Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


2e kerstdag bij mijn dochter - deel 2

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
In mijn eerste deel 08-01-2008 heb ik onze personage,s beschreven en dat ik tweede kerstdag bij mijn dochter was uitgenodigd,gaarne eerst deel 1 lezen om verder in dit verhaal te komen.Nadat mijn dochter Marlies 24 en haar Chinese collegaatje Suwan 30 uit de douche waren gekomen hadden zij zich sexy aangekleed zag ik terwijl ik nog in de keuken bezig was met afwas.Even pauze pa zei mij dochter die om 12.30 uur al twee glazen wijn in schonk en een biertje voor mij.Wel wat vroeg zei ik tegen Marlies,ach pa wij gaan door waar wij vannacht mee zijn geëindigd,mijn hoofd is nog steeds een draaimolen dus misschien knap ik er van op. Suwan was het met haar eens en vroeg,of wil jij soms een glaasje melk Henk.O sorry, mag ik wel Henk tegen u zeggen,doe even normaal lachte ik. Natuurlijk mag jij dat tegen mij zeggen,ik ben wel 50 jaar maar nog geen ouwe lul hè en ik heb ook nog geen viagra nodig plaagde ik terug,de meiden schoten er allebei van in de lach en mijn dochter merkte nog op, dat verwacht ik ook niet van je pa. Onder de borrel begon Marlies weer over de fijne nacht die zij samen met Suwan had gehad,ik sta nog steeds versteld van mijzelf dat wij samen seks hebben gehad.Je moet doen in je leven wat je hartje je in geef meisje zei ik vaderlijk tegen haar,ja maar toch zei Marlies,wij hebben er echt van genoten en zijn beide niet lesbisch.Daar hoef je ook niet lesbisch voor te zijn legde ik uit,het zijn gewoon jullie lustgevoelens die elkaar,gegeven de situatie en misschien ook wel de drank,naar elkaar hebben toegetrokken uit een bepaalde geilheid.

Ja maar toch pa blijf ik het vreemd vinden,ik heb nu nog steeds dat opwindende gevoel in mij,en onder de douche begonnen wij elkaar weer te strelen en te zoenen.Heb u het dan wel eens met een man gedaan,nee schoot ik in de lach,daar heb ik echt geen behoefte aan.Dat bedoel ik nou zei Marlies,zo dacht ik altijd dat ik nooit iets seksueels met een vrouw zou kunnen doen.Dit is een gesprek wat je normaal niet heb met je dochter,maar de hele sfeer in de kamer was erotisch,de meiden zagen er ook zo sensueel uit,ik voelde mijn lul weer groeien in mijn broek.Ik voelde mij erg onrustig worden,straks zou mijn eigen dochter zien dat ik met een stijve lul zat,ik denk toch dat het beter is dat ik terug ga naar huis Marlies zei ik,dan kunnen jullie samen nog gezellig deze dag door brengen,ik kan mij zelf ook wel vermaken en heb nog wel wat klusjes in huis te doen,nou pa waarom reageer je nu zo vroeg zij geschrokken.Ik heb ook mijn gevoelens zei ik,ik hoor hier niet bij en gun jullie een gezellig samenzijn. Suwan reageerde daarop,ik vind het juist tof dat je er ben Henk en dat wij vrij hierover met jouw kunnen praten.Dat kan zo zijn,maar deze sferen maken mij onrustig zei ik eerlijk,of geil bedoel je pap vroeg mijn dochter? Ja dat ook en vandaar kan ik beter naar huis gaan,je bent mijn eigen dochter Marlies.

Er viel een korte stilte.Zou je het met ons willen doen begon Marlies weer, nee met jou niet zei ik.Doortastend vroeg zei,wel met Suwan? Ik nam een slok van mijn biertje om even na te denken,Suwan is niet mijn eigen bloed zei ik diplomatiek.Onder de douche hebben Suwan en ik het er over gehad pa,zei vind u een aantrekkelijke man,dank je lachte ik.Mamma is toch ver weg en wij hebben nog steeds zin in seks,dat kunnen wij dan toch ook met zijn drieën doen,een triotje daar droom toch iedere man van lachte mijn dochter,o ja dat denk ik wel zei ik. Nou waarom zouden wij dat dan niet doen,de spanning liep nu wel erg op.Een trio loop ik niet voor weg, maar ik kan en wil geen seks met mijn eigen dochter hebben zei ik oprecht. Oké zei Marlies,maar dan kunnen wij toch wel met zijn drieën seks hebben zonder dat wij samen lichamelijk contact hebben als u dat niet wil. Dat zou kunnen zei ik,ik werd steeds geile in dit gesprek,het was mijn dochter niet ontgaan,ik weet zeker pa dat je nu met een lekkere stijve in je broek zit lachte Marlies.

