Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2dehansje

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Ongedurig drentelde ze door de woonkamer. Ze trok zenuwachtig een beetje aan haar kanten jurkje, zich afvragend wat hij er van zou vinden. Op de klok zag ze, dat hij binnen een minuut of 10 aan zou bellen en ze voelde de kriebels in haar buik steeds meer gaan kriebelen. Terwijl ze toch maar weer even op de bank ging zitten, liet ze de gebeurtenissen van de afgelopen 3 weken nog een keertje aan zich voorbijtrekken.

Het was allemaal begonnen tijdens een msn-gesprek met een goeie vriendin, die vertelde dat ze in de vakantie ‘gestalked’ was door een bejaarde man. Lachen, gieren, brullen natuurlijk, vooral toen die vriendin opperde, om deze man aan haar voor te stellen, zodat zij als alleenstaande vrouw ook nog wat lol kon beleven. Haar reactie was ad rem: “als je nou een lekkere vent van onze eigen leeftijd in de aanbieding hebt, dan hou ik me aanbevolen, maar een bejaarde mag je zelf lekker houden”. Het bleef even stil aan de andere kant, en toen schreef haar vriendin: “ik heb toevallig een voormalig vriendje van me online en die heb ik jouw mailadres gegeven. Hier heb je het zijne en heel veel plezier met elkaar! Ik heb altijd erg van hem genoten :D”. En daar zat ze dan, met een digitale mond vol tanden. Tijd om te reageren kreeg ze niet, want haar vriendin ging gelijk offline, want haar man kwam thuis.

Ze staarde naar het email adres en trok toen haar stoute schoenen aan. Zonder al te veel na te denken schreef ze een mailtje, waarin ze kort vertelde wie ze was, hoe ze aan z’n mailadres was gekomen en dat ze het leuk zou vinden als ze op de een of andere manier contact konden leggen. Klik, verzonden, pffff. En tot haar grote verbazing kreeg ze al binnen een kwartier een reactie terug. Haar vriendin had haar kort aangeprezen en hij zag het ook wel zitten om elkaar wat beter te leren kennen.

In de dagen die volgden vlogen de mails over en weer en de toon werd steeds geiler en explicieter. Hij was dol op plaatjes en probeerde haar zover te krijgen, dat zij ook foto’s van zichzelf naar hem opstuurde. Hij had dat al meerdere keren van zichzelf gedaan en ze vond het heel opwindend om te zien. Op een gegeven moment vond ze, dat ze eigenlijk niet meer achter kon blijven. Het probleem was echter, dat ze flink aan de maat was en haar ex daar hele denigrerende opmerkingen over kon maken. Tel daar een aantal andere vervelende ervaringen in het verleden bij op en er ontstaat vanzelf een enorme drempel waar ze overheen moest. Uiteindelijk stuurde ze met bonkend hart wat plaatjes op, die ze met de zelfontspanner gemaakt had en hij reageerde heel enthousiast. Zijn vaste reactie werd meer, meer, meer! En dat gaf ze hem ook, met steeds meer plezier, tot haar eigen grote verbazing.

Al snel werd er gesproken over een lekkere geile date, om alle spannende ideeën in de praktijk te brengen. Want ze hadden al hele fantasieën gedeeld, over hoe die eerste keer zou zijn, en het stond als een paal boven water dat het er heet, geil en hard aan toe zou gaan. Iets waar ze allebei enorme behoefte aan bleken te hebben. Zij had iedere week een dag vrij en hij kon op zo’n dag ook een vrije dag op zijn werk ritselen. En zo kwam het dus, dat ze nu zenuwachtig en geil tegelijk op de bank zat te wachten tot de deurbel zou gaan.

Op het moment dat de bel ging, schrok ze op uit haar overpeinzingen en liep met toch wel enigszins trillende knieën naar de deur. Ze deed de deur open en daar stond haar nieuwe lover. Een lekkere vent, die van aanpakken wist, want zodra de deur achter hem dichtviel, werd ze in zijn armen getrokken en volgde er een lekkere, lange tongzoen. Ze sloeg haar armen om zijn nek en voelde de zenuwen minder worden. Hun tongen speelden een opwindend spel en het voelde bijna vertrouwd aan.

Omdat hij meer dan een uur had moeten rijden, maakte zij zich los uit de omhelzing om toch maar even een kop koffie te maken. Om het ijs nog wat verder te breken èn om te voorkomen dat ze helemaal wanhopig over zou komen, door hem direct mee de slaapkamer in te sleuren.

Terwijl ze de koffie aan het zetten was, kwam hij achter haar staan en duwde zijn kruis tegen haar kont aan. Ze voelde een harde bobbel, die alleen maar kon betekenen dat hij ook opgewonden was en slaakte in stilte een diepe zucht. Het was dus wederzijds en haar lijf had hem niet afgeschrikt, waar ze dus eigenlijk een beetje bang voor was geweest. Zijn handen vonden haar tieten en hij greep ze stevig vast. Ze voelde hem in haar tepels knijpen, die meteen reageerden en hard begonnen te worden. Toen hij ook nog in haar nek begon te zoenen, slaakte ze een geile zucht. Dit was lekker en precies wat ze wilde. Terwijl ze ondertussen nog steeds probeerde om die bakjes koffie te zetten, liet hij een hand naar beneden glijden, naar haar gladgeschoren kutje. Hij bromde goedkeurend, toen hij dat voelde en liet een vinger tussen haar lipjes glijden. Terwijl hij zijn vinger heen en weer bewoog, klonk er al een geil, soppend geluid. Hij lachte en zei: “Al lekker nat, geile dame. Dat voel ik maar al te graag.” Ze draaide zich om, gaf hem een zoen op zijn mond en zei: “Dat had ik je toch al verteld, dat ik bloedgeil word, met een lekkere vrijpartij in het vooruitzicht. Maar nu eerst een bakje koffie!” Hij schoot in de lach en volgde haar naar de woonkamer.

