Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 vrouwen met iets meer

Dit is een verhaal uit de categorie Lesbisch.
Afgelopen weekend afgesproken met Eva & Maria, 2 sexy meiden die echter iets tussen hun benen hebben.
Jawel, ze zien eruit als een vrouw maar hebben een prachtige flinke lul!
Toen ik op het appartement kwam werd ik gretig vastgepakt en geknuffeld door beide dames.
Eva had een witte bloes met fijne das op een schots zwart rode geruite rok. Maria een fijne rode bloes waar haar stevige C borsten er flink in pronkten op een zwarte lederen minirok.
Toen ik Eva bij haar kont vastgreep en tegen mij aandrukte toen ik haar tongzoende voelde ik haar paal duidelijk tegen mijn been. Mijn hand ging onder haar rokje en warempel had ze de'r niks onder aan. Eva frutselde mijn hemd knopen los terwijl Maria mijn pik in mijn broek masseerde. Terwijl ze aan mijn oorlelletje sabbelde fluisterde ze dat ze mij stevig gingen verwennen.
Voor ik het besefte stond ik in mijn Adamskostuum terwijl beide dames enkel hun blote borsten ontbloot hadden. Maria zakte op haar knieën om mijn paal te pijpen, intussen had ik Eva's stevige tepels in mijn mond. Ik greep haar stevige borsten met harde tepels goed vast en zoog en knabbelde eraan totdat ze kreunde van de lust.
Ze deed enkele stappen opzij en ging met haar kont half op de eetkamer zitten. Haar stijve paal duwde haar schots rokje naar boven zoals een tent op een stok.
Ik greep haar pik vast en masseerde deze stevig terwijl onze tongen elkaar verkenden. Ik zakte eerst nogmaals naar haar borsten om wat later haar stijve lul in mijn mond te nemen. Met haar heupen maakte ze neukbewegingen terwijl ik haar pijpte. Met tussenpozen nam ik haar paal tot ver achter in mijn keel. Dat gaf haar een fijn gevoel want ze kreunde nog harder.
Maria was intussen achter mij gaan zitten en likte zowel aan mijn pik, mijn ballen als mijn kontje.
Haar natte gelik aan mijn aars deed mij steigeren. Grrrrr, geil, abnormaal.
Eva zakte van de tafel af en begon mij te pijpen terwijl Maria nog steeds mijn kontje vurig likte.
Ik had Eva bij haar haren vast terwijl ze me gretig pijpte. Mijn harde paal in haar warme zwoele mond, ooooch. Maria was nu op de tafel gaan zitten en bood mij haar pik aan dat ik eerst zachtjes aflikte om daarna steeds heviger te pijpen. Eva was achter mij komen staan en stak haar pik zachtjes in mijn kont. Ze greep met beide handen mijn heupen stevig vast en begon mij langzaam aan steeds harder te neuken terwijl ik Maria's harde paal tot vanachter in mijn keel had. Af en toe trok Eva haar paal volledig uit mijn kont om dan meteen weer erin te steken. Haar ballen kletste tegen mijn ballen aan. Ik stak een vinger in Maria's kontje en begon haar flink te vingeren. Daarna een tweede en een derde vinger terwijl ik haar verder pijpte. Slik zei ze, slik mijn zaad en toen voelde ik haar warme zaad in mijn mond stromen. Eva probeerde haar paal dieper te steken dan dat kon kneep in mijn heupen en trok mij volledig tegen haar aan. terwijl ik het zaad van Maria inslikte en van haar pik likte voelde ik Eva's zaad in mijn darmen spuiten.
Maria was op de grond gezakt en had mijn half slappe lul in haar mond gestoken. Eva bleef intussen mijn kont neuken. Ik kon het niet meer aan en greep Maria bij de haren, duwde mijn paal diep in haar mond en spoot mij leeg. Maria had de tranen in haar ogen maar slikte alles gretig in.
We gingen naar de badkamer om ons wat op te frissen waarna we terug naar de woonkamer trokken om een flinke teug whisky te drinken. We zaten op de sofa elkaar te kussen, strelen en na een tijdje kwam er weer beweging in onze pikken. Goh dacht ik hebben die meiden dan nooit genoeg. Nee dus. Maria en Eva gingen voor mij staan en boden mij afwisselend hun pikken aan die ik vol overgave pijpte. Tussendoor probeerde ik beide pikken tegelijk in mijn mond te steken. Terwijl ze elkaars pik masseerde zakte beide dames tot ze afwisselend mijn paal weer oorlogsklaar pijpten. Maria grep mijn hand en nam mij mee. Ze ging op de poef zitten en draaide mij met mijn rug naar haar. Haar handen op mijn heupen deden mij naar haar pik zakken. Zachtjes stak ze haar paal in mijn kont. Eva kwam voor mij zitten en pijpte mij. na een tijdje draaide ze zich om en kwam met haar stevige kont op mijn paal zitten. We bleven een tijdje zo zitten terwijl we rondjes draaiden. Ik zat dus op Maria's lul terwijl de mijne in Eva's kontje zat. Beetje bij beetje probeerde we het ritme van genot te vinden. Als Eva omhoog ging, ging ik iets later mee zodat ik Maria's lul bereed.
Ik greep Eva's pik beet en masturbeerde haar terwijl we gezamelijk op en neer gingen.
Eva ging plots ver voorover gebogen op haar knieën zitten terwijl mijn paal in haar kont bleef steken. Ik voelde Maria komen in mijn kont.
Eva draaide zich om en terwijl ze zich hevig masturbeerde bleef ik rijden om Maria's verslappende pik. Ik ging zover omhoog tot haar pik uit mijn kont kwam. Maria vleide zich neer op het tapijt en stak haar benen wijd de lucht in. Ik ging op haar liggen en stak mijn pik in haar. Haar benen in mijn nek. Eva greep mijn heupen vast en penetreerde mijn aars. Wild en hevig ging haar paal in mij tekeer. Ze kuste mij in de nek toen ze haar zaad in mij spoot. Van pure geilheid stroomde mijn zaad in Maria. Blijf jij het hele weekend, vroeg Eva? Ja stamelde ik. Goed zei ze, straks komt er nog een vriendin zei ze. Ik keek haar verdwaasd aan en dacht nog een meid met een lul. Alsof ze mijn gedachten kon lezen zei ze, nee geile een echte meid. Ze heeft zin in drie pikken. Dat is stof voor mijn volgend verhaal.