Dat klopt zei ik,maar dat is toch niet zo vreemd! Nee helemaal niet,gezond zelfs zei Suwan,ik ben ook weer super opgewonden.Nou dan heb ik een oplossing zei Marlies,ga u bij Suwan hier op de bank zitten,dan maak ik ondertussen een paar kleine hapjes klaar in de keuken en kunnen jullie nader kennis met elkaar maken, Marlies stond op en ging inderdaad naar de keuken.Ik bleef nog even zitten,Suwan keek mij aan,nou Henk er is een plekje vrij op de bank lachte zei.Zo uitnodiging kon ik mij niet laten ontgaan en ging naast haar zitten op de bank,opgewonden keken wij elkaar aan,bogen naar elkaar toe en begonnen aan een heerlijke tongzoen.Haar lichaam straalde warmte uit,ik snoof haar parfum en pakte haar stevig vast,lekker Henk kreunde Suwan.Ik ging helemaal los toen ik onder het zoenen haar hand over mijn stijve lul in mijn broek voelde komen,maak maar open zei ik. Suwan is een volwassen mooie vrouw waar denk ik bijna geen man tegen bestand is in deze situatie.Heel langzaam maakte Suwan mijn gulp open en kwam met haar mooie slanke handen mijn slip in.Ik ging opzoek naar haar tietjes die ik begon te strelen,haar tepels reageerde goed op het strelen en begonnen lekker te groeien.Met haar warme handje trok zij lekker aan mijn lul die nog halve wegen in mijn slip zat.Mag ik je even pijpen Henk vroeg zij,graag reageerde ik. Suwan deed mijn broek en slip naar beneden en ik voelde haar mond over mijn eikel komen.

Mijn vrouw kan goed pijpen vind ik zelf,maar de techniek van Suwan was weer heel anders,zij liet mijn eikel een flink stuk in haar strakke keelgat glijden wat mijn lul in zijn volste erectie deed komen.Toen zij even naar lucht moest happen was het eerste wat zij zei,jemig Henk wat heb jij een grote mooie lul,ik vond het een mooi compliment.Ik weet dat ik niet mag klagen over mijn lul die ver boven het gemiddelde is met 22 centimeter. Suwam begon weer te pijpen,mijn dochter kwam met twee schalen met hapjes de kamer in en keek glimlachend naar ons.Marlies zette de schalen op tafel en begon haar blouse en rokje uit te doen,met Suwam heerlijk geil zuigend aan mijn lul volgende ik met mijn ogen mij dochter die op ons af kwam lopen.Voor ons geknield bij de bank begon zij de veters in mijn schoenen los te maken en deed deze uit,gevolgd door mijn slip en broek die ergens op mijn knieën zat.Kijk eens wat een heerlijke mooie grote lul je vader heb zei Suwan die omhoog kwam en mijn lul vrij in de lucht liet staan,Marlies keek wel naar mijn lul maar zei verder niets,zij begon de blouse en het rokje van Suwam uit te doen die gewillig meewerkte en nu helemaal naakt was met als mijn dochter,ik had alleen nog mijn overhemd aan.

