Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 Zomerse Vriendinnen - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Lesbisch.
Ding-dong klonk er beneden. Dat zal Stefan zijn zei Lotte. Nicolet deed de deur openen, maar het was geen Stefan. Het was Milou het zusje van Stefan. Milou is 15 jaar en een erg mooi meisje om te zien. Ze heeft mooi bruin krullend haar tot haar schouders, cup c en een slank figuur. Met haar 1.60 krijgt ze veel aandacht van de jongens, maar ze vind dat maar niks. Want ze is nog erg preuts. Nicolet heeft niet zoveel contact Milou omdat zij om het VWO zit en veel huiswerk heeft. “Hee buurmeissie! Ik dacht dat Stefan zou komen?” vroeg Nicolet. “Ja klopt, maar hij moest weg, ik kom alleen maar vragen of alles goed gaat?”. “Ja hoor, maar in ieder geval bedankt. Wil je toevallig wat drinken?” vroeg Nicolet. Milou dacht even na, want ze moest nog veel dingen leren “Ach dat kan morgen ook, ja doe maar alsjeblieft”. Terwijl Nicolet een glas sinas inschonk kwam Lotte aanlopen. Ze keek Milou aan en zei enthousiast “heey, tijd niet gesproken! Hoe gaat het nu met je?”. De meiden raakte aan de praat en het begon al avond te worden.

“Wil je bij ons blijven eten Milou? We bestellen zo een pizza”. “Ja is goed, ik bel me moeder wel dat ik hier nog even blijf”. Terwijl Nicolet de pizzeria belt pakte Lotte een fles Passoa uit de kast. De meiden mochten van hun ouders één Passoa met appelsap. “Wil je ook Milou?” vroeg Lotte met de fles in haar handen. “Ja is goed, lekker!”. Lotte schonk drie glazen in en gaf er één aan Milou en de ander zette ze neer op de plek waar Nicolet zat. Toen Nicolet terug kwam zag ze glazen staan. “Hmmm, lekkerrrrrr” zei Nicolet enthousiast. De meiden proosten en gingen verder praten. Na ongeveer een kwartiertje klonk de deurbel weer. Na een minuut kwam Nicolet terug met drie pizza’s. “Nog een scheutje drank doen?” vroeg Lotte. De twee meiden schudde ja en Lotte schonk weer drie glazen in.

Toen hun pizza’s op waren en er ondertussen flink gekwebbeld was, schonk Nicolet weer de glazen vol, ondertussen voor de vierde keer al. Het weer steeds gezelliger, later en warmer in de woonkamer. Uit de boxen klonk lekkere muziek en huppah daar ging weer een glas naar binnen. Je merkte al dat de meiden hem flink hadden zitten toen ineens Nicolet haar badjas uit trok en naakt in het huis liep richting de koelkast voor een nieuw pak appelsap. Ook Lotte trok hem uit en Milou zat er met volle verbazing naar te kijken. “Doe ook je topje en rokje uit meid, het is enorm warm hier, haha!” lachte Lotte. Ook Milou had hem aardig zitten en zei “voorruit dan maar!”. Milou trok haar kleren uit en gooide het in een hoek. Daar stonden ze dan, drie naakte meiden.

“Meiden kom is!” schreeuwde Nicolet. Toen Milou en Lotte naar boven liepen en in Nicolet’s kamer aankwam zagen ze Nicolet met de vibro weer in de hand. “Hey ik heb dezelfde!” zei Milou, “zoo lekker is-ie he?” “Ja hij trilt zo enorm hard!” zei Lotte. Milou sprong op het bed van Nicolet en begon zich zelf te verwennen. “Weetje meiden, ondanks dat ik jullie niet meer zo vaak spreek wegens school, zijn jullie toch schatjes!” Nicolet ging boven Milou liggen en begon haar te zoenen. Lotte pakte de vibro en zette hem aan, op volle toeren ging het speeltje trillen. Doe benen maar wijd open. Ze duwde de vibro tussen de 2 kutjes van de meiden en ging snel heen en weer. De meiden werden zoo nat en kreunde enorm hard. Ze hielden elkaar goed vast totdat Nicolet een orgasme kreeg, ze viel van Milou af en lag naast haar. Lotte ging door bij Milou en snel was ook zij op het hoogste punt. Lotte sprong tussen de meiden en voelde aan de kutjes. “Zo die zijn goed nat, geile tijgers van me”.

Milou ging over het klitje van Lotte wrijven, maar al snel stopte ze. “Doe je benen is wijd open” vroeg Milou. Lotte opende haar benen en Milou ging op haar knieën naast haar zitten. Ze ging met 2 vingers het kutje van Lotte in, Lotte gilde een klein beetje. “Ik ga je laten klaarkomen, zoals je nooit bent klaargekomen”. Haar derde vinger volgde naar binnen en ging snel op en neer met haar vingers. “Aaah wat voelt dat appart” kreunde Lotte. Nicolet ging ook op haar knieën zitten en wreef met haar natte vingers over het lichaam van Lotte. Eeaah eaah eaah hoorde je uit Lotte’s mond komen, totdat ze hard begon te gillen. “STOP STOP” schreeuwde ze, maar Milou ging juist steeds sneller. “Aaaaaaaaaah” schreeuwde Lotte en ze had haar eigen lichaam helemaal niet meer onder controle, ze bewoog alle kanten op, “Aaaaaah” schreeuwde Lotte. Milou trok de vingers uit het kutje van Lotte en er spoot allemaal warme sap uit het kutje van Lotte. Ze bewoog alle kanten op en toen er geen sap meer uitkwam lag ze nog na te kreunen. “Wat was dit lekker zeg!”

“Zullen we maar gaan douchen meiden?” vroeg Nicolet. De drie meiden gingen doken onder de douche en kleden zich weer aan.

“Ik ga weer naar huis, het was super gezellig! Dit moeten we echt vaker doen!” zei Milou. Ze namen afscheid en Milou liep terug naar huis.