Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


24 jarige stiefdochter

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
De dochter van mijn vriendin is een vrolijke meid van 24 jaar en heeft een mooi figuurtje.
Ze is ongeveer 1.70 m lang, lang donker haar, stevige borsten en een lekker kontje waar vaak een kort rokje overheen wordt gedragen. Haar naam is Marieke.

Toen ik in 2005 bij hun voor het eerst in huis kwam en aan haar voor werd gesteld, betoverde zij mij al snel met een vrolijke lach en vroeg mij de oren van de kop.
Alhoewel ze weg moest bleef ze me maar vragen zoals wat ik deed en of ik er later ook voor haar kon zijn als een Paps, ik zei toen dat het eerst moest groeien en dan zien we wel.
Mijn vriendin zei toen ze weg was, je bevalt haar en dat doet me goed en als zei zo is dan weet ik dat ze je gaat vertrouwen.

Marieke was een vrolijke meid en ze zorgde er altijd voor dat ze thuis was als ik kwam, bij aankomst zoende ze me drie maal op de wang en later zei ze de derde zoen is voortaan vol op de mond hoor. Ik zei toen dat het goed was en ze zoende me daarna altijd vol op de mond en drukte zich dan tegen me aan. Ik voelde dan haar borsten tegen me aandrukken en soms bleef ze zo staan. Het was een meid die alles bij de naam noemde en sprak makkelijk over lullen en kutjes, ook keek ze vaak op internet en soms liet een jongen zijn geslacht zien en dan riep ze me en lachte die jongen uit. Ondanks haar sexy uiterlijk was ze voorzichtig met jongens en niemand mocht haar zo aan raken.
Nadat ik vaker kwam werd ze steeds opener en haar moeder vond het goed en lachte er dan vaak ook om, als ze dan ook in de stad was geweest en nieuwe kleding had gekocht moest ze het direct showen.
Ze kwam dan binnen en liet dan zien wat ze had gekocht en zei dan gelijk, ik trek het wel even aan en vervolgens kleedde ze zich dan uit. Terwijl ik er zat stond ze dan ook in een zeer kleine string en een klein BHtje waar haar tepels goed zichtbaar waren.
In het begin zei mijn vriendin er wel eens iets van, maar dan zei ze dat ik ervan genoot om al dat lekkers zo verpakt te zien.

Op den duur kreeg ze een vriend en later ging ze samenwonen, elke dag mailde ze ons dat ze ons miste en toen ik bij mijn vriendin introk gaf ze aan dat ze liever bij ons wilde zijn.
Ik zei dan, Marieke hou vol want je houdt toch van die jongen en dan zei ze ja.
Ze kwam veel bij ons op visite en haar moeder wist dat ze gek op me was en als ze binnen kwam vroeg ze wel eens, en nog geneukt en als antwoord zei ik ja en jij. Zij vertelde dat haar vriend er niks van bakte, erin in klaarkomen en er weer uit.
En op een dag had ze aan haar moeder gevraagd hoe ik in bed was, ikzelf vind dat een vrouw moet genieten en laat die dan goed klaarkomen en dan kom ik pas.
Marieke zei toen dat ze jaloers was en dat ook wel wilde, waarop haar moeder zei verleid hem en ervaar het zelf. Ze vroeg hoe ze dat moest aanpakken en haar moeder zei ik help je een handje.
Mijn vriendin kwam naar mij toe dat Marieke last van haar nek en rug had en dat ze gemasseerd wilde worden en vroeg of ik dat even wilde doen.
Ze was al in mijn slaapkamer en lag gekleed op bed, mijn vriendin gaaf aan dat ze haar shirt uit moest doen zodat ik er beter bij kon, ze lag in haar BH en krot rokje. Ik deed olie op mijn handen en toen vroeg ze, doe je me hele rug, Ja antwoordde ik dan kan ik beter even mijn rokje en BH uitdoen en haar moeder hielp haar dan ook . Ze had heerlijke borsten en het slipje wat ze aan had was zo klein dat er niet veel te raden overliet en je kon zien dat ze een kale kut had.
Dit was het begin van haar avances en geholpen door haar moeder, die er zelf opgewonden van werd.