Voor de vorm werd het kopje koffie leeggedronken en wat gekletst, maar al snel zaten ze weer te zoenen op de bank. Hun monden vonden elkaar en hun tongen gingen verder waar ze net gebleven waren. Hun handen gleden over het lijf van de ander en al snel waren de eerste kledingstukken verdwenen. Zij duwde hem een beetje achterover en bevrijdde zijn pik uit zijn ietwat benarde situatie. Op foto’s had ze hem natuurlijk al bewonderd en zich verlekkerd aan het fors uitziende apparaat, maar nu ze hem in levende lijve in haar handen had, kon ze een gelukzalige kreun niet onderdrukken. Wat een paal, of beter gezegd, wat een heipaal! Hij was groot, heerlijk hard en met een geile blik in haar ogen keek ze hem aan, terwijl ze haar mond over zijn eikel liet zakken. Dit leverde haar een wellustige kreun op en ze stortte zich nu helemaal op zijn pik. Ze liet haar mond eroverheen glijden, ondertussen met haar tong cirkeltjes om zijn eikel draaiend, en trok hem tegelijkertijd zachtjes af. Hij liet dit even over zich heen komen en trok haar toen onverwachts overeind en gaf haar een tik op haar kont. “Genoeg voor nu, hup naar je slaapkamer!” Ze pakte zijn hand en nam hem mee.

In de slaapkamer aangekomen, kreeg ze niet eens de kans om zich om te draaien en hem een zoen te geven, want hij gaf haar een duwtje in haar rug, waardoor ze voorover, over het voeteneind kwam te staan. Hij kwam achter haar staan en stootte in 1 keer zijn pik helemaal in haar natte kutje. Van halve schrik gaf ze een gil, gevolgd door een geile kreun. Wat was hij groot en wat was haar kut nu heerlijk gevuld. Dit wilde ze al zo lang, maar nog nooit had ze een minnaar gehad, die haar zo kon vullen. Hij begon nu hevig in haar te stoten, alle opgekropte geiligheid leek er in 1 keer uit te komen en zij wist niet waar ze het zoeken moest. Zo groot, zo lekker, zo hard… Luid kreunend en schokkend kwam ze voor de eerste keer klaar. Hij trok zich terug uit haar kutje en snel trokken ze allebei hun laatste kleding uit en kropen op het bed. Er werd haar geen rust gegund, want hij manoeuvreerde haar op haar rug en begon haar kutje uit te likken. Met zijn vingers speelde hij met haar lipjes en met zijn duim stimuleerde hij haar klitje. In combinatie met zijn likkende tong en zoenende mond werd het haar al snel teveel en kwam ze weer luidruchtig klaar.

Terwijl ze nog na lag te hijgen, verplaatste hij zijn aandacht naar haar grote tieten en begon ze uitgebreid te kneden en op haar tepels te zuigen. Doordat ze al zo opgewonden was, waren haar tepels al behoorlijk hard, maar hij wist er met zijn mond nog hardere puntjes van te maken. Scheuten van genot vlogen door haar lijf en ze wilde meer! Ze gaf hem een duwtje en rolde hem zover om, dat ze bij zijn lekkere pik kon. Plagerig gaf ze kleine zoentjes op zijn eikel, maar al snel likte ze lang zijn harde paal en begon ze hem met grote halen af te zuigen. Aan zijn gekreun was te horen dat dit in goede aarde viel en ze probeerde om het hele gevaarte in haar mond te nemen. Om haar te helpen legde hij zijn hand op haar hoofd en duwde enthousiast mee, maar hij was echt te groot om zomaar in 1 keer weg te werken.

Tijd om nog een poging te wagen kreeg ze niet, want nu werd zij weer op haar rug geduwd en trok hij haar benen wijd uit elkaar om zich weer met een wellustige zucht in haar kutje te boren. Haar benen lagen over zijn schouders en hij pompte zijn pik met harde, diepe stoten in haar kletsnatte kutje. Oh my god, wat was dit een heerlijke, geile neukpartij! De soppende geluiden, hun bezwete lijven, het gezamenlijke gekreun en die heerlijke grote, harde pik, die met harde stoten in haar lijf tekeer ging… Ze ging weer komen en het was nog heftiger dan de voorgaande keren. Ze klampte zich aan hem vast en werd overspoeld door het zalige gevoel. Hij vertraagde echter niet en daardoor hield het orgasme langer aan dan ze gewend was en uiteindelijk trok hij zich uit haar terug, waardoor ze even op adem kon komen.

Maar weer niet voor lang, want hij was nog lang niet klaar met haar. Zijn hand zocht haar kruis weer op, waar het inmiddels kletsnat was geworden en al strelend, werkte hij wat kutsap naar haar sterretje en begon haar daar rustig te vingeren. Dit viel in hele goeie aarde en al snel zette hij zijn pik voor haar ster en begon zachtjes te duwen. Zonder noemenswaardige weerstand drong hij in haar kont en toen ging hij helemaal los. Hij ramde zijn lul steeds harder in haar ster en aangemoedigd door haar geile gekreun en gegil spoot hij haar darmen vol.

Voldaan liet hij zich naast haar zakken en tegen elkaar aan gekropen lagen ze nog even heerlijk na te puffen. Hij draaide zich toen half naar haar toe en zei lachend: “zo, doe mij nog maar een bakkie koffie, daar ben ik wel aan toe!”