Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 vrouwen vernederen slaafje

Dit is een verhaal uit de categorie Plassex.
In het plaatsje nieuwevucht wonen twee mooie blonde vrouwen in een rijtjeshuis Nicole en Lisette. Ze zijn lesbisch en dat weet de halve buurt intussen al maar Nicole en Lisette trekken zich daar niks van aan. Bzzz bzzzz bzzz om 07:00 uur gaat de wekker van Nicole ze moest om 20:30 weer voor de klas staan ze werkt fulltime als juffrouw op een basisschool hier om de hoek. Nicole is 27 jaar en Lisette 26 samen voelen ze zich nog steeds 18. Terwijl Nicole in de douche stapt slaapt Lisette nog even verder zij is vrij vandaag zij werkt parttime bij een sieraden winkeltje hier 4 km vandaan.

Nicole scheert zich nog even goed kaal bij haar klitje, Ze heeft een heel lekker klitje precies mooi en goed. Ze heeft de lichaam voor een topmodel en haar kont is ook zo mooi. Nicole weet vanzichzelf dat ze heel knap is maar terwijl ze zich soms wel onzeker voelt. Ze kleed zich om en doet nog even wat aan de make up en dan smeert ze nog een paar boterhammen voor tussen de middag en 1 voor onderweg.

Bats om 20:00 stapt ze de deur uit en fietsen gaat ze naar haar werk. Het is inmiddels 10:00 uur en ook Lisette is wakker ze pakt haar ochtendjas en gaat een kop koffie zetten en ze maakt een boterham. Ze pakt haar laptop erbij en kijkt of ze nog e-mails heeft. Nicole en lisette hebben samen een date site opgericht dagelijks hebben ze veel reacties en afspraken. Nicole en Lisette hebben ook heel veel sex spulletjes in huis van de dildo tot een toilethouder aan toe. Ze schamen zich nergens voor en doen werkelijk alles! Lisette kijkt op hun mail en een dezelfde Tom heeft weer gereageerd hij heeft al 10x iets aan hun gevraagd maar komt zijn afspraak niet na.

Lisette reageert voor de laatste keer of je komt en betaald gewoon of we blokkeren je voorgoed! Tom wilt een trio doen. Maar hij houd ook stiekem van kinky maar dat durft Tom niet toe te geven. Lisette schrijft hem terug en pats mail is verzonden.

Het is inmiddels 17:00 en Nicole komt thuis en samen kletsen ze even de dag door. Nicole pakt wat te drinken en ze vraagt wat zullen we gaan eten vanavond. Lisette heeft macaroni meegenomen zij ze.

De rest van de week loopt eigenlijk vrij normaal zoals de meeste het is inmiddels vrijdag middag en toevallig hebben beide dames dit weekend vrij! Ze zitten samen buiten in de tuin wat te kletsen en dan zien ze opeens de Tom langs komen fietsen en met een stiekem gezicht kijkt hij richting het huis van Nicole en Lisette. Lisette twijfelt geen moment en zegt tegen Nicole dit weekend zullen we hem eens een lesje leren! Ze pakt de auto en rijd hem tot het eind van de straat achterna dan komt er een klein stukje bos maar met de auto mag je er niet in officieel. Tom kijkt om en weet dat ie gevold word en zet het gas erop maar Lisette is hem al voor ze rijd hem van zijn fiets af baf daar ligt Tom op de grond. Lisette pakt haar boeien en slaat die snel om de polsen van Tom zoooo die Tom dit weekend ben je van ons! Ze sleurt hem mee de auto in Tom is nog half buiten westen maar heeft niks gebroken alleen wat schrammen.

Nicole en Lisette nemen hem mee in het huis en lopen naar de kelder toe de sm kelder wel genoemd. wacht riep Tom wat doen jullie?? Ze leggen hem op een tafel en binden hem helemaal vast. Zoo zij Nicole wij zijn jou dreig en valse mailtjes helemaal zat! Hiervoor gaan we jou dit weekend voor boete! Neee zijn tom wacht ik kan het uitleggen echt waar, Dan had je dit eerder moeten bedenken slaafje. Jou naam is vanaf nu slaafje T. Nicole slaat hem op zijn gezicht IS DAT DUIDELIJK! Tom was nu toch echt even bang geworden dat heeft hij totaal niet verwacht hij is 21 jaar maar snel zij die ja. Nicole sloeg hem nog een keer JA WAT??? Ja meesteres zij Tom goed zo je spreekt ons aan met meesteres Nicole of meesteres Lisette is dat duidelijk??
JA Meesteres riep Tom goed zo braaf slaafje! ze verzorgde wat wonden van tom en plakte 2 pleisters op. Zo slaafje niemand weet nu dat jij hier bent dus sms maar iemand en zeg maar dat je een weekend bij iemand slaapt. NU! Nicole pakte zijn mobiel uit zijn zak wie kan ik smse voor je zij nicole ik doet het zelf wel zij die niks ervan! Ik doe het.. Ze smsde naar Sonja een oude vriendin van Tom maar zij smsde al gauw terug ???. Nu heb je pech zij Lisette en drukte zijn telefoon uit maar ik hoop dat je wel geld bij je hebt slaafje want wij doen dit natuurlijk niet gratis! Ze pakte zijn portemonnee en er zaten 2 briefjes van 50 in hmm 100 euro voor een weekend is te weinig zondag avond lopen wij met jou mee en pin je nog eens 250! is dat duidelijk?? Want dan matsen we jou nog! Oke Meesteres lisette zij tom. Goed dan laten we jou hier lekker voor een paar uur alleen want wij gaan wat boodschapjes doen.