Na een jaar kreeg ze ruzie met haar vriend en ze trok tijdelijk in bij een vriendin, totdat ze zelf iets had gevonden. Dit lukte niet snel en op een dag kwam ze vragen of ze weer bij ons mocht wonen omdat ze bij har vriendin weg moest.
Na een kort overleg met haar moeder zei ik dat we het maar gelijk moesten doen en mijn vriendin opperde dat ik met haar mee ging om alles te halen.
In de auto belde ze haar vriendin op om het nieuws te bespreken en haar vriendin vond het jammer dat ze haar even niet kon helpen. Marieke zei dat het niet erg was omdat ik erbij was.
Aangekomen bij de woning pakte Marieke de koffers uit de wagen en liep voor mij drie hoog de trappen op. Ze had een kort rokje aan en keek bij het naar boven gaan tegen haar billen aan waar ik een dun zwart stofje ontdekte van haar string.
Boven aangekomen pakte zei haar kleding en zocht nog even uit wat ze zo aan wilde, ze wilde nog even douchen en ze vroeg aan mij of ik alles in de koffers wilde doen. Ze trok een la open en daar lagen haar BHs en slipjes, vergeet die ook niet schat zei ze en kleedde zich toen uit. Daar stond ze in haar BH en een zwart slipje, ik keek haar aan, terwijl ze haar BH en slipje uit deed gaf ze als antwoord. Wen er maar aan, want je zal het meer zien en je had het al een paar keer gezien.
Mijn lul verzette zich in mijn broek en zij zag de vorm in mijn broek veranderen, ze lachte en likt haar lippen, maar we wilden weg dus zei snel douche en ik verder met inpakken.
Als laatste pakte ik haar lingerie in, de meeste slipjes waren zo klein dat het volgens mij niet bedekte.
Terwijl ze zich aan het afdrogen was vroeg ze mij of ik haar een BH en slipje wilde geven, zoek er maar 1 uit die je lekker vindt riep ze nog na. Ik pakte een klein zwart dun slipje en volgens mij had ze beter niets aan kunnen trekken. Nadat we alles hadden zijn we naar huis gereden en mijn vriendin hielp met uitpakken, bij het uitpakken hoorde ik de dames lachen van genot en ik wist wat er verteld was. Na de koffie ging ik even douchen, Marieke was nog het een en ander aan het uitpakken. Toen ik onder de douche stond kwam ze binnen en kijk gelijk naar mijn lul die gelijk groeide, ze lachte en gaf als antwoord dat ie er lekker uit zag.
Bij de deur riep ze haar moeder en vertelde dat ze gelijk had omtrent mijn lul.
Omdat het al avond was trok ik mijn badjas aan en ging weer naar beneden, de dames keken mij lachend aan en ik zei dat als ze zo door gingen het vanzelf wel gingen merken.
Rond 22.00 uur gingen de dames zich omkleden voor de nacht, beide hadden iets nieuws gekocht en het zag er weer sexy uit. Mijn vriendin kwam naast me zitten en streelde over mijn boven been, onder mijn badjas. Marieke vroeg aan haar moeder of zij die speeltjes nog had en of ze die even mocht pakken. Ik vertelde waar ze lagen en zei dat ze het wel mocht gebruiken, bij dit alles streelde mijn vriendin mijn ballen en mijn lul werd al aardig stijf.
Mijn vriendin zei, dit wordt jou avond schat en geniet ervan. Vragend keek ik haar aan en zei vertelde mij dat Marieke naar haar en mij verlangde.
Marieke kwam binnen met een dildo van haar moeder en vroeg wat die ring was, mijn vriendin zei die moet om zijn lul en zo kan ie het nog langer vol houden. Mijn vriendin streelde verder en Marieke zag door de stof mij stijve lul, Marieke ging toen zitten en zei dat het warm en trok direct haar dunnen nacht hemdje uit, haar borsten stonden strak en haar tepels waren keihard. Ook nu had ze weer een heel klein slipje aan en keek bijna zo in haar kutje.
Ook mijn vriendin kreeg het warm en trok haar nacht hemdje uit, ook haar borsten (cupD) stonden strak en haar tepels staken ook al naar voren. Mijn vriendin had ook een heel klein slipje aan en ik streelde er met mijn vingers over heen.
Zo te zien waren beide dames al aardig nat en mijn vriendin zei, kijk naar Marieke wat ze doet.
Marieke streelde met 1 hand haar borsten en met haar andere hand bewoog ze de dildo over haar kruis, mijn vriendin begon zwaarder te ademen en die werd geil van dat beeld.
Zachtjes zag ik de dildo over de schaamlippen van Marieke gaan, haar lippen glommen van haar geilheid. Marieke kwam wijdbeens naast me zitten en zag dat de dildo diep in haar kutje verdween.

