Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2 zusjes

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Deze twee zusjes van respectievelijk 17 en 19 jaar oud woonden gezamenlijk in een leuk, knus huisje in een klein stadje. De zusjes waren beiden erg op elkaar gesteld vandaar dat ze bij elkaar bleven toen ze het ouderlijk huis er lieten. Daar deelden ze samen een kamer. Dat betekende dus dat zij precies alles van elkaar wisten. Ze waren beiden op wat sexy kleding gesteld te zijn. Ze droegen vaak bodystocking en leggings. Ook korte rokjes en zwarte nylons werden vaak gedragen. Zo ook deze dag. Anja van 17 jaar droeg een zwarte legging, met een bodystocking van ook zwarte kant. Daarop een rode blouse met een centuur om het middeltje. Een uiterst lekkere meid dus. Haar zusje, Petra, droeg een kort rood rokje met daaronder een paar mooie fantasiekousen. Daarop een witte bodystocking met een rode blouse. Ook dat was een lekker gezicht. Ze waren naar school geweest en had was eindelijk weekend geworden. Ze wilden vanavond lekker thuis blijven. Ze zaten samen op de bank. Anja had haar blouse los gegooid. Petra lachte naar haar zusje en zei:Goh, wat zit jij er sexy bij.

Ja, lekker hè ? ,antwoordde haar zusje, het zit ook zo lekker. Ga eens met mij mee, vroeg Petra die een plannetje had. De kleding die de meisjes droegen moest toch in de was. Hou je kleding aan, zei Petra. De beide meisjes waren aan elkaar gewaagd. Ze wilden eigenlijk alles met elkaar doen, en deden dat dan ook vaak. Ze gingen op weg naar de badkamer. Ga eens tegenover mij staan, vroeg Petra. Anja ging met haar, inmiddels weer dicht gemaakte rode blouse, zwarte kant body en zwarte legging tegenover haar staan. Petra wilde in bad, maar dan op een speciale manier, samen met haar zus. Petra kwam op haar toelopen en nam haar in haar ogen op. Let op wat er nu gaat gebeuren, liefje. Ze gaf haar een zoen op haar wangen. Daarna in haar nek. Ze duwde haar lichaam lekker tegen haar zusje. Die begreep er niet veel van. Het onschuldige kusje eindigde in een werkelijk pervers spelletje. Op een gegeven moment voelde Anja langs haar zwarte legging een warme gloed.

Wat doe je nu, die dacht dat haar zusje langs haar legging streek, maar dat kon niet omdat de handen van haar op de rug van Anja lagen, het is wel lekker wat je doet. Petra antwoordde zwoel: Ik sta tegen je te plassen, ik moest zo nodig. Oh, Petra, wat lekker, zei Anja, ga vooral door. Waarop Petra al haar kracht op de pisstraal zette. Weldra was de voorkant van haar legging door drenkt met het gouden vocht van haar zusje. Tijdens dit gebeuren zoende Petra haar zusje onophoudelijk. Weldra voelde Anja dat zij ook moest plassen. Ze stond nog steeds tegen haar zus en liet haar plas de vrije loop, weldra vormde ook bij Petra een natte plek op haar rode korte rokje. Na dat ze uitgeplast waren gingen zij tegenover elkaar in de plas, die intussen op de badkamervloer ontstaan was, zitten. En rolde daarin, zodat ook de bodystockings door drenkt waren van het vocht. Daarna zette Petra de kraan open om het bad vol te laten lopen, en deed wat badschuim in de kuip. Langzaam liep de badkuip vol, ze gingen met kleren en al in de badkuip zitten.

Langzaam kleedden ze elkaar uit. Ze zeepten elkaar lekker in en weldra zaten de meisjes van onder tot boven onder het weelderige schuim. Petra likte aan Anja’s borsten waar de tepeltjes inmiddels hard waren geworden. Anja’s handen gleden onder water naar het gleufje van haar zus. Oh vinger mij, asjeblieft, ga maar naar binnen en een siddering ging door Petra’s lichaam. Oh... Oh... ga... door, gilde Petra. Mmmm... lekker vroeg Anja. Ja, ohh... ga... ik... ga... komen, Petra kwam klaar op de vingers van Anja. Er volgde een enorme tongzoen, waarbij de vingers van Petra naar Anja’s gleufje gingen. Ga maar naar binnen, zei Anja. Oh... Oh... aggg... ook ik... ga... komen. Dit ging nog even zo door en na al dit lekkere spelen met elkaar droogden ze elkaar af en gingen naar de slaapkamer alwaar ze hun satijnen jumpsuits aantrokken. Vervolgens gingen ze lekker tegen elkaar aanliggend, televisie kijken. Uiteraard hadden ze onder de jumpsuits niets aan, dat sprak voor zich, want thuis hadden ze het liefst niets aan.

Na dat baden hadden ze ontdekt dat ze een droge huid hadden gekregen. Anja zei tegen haar zus: Hebben we nog wat olie voor ons in huis? Petra begreep gelijk waar Anja het over had. Ik zal eens kijken voor je, liefje. En Petra ging sierlijk op weg om te zoeken. Haar stevige borstjes deinden op en neer. Kijk eens wat ik heb gevonden. Petra had wat geurende, vettige massageolie gevonden. Tergend langzaam begon Anja zich te ontdoen van haar jumpsuit. Ook Petra trok haar kleding uit. Anja lag uitgestrekt op het kleed voor de open haard. Wat ben je toch een adembenemend lekkere zus, zei Petra die altijd erg opgewonden van haar zusje werd. Langzaam draaide Petra de dop van de fles, ging boven haar zus staan, vanaf een paar meter boven de grond kletterde de olie op het geile lichaam van Anja neer. Deze streek al de olie zo goed en kwaad als het ging over haar hele lichaam uit. Over haar buik, borstjes en ook in het gezicht en nek, weldra zat haar hele lichaam onder de olie, ze draaide langzaam op haar buik zodat ook haar achter kant van olie was voorzien.

Plotseling kwam Petra bovenop haar liggen en liet haar lichaam tegen dat van Anja kletsen. Weldra zaten de twee zusje van onder tot boven in het vet, de lange haren van Anja lagen als slierten op haar lichaam. Behoedzaam gleed Petra naar het poesje van Anja en gaf er een likje aan. Ohhhhh... lik me... lik me... ga door.. vuile geile slet van mij, ik wil dat je doorgaat... ohhh... ga door... Het orgasme was zo hevig voor Anja, dat ze bijna huilde van geluk wat haar zus haar bracht. Na het orgasme was het de beurt aan Anja om het kutje van Petra te gaan beroeren.