden. Alsjeblieft, schaam je niet voor me. Geniet van je zoon, ik geniet ook van hem en van ook jou, laat je nu maar gaan." Deze woorden namen de gene bij Jenny weg. Ze draaide haar hoofd naar haar vriendin en omarmde haar waarop Sasja haar biseksuele kant niet meer kon beheersen en Jenny lang en sensueel op haar mond kuste. Jenny opende haar mond en stak langzaam haar tong uit die Sasja op haar beurt in haar eigen mond zoog.

Martin zag het vlak voor zich gebeuren en sloot zijn lippen rond haar kittelaar. Met zijn ene hand wreef hij over de geopende kut van zijn moeder en stak er toen twee vingers in. Zijn andere hand vonden de billen van Sasja en begon daar hard in te knijpen, net zo hard als hij zijn vingers in zijn moeders spleet bewoog, hij raakte zo langzamerhand door de dolle heen; hij met twee van die geile vrouwen in hetzelfde bed, het was alsof de hemel op aarde was gekomen. Jenny was nog niet klaargekomen onder zijn handen toen hij op haar ging liggen en zijn pik ruw in haar kut schoof en met zijn tong de tongen van Sasja en Jenny ontmoette. Toen Sasja merkte dat de zoon zijn moeder was beginnen te neuken slaakte ze een opgewonden kreetje en dook vlug omlaag om het te zien gebeuren. Haar hoofd legde ze op de heup van Jenny en keek bijna ademloos toe hoe zijn dikke lul heen en weer haar kut schoof en ze werd bijna gek van de geuren en de soppende geluiden. Ze plaatste een hand op zijn billen om hem er bij elke stoot dieper in te duwen en de ander vond de rechtertepel van Jenny waar ze in begon te knijpen. Het duurde niet lang eer moeder en zoon weer gezamenlijk klaar kwamen en op dat moment kreeg Sasja ook weer een orgasme, zomaar, zonder dat er iets of iemand aan haar kutje zat. Met wazige ogen zag ze dat Martin naast zijn moeder viel en zijn lul uit haar kut glipte. Lodderig zag ze de stroom sperma uit Jenny's kut vloeien en haast automatisch ging haar mond er naar toe. Ze likte haar vriendin helemaal leeg en ging toen voldaan aan de andere kant van haar liggen.

De sfeer was vredig en ontspannen toen ze waren uitgerust, ze waren alledrie gelukkig bij deze nieuwe situatie hoewel Jenny nog even moest wennen aan het idee dat ze door een andere vrouw was gelikt.
"Zoiets is me nog nooit overkomen, " sprak ze tegen Sasja en drukte liefdevol haar vriendin nog wat dichter tegen zich aan.

"Mmmm, " antwoordde Sasja, "Ik heb zovaak over jou gefantaseerd, maar ook over jou Martin, " waarna ze vertelde van haar fantasie over eerst seks met Jenny en te hebben en daarna met Martin en dat haar vibrator een belangrijke rol speelde.

"Nu is het werkelijkheid geworden, " zei Martin, "voortaan heb je er nog een staaf bij gekregen."
Lachend keken de vrouwen naar zijn nu slappe penis. "Die slappe hap?" ginnegapte Jenny.

Martin keek grijnzend terug. "Hij moet even aan een infuus, moeten jullie dan eens kijken hoe gauw hij hersteld." Sasja wilde er al met haar mond naar toe maar Martin richtte zich plots op.

"Eerst wat drinken, ik verga van de dorst."

Wel een half uur bleven in de kamer, de meiden dronken nog een fles wijn leeg en Martin een paar flesjes bier, tot ze weer samenklonterden op de bank.

"Sasja en ik hebben nog niet geneukt, " zei hij en keek glimlachend naar haar.

"IK zal hem toch eerst even aan het infuus leggen hoor, " lachte Sasja. Ze liet zich van de bank glijden en kroop tussen zijn benen. De pik van Martin was alweer in half stijve toestand en kwam nog meer overeind toen Sasja aan de onderkant van de stam begon te sabbelen om even daarna zijn ballen èèn voor èèn voorzichtig in haar mond te nemen terwijl ze de pik langzaam masturbeerde. Jenny zag dit met een stijgende opwinding aan en gaf haar zoon een tongzoen.

"Ik zal je wel even helpen, " zei ze tegen haar vriendin en liet haar hoofd zakken om zijn eikel in haar mond te nemen. Martin waande zich weer in het paradijs en sloot even weer zijn ogen. Twee zuigende en likkende vrouwen, wie was hij dat hij zoiets verdiende, zijn pik was alweer keihard.

"Hoe wil je het Sasja en waar wil je het?" hijgde hij en wreef zijn twee vrouwen door hun kapsel.
"Op bed, geile beer, en ik wil op jou, net als laatst."

"En ik ga lekker kijken, " lachte Jenny geil.

Het drietal liep weer omarmd naar de slaapkamer waar Martin ze eerst alle twee op een heerlijke manier tongzoende en hun billen aaide, hij was stapelgek op zijn minnaressen. Daarna ging hij op zijn rug op het bed liggen met zijn stijve mast schuin omhoog. Voor Sasja op hem kroop likte ze nog even aan zijn eikel maar mikte toen haar alweer natte spleet op zijn pik. Jenny was ook op het bed gekropen en zat op haar knieën achter het duo zodat ze een mooi uitzicht had op zijn ballen en pik, haar natte kut en als bonus twee poepgaatjes. Ze pakte zijn pik en likte er ook nog een seconde aan, toen duwde hij hem tegen Sasja's kut aan en zei dat ze kon zakken. Ze vond het een ontzettend geil gezicht dat het onderlichaam van haar vriendin langzaam maar zeker de hele paal tot zich nam en ze vond het nog geiler toen het span begon te neuken. Ze likte lul en kut en wreef met twee vingers over hun kontgaatjes. Martin en Sasja genoten volop. Eerst kusten ze elkaar wild tijdens het neuken, later verhief Sasja haar bovenlichaam wat zodat hij haar tepels in zijn mond kon nemen.

Het duurde nu langer voor dat Martin klaar kwam, eerst kwam Sasja wel twee keer, ook al omdat Jenny af en toe een wijsvinger in haar anus duwde, geile Jenny, die het nu al doodnormaal vond dat ze de sappen van de klaarkomende Sasja van Martins ballen likte. Ondertussen ontwikkelde zich bij Sasja een derde orgasme, eentje zoals ze nog nooit eerder had gehad. Onbeheerst schokte ze op zijn lul en viel voorover zodat haar borsten op zijn borst werden geplet.

"AAAAAACCCRRRRGGGRRRAAARGGGG" siste ze en had het gevoel een flapperende ballon te zijn waar opeens alle lucht uit werd geperst. Ze was zelfs even totaal van de kaart en voelde niet eens dat Jenny zijn pik uit haar kut haalde en zelf in haar mond stak. Natuurlijk had ze gezien dat Martin nog niet was klaar gekomen en begon zijn pik met haar mond te neuken terwijl ze woest onderaan zijn stam rukte.
Nauwelijks een minuut later schokte haar zoon met zijn onderlichaam in een genotvolle kramp onhoog en spoot alles wat hij nog in zich had in de mond van zijn moeder.

Toen ze ineengestrengeld op het bed lagen en Sasja weer was bijgekomen kuste Jenny haar vriendin vol op haar mond en stelde spontaan haar vraag.

"Kom je bij ons wonen lieve schat?"

"Ja, heel graag." glimlachte ze en trok beiden naar zich toe.