Pijp pappa nog maar even regisseerde Marlies,Suwan ging gelijk weer in actie en zoog mijn eikel weer een flink stuk haar heerlijke mondje in. Zelf ging zij op de grond zitten en spreiden de benen van Suwam die voorover gebogen aan mijn lul lag te zuigen,Marlies gaf een paar kleine likjes over de schaamlipjes van Suwan,en riep onmiddellijk wat is je geile kutje weer heerlijk smerig nat. Ik moest mij echt goed houden om niet te snel klaar te komen,dit was zo opwindend geil om te zien en mee te maken,dat ik alleen hier al bijna van had kunnen klaarkomen.Suwam likte over mijn lul en zoog geil om beurten een bal van mijn haar mond in,dat het een geile vrouw was bleek al snel,ik zag de tong van mijn dochter helemaal in het kutje van Suwan verdwijnen, waarop zij neukbewegingen begon te maken op de tong van mijn dochter.Ik moest even pauze nemen anders zou ik zeker klaarkomen in het mondje van Suwan,duwde haar dan ook wat van mij af en maakte zodoende plaats vrij voor hun.Het was een zeer opwindend gezicht mijn mooie dochter zo deze geile Chinese vrouw te zien likken,ga even helemaal op de bank liggen vroeg Marlies aan Suwan.Ik stond vlug op en ging op de stoel tegenover de bank zitten met mij nog steeds stijve lul.Suwam ging op haar rug uitgestrekt op de bank liggen en mijn dochter kroop in standje 69 bovenop Suwam.Zo geile situatie had ik nog nooit in mijn hele leven meegemaakt,twee vrouwen te zien die elkaar likken en daarbij elkaar ook nog eens aan elkaar,s tepels begon te trekken.Mijn dochter keek even schuim naar mij met een zeer geile blik in haar ogen,mijn lul kreeg er spiertrekkingen van.Suwan begon te gillen,likken,likken ik kom,ik ga komen gilde zij,ik bleef dit supergeile spel volgen,zag haar klaarkomen en zag mijn dochter hevig te keer gaan met haar mond over het kutje van Suwan heen.Kletsnat glom haar mooie Chinese kutje met dat donkere streepje schaamhaar erop. Ga jij maar op de bank zitten Marlies zei Suwan,ik wil jouw ook lekker klaar likken,mijn dochter ging van haar af en nam een zit houding in op de bank. Suwan ging op haar knieën voor de bank zitten met haar kleine kontje naar mij toe gericht en begon mijn dochter te likken nadat zij eerst nog even bij Marlies aan haar grote dikke tepels had gezogen.O wat geil,wat geil Suwan kreunde mijn dochter,neuk haar pappa riep zij terwijl zij naar mijn nog staande lul keek.Ik wilde niets liever,stond op van de stoel en nam achter Suwam plaats,kort likte ik ook nog even over haar kleddernatte kutje voor ik mijn eikel tegen haar schaamlipjes aanzetten. Ranke,slanke kleine billen had Suwam.Mijn eikel glipte een stukje haar kutje in,ik zal nooit meer vergeten hoe strak haar kutje aanvoelde,ook de blikken van mijn dochter vergeet ik nooit meer, zij zat een meter van mijn af en riep alleen maar,neuk haar geile kutje pappa,ze is er aan toe en wil niets liever,ja ja kon Suwan ook nog uitbrengen.

Voorzichtig neukte ik mijn lul haar kutje binnen,haar kutwandjes zaten heel strak ondanks dat zei supergeil en nat was om mijn lul heen,ik kon haar niet vol neuken voelde ik wel, misschien later in een andere positie, maar nu zou ik haar zeker pijn doen. Ik bouwde voorzichtig mijn ritme op, Suwan drukte wel lekker terug op mijn lul maar wist zelf ook precies zover te gaan dat ik niet volledig met mijn lul in haar kutje ging.Het was allemaal zo spannend en geil voor ons alledrie dat dit allemaal niet heel lang kon duren, mijn lul klopte als een gek in dat kleine kutje,Suwan,s kutspiertjes trokken mijn lul bijna klaar zonder dat ik er wat voor hoefde te doen. Mijn dochter hijgde als een speenvarken en bleef mij maar aankijken.Marlies ogen draaide weg, haar tepels op haar dikke tieten op een kleine meter afstand van mij stonden heel rijp en stijf,o pappa neuk het sletje maar goed ik ga komen,ik ga komen hijgde mijn dochter.Ik zag haar heel heftig klaarkomen,Suwan volgde,nog harder kneep zij in haar orgasme met haar kutje om mijn lul.Ik kon het absoluut nu ook niet meer inhouden,gaf nog een paar niet al te harde stoten na in haar kutje en trok snel mijn lul terug uit Suwam.Ik pakte mijn lul vast en richten hem op haar rug,onder de ogen van mijn dochter spoot ik mij leeg over de rug van Suwam,o wat geil pappa riep Marlies.

Dit was een voorspel zo geil voor mij om mee te maken,ik vond het feitelijk jammer dat ik klaar was gekomen, maar het kon niets anders in de sfeer en supergeile situatie bij mijn dochter thuis.Ik ging terug op mijn stoel zitten,voelde mij heerlijk. Suwan kroop omhoog over het mooie lichaam van mijn dochter,begon weer aan haar dikke tepels te zuigen, deze vrouwen zijn echt supergeil wist ik nu. Suwan en mijn dochter zoende elkaar daarna nog heftig,ik zag mijn eigen sperma langzaam van de rug van Suwan druipen.Nou een sigaretje een drankje en een hapje zei mijn dochter,hier moet ik even van bijkomen. Gedrieën zaten wij naakt aan de hapjes en ons drankje. En pa wil je nog steeds naar huis vroeg Marlies,nee lachte ik,nu maken wij de dag maar vol ook,het was nog vroeg de klok in de kamer gaf 14.00 uur aan…….word vervolg….