Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


25 graden en schoonmoeder

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
De felle zonnestralen kwamen tussen de gordijnen door en wekten me. Ik keek op de wekkerradio, 09.00 uur. Shit ik had me verslapen; snel belde ik het werk op en zei dat ik een halve dag vrij zou nemen. Op deze wijze kon ik rustig wakker worden. Mijn kersverse vrouw was al om 06.00 de deur uit gegaan, ze had een belangrijke afspraak. Ik zat in de woonkamer in mijn badjas nog een beetje gapend naar buiten te staren. De zon al behoorlijk stevig op de achtertuin, het zou weer een graadje of 25 worden een behoorlijk warme dag. Ik baalde er eigenlijk wel van dat ik de rest van dag weer op kantoor door zou moeten brengen. Het liefste zou ik nu al op een terras willen gaan zitten om al die heerlijke vrouwen in hun luchtige jurkjes en korte rokjes heen en weer te zien paraderen! Ik zuchtte als ik de schuifpui opende en het terras inspecteerde. Ik begon meteen al te zweten van die zon en ging vlot daarom maar weer naar binnen. Had ik daar nou de deurbel gehoord? Ik liep naar de voordeur en ik zag door het ondoorzichtige glas aan de zijkant iemand staan. Wie zou dat kunnen zijn? Ik opende de deur en daar stond voorwaar mijn schoonmoeder Ingrid.
“Hoi ik zag je auto voor de deur staan en ik dacht dat je wellicht ziek bent. Kan ik iets voor je doen jongen?” vroeg ze.
Ingrid, mijn schoonmoeder is een mooie brunette, krullend halflang haar van een jaartje of 50. Ze onderhoud zich goed door te sporten en regelmatig onder de zonnebank te liggen. Maar met dit weer was dit natuurlijk niet nodig! Ik zag wat Ingrid aan had en dat verrastte me. Normaliter draagt Ingrid lange broeken en een bloes. Maar nu droeg mijn schoonmoeder in plaats van een lange broek een rok tot op de knieen zodat ik haar benen kon zien!
Vanaf moment één vond ik Ingrid een lekkere vrouw want ofschoon mijn kersverse vrouw niet erg veel van boven heeft, zo heeft haar moeder een redelijke borstpartij die ze soms wel een beetje zichtbaar liet door de bovenste knoopjes van haar bloes open te laten. De kenmerken van een rijpe vrouw nietwaar?
“…….. Nou ik ben niet ziek Ingrid, ik heb me gewoon verslapen. Kom binnen…… Ik trek even snel wat aan okee?…” en maakte aanstalten om me te gaan omkleden.
“Ach dat hoeft toch niet joh, ik blijf maar even hoor…” ze mijn schoonmoeder als ze langs me naar binnen liep en ik een vleug van haar zwoele parfum rook. Ik sloot de voordeur en volgde de vrouw door de gang. Meteen vielen mijn ogen op de billen van mijn schoonmoeder in dat dunne, beetje doorzichtige witte rokje. Droeg Ingrid nou een string? Dat leek me nou helemaal niets voor de doorgaans preuts ingestelde schoonmoeder. Maar ik kon geen onderbroek ontwaren.
“Waar zullen we gaan zitten?…….Buiten op het terras? hmmm” vroeg Ingrid als ze zich omdraaide en mijn badjas zag en glimlachte. “… hmm laten we dat maar niet doen, we moeten om de buren denken niet waar? hihihi….” glimlachte ze.
“Kom dan gaan we gewoon in de woonkamer zitten…” stelde ik voor. En wees haar een plekje aan op de bank, een lage bank! Ik kwam vanuit de keuken terug de woonkamer in met twee kopjes koffie en daar zat ze dan, de benen omhoog, om elkaar heen gekruisd. Hierdoor was haar rokje omhoog gekropen en kon ik het meerendeel van de benen van mijn schoonmoeder zien. De cellulities was duidelijk zichtbaar op de achterkant van de dijbenen van mijn schoonmoeder en ze deed ook duidelijk geen pogingen om het stukje stof weer terug te trekken. Ze glimlachte als ik haar het kopje gaf. Ze keek me een beetje verlegen lachend aan.
“…. Nou… hihihi…. zeg maar…. wat vindt je er van? Te gewaagd misschien?…..” daarmee duidend op haar kleding. Ik ging tegenover haar zitten.
“Eh waar heb je het over?…..” zei ik zogenaamd naief.