Wacht zij tom.. Ik heb wel dorst gekregen inmiddels.. Ohh zij Lisette wacht geduldig af ik hoef nog niet zij Lisette.. Hoe bedoel u vroeg tom??? Lisette pakte een stuk tape een spuugde Tom in zijn gezicht en lachte daar kom je strak wel achter en plakte Tom`s mond af. Zooo doeggg en ze liepen de kelder uit en deden die op slot.

Lisete en nicole hebben boodschappen gedaan en de fiets van tom opgehaald en deze in de schuur gezet het is rond 16:30 en ze zijn weer terug. Tom was blij het geluid te horen dat ze weer thuis waren hij lag inmiddels al 3 uur op de plank vast. nicole kwam binnen en zij tegen tom daar zijn we weer slaafje! ze trok te tape er snel af AuW roep tom ze had een trechter bij heb je nog dorst slaafje?? JA tom zou ik een glaasje cola mogen? Nicole lachte snap je het echt niet tom je bent onze slaaf! dus wij laten jou eten en drinken wat wij willen! Ze propte de trechter in de mond van tom, En ze hurkte boven de trechter

OOO neeee zij tom plz neeee. Nicole lachte haha o jaaa bereid je voor en als je ook maar een druppel morst roep ik nicole en die strafje je nog harder.. ze trok haar broek omlaag en haar slipje omlaag. Tom zag haar mooie kont en stiekem vond hij het geil alleen de gedachten totaal niet. ze begon een beetje te plassen. Ewwwww VIES dacht ie maar dronk t snel op en lekker?? Ze lachte een liet haar volledig gaan heel de trechter vol met haar warme plas! ze stapte van de plank af en keek toe naar tom HUP! drink het op! hij hoeste en kotse bijna alles uit. HUP DRINK mij hete warme pis! Speciaal voor jou bewaard. Lisette kwam de kelder binnen en keek ook toe hmmm ist lekker vroeg ze?? Tom had inmiddels een stijve lul en nicole zag dit je vind het nog geil ook?? Dat komt dan goed uit lisette zij dan ben je dit weekend onze TOILET slaaf! Neeeeee schudde tom! Ojaa wel zij nicole jij drinkt onze pis zoveel wij moeten als als je honger hebt dan eet jij onze POEP! Dat wou tom echt niet. Ze haalde de trechter uit zijn mond hij had haar pis met moeite op! Tom reageerde plzz geen poep wil ik echt niet! Lisette lachte en pakte een zweep.. Nicole draai hem eens om ze maakte wat riemen los en draaide hem trek zijn broek omlaag en boxer ook! Zo 10 slagen voor weigering. Nicole sloeg heel hard met haar zweep1,2,3,4 en 10! Zijn kont deed zo pijn en was echt helemaal rood!

Zo tom eet je onze poep of?? Ze keekte tom recht in zijn ogen aan hij bloosde wel een beetje ja meesteressen. GOEDZO! Lisette lachte hahaha ik kijk er helemaal naar uit om lekker je mond helemaal vol te kakken en jij kauwend en slikkend etend mijn vieze afval eten. Hahaha ze liepen samen weg en tom vond t echt niet leuk meer worden zijn billen deden echt gloeiend pijn en hij was misselijk van de pis die hij net gedronken had. Maar het ergste moet nog komen poep eten.. O M G dacht hij.

Deel 2 Komt eraan!

Wil jij deel 2 lezen?? Stuur mij een mailtje naar [email protected]

* Voor de damens lijkt je dit wat om dit na te doen met mij ik ben er voorin mail me gewoon even en we kunnen hierover geil praten;)

Bedankt! Groetjes en veel lees plezier!

Tom.