Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


21 kerels en 1 vrouw

Dit is een verhaal uit de categorie Groepsex.
Piet en Alex gaan met Irma naar een club in Amsterdam. Irma is en een jonge meid van 23 jaar en kent de jongens al langer. Ze hebben verschillende malen met zijn drieën het bed gedeeld en alle denkbare standjes geprobeerd. Alex heeft via een relatie een speciale verassing geregeld voor Irma. Hij heeft met toestemming van de bareigenaar die middag 19 mannen uitgenodigd voor een feestje met Irma. Dat is haar hartenwens Een gangbang orgie met meerdere mannen. Bij aankomst bij de club is zichtbaar dat er voldoende belangstelling zal zijn, want er staan auto's en fietsen voor de deur en er klinkt het geluid van roezemoezende mannen. Bij aankomst in de bar wordt Irma verwelkomd door de bareigenaar en mag ze kennis samen met de mannen. In de gangbang orgie die gaat volgen gaan ook Piet en Alex mee doen en zij zullen ook toezien op de veiligheid van Irma. Zo kan de orgie beginnen. Irma wordt geblinddoekt en aan een midden in de bar staande liefdesstoel vastgemaakt. Deze verstelbare stoel wordt afgesteld op het lichaam van Irma en haar wensen.
Haar lichaam wordt door plaats te nemen op haar buik licht gebogen, zodat haar achterwerk geheel vrij komt en haar benen wijd gespreid. Haar voorhoofd ligt in een comfortabele steun. Er zal worden gewerkt in een rooster van drie man. Er zijn totaal precies 21 mannen beschikbaar, dus Irma weet precies wat haar die middag te wachten staat. Elk groepje van drie man heeft een half uur de tijd om met haar bezig te zijn. Met rusttijden van twee keer een halfuur is ze dus ruim vijf uur aan de beurt om haar lichaam totaal te bevredigen. In de voorbereiding wordt Irma´s naakte lichaam geolied en al haar lichaamsopeningen worden gevet en gezalfd. Door de speciale stoel is het ook voor de mannen een prettige manier van werken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om Irma vanonder langs te neuken. Door bijvoorbeeld onder de stoel te gaan liggen kan een man zo worden gemanoeuvreerd dat de kut precies om de pik van de man wordt geplaatst en zonder het gewicht van haar lichaam kan ze dan feller worden geneukt en het is dan ook makkelijker een anale penetratie toe te passen en dan ook nog haar te laten pijpen. De stoel is voorzien van opstapje en steunen voor de mannen zodat ze tijdens het neuken zich goed en vrij kunnen bewegen. De eerste drie mannen gaan beginnen. Om te zorgen dat ze al een stijve hebben zijn er nog twee homojongens ingehuurd. Deze pijpen de mannen op en voorzien ze van een condoom. Bij de barbalie worden ze opgegeild door sex-videos te kunnen kijken. De eerste drie gaan dus aan de slag door eerst Irma te strelen en te vingeren. Dan nemen ze plaats bij de stoel laten zich door Irma beurtelings pijpen. Doordat Irma goed haar handen vrij heeft streelt ze de mannen en jut hun op door hen bij de ballen te pakken of in hun bilspleet te gaan en hun kontje te vingeren. Dat brengt een man op het idee Irma zijn kont te laten likken en Irma zet haar mond grommend in haar toegekeerde mannenreet. De andere twee mannen nemen haar om de beurt in haar kut en neuken haar fel en hard zodat ze al snel een eerste orgasme krijgt. Alex en Piet noteren precies hoeveel keer ze zal klaar komen die middag en hoeveel handelingen ze precies heeft ondergaan. Ze vinden het lekker geil om te weten hoe vaak Irma in haar kontgaatje geneukt zal worden. Dan neemt een van de drie haar onderlangs in haar kut en krijgt ze achter langs de eerste dikke penis in haar strakke aarsje. De mannen gaan nu stevig aan de slag en ketsen hun lichaam tegen dat van Irma en bevoelen haar strakke lijf.
Ook haar tieten blijven natuurlijk niet onbewerkt. Zo komen de eerste drie klaar in haar kut, kont en mondje. De volgende drie neuken alleen haar in haar reetje. De volle condooms worden in het gezicht van Irma geleegd, zodat het sperma over haar gezicht druipt. Andere groepjes neuken alleen tussen de tietjes of in haar kut of laten zich groepsgewijs afpijpen. Maar het lekkerste vind ze zelf als ze achterelkaar in al haar kut en kontgaatje wordt genomen. En.. dat ze ook regelmatig neuken in haar geile kontje. Dat vindt ze heerlijk. Door de stoel is het mogelijk om zich goed te positioneren. Daardoor kan ze in een standje worden genomen. Het gebeurt ook dat er twee pikken in haar kont gaan en een in haar kut. Dat was de laatste groep.

Inmiddels zijn de andere mannen weer op oorlogssterkte gekomen. Met zijn alleen produceren ze nog eens een spermadouche en zo komt deze geile middag tot een einde waarbij er stevig gebruik wordt gemaakt van de bierpomp. En sommige mannen vergrijpen zich dan nog aan de homojongens die natuurlijk ook aan hun trekken willen komen. Met 21 man in de zaak lukt dat natuurlijk prima.