“Ach kom……” zei mijn schoonmoeder als ze de benen van elkaar bracht om op te staan, hierdoor kon ik een moment tussen haar benen kijken en zag een flinterklein stringetje! Ze ging voor me staan en draaide in het rond.
“Nou…… ik moet het wel eerlijk weten hoor want ik ga zometeen hierin boodschappen doen en ik wil niet al te wanhopig over komen….” Ingrid was sinds twee jaar gescheiden en in die periode had ze nog geen man gehad. Ik fantaseerde er wel eens over hoe deze vrouw het ’s nachts zou hebben. Hoe zou een vrouw van in de 50 zicht bevredigen? Zou ze een speeltje hebben?
“Eh….. je ziet er mooi uit Ingrid eh…. erg… eh … opwindend!…” begon ik nou te transpireren?
“Dank je….. ik heb het gisteren gekocht hihi….” zei de vrouw als ze omlaag keek en over de rok streek en plots deze omhoog trok.
“Kijk… ik draag nou ook voor het eerst een string… het voelt wel raar aan hoor…. hihi… het is net alsof ik helemaal niets aan heb! hihihi….” en pontificaal trok mijn schoonmoeder het rookje omhoog en toonde me de opwindende G string! Waar was ze mee bezig!?
“Eh… Ingrid … toe nou….. ik… ik…..” ik kon even niets uitbrengen. De string was tussen de benen van mijn schoonmoeder tussen haar schaamlippen omhoog gekropen; ze had haar gleuf helemaal kaal geschoren dat was duidelijk zichtbaar en terwijl ze haar wijsvinger langzaam over haar gleuf haalde keek ze me aan.
“Vindt je me mooi Henk? Hmm?…….” fluisterde Ingrid omlaag kijkend naar mij. Dit was de uitnodiging waar ik soms wel eens tijdens het vrijen met mijn vrouw van droomde. Ik legde mijn handen op de zijkanten van haar dijbenen en met uitgestrekte tong schuurde ik over het vochtige stukje string ter hoogte van mijn schoonmoeders kruis.
“slllluuurch….. ssssurp…..” Ingrid smaakte heerlijk!
“Ooooh jaaach hmmm lekker jongen hmm jaach heerlijk dat tongetje van je over mijn trutje ooh dit is lang geleden zeg! aaarch ooooh maak me klaar…. ik… ik….” en na twee sexuele onthouding schokte Ingrid mijn schoonmoeder en kreeg haar eerste orgasme!
Ik stopte even en keek haar aan als ze met gesloten ogen en open mond klaar kwam.
“Ingrid misschien moeten we maar stoppen dat is niet goed, je bent mijn schoonmoeder, de moeder van mijn vrouw dit kan toch niet…. ik…” maar ze knikte haar hoofd.
“Niemand hoeft het toch te weten Henk?…. Alsjeblieft?…..” smeekte mijn schoonmoeder me als ze tussen mijn benen knielde en me zachtjes achterover in de bank duwde en me aankijkend mijn badjas losknoopte en zo mijn penis ontblootte.
“Oooh Ingrid wat doe je toch allemaal…..” kreunde ik loom als ik de lenige vingers van mijn schoonmoeder om mijn halfharde paal voelde sluiten en erin knijpen.
“Oooh wat mooi Henk wat heb je toch een mooie paal hmmm mijn dochter heeft echt mazzel met jou hmmm zucht ik ben zo jaloers!…. sniff sniff.,…. het is zo lang geleden dat ik met een man het gedaan heb boehoe boehoe… het spijt me! het spijt me zo!….” zei mijn schoonmoeder in tranen uitbarstend, maar daarbij nog steeds mijn lul in haar hand houdend.
“Het is al goed Ingrid echt het is al goed!…..” zei ik een beetje nerveus geil.
“Nee het is niet goed!…. boehoe ik ben een slet boehoe!… ogh het spiojt me zo…..” huilde Ingrid verder maar in plaats van mijn lul los te laten, kneep ze in mijn lul en ging haar hand omhoog en omlaag en kwam haar tweede hand erbij. Starend naar grond snikkend zat mijn schoonmoeder al huilend met mijn lul te spelen en ik keek gespannen omlaag als ze daardoor mijn lul steeds harder en groter en stijver maakte!