Mijn vriendin haalde mijn lul onder mijn badjas verdaan en begon me te pijpen, Marieke streelde met 1 hand mijn borst en vroeg of ik genoot.
Mijn hand gleed over haar borsten en voelde aan haar tepels, deze stonden hard en zij maar doorgaan met de dildo en voelde haar kreunen. Terwijl mijn vriendin mij pijpte voelde ik de hand van Marieke naar mijn lul gaan en zij ging ritmisch met haar moeders mond mee.
Wat een genot aan mijn lul, al zuigend en trekkend aan mij lul.
Nadat ik al aardig was opgehitst liet mijn vriendin me los en pakte de dildo van haar dochter af en zij ging met zichzelf verder, maar zij hield ons in de gaten.
Marieke nam de pijpbeurt over en terwijl ze me pijpte voelde ik haar hand om mijn lul. Met mijn vingers zocht ik naar haar kutje die lekker glad was van haar vocht. We gingen over naar standje 69 en ik befte mijn stiefdochter en voelde haar kreunen bij elke aanraking van mijn tong. Mijn vriendin zat nog steeds met de dildo diep in haar kut en keek ons verlekkerd aan.
Marieke stopte met pijpen en drukte mij op mijn rug, langzaam kwam ze over mij zitten en ik zag mijn lul, langzaam in haar strakke kutje glijden.
Marieke begon sneller te rijden en zag aan haar ogen dat ze zou komen, mijn vriendin stond naast haar en streelde haar borsten. Ik voelde de kut van Marieke knijpen en voelde mijn sperma naar boven komen, Marieke kwam gillend van genot klaar en snel daarna spoot mijn sperma diep in haar kut.
Al hijgend lag Marieke over me heen, haar moeder streelde haar en de dildo zat nog in haar kut. Marieke kroop van mij af en mijn lul glom van mijn sperma, mijn vriendin likte over mijn lul en Marieke pakte de dildo en ging verder met haar moeder. Mijn lul werd weer wat harder door mijn vriendin en het schouwspel van moeder en dochter.
Marieke bewoog nog steeds met de dildo en begon haar moeder te beffen, toen zij over gingen in standje 69 zag ik twee lekkere kutjes. Van al dit lekkers werd ik weer geil en na een tijdje te hebben toegekeken, ging ik achter mijn vriendin zitten. Mijn lul duwde ik tegen haar lipjes en Marieke bleef haar beffen, iedere keer voelde ik dan ook de tong van Marieke tegen mijn eikel. Voorzichtig duwde ik mij lul diep bij mijn vriendin naar binnen en Marieke bleef haar beffen. Mijn vriendin begon al snel te kreunen en ik voelde haar kut knijpen en Marieke ging sneller met beffen en ik neukte steeds sneller.
Mijn vriendin kwam al gillend klaar van genot en vlak daarna spoot ik mijn sperma in de kut van mijn vriendin, Marieke haalde mijn lul uit haar moeder kut en likte mijn lul en haar moeders kut schoon.

Moe en gelukkig vielen wij in elkaars armen op de bank, ieder had zijn gedachte bij de volgende keer.

Soms neuk ik Marieke alleen en soms zijn beide vrouwen met elkaar bezig, maar Marieke doet het het liefst met haar moeder en mij tegelijk.

Later vertel ik nog meer over Marieke.