“Ingrid heus echt het is okee liefje…….” zei ik met een trillende stem. Nu keek ze op en tussen haar tranen door glimlachte ze. Ze boog zich voorover en ik voelde hoe de sensuele lippen van mijn nog steeds snikkende moeder over mijn snikkel gleden en ze al huilend aan mijn lul begon te zuigen!
“Snik hmmp hmmp snik…. hmmp hmmp sniff,…..” mijn schoonmoeder daalde nog verder omlaag, zo diep mogelijk totda ik de achterkant van haar keel voelde en de slierten slijm hingen eraan.
“Oh Ingrid Ingrid mijn hemel wat heerlijk!….” kreunde ik.
“Hmmp hmmmmp….. het spijt me Henk…. ik snap mezelf helemaal niet meer, misschien komt het doordat het al weken zo broeierig heet is en ik alleen maar aan sex kan denken!…… ik…. sniff…..” het leek er even op alsof ze weer in een huilen uit zou barsten maar om dat tegen te houden nam mijn schoonmoeder mijn lul weer in haar mond en zoog me nu keihard af!!!
“AAARCH Ingrid!!! OH ZOOO GEIL!……” de rijpe schoonmoeder speelde met mijn ballen door ze als een ping pong ballen tussen haar vingers te laten rollen.
“Hmmp hmmmmmp….. uuurchhhh uche uche hmmp hmmp….. je smaakt zo lekker! Zo lekker! hmmp Ik wil je zaad…. geef je mouw zaad Henk , kom toe geef het aan je lieve schoonmoeder hmmp hmmp!” die geile woordjes en haar heerlijke ranzige geile tong kronkelend over mijn paal was teveel!
“INGRID! HIER!! AAARH!!….” gilde ik hard als ik alles aan spande en een mooie lange stoor gaf zodat mijn schoonmoeder de eerste romige warme straal sperma over haar tong voelde spuiten!
“HMM! HMMP HMMP!……” ik zag mijn schoonmoeder gewoon slikken als ik pompte pulserend de stralen sperma achter de keel van Ingrid mijn schoonmoeder! Ze kneep haar ogen samen als ze me diep in de ogen keek en slikte! Hunkerend liet de plagerig haar nagels over mijn onderbuik gaan als haar hongerige mond als een slang om zijn prooi zat!”Ooooh verdomme Ingrid aarch je houd ook niet van ophouden he aaarch oooh je melkt me helemaal leeg aarch!…..” haar ogen begonnen te glinsteren van het compliment voor deze rijpe vrouw. Nog dieper nar mijn schoonmoeder mijn spuitende lul in haar mond en slikte en slikte! Onze vingers haakten in elkaar vast als we samen ernaartoe werkten om zoveel mogelijk sperma uit mijn teelballen te krijgen en mijn schoonmoeder’s eetlust te stillen!!!
“Grrrrr ….” rochelde ik als ik me ontspande en meteen daarop Ingrid mijn klaargekomen pik uit haar mond liet glijden.
“Oooh wow dat was een hoop zeg ooooh……” fluisterde mijn schoonmoeder als ze haar hoofd even te rusten legde op mijn dijbeen. Als verliefd staarde ze vervolgens naar mijn half slappe glimmende paal, alsof die nu aan haar toebehoorde.
“Zucht,…… zucht…… je hebt een mooie pik….” fluisterde Ingrid als ze aan mijn ballen snoof. “…. en… zucht,….. er zit nog zoveel zaad daarin hmm…”
“Ingrid?…… “ kreunde ik nog steeds geil “….. zal ik je likken?…. ik wil je likken……” ik ging op mijn rug op de bank liggen en gebood haar boven me te hurken.
“Hoe ?… zo?……” vroeg mijn schoonmoeder duidelijk niet gewend aan dit standje.
“Kom maar boven mijn mond hangen schatje….” zei ik en staarde even later tegen dat witte schoonmama-stringetje aan. Ik trok het opzij en daar verscheen weer haar goed onderhouden rijpe schoonmoeder-neuk-gleufje! Het leek wel aslof haar rijpe scheur van opwinding aan het ademen was. Ik trok haar omlaag en begroef mijn toing ineens erin in haar gleuf.
“OOOOooOOOOOH HENK! OOOH!….. HEERLIJK!” kreunde Ingrid luid.
Ik proefde een mierezoete, kleverige pasta over mijn tong als ik mijn schoonmoeders kutje begon leeg te slobberen. Bijna instinctief begon Ingrid op en neer te wippen zodat ze feitelijk mijn tong begon te berijden!
“ooooh ik zweef helemaal door jou Henk aaarch hmmm oooh lik mij ooh proef mij dan…. oh ik ben zo nat…. ooh ja daar ja lik mijn klitje! ja mijn klitje!!” stamelde de rijpe schoonmoeder boven me. Ik reikte omhoog en greep door de bloes haar borsten vast, stevig, groot, ze begon duidelijk al vocht vast te houden, wat rijpere vrouwen vaker hebben.
“Oooh slllurch slurp lik slurrrp….. Ingrid heerlijke die tieten van je hmmm,…….” Ingrid keek even omlaag daarna naar voren en sloot haar ogen.
“Oooh ooooh ooooooh OOOh OOOOOOH! IK KOM!!” gilde Ingrid luid als ze haar dijbenen samenkneep zodat ik geen kant meer op kon en de vrouw al rijdend en wippend trillend en schokkend op mijn mond klaar kwam!
Een golf van kleverige stroperige hete kutsap stroomde over mijn tong en ik slikte en slikte. Mijn tong nog steeds tekeer gaand over haar hele dikke klitoris, likkend, zuigend!!
“Verdomme aaaarch!!!…. oh hemels! hemels!….. oh mijn tepels zijn zo groot en hard aaarch….” krijste mijn schonmoeder bloedgeil als ze van me afkwam en door haar knieen knikte van deze geile dronkenschap en de knoopjes van haar bloes opende zodat ze nu enkel haar pumps en string aan had en haar zonnebank gebruinde lichaam aan me toonde. Ik ging weer zitten, mijn lul was alweer keihard en wees naar het plafond.
“Kom op me zitten Ingrid ik wil je neuken….. ik wil in je spuiten…..” zei ik geil en op verleidelijke wijze stapte mijn schoonmoeder op de bank, hurkte wijdbeens over mijn kruis en zakte omlaag. Terwijl ze dat deed trok ik haar string opzij zodat de ingang van haar rijpe neukgleuf toegankelijk was en langzaam zakte mijn schoonmoeder over mijn obelisk heen en zoog haar schaamwanden zich vast aan mijn pik!
“Ooooh Ingrid wat ben je heet! en nauw! Oh my god wat lekker! Oooh jaaach helemaal in je helemaal!!!” kreunde ik.
“OOoOOH Henk wat een paal wat een paal…. oh helemaal in mij! Oooh je zit in mijn baarmoeder nu…. oooh…..” nu keek mijn schoonmoeder me compleet verliefd aan alsof ze me iets wilde vragen.
“Kom in mij?….. arch… Kom in mij?…. Kom in me klaar Henk…. spuit al je zaad in mijn baarmoeder aaarch maak me zwanger,…. ik slik de pil al een tijdje niet meer en ik ben aan het ovuleren… oh kom dan?… kom?…… kom in je lieve schoonmoeder….” kreunde ze smekend!
“Oooh Ingrid oooh Ingrid…… je bent zo lekker zo geil zo geil oooh die tieten! oh die tieten van je! Oooh ik ram hem helemaal in je onderbuik! diep in je baarmoeder! Hmmm jaaach ik wil in je spuiten! spuiten spuiten spuiten!!!!! INGRID! JAAAAH!!!” en terwijl mijn rijpe vruchtbare schoonmoeder mijn hele lul in zich nam kwam ik schokkend klaar en spoot mijn zaad linea recta op haar eitje. Ik denk dat ik wel twintig keer heb zitten schokkend ten teken dat ik iedere keer een straal sperma in haar joeg, natuurlijk niet maar het moet een gigantische lading zijn geweest want even later droop er sperma uit haar neukhol over mijn lul. Mijn schoonmoeder leunde voorover en we begonnen te tongen. Even later lag de vrouw op mijn borstkast uit te hijgen.
“Hijg hijg dit was….hijg…. heerlijk….. hijg….”
“Ons geheimpje?…….” vroeg ik haar. Ze knikte enkel als ze me daarop hartstochtelijk tongde.
“Hmmmmm hmmmp……hmmpach… weet je?….Henk?….. ik eh…. hihi…. heb nog een gaatje dat nodig gevuld moet worden hihi…..” giechelde mijn schoonmoeder als een verlegen tiener.
“We hebben de hele morgen nog voor ons Ingrid…..” zei ik zacht als de vrouw opstond, haar string goed deed om vervolgens op de grond, doggystyle te gaan staan en haar rijpe billen aan